Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet evet toparlanmalıyız garii:47::47:..pazartesi sıkıyönetim ilan edilecektir duyurulur:kkk::kkk:..gelsin çantalar..:22::22:

aynen yaa adam sinir etti beni 5 kere tartıldı aynı:1::1:

ye tatlım pazartesiye kadar süren var okaaa:27::27:
mideye stok yapıyım pazartesiye kadar:27::27:şaka şaka artık hiç kaçamak yok:47::47::47:
Ben de kaçtım canlarım. Yarın görüşürüz inşallah.
iyi geceler canım:16::16::16:
hımmm gerçekten bilmiyordum. Sanki vardı diye hatırlıyordum . Pfff o zaman kötü oldu bu yaaa :S:S ne yapalım artık. :S

canım çiğ havuç serbest,ama pişmiş havuç glisemik indeksi yükseldiği için yasak:34::34:

canım bugün behzat ç. yok mu:52::52::52:
ay aklıma geldi...ananem hürrem e hürmüz dediği gibi,behzat ç. ye de behçet ç. diyo:60::60::60:

Behsat Ç. zamanı:52::52:
..yarına görüşürüz canlarım.:54:.iyi geceler bol leptinler..:10::10::10:

öyle yapıcam canım,eskiden yoğurt çok yerdim,şimdilerde az yiyiyorum,arttırmalıyım biraz:34::34:

kısss benim mesleğim gerçekten de katibelik:60::60::60:10 parmak daktilo-pc yazarım:9::9::9:
hıssettımısım demekkı leylakım katıbe oldugunu:)))yogurdu ozellıkle soylemıstım canımcım menulerınde pek rastlamayınca.yogurt onemlı.

sabah tartıda yine ++ları gördüm..vallahi yakında huni giyecem kafama:35::35::35::1::1:neyse bakalım,değişecek bu makus talihim biliyorum:9::9:
kahvaltım:56::56:
2 haşlanmış yumurta(üzerine yoğurt döküp yedim)
zeytin
peynir
1 mandalina
fıstık
omega 3
bende artılardayım ama sebep bellı sık gelen mısafır sık gıdılen mısafırlıkler.gecen sene antısosyaldım ıyıydı bu sene acıldım ıyıce

Bugun gecti yarın bende başlıyorum.... YAS: 33. KİLO. :69. BOY: 1.63. HEDEF: 57. Destek lütfen. Ne kadar zamanda verebilirim acaba.....
hosgeldın destek verırızde kalıcı olursun ınsallah

merhaba arkadaşalar ben üye olmadan takip ediyordum ama bugün üye olup sizle beraber bu yolda yürümeye karar verdim :)
kilo:65
boy:1.61
beden:alt38,40
üst beden:40;42
ben elma tipi kiloluyum.ve kilolar genellikle göbekte ve omuzlarda yoğunlaşıyor.
ben bir haftadır şeker ve şekerli gıdalar yemiyorum.ekmekte yemiyorum.ve akşam 17:00 gibide yemek yemeyi kesiyorum.
ama ben tuzu kesmedim.kesmelimiyim?birde bir haftadır dikkat etmeme rağmen pek bişi farketmedi.normal midir?
not:sizin içten yazışmalarınız beni motive etti.umarım heres istediği kilolara iner :))
tuzuda azalt bol da su ıc hos geldın bu arada:kkk:

Kızlar selam ,
Şuana kadar gelen bildirimlerle listeyi yapıyorum.Fbmy8785 iki haftalık bildirim yaptığını farzederek seni de dahil ediyorum canım.Kızlar , yazdığım sebeplerden ötürü kafam oldu bi dünya , yanlışım varsa affola ....

1. Nurudilara %2,57
2. Fbmy8785 % 1,36
3. Elifezgi %0,15
4. Sersum-Eddoras %0

+1. Melexin %0,95 (üzgünüm bebişim , şike kaldıracak gibi değil)

Kujum ve Sivasıngülü kilo bildirimi yapmışsınız ama listede isminiz yok o yüzden sizi dahil edemedim.
Ben regl oldum , gene yokum listede bu hafta.

