Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın bacım , bizim burdan bi arkadaş geldi , bizim de muhabbet edesimiz yoktu , Tv seyrettik sonra gitti.Çayla kuruyemiş verdim , iştahsızın önde gideni zaten.Yediğini de yarım bırakıyo , sinir oluyorum o bakımdan hizmette kusur ettim.
Kalp çarpıntısı olayını çözdük dün gece.Nasıl akıl edemediysek ; evde tansiyon aleti var ve bir de göğüs bandıyla nabız ölçen saat var.Benim çarpıntı başlayınca (fakat çarpıntı olduğunda nefesimde bi farklılık olmuyo , hatta o şekilde 35 dakka eşşek gibi koştum geçenlerde) her ikisiyle de nabız ölçtük , son derece normal , tansiyon da ha keza.Sonra kocam biraz araştırma yaptı ve aslında kalp atışımın değişmediği ama ilacın bana bunu sanki yaşıyomuşum gibi hissettirdiğine hükmetti.Ben de ikna oldum.Bu arada 2dir deniyorum , yeşilçay da iyi geliyor.İdare edicem gibi gözüküyor.

[COLOR="#008000"]Utanma utanma , sonuçta hepimiz çocuk nasıl yapılıyo biliyoruz.Akşamdan mesir macunu yiyip sipariş ediyoz sabaha ebe leylek getiriyo de mi? Öyle yapılıyodu de mi , cevap versenize :52::52::52:[/COLOR]

Organik olması önemli binaenaleyh....
hee kıss öyle yapılıyo,hatta bebiş istediğimiz gibi çıkmazsa iade hakkımız da var:9::9::9:
Sağol canım hepimiz mutlu olalım.Her zaman mutluluklarımızı paylaşalım bu sayfalarda inşallah.
Dua konusuna gelince benim de aklıma geldi "isteyenlere "demek .Yazıya dökmemiştim ama duada söyledim.Yok anam zaten nüfusu patlatmayalım.E sende artıkın Secret mı yaparsın dua mı edersin yoksa iş hallolduktan sonra bakım listesine mi girersin :9: Yaparsın Di mi kız sende teyzelik :9: o zaman tam da 37 :37: olursun gibime geliyor :9:
Kız ye yeee bende yiyeceğimde Karataydayım diye yiyemiyorum.Yoksam o 2 kavanozun dibi çoktannnn görünürdü.:9:
birdy :37:ye benzesin önemli değil de benim bebişi benzetmesin yeter:9::9::9:
Heh , aman ihmal etme Melexinim , zaten şuan korunamıyorum , Allah muhafaza...Uzun süreli olmazsa bebeğe bakarım , hatta çok da iyi bakarım zannımca.Uzun süreli olursa yine çok iyi bakarım ama sinirlerim bozulabilir :37::37::37:
:9::9::9::9:
Farkındayım bebişim .zaten bende aynen :37: olurum.Bizde de bebiş isteniyor bu saatten sonra bende aynen :37: kıvamına geliyorum.Eee ne yapcez katlanacaz artık.Madem teyzeyiz, Sersumun öngördüğü 2 haftalık sürelerde bakımı üstleneceğiz.2 hafta doldu mu kargocu enişteyle birbirimize kargolayacağız.(Uleynnnn şaka maka birde cidden olurmuş mu Beşiz :53:)Bir bakarız Leylakım beşibiyerde tv de." Kadınlar kulübü üyelerine güvendim yaptım,nerede bu devlet ,nerede kadınlar kulübü "diye feryat ediyor :53:

mağdurum da mağdurum,çok mağdurum mağdurum :24::24::24:derim:60::60::60:

Arkadaşlar önceden tedbir olarak bez stokuna başlamanız tavsiyemdir.Yeni doğanlar genellikle çok mıcıyor.Bezler pahalı biliyonuz.:9:Ayrıca topiğimize çocuk doktoru uzman bir arkadaşı ikna yoluyla olmadı iğne oyasının taktiğiyle üye yapalım.(Doktor bir Arkadaşımız vardı "özlem" o nerede ki ???)

İyi fikir kısss , bazan kampanya falan oluyo heme alıp atalım bi kenara.Sani n'oldu Özlem'e hatta Özlemlere ?

