Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ficans kaçtı..ramaska da yok..panpişte gelmedi..:3:
kendim çalıp kendim oynuyom..nerdesiniz beyaaa.:27::27:
.10 dk.kaldı zaten..amaaaa asıl haber acildeyim notebook yanımda vee internetim var..:52::52:
günüm sizinle anacımm.:52::52:.dua edin benim için de az hasta gelsin bol bol geleyim topiğe.:32::32:

$303887_178053218942050_928778235_n (1).webp

:60::60::60::60:

1 saate kadar gelirim..beni bekleyin anacımmm:23::23:

Hee hoşdöndünüz propagandazedeler :16::16::16: Melexin'in morali bozulmuştur , yazası gelmemiştir.Sanatçı ya , kırılgandır :52::52::52:
:60::60::60:
melexın gelsede bana mutlulugun resmını yapabılırmı dıye bı sorsam:1::1::1:
Yapılır bacım.:60:yaptığın her eser aslında mutluluğun resmidir :9: Çok bir duygusalım anam :43:
ya da sanat sanat için mi yoksa toplum için mi diye de sorabilirüüüzz:9::9::9:
Benim ki çok karışık bir sanat :60: Guiness rekoru için bile sanat yapar hale geldim.:60:Bir projemiz var.O nedenle bu aralar çok yoğun olacağım.Bu arada kocam tekrar fikir değiştirdi.Ayın 5 de tadilata giriyoruz :25:Ayın 3 de evi boşaltmaya gelecekler.Bu arada benim özel eşyalarımı kolilemem gerekli.Sinirlerim tepemde .Yılbaşı gecesi koli topluyor olacağım yani , kızlar en azından şimdi anlamışsınızdır kocama neden kutup ayusu dediğimi.:25:
yada sanat ıcın soyunurmu dıyemı sorsam:44:

Kızım ben sizlen neden takılıyorum sanıyorsunuz Hee :9: Herkes ideal kilosuna ulaşınca bana modellik yapacak heheheheheeee :52:

Son düzenleme:
bugün 8.30 da evden çıkıcam akşam 4 te iş çıkışı ..
yarın öğlene kadar evdeyim:52::52:..malum tartı günü iyi oldu:32::32:..hem formatlarıda kontrol ederim..:27::27:uymayanları uyarmaca:kkk::kkk::20::20:

dün nooldu paylaşmadım sizlerle:53::53:.sen nöbet listesi değişsin ve 31 aralık bana yazılmasın mı.:53:.benim nöbetlerimi başka bir arkadaş tutuyordu..o da uygun değil:37:..ortalık karıştı.:35::35:.sorumlu arkadaşa gittim dedim planlar yapıldı misafirim gelicek nappçaz hiç son anada değişiklik olur mu:47: resmi olarak da benim adım göründüğü için kabak bana patlıyor tabii:36::36:..neyse ki ogünü benim nöbetimi tutan arkadaşla sorumlu arkadaş yarı yarıya bölüştüler hallettik:18::18:

çok büyük varıta atlattım yanii..ayın başında olsa ayarlar insan ama yılbaşına 4 gün kala yapılır mı bu beyaaa:47::47:
canım benim son anda kurtarmışsın, geçmiş olsun.

Kızlar geçmişi okurken sayfa kendiliğinden takılıyor,kapanıyor.Alıntıları zor yapıyorum.Aklımdakiler :
ramaska canım benim dün ben çoklu bir alıntı yaptım sana cevap verecektim ama Malesef net takılıyor alıntıları geri siliyor.Baya bir uğraştım,çıkmam gerekti .Kızına geçmiş olsun canım.Umarım şimdi iyidir.:16:

Günaydınnn :) Dün aç kalmakla birlikte güzel bir gün geçirdiğim söylenemez ama diyetimi bozmadım, çok zorlandım ama bozmadım :)
Bugün ise dün söz verdiğim gibi makyaj yapmaktan vazgeçip kahvaltı yaptım :1: öğle yemeğimi akşamdan hazırlayıp yanımda getirdim. Haftaya çarşamba tartıda göreceğim rakam beni çok heyecanlandırıyor :)