Kilo veren-veremeyen herkesi çabalarından ötürü çok çok tebrik ediyorum.Moraller bozulmasın , kilo vermeyen kalmasın...
Unuttuğum isimler varsa lütfen bildirin , bildirimini daha sonra yapacaklar lütfen kendilerini eklesin.
Herkese sevgiler...

ellerıne saglık pek bı yorucu lıste olmus:)))bırdym canım benım kendıne ıyı bak saglıgını koru lutfen sen bıze lazımsın:16:

cocuklarla kartopu oynamaca alısverıs 45 dk yuruyus derken yatılı mısafırlerım habersız cıkıp geldı evde sıfır yemek:53:
hemen mutfakla butunlestım 2 saatte baya bır ımalatta bulundum sımdı oturdum yorucu bır gundu yaa kg bıldırımı bıle yapamadım hoş bıldırılecek bırseyde yoktu zaten:14:

kızlar cekı duzen verme konusunda cok haklısınız topıgı daha amacına yonelık kullanalım daha cok bılgı paylasalım kıtaptan paragraf seklınde onemlı hususları buraya aktaralım :kkk::kkk::kkk:

devam et arkadaş.vücudun aynı zamanda su da tutmuştur.

sağol sersumum.diş ağrısı:50:

ohh ohh ne güzel çorbaymış.sizin bir de arabaşı çorbanız var hamurla yenen .o da çok güzel

her eve yedek tartı lazım:1:

oo çok geçmiş ya

Canim duydum arabasi corbasini ama hic yemedim

gunaydın kıslar hepımız ıcın guzel bır haftasonu olsun ınsaallah:16:

kahvaltım

melemen
zeytın
peynır
tb ekmegı
omega3

sımdıde elma cayı ıcıyorum

günaydın herkese.karataya başlayalı 9 gün oldu.veee tam 1.600 gr artık benimle değil.
kızlar ben hergün tartılıyorum.bu doğrumu?

günaydın kızlar.:3:

sağlıklı beslendiğiniz mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiiyle.:16:
günaydın reyhancım:16::16: sanada mutlu hafta sonları canımcım
Sabah kahvaltim:56:

1 yumurtadan omlet,peynir,zeytin,yesillik,ceviz
afiyet olsun ficansım
gunaydın kıslar hepımız ıcın guzel bır haftasonu olsun ınsaallah:16:

kahvaltım

melemen
zeytın
peynır
tb ekmegı
omega3

sımdıde elma cayı ıcıyorum
afiyet olsun papişime:16:
canım bugün behzat ç. yok mu:52::52::52:
ay aklıma geldi...ananem hürrem e hürmüz dediği gibi,behzat ç. ye de behçet ç. diyo:60::60::60:
:60::60:
kızlar cekı duzen verme konusunda cok haklısınız topıgı daha amacına yonelık kullanalım daha cok bılgı paylasalım kıtaptan paragraf seklınde onemlı hususları buraya aktaralım :kkk::kkk::kkk:

bence de papişim :45: demek lazım artıkın ve de yukarıdaki görüşüne katılıyorum:34:

Bugün 10 u beş geçe kalktım çoook uzun süredir 10 a kaa uyuduğumu hatırlamıyorum:119:.119::119:

güzel de bi karatay kahvaltısı ettik eşim ve :emir_bebek: ile

tereyağında kızarmış hellim peyniri, beyaz peynir, çeçil peyniri, kaşar peyniri :60: evet peyniri çok seviyorum:24::24:
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
fındık
çay
12 tane kadar yeşil kırma zeytin
4 omega 3

eşimle kahvemizi de içtik:7::7: hepiciğinize afiyetler olsun şekerler:16:

Back
X