Canım sen zaten hamilesin.Hamilelerin duası tutuyor.Seninde sağlıkla çocuğunu kucağına alacağın günleri sayıyoruz:16:İlk bana "deze " desin iyi mi ? Bana "ala" diyen bile yok :43:Ayrıcana hamile olduğundan çocuk bakım listesinden de yırttın :9: Çok şanslısın Hee :34:

kizlar nasil gidiyor....
melexin canim nasilsin....duan tutarsa leylak icin kampanya duzenlermisiz.besizlere bez mama bakici kampanyasi....

birdy canim nasilsin.biraz once sigara topigindeki yazilarini okudum.ins.iyi gidiyordur.

leylakcim reyhancim saka bir yana...allah gonlunuze gore versin.ins.allah bu sene hayirli saglikli evlatlar nasip eder...dualarimiz sizinle....kader ve kazaya inaniyorsaniz.merak etmeyin zamani gelince siz bile engel olamazsiniz....
ben hamile oldugumu 3.5 aylikken ogrendim.2.cocugu dusunuyordum fakat biraz daha kilo vereyim dusunmustum...bende spral var bunca zaman kullandim hic problem olmamisti ustelik kontrollarimede gidiyordum.en son gecen mayis da reglim gecikti.test aldim negatif cikti.sonra tr ye tatile gittik.tr ye gidince her sene 2.3 hafta reglim gecikir hava degisikliginden.bu sene birde hepimiz hasta olduk.doktora gittik.ilac kullandik.doktor dedi ki ilactan dolayi gecikme olabilir...1.5 2 ay trde tatil yaptik.bu arada ben cok onemsemedim regliyi ilac kullanmadim.denize giriyorum tatildeyim diye rahat geldi.en son eve donduk.test yaptim gene - cikti.sonra doktora gittim.ultrasonda 3.5 aylik hamile oldugumu ogrendim....

yani ben eger cocuk dusunmeyip aldirmak isteseydim 3 ayi gectigi icin aldiramayacaktim...biz zaten 2.istiyorduk o yuzden bize supriz oldu....
yani arkadaslar demek istedigim herseyin bir zamani var...ins.sizin icinde dogru zaman biran once gelir....ins.doguma giderken herkese dua edicem...

hee kıss öyle yapılıyo,hatta bebiş istediğimiz gibi çıkmazsa iade hakkımız da var:9::9::9:
Heh tamam işte , ben de bu şekilde oluyo diye duydum :52::52:
birdy :37:ye benzesin önemli değil de benim bebişi benzetmesin yeter:9::9::9:

Eğer sen ikizler burcu diilsen bana benzemesin , çocuğu anlamakta güçlük çekersin , çocuk da nasıl anlamadığını anlamakta güçlük çeker :52::52::52:
Yaşadım , biliyorum :37::37::37:

mağdurum da mağdurum,çok mağdurum mağdurum :24::24::24:derim:60::60::60:
Yazık kıss sana , beşiz olmasın :ssz::ssz::ssz:

NOT : Wan Kenobi Üstad , format bilerek ve isteyerek bozulmuştur.

Sersum gelir şimdi.Ben reklamımı yapayım.Gelince canıma okumasın :9:

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik kadınlar Kulübü üyesi ?)

:60::60::60: İkizler burcu :60::60::60:
kizlar nasil gidiyor....
melexin canim nasilsin....duan tutarsa leylak icin kampanya duzenlermisiz.besizlere bez mama bakici kampanyasi....

birdy canim nasilsin.biraz once sigara topigindeki yazilarini okudum.ins.iyi gidiyordur.

leylakcim reyhancim saka bir yana...allah gonlunuze gore versin.ins.allah bu sene hayirli saglikli evlatlar nasip eder...dualarimiz sizinle....kader ve kazaya inaniyorsaniz.merak etmeyin zamani gelince siz bile engel olamazsiniz....
ben hamile oldugumu 3.5 aylikken ogrendim.2.cocugu dusunuyordum fakat biraz daha kilo vereyim dusunmustum...bende spral var bunca zaman kullandim hic problem olmamisti ustelik kontrollarimede gidiyordum.en son gecen mayis da reglim gecikti.test aldim negatif cikti.sonra tr ye tatile gittik.tr ye gidince her sene 2.3 hafta reglim gecikir hava degisikliginden.bu sene birde hepimiz hasta olduk.doktora gittik.ilac kullandik.doktor dedi ki ilactan dolayi gecikme olabilir...1.5 2 ay trde tatil yaptik.bu arada ben cok onemsemedim regliyi ilac kullanmadim.denize giriyorum tatildeyim diye rahat geldi.en son eve donduk.test yaptim gene - cikti.sonra doktora gittim.ultrasonda 3.5 aylik hamile oldugumu ogrendim....

yani ben eger cocuk dusunmeyip aldirmak isteseydim 3 ayi gectigi icin aldiramayacaktim...biz zaten 2.istiyorduk o yuzden bize supriz oldu....
yani arkadaslar demek istedigim herseyin bir zamani var...ins.sizin icinde dogru zaman biran once gelir....ins.doguma giderken herkese dua edicem...