Neden aç kaldığıma gelince unutkanlığım nedeniyle akşam 60 km yol yapmak zorunda kaldım ve akşam yemeği saatinde ben yollardaydım, spor salonundan çıkmak zorunda kaldım, neyse ki 20 dk yürüyüş yapabilmiştim :1:

aslında yazarken farkına vardım ama yazdım:9::9::9: 40 kg 1 çuval şekere denktir.şimdi nekadar rahatladın ohhh.
sen neyın pesındeyim:27: sağlıklı beslenemedim papişim ben hayatım boyunca.her ayın 2 haftası diyetle geçti1-2 kg
al-ver.bu da bedenime zihnime zarar verdi çoğu zaman.sonunda karatayla sağlıklı beslenebilecegımı gördüm.yaşam tarzı haline dönüştürmeye çalışıyorum.fazlalığım varsa bu arada gitsin.yoksa memnunum çok şükür.:23:

afiyet olsun canım.

tebrikler reyhan:nazar:. kaç yaşındaydın? aslında sağlıklı bir kilodasın ama dengeli beslenmek vücuttaki yağ oranını azaltmak güzel hedefler. umarım hepimiz ömrümüz boyunca sağlıklı beslenmeye devam ederiz.
ben de 50 kilo olmak istiyorum...biliyorum ki 60-61 kilo bile beni rahatlatacak 55-56larda çok mutlu olucam ama 50 kiloya sağlıklı bi yaşam tarzıyla düşmek neden olmasın ki...yaşım 31 ...geçenlerde kadının biri ' ben menapoza hazırlıyorum' dedi... yaşı 38-40 gibi bişeydi. belki de buradan biri demiştir hatırlayamadım:1: neyse ama çok güzel bir bakış açısı. yaş ilerledikçe zor oluyor...menapozdan sonra zor kilo veriliyor. bir de akla gelmedik hastalıklarla uğraşınca bi de bakmışsın kilolar almış başını gidiyor. o yüzden her zaman sağlıklı bilinçli beslenmenin peşinde olmamız gerekiyor.
hedefim 50 yaşında da 50 kilo olmak, aktif bir hayat sürüyor çalışıyor üretiyor olmak, spor yapıyor olmak, kendisiyle barışık olmak.
70 yaşında da öyle Allah ömür verirse 90 yaşımda da öyle
canan hoca 68 yaşında diye biliyorum. baksanıza ne kadar faydalı oldu onun ortaya çıkması konuşması
daha çalışmaya başladığım gün hespladım kaç yaşımda emekl iolacağımı 55 yaş üfff o zamanlar 22 yaşımdaydım , yaw o kadar yaşlı devlet memurları olursa devlet işleri hiç yürümez diye düşünüyordum:52: hala ülkem adına endişelerim de var :44: ama bakış açısına göre değişebiliyor. hepimiz kendimize bakarsak 55 yaş 70-90 yaşında çok genç bir yaş ama bakımsız insan 55inde bile çöküyor.
nedemiş eskiler yaş kırk çıkar cırk (eskiler daha da olumsuz düşünmüşler)
ömür boyu sağlıklı bilinçli beslenme oley:66::kkk:

Bu arada kocam tekrar fikir değiştirdi.Ayın 5 de tadilata giriyoruz :25:Ayın 3 de evi boşaltmaya gelecekler.Bu arada benim özel eşyalarımı kolilemem gerekli.Sinirlerim tepemde .Yılbaşı gecesi koli topluyor olacağım yani , kızlar en azından şimdi anlamışsınızdır kocama neden kutup ayusu dediğimi.:25:
Kızım ben sizlen neden takılıyorum sanıyorsunuz Hee :9: Herkes ideal kilosuna ulaşınca bana modellik yapacak heheheheheeee :52:
yaa yine mi yaa..kıss operasyon yapıp hem kocana hem kaynanatöre bi ayar mı çeksek ne..:47:
planımız sadece kaynanatöreydi ama senin koca da bi ayar istiyor:27::27:

abooww bacım sen bizimle kötü emellerine alet etmek için mi arkadaş oldun :53::53:
yoksa o guinnes rekoru bizim için mi:27: hepsi çok şişkoydu emme bakın nüü bilem oldular rekor bile kırdılar..:60::60::60::60:

canım benim son anda kurtarmışsın, geçmiş olsun.
hee bacım ucuz atlattık:27::27:
Günaydınnn :) Dün aç kalmakla birlikte güzel bir gün geçirdiğim söylenemez ama diyetimi bozmadım, çok zorlandım ama bozmadım :)
Bugün ise dün söz verdiğim gibi makyaj yapmaktan vazgeçip kahvaltı yaptım :1: öğle yemeğimi akşamdan hazırlayıp yanımda getirdim. Haftaya çarşamba tartıda göreceğim rakam beni çok heyecanlandırıyor :)

