Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylakım benim bir arkadaş var onun babası da ikizler.Kız acayip çekiyor ondan.Kız zorla evlendi.Ne olaylar yaşadı.Sonra boşandı.Şimdi yine evlenmeyi düşünüyor ama babası yine engel .

Hayat onun fabrika ayarlarını bozmuş demek ki...Çünkü bilakis çok demokrat ruhlu insanlardır mamafih :37::37::37:

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
sesrum 33 olmuş:52::52::52:
Yok kız kutup ayusu boğa ,ben oğlak :9: Güya en iyi anlaşan iki burç :9:
:9::9::9::9:
Leylakım benim bir arkadaş var onun babası da ikizler.Kız acayip çekiyor ondan.Kız zorla evlendi.Ne olaylar yaşadı.Sonra boşandı.Şimdi yine evlenmeyi düşünüyor ama babası yine engel .

benim babiş de öyleydi kısss:1::1:4 yıl izin vermedi eşimle evlenmemize,eşim g.doğulu diye:105::105: sonra ablamın ilk eşinden dolayı bazı olaylar yaşanınca ha buralı ha oralı diyerekten imana gelip izin verdi:9::9::9:şimdi de oğlu kadar seviyiii:23::23::23:

:60::60::60::60:

Valla ben çok anlamam bu işlerden ama inat olayı olsa gerek ikinizde de.Bu durumda nasıl en iyi anlaşabileceksiniz kuzum?

Hayat onun fabrika ayarlarını bozmuş demek ki...Çünkü bilakis çok demokrat ruhlu insanlardır mamafih :37::37::37:

Ben hiç inat değilimdir kız :37:
Evet canım ona bir format lazım :9:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
lutfen SERSUM arkadasimiza oy veriniz....topigimizi ziyaret eden arkadaslar....

amanin ben de kopyaladim...ins.oluyordur...kusura bakmayin internet konusunda kotuyum.bi dizi film acmayi bide burda mesaj yazmayi biliyom...:50::50::50::50:
olmuş kıss olmuş:52::52::52:

:9::9::9::9:

:60::60::60::60:

Valla ben çok anlamam bu işlerden ama inat olayı olsa gerek ikinizde de.Bu durumda nasıl en iyi anlaşabileceksiniz kuzum?

Birdy baktın mı kız Faceden bana :9: Yeni fotolarım ve yeni yaptığım resimlerim yok ama idare et artıkın:)))E ben seni bulaşmadan sen beni bulursun herhalde :34:Orada da acemiydim resimler fotolar karman çorman .Dalınca çıkamıyor insan :9:

Gelecek canım o cetvel yapmaya gitti.Gelince yakalayın paçasını bırakmayın :9:

bizim pazarda limon satan bi çocuk var,ne zaman pazara gitsek peşimize takılıyo abla limon alır mısın,lazım değil mi abla diye:9::9:o çocuğa döndük ısrarla oy istiyoruz:60::60::60::60:

sersum icin o kadar calisiyoruz bilmiyorum bizi cevizle omegayla kandirabilecekmi???

involurce saka bir yana eger sersum icin oy verirsen cok sevinirim....ins.istedigin kiloya saglikli ve kalici bir sekilde ulasirsin.kolay gelsin....

bizim pazarda limon satan bi çocuk var,ne zaman pazara gitsek peşimize takılıyo abla limon alır mısın,lazım değil mi abla diye:9::9:o çocuğa döndük ısrarla oy istiyoruz:60::60::60::60:

Ne yapalım kızım.Sersum 1. Olamazsa vay halimize:9:Somurtursa Dünyayı dar eder kız bize :9: Gülen yüzlü Ceylanımız o bizim.Oylar sersuma oylar sersuma :kkk:

Back
X