Herşeyin hayırlısı değil mi? Ne güzel yazmışsın.Olacaksa olacaktır.Allah hayırlıysa kısmet etsin inşallah.Bu arada bende de o tel zımbırtıdan var.Kortuğuma kontrole bile gidemiyorum.:18:

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik kadınlar Kulübü üyesi ?)

canim link nasil eklenir bilmiyorum ama senin link yanlis galiba.bir bakayim oylara diye tikladim ana sayfa acildi.bir kontrol edermisin...

Arkadaşlar önceden tedbir olarak bez stokuna başlamanız tavsiyemdir.Yeni doğanlar genellikle çok mıcıyor.Bezler pahalı biliyonuz.:9:Ayrıca topiğimize çocuk doktoru uzman bir arkadaşı ikna yoluyla olmadı iğne oyasının taktiğiyle üye yapalım.(Doktor bir Arkadaşımız vardı "özlem" o nerede ki ???)
herkes de öyle söylüyo yaw:27::27:
kizlar nasil gidiyor....

sağol canım,inşallah:38::38:
ayyyy ramaskacım 3,5 ayda bile testin negatif çıkması çok ilginç:53::53:ama doğru diyosun,kader kısmette varsa olacaktır mutlaka...

allah sana kolay doğumlar nasip etsin
,bebişlerine uzun sağlıklı ömürler versin:16::16::16:

ikizler değelim malesef bebişim,ama babişim ikizler olduğu için iyi bilirim:9::9::9:
reklamları dinlediniz,pardon okudunuz:60::60::60:
sersum iyisin valla.topik iyi calisiyor.eger obama ya sen rakip olsaydin kesin sen kazanirdin...:kkk::kkk::kkk::kkk:

sersum iyisin valla.topik iyi calisiyor.eger obama ya sen rakip olsaydin kesin sen kazanirdin...:kkk::kkk::kkk::kkk:
Çok doğru söyledin Ramaskacım , kampanya şahane valla :52::52:
:60::60::60: İkizler burcu :60::60::60:

Herşeyin hayırlısı değil mi? Ne güzel yazmışsın.Olacaksa olacaktır.Allah hayırlıysa kısmet etsin inşallah.Bu arada bende de o tel zımbırtıdan var.Kortuğuma kontrole bile gidemiyorum.:18:
Heee kim ikizler burcu bakiiim , kutup ayusu mu ?
Yaaaa ben de muhtemelen spiral taktırıcam , şu reglimin düzene girmesini bekliyorum.Görüşlerinize başvurucam bilahare :37::37::37:

herkes de öyle söylüyo yaw:27::27:

sağol canım,inşallah:38::38:
ayyyy ramaskacım 3,5 ayda bile testin negatif çıkması çok ilginç:53::53:ama doğru diyosun,kader kısmette varsa olacaktır mutlaka...

allah sana kolay doğumlar nasip etsin
,bebişlerine uzun sağlıklı ömürler versin:16::16::16:

ikizler değelim malesef bebişim,ama babişim ikizler olduğu için iyi bilirim:9::9::9:

reklamları dinlediniz,pardon okudunuz:60::60::60:

He deneyimlisin yani , o zaman benzesin bana , rahat edersin.Hiç derdi yoktur , her işini kendi halleder , kendi düşünce ağlamaz , ödülünü de cezasını da kendi verir.Karşılığında tek şey ister ; rahat bırakılmak ...Ne kaaa kolay de mi :52::52::52:

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Yaaaa ben de muhtemelen spiral taktırıcam , şu reglimin düzene girmesini bekliyorum.Görüşlerinize başvurucam bilahare :37::37::37:

canim 5 yil boyunca cok rahat ettim.ama kaderde varsa supriz olabiliyor....dusun testler bile negatif cikiyor....

He deneyimlisin yani , o zaman benzesin bana , rahat edersin.Hiç derdi yoktur , her işini kendi halleder , kendi düşünce ağlamaz , ödülünü de cezasını da kendi verir.Karşılığında tek şey ister ; rahat bırakılmak ...Ne kaaa kolay de mi :52::52::52:

tamam işte aynı babam:52::52::52:

Yok kız kutup ayusu boğa ,ben oğlak :9: Güya en iyi anlaşan iki burç :9:

Leylakım benim bir arkadaş var onun babası da ikizler.Kız acayip çekiyor ondan.Kız zorla evlendi.Ne olaylar yaşadı.Sonra boşandı.Şimdi yine evlenmeyi düşünüyor ama babası yine engel .

Back
X