Neden aç kaldığıma gelince unutkanlığım nedeniyle akşam 60 km yol yapmak zorunda kaldım ve akşam yemeği saatinde ben yollardaydım, spor salonundan çıkmak zorunda kaldım, neyse ki 20 dk yürüyüş yapabilmiştim :1:

geçmiş olsun diyelim de bidaha olmasın canım:1:..iyi başladın hadi hayırlısı:23:

tebrikler reyhan:nazar:. kaç yaşındaydın? aslında sağlıklı bir kilodasın ama dengeli beslenmek vücuttaki yağ oranını azaltmak güzel hedefler. umarım hepimiz ömrümüz boyunca sağlıklı beslenmeye devam ederiz.
ben de 50 kilo olmak istiyorum...biliyorum ki 60-61 kilo bile beni rahatlatacak 55-56larda çok mutlu olucam ama 50 kiloya sağlıklı bi yaşam tarzıyla düşmek neden olmasın ki...yaşım 31 ...geçenlerde kadının biri ' ben menapoza hazırlıyorum' dedi... yaşı 38-40 gibi bişeydi. belki de buradan biri demiştir hatırlayamadım:1: neyse ama çok güzel bir bakış açısı. yaş ilerledikçe zor oluyor...menapozdan sonra zor kilo veriliyor. bir de akla gelmedik hastalıklarla uğraşınca bi de bakmışsın kilolar almış başını gidiyor. o yüzden her zaman sağlıklı bilinçli beslenmenin peşinde olmamız gerekiyor.
hedefim 50 yaşında da 50 kilo olmak, aktif bir hayat sürüyor çalışıyor üretiyor olmak, spor yapıyor olmak, kendisiyle barışık olmak.
70 yaşında da öyle Allah ömür verirse 90 yaşımda da öyle
canan hoca 68 yaşında diye biliyorum. baksanıza ne kadar faydalı oldu onun ortaya çıkması konuşması
daha çalışmaya başladığım gün hespladım kaç yaşımda emekl iolacağımı 55 yaş üfff o zamanlar 22 yaşımdaydım , yaw o kadar yaşlı devlet memurları olursa devlet işleri hiç yürümez diye düşünüyordum:52: hala ülkem adına endişelerim de var :44: ama bakış açısına göre değişebiliyor. hepimiz kendimize bakarsak 55 yaş 70-90 yaşında çok genç bir yaş ama bakımsız insan 55inde bile çöküyor.
nedemiş eskiler yaş kırk çıkar cırk (eskiler daha da olumsuz düşünmüşler)
ömür boyu sağlıklı bilinçli beslenme oley:66::kkk:
bakış açın harika canım ve çok doğru..:kkk:
inşallah hepimiz ideal kilolarımıza iner sağlıklı olarak yaşlanırız:16:

emeklilik yaşı konusuna gelince hadi masa başında olan insanlar için bi derece de(ki o da çok fazla) benim gibi işgücü gerektiren meslekler yandı:37:..ben yırttım ama yeni işe başlayan arkadaşları zor günler bekliyor:5:..koşuşturması yük taşıması ayrı birde üstüne radyasyon :26::26: geleceği ben de hiç parlak görmüyorum doğrusu..Allah çocuklarımıza yardım etsin:5:

yaa yine mi yaa..kıss operasyon yapıp hem kocana hem kaynanatöre bi ayar mı çeksek ne..:47:
planımız sadece kaynanatöreydi ama senin koca da bi ayar istiyor:27::27:

abooww bacım sen bizimle kötü emellerine alet etmek için mi arkadaş oldun :53::53:
yoksa o guinnes rekoru bizim için mi:27: hepsi çok şişkoydu emme bakın nüü bilem oldular rekor bile kırdılar..:60::60::60::60:

hee bacım ucuz atlattık:27::27:

geçmiş olsun diyelim de bidaha olmasın canım:1:..iyi başladın hadi hayırlısı:23:

