- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
hee kıss öyle yapılıyo,hatta bebiş istediğimiz gibi çıkmazsa iade hakkımız da varGünaydın bacım , bizim burdan bi arkadaş geldi , bizim de muhabbet edesimiz yoktu , Tv seyrettik sonra gitti.Çayla kuruyemiş verdim , iştahsızın önde gideni zaten.Yediğini de yarım bırakıyo , sinir oluyorum o bakımdan hizmette kusur ettim.
Kalp çarpıntısı olayını çözdük dün gece.Nasıl akıl edemediysek ; evde tansiyon aleti var ve bir de göğüs bandıyla nabız ölçen saat var.Benim çarpıntı başlayınca (fakat çarpıntı olduğunda nefesimde bi farklılık olmuyo , hatta o şekilde 35 dakka eşşek gibi koştum geçenlerde) her ikisiyle de nabız ölçtük , son derece normal , tansiyon da ha keza.Sonra kocam biraz araştırma yaptı ve aslında kalp atışımın değişmediği ama ilacın bana bunu sanki yaşıyomuşum gibi hissettirdiğine hükmetti.Ben de ikna oldum.Bu arada 2dir deniyorum , yeşilçay da iyi geliyor.İdare edicem gibi gözüküyor.
[COLOR="#008000"]Utanma utanma , sonuçta hepimiz çocuk nasıl yapılıyo biliyoruz.Akşamdan mesir macunu yiyip sipariş ediyoz sabaha ebe leylek getiriyo de mi? Öyle yapılıyodu de mi , cevap versenize[/COLOR]
Organik olması önemli binaenaleyh....

birdySağol canım hepimiz mutlu olalım.Her zaman mutluluklarımızı paylaşalım bu sayfalarda inşallah.
Dua konusuna gelince benim de aklıma geldi "isteyenlere "demek .Yazıya dökmemiştim ama duada söyledim.Yok anam zaten nüfusu patlatmayalım.E sende artıkın Secret mı yaparsın dua mı edersin yoksa iş hallolduktan sonra bakım listesine mi girersinYaparsın Di mi kız sende teyzelik
o zaman tam da 37
olursun gibime geliyor
Kız ye yeee bende yiyeceğimde Karataydayım diye yiyemiyorum.Yoksam o 2 kavanozun dibi çoktannnn görünürdü.![]()

Heh , aman ihmal etme Melexinim , zaten şuan korunamıyorum , Allah muhafaza...Uzun süreli olmazsa bebeğe bakarım , hatta çok da iyi bakarım zannımca.Uzun süreli olursa yine çok iyi bakarım ama sinirlerim bozulabilir![]()

Farkındayım bebişim .zaten bende aynenolurum.Bizde de bebiş isteniyor bu saatten sonra bende aynen
kıvamına geliyorum.Eee ne yapcez katlanacaz artık.Madem teyzeyiz, Sersumun öngördüğü 2 haftalık sürelerde bakımı üstleneceğiz.2 hafta doldu mu kargocu enişteyle birbirimize kargolayacağız.(Uleynnnn şaka maka birde cidden olurmuş mu Beşiz
)Bir bakarız Leylakım beşibiyerde tv de." Kadınlar kulübü üyelerine güvendim yaptım,nerede bu devlet ,nerede kadınlar kulübü "diye feryat ediyor
![]()
mağdurum da mağdurum,çok mağdurum mağdurum