- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
herzaman böyle değilizdir senin şansına canım.ekip tam takım burda olunca bugün coştuk..![]()
bu nasıl bi topik değip kaçıcak kızcağız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herzaman böyle değilizdir senin şansına canım.ekip tam takım burda olunca bugün coştuk..![]()
He he memnun zavallım ne yapsın
he tamam işte Dr olan(alıntı birdy
)
o benim çekirgem döverim de severim de
hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge
![]()
ee öyle diyorsan öyledir:)) Bulabililirim inş.
kızım birdye vura vura çantayı kııbu hale soktun.Daha ne olsun
Kızım kararverin hangi doktor hangi özlem hangii özlem doktor Kartal yok karakartal![]()
he tamam işte Dr olan(alıntı birdy
)
o benim çekirgem döverim de severim de
hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge
![]()
Sana yazdıklarımı Okumuşmuydun canım.
He he memnun zavallım ne yapsınbu hale gelmiş.Düşünecek Halmi bıraktın çekirgede
Bulursun canım.plastiçilerde mevcut.He birde banyo bataryalarına uyum sağlaması açısından gri renk olanı al.Bulamazsan ben veririm derdim ama canımı iste kovamı isteme yani .O kadar diyorum.![]()
Papadia gelene kadar sabah ezanı okunur kızlar.![]()
He, yoksa ben sülün gibi kız idim
He tamam işte Dr olan
Çok memnunun , ellerin dert görmesin Sersumum![]()
yediklerimizi bugünden mi yani hergün mü bildireceğiz yoksa belli bi süre sonra mı
He he memnun zavallım ne yapsınbu hale gelmiş.Düşünecek Halmi bıraktın çekirgede
![]()
He, yoksa ben sülün gibi kız idim
He tamam işte Dr olan
Çok memnunun , ellerin dert görmesin Sersumum![]()
Kızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum![]()
Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)
yediklerimizi bugünden mi yani hergün mü bildireceğiz yoksa belli bi süre sonra mı
Sana da canım benimKızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum![]()
bu benim tarzım
..özel dersi o istedi..ondan ötürü yanii alan memnun veren memnun yanee
boyun azcık kısalmış olabilür zannımca..galiba sanursam
..ama bir star wars atasözü der ki eğitim şartt..
![]()
link yanlış canım..doğrusunu veriyomm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html