Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Estafurullah (ay cidden ben acayip dine geldim) ay durun burda kopuyorum.......:60: ay kendimi camide vaaz veren hocalar gibi hissettim.
Bu arada gülmekten altıma işledim :60: ben bir üst baş değişip gelem
:9::9:

Canım benim ayum yok 2 gündür (zaten o nedenle bu kadar döktürüyorum). Yemek işini savsaklıyorum bu nedenle .Kızımda dersaneye gidiyor akşama kadar.Zavallım yiyiyor orada burada (ayyyy ne fena anayım kız ben)
amaan keyfine bak.kız kocana ayu deme:1:

"Hee kızım sen yoktun ya , o ara bana reaktif hipoglisemi teşhisi kondu , 2 saatte bir yiyorum artık ve yazmamamın daha doğru olacağına karar verdik.

hımmm çok geçmiş olsun,çocuğun var mı birdy:emir_bebek:

Depend olmaz bacım yeni evli.Sonra onun içinde hatim indirmek ,Secret yapmak zorunda kalabiliriz yani:9:
valla ben mı cahılım anlamadım:1::1:hangi manada secret?

Ne yapalım bacım bugün yazma günümüzdeyiz.Yarın hiZaya geçince zor olur espri yapmak:9:
İtafın için :16: ama arkadaş zaten bunları dizmiş.
Özlem belki kendi kapamıştır hesabı.( öyle birşey oluyorsa tabii)Uleynnnn insan bahşiş atarda gider Di mi? :9:
Şu videoyu iZle
Aynı ben :60:
Dedeye Sahip Çıkalım -.mp4 - YouTube

İzledim ; Gerek estetik olarak , gerek kültür olarak ve gerekse akıl düzeyi olarak bence mikemmel bi insan.Allah bozmasın :37::37::37:

Sadece askım cevap ver kız.çantayı kafaya yedin.Doğrulamadın daha dimi ??Ben yine hafif vuruyorum.Sersum bir vursaydı Tam Sersum olurdun :9:

soldan soldan:1::1::1::1:

kızlar amma yazmıssınız 20 sayfa oku oku bıtmıyo bekleyın gelıyorum anacım:10::10::10::10:
anladın sen onu pampişim evet soldan soldan..:27::27:

bekliyoz bebişim:52::52::52:

Sadece askım cevap ver kız.çantayı kafaya yedin.Doğrulamadın daha dimi ??Ben yine hafif vuruyorum.Sersum bir vursaydı Tam Sersum olurdun :9:

kıss kimi çantalayıp öldürdüğümü gördün aşkolsun:53::53::53:

Allah insallah sana da nasip eder o cumleyi birgun birdycim:60::60:
Kisss ozlemkartal degil atilan karakartal1903:-)
He tamam işte Dr olan :37:
canım benim perşembeye kadar iyi bak kendine:16::16:..Allaha emanetsin:38::38::29::29:
giderken bile beni düşünüyor yavv:5::5::38:

he kıss doktor olan işte silik silik nicki atıldı demek demiştin sen:44::44:
:9::9:

amaan keyfine bak.kız kocana ayu deme:1:

hımmm çok geçmiş olsun,çocuğun var mı birdy:emir_bebek:

valla ben mı cahılım anlamadım:1::1:hangi manada secret?
Kızım kaçıncı kez soruyosun :52::52: Çocuk ogün de yoktu bugün de yok :52::52:
He bacim oydu dr olan iste:-)

Allah seni ne yapmaya.Kız sen benim bi damlacık beynimi niye yoruyon,madem hepsi hazır.Allah seni davul etsin.Ayrıca ben sana en önemlisi Herkül kova demedim mi ?Maşrapayla lazımlık var mı mesela.Birdy de liste yapıyor sana .Ben sana bir çekyat yeter diyom sen L koltuk diyom .:22:hakettin ama kızma

Evet lazımlık yok kova niye herkül ve nasıl bişi bilemedim unutmusum yazmayı bide :)

Eh biraz öyle oldu kafamı kaldıramıomm ahhhh.:P

anladın sen onu pampişim evet soldan soldan..:27::27:

bekliyoz bebişim:52::52::52:

kıss kimi çantalayıp öldürdüğümü gördün aşkolsun:53::53::53:
kızım birdye vura vura çantayı kıı :37:bu hale soktun.Daha ne olsun :9:

Kızım kararverin hangi doktor hangi özlem hangii özlem doktor Kartal yok karakartal :27::37::35:

:60::60::60::60::60:
kızım birdye vura vura çantayı kıı :37:bu hale soktun.Daha ne olsun :9:
:

he tamam işte Dr olan:37: (alıntı birdy:1:)

:ssz::ssz: o benim çekirgem döverim de severim de :ssz::ssz: hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge:ssz::ssz::ssz:

:60::60::60::60::60:

he tamam işte Dr olan:37: (alıntı birdy:1:)

:ssz::ssz: o benim çekirgem döverim de severim de :ssz::ssz: hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge:ssz::ssz::ssz:

birdy alıntıları doğru yapamadığı sürece dayak arsızı olacak zaten bu gidişle:9::9::9:

Back
X