Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Oğlumu uyutup geldim. Uyumamak için çok direndi. Habire bişeyler istedi. En son da süt deyince kızdım. Sütü getirdim. Bir yudum içti. Anne özür dilerim dedi. Neden dedim. Boşver onu dedi. Yaş:3!

oya leylak pampiş hani kaynatacaktık kızlar nerdesiniz beyaa..biry le ben burdayız..azcık gülseydik beyaa..:52::52:

:60::60::60::60::60:

Bu arada melexin in kayınvalidesi için bi güzellik düşündüm.

Onu çaya, hatta yemeğe davet edicem. Veya ben onu ziyaret ederim. Uzuuuun uzun oturup sohbet edicem. Sarılıp, kucağına bile yatabilirim. Ama 26 Aralıkta olması şart. 26 Aralıkta radyasyon alıcam. Hastaneyi müteakip teyzeye koşucam:23::23:

:9::9::9::9:

Demin bi ara bizim bahtsız bedeviyi gördüm ama sonra yok oldu , hattan düştü zaar :52::52::52:

:60::60::60::60::60:

Bu arada melexin in kayınvalidesi için bi güzellik düşündüm.

Onu çaya, hatta yemeğe davet edicem. Veya ben onu ziyaret ederim. Uzuuuun uzun oturup sohbet edicem. Sarılıp, kucağına bile yatabilirim. Ama 26 Aralıkta olması şart. 26 Aralıkta radyasyon alıcam. Hastaneyi müteakip teyzeye koşucam:23::23:

Melexin, hoşgeldin. Bak kayınvaliden için bir güzellik düşündüm, okudun mu?

Son düzenleme:
Hımmmm güzelmiş bu :) Cevap için teşekkür ederim.
rica ederimm..:34::34:

Heee pek mevzu yokmuş harbiden.Kızım Ficansı niye yolladın iğneye , muhabbet ederdik işte negzel :27::27::27:
Demin bi ara bizim bahtsız bedeviyi gördüm ama sonra yok oldu , hattan düştü zaar :52::52::52:

gitsin kız gitsin gelir o birazdan:34:.. geldi geldi bizimki:52:
Oğlumu uyutup geldim. Uyumamak için çok direndi. Habire bişeyler istedi. En son da süt deyince kızdım. Sütü getirdim. Bir yudum içti. Anne özür dilerim dedi. Neden dedim. Boşver onu dedi. Yaş:3!

hadi gözünaydın..:34::34:

kızlar çok güzel gidiyodum bu akşama kadar akşam öğünümü de güzelce yapmıştım ama saat 20 .15 te iki dilim pizza yedim :43:ama çok canım çekmişti..spor yaparken az kilo alımı oluyomuş başta ben cumadan sonra hiç 68.8 göremedim 69.3-69.4-69.2 arası bugün jillian 1.level 6yaptım

kızlar çok güzel gidiyodum bu akşama kadar akşam öğünümü de güzelce yapmıştım ama saat 20 .15 te iki dilim pizza yedim :43:ama çok canım çekmişti..spor yaparken az kilo alımı oluyomuş başta ben cumadan sonra hiç 68.8 göremedim 69.3-69.4-69.2 arası bugün jillian 1.level 6yaptım

69un lanetini duyunca direkt 68e geçti demiştik, noldu şimdi yavvv... Şaka tabii:))) Spordandır bu bence. Birdy bu konunun uzmanı. Kendisi gerekli cevabı verecektir.

pek önemli bişey kaynatmadık bebişim..1 fıkra 3 karikatür..okaa:9::9::9: ficansı da iğneye gönderdim..son iğneyi vurulmıycam didi..:19::19: ben de kızdım:20::20::9::9:

Heee pek mevzu yokmuş harbiden.Kızım Ficansı niye yolladın iğneye , muhabbet ederdik işte negzel :27::27::27:

bu arada çekirge..:ssz::ssz: farketmedim sanma :20:alıntıyı bozmuşun yine:20:..bugün yeterli şekerli gıda almadın zaar..:ssz::ssz:

:9::9::9::9:
oya leylak pampiş hani kaynatacaktık kızlar nerdesiniz beyaa..biry le ben burdayız..azcık gülseydik beyaa..:52::52:

geldim kıs geldim:52::52::52:

Merhaba kızlar
iyi geceler
biraz protein atağına baktım ben tamamen yanlış anlamışim uygulamisim:27:
biraz araştırıp uygun listeyi buldum Pazartesi bi atak yapacagım belki ise yarar 69 lanetinden kurtulurum:16:

:60::60::60::60:

evet tüy dökme olayı olmasa kızım çok istiyor:5:..babamız tüyüne ve de büyümelerine sinir oluyo:1::1:..hep yavru boyutunda kalsalar izin verirmiş..:9::9:
Evet yaa, o kıl-tüy meselesi fena :18::18::18:
Yirim ben o 3 yaşındaki akıl küpünü :56::56::56:
oyayla melexin gelmiş..:52::52:
:52::52::52::52::52:
Melexin, hoşgeldin. Bak kayınvaliden için bir güzellik düşündüm, okudun mu?
Yaaa kısıııım Nikita mısın mübarek , nerden geldi aklına , ne dahiyane bi fikir :46::46::46::46:

üzülme canım yaa:16::16:..ben de bu hafta 78 i hep ucundan gördüm:44:..benim ki regl den biliyorum ..ama seninki de geçicidir merak etme:34::34:

Merhaba kızlar
iyi geceler
biraz araştırıp uygun listeyi buldum Pazartesi bi atak yapacagım belki ise yarar 69 lanetinden kurtulurum:16:

valla canım ben seni çok uyardım emme dinletemedim..:9::9: yanlış yaptığını biry de söylediydi..:34:

neyse artık nerden dönülse kardır..:16::16:

Evet yaa, o kıl-tüy meselesi fena :18::18::18:

Yirim ben o 3 yaşındaki akıl küpünü :56::56::56:

:52::52::52::52::52:

Yaaa kısıııım Nikita mısın mübarek , nerden geldi aklına , ne dahiyane bi fikir :46::46::46::46:

Yıllardır o kanal senin, bu kanal benim Kurtlar Vadisi seyrediyorum... Ordan öğrendim farkında olmadan, bilinç altıma bişeyler oldu zaar...

Ya da şöle diyelim:Herifin vadi meraki, beni manyak etti!

Son düzenleme:
69un lanetini duyunca direkt 68e geçti demiştik, noldu şimdi yavvv... Şaka tabii:))) Spordandır bu bence. Birdy bu konunun uzmanı. Kendisi gerekli cevabı verecektir.
Açıklıyorum ; Vücut alışık olmadığı için şişti , panik yok , gelecek hafta düzene girecektir , egzersizlere aynen devam ediniz :16::16::16:
bu arada çekirge..:ssz::ssz: farketmedim sanma :20:alıntıyı bozmuşun yine:20:..bugün yeterli şekerli gıda almadın zaar..:ssz::ssz:
Almadım yaa Wan Kenobi üstad...Beni affet , güç benimle olmadı be yaww...:43::43::43:
Merhaba kızlar
iyi geceler
Heee biz ne dedik güzellik :52::52::52::52:

aslında önemli değil 70 altına düştüm ya gerisi gelir nasılsa çok ta kötü görünmüyorum artık vee yıllardır giremediğim pantalonlarıma girebiliyorum ...jillian topiğinde okuduklarıma göre 1kilo kadar alanlar olmuş başta iştah açılması da oluyomuş ...önemli olan spora alışabilmem kas yapabilmem yaşlanınca çok gerekli olucakmış bize o kaslar

Back
X