Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

pampiş okudukça kulaklarım çınliyii size de oluyomu.:36::36:.nekaa yazdınız beyaa diyodur kesin:53::53::53::35::35::35:

:60::60::60::60::60:

he tamam işte Dr olan:37: (alıntı birdy:1:)

:ssz::ssz: o benim çekirgem döverim de severim de :ssz::ssz: hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge:ssz::ssz::ssz:
He he memnun zavallım ne yapsın :37: bu hale gelmiş.Düşünecek Halmi bıraktın çekirgede :9:
ee öyle diyorsan öyledir:)) Bulabililirim inş.

Bulursun canım.plastiçilerde mevcut.He birde banyo bataryalarına uyum sağlaması açısından gri renk olanı al.Bulamazsan ben veririm derdim ama canımı iste kovamı isteme yani .O kadar diyorum.:9:

kızım birdye vura vura çantayı kıı :37:bu hale soktun.Daha ne olsun :9:

Kızım kararverin hangi doktor hangi özlem hangii özlem doktor Kartal yok karakartal :27::37::35:

He, yoksa ben sülün gibi kız idim :37:
He tamam işte Dr olan :37:
:60::60::60::60::60:

he tamam işte Dr olan:37: (alıntı birdy:1:)

:ssz::ssz: o benim çekirgem döverim de severim de :ssz::ssz: hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge:ssz::ssz::ssz:

Çok memnunun , ellerin dert görmesin Sersumum :27:

He he memnun zavallım ne yapsın :37: bu hale gelmiş.Düşünecek Halmi bıraktın çekirgede :9:

Bulursun canım.plastiçilerde mevcut.He birde banyo bataryalarına uyum sağlaması açısından gri renk olanı al.Bulamazsan ben veririm derdim ama canımı iste kovamı isteme yani .O kadar diyorum.:9:

Papadia gelene kadar sabah ezanı okunur kızlar.:9:

:60::60::60::60::60::60:

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)

Kızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum :16::16::16:

:ssz::ssz:bu benim tarzım:27::27:..özel dersi o istedi..ondan ötürü yanii alan memnun veren memnun yanee:ssz::ssz:

:ssz::ssz: boyun azcık kısalmış olabilür zannımca..galiba sanursam:37:..ama bir star wars atasözü der ki eğitim şartt..:ssz::ssz::ssz:

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)

link yanlış canım..doğrusunu veriyomm:16::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

sabah: 1 yumurta
yağlı ezine peyniri
5 tane yeşil zetin turşu
bir avuç badem
çay

öğlen:yeşil mercimek yemeği bir kepçe
bir çorba kasesi ölçüsünde yeşil fasulye

akşam:sarıkanat balı ve salata
5- adet badem ve yine o kadar iç fıstık

bütün gün 1.5 lt su daha bitiremedim içimde bulantı oluyor zorluyorum, inşallah başarırım kendime fazla güvenim yok ama kilo kaybını görürsem belki moralim düzelir.

Kızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum :16::16::16:
Sana da canım benim:16:
:ssz::ssz:bu benim tarzım:27::27:..özel dersi o istedi..ondan ötürü yanii alan memnun veren memnun yanee:ssz::ssz:

:ssz::ssz: boyun azcık kısalmış olabilür zannımca..galiba sanursam:37:..ama bir star wars atasözü der ki eğitim şartt..:ssz::ssz::ssz:
:60::60::60::60:

Evet yaaaa cinnet geçiriyorum.Nedense bir türlü tutturamadım

Back
X