Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam işte aynı babam![]()
Valla ben çok anlamam bu işlerden ama inat olayı olsa gerek ikinizde de.Bu durumda nasıl en iyi anlaşabileceksiniz kuzum?Yok kız kutup ayusu boğa ,ben oğlakGüya en iyi anlaşan iki burç
![]()
Leylakım benim bir arkadaş var onun babası da ikizler.Kız acayip çekiyor ondan.Kız zorla evlendi.Ne olaylar yaşadı.Sonra boşandı.Şimdi yine evlenmeyi düşünüyor ama babası yine engel .
meleksin
GELDİM ŞU CETVELE UĞRAŞIYORUM OLMUYOR KOLAY BİR YOLU VAR MI??
sesrum 33 olmuşYeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Yok kız kutup ayusu boğa ,ben oğlakGüya en iyi anlaşan iki burç
![]()
Leylakım benim bir arkadaş var onun babası da ikizler.Kız acayip çekiyor ondan.Kız zorla evlendi.Ne olaylar yaşadı.Sonra boşandı.Şimdi yine evlenmeyi düşünüyor ama babası yine engel .
Valla ben çok anlamam bu işlerden ama inat olayı olsa gerek ikinizde de.Bu durumda nasıl en iyi anlaşabileceksiniz kuzum?
Hayat onun fabrika ayarlarını bozmuş demek ki...Çünkü bilakis çok demokrat ruhlu insanlardır mamafih![]()
olmuş kıss olmuşhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
lutfen SERSUM arkadasimiza oy veriniz....topigimizi ziyaret eden arkadaslar....
amanin ben de kopyaladim...ins.oluyordur...kusura bakmayin internet konusunda kotuyum.bi dizi film acmayi bide burda mesaj yazmayi biliyom...![]()
Hayat onun fabrika ayarlarını bozmuş demek ki...Çünkü bilakis çok demokrat ruhlu insanlardır mamafih![]()
Valla ben çok anlamam bu işlerden ama inat olayı olsa gerek ikinizde de.Bu durumda nasıl en iyi anlaşabileceksiniz kuzum?
involucre nerdesin bir oy verseydin sersum arkadasimiza kiz deminden beri reklam yapiyoz nerdesin...
topigimizi ziyaret eden arkadaslar lutfen sersum arkadasimiza oy verirmisiniz lutfen...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Gelecek canım o cetvel yapmaya gitti.Gelince yakalayın paçasını bırakmayın![]()
bizim pazarda limon satan bi çocuk var,ne zaman pazara gitsek peşimize takılıyo abla limon alır mısın,lazım değil mi abla diyeo çocuğa döndük ısrarla oy istiyoruz
![]()
bizim pazarda limon satan bi çocuk var,ne zaman pazara gitsek peşimize takılıyo abla limon alır mısın,lazım değil mi abla diyeo çocuğa döndük ısrarla oy istiyoruz
![]()
Ne yapalım kızım.Sersum 1. Olamazsa vay halimizeSomurtursa Dünyayı dar eder kız bize
Gülen yüzlü Ceylanımız o bizim.Oylar sersuma oylar sersuma
![]()
Ne yapalım kızım.Sersum 1. Olamazsa vay halimizeSomurtursa Dünyayı dar eder kız bize
Gülen yüzlü Ceylanımız o bizim.Oylar sersuma oylar sersuma
![]()