Kızım kararverdim kendime bir ayar çekeceğim:9: malum onlar çok kalabalıklar Anca yetişir.O nedenle sadece bana ayar çeksek iyi olur.Mesela beni tatlı cadıya dönüştürsek :10:burnumu kıvırsamda herşey kolileniverse.En kafamı karıştıran nokta koli bulmak.Gerisine kararverdim hepsini tıkı tıkı vereceğim.Başka çarem yok.Artık çeri çöpü yerleşirken halledeceğim.Önce koli bulmam ve ağızlarını sıkı sıkı bantlamam gerek.Yoksa benim koca ortada gördüğü ne varsa attırır.( plazma tv yi bile attırmaya kalkıyor ,o derece yani) evimde monte şeyler var (su artırma cihazı ,çöp öğütücüsü,klima vs gibi ) onları da söktüremezsem çöpü boylarlar.Bırak çöpe gitsinler aldırırsın sonra diyorsun belki ama bazılarını ben aldım.Yine alması taktırması bana düşecek biliyorum.Şuan kafam çok karışık :37:
Evet bebişim çok akıllısın kız:9: rekor denemesini sizin üzerinizde yaptıracağım .:37:Bizim sahile dizeceğim hepinizi sırayla :9: Halktan insanlarımıza da fırça ,boya ve tual vereceğim .Çizdirn kız kendinizi :9: Allaallahhhh meşhur olacağınız daha ne istiyonuz ki.:37:

Yapılır bacım.:60:yaptığın her eser aslında mutluluğun resmidir :9: Çok bir duygusalım anam :43:

Benim ki çok karışık bir sanat :60: Guiness rekoru için bile sanat yapar hale geldim.:60:Bir projemiz var.O nedenle bu aralar çok yoğun olacağım.Bu arada kocam tekrar fikir değiştirdi.Ayın 5 de tadilata giriyoruz :25:Ayın 3 de evi boşaltmaya gelecekler.Bu arada benim özel eşyalarımı kolilemem gerekli.Sinirlerim tepemde .Yılbaşı gecesi koli topluyor olacağım yani , kızlar en azından şimdi anlamışsınızdır kocama neden kutup ayusu dediğimi.:25:
:60::60:.60:

ben de bu hatunun yine mi kahvaltıya misafiri var dedimm:27:

hoşgeldin bebişimm:38::48::29:

hosbuldum canım nasolda bıldın aksam kaynım bızde kaldı sabah kahvaltısını verıp gonderdım o yuzden gec geldım bebeem nasılsın?

hosbuldum canım nasolda bıldın aksam kaynım bızde kaldı sabah kahvaltısını verıp gonderdım o yuzden gec geldım bebeem nasılsın?
bilirim kıss tabii:27::27: pampiş saat 8.30 a kaa yoksa bil ki ya misafiri geldi ya da o kahvaltıya gitti bir yere:1::1:
iyiyim bebeeem.. acildeyim bugün saat 4 e kadar bilg.var net. var daha ne olsun:27:..bi de hasta az olursa ballı kaymak.:52::52:.fonda da müzik açtım:24::24:

Kızım kararverdim kendime bir ayar çekeceğim:9: malum onlar çok kalabalıklar Anca yetişir.O nedenle sadece bana ayar çeksek iyi olur.Mesela beni tatlı cadıya dönüştürsek :10:burnumu kıvırsamda herşey kolileniverse.En kafamı karıştıran nokta koli bulmak.Gerisine kararverdim hepsini tıkı tıkı vereceğim.Başka çarem yok.Artık çeri çöpü yerleşirken halledeceğim.Önce koli bulmam ve ağızlarını sıkı sıkı bantlamam gerek.Yoksa benim koca ortada gördüğü ne varsa attırır.( plazma tv yi bile attırmaya kalkıyor ,o derece yani) evimde monte şeyler var (su artırma cihazı ,çöp öğütücüsü,klima vs gibi ) onları da söktüremezsem çöpü boylarlar.Bırak çöpe gitsinler aldırırsın sonra diyorsun belki ama bazılarını ben aldım.Yine alması taktırması bana düşecek biliyorum.Şuan kafam çok karışık :37:
Evet bebişim çok akıllısın kız:9: rekor denemesini sizin üzerinizde yaptıracağım .:37:Bizim sahile dizeceğim hepinizi sırayla :9: Halktan insanlarımıza da fırça ,boya ve tual vereceğim .Çizdirn kız kendinizi :9: Allaallahhhh meşhur olacağınız daha ne istiyonuz ki.:37:

anam anam diyyim ben sağaa..sen yazarken ben strese girdim:35::35:..secret ta yapsak çözüm yok bebişim..sen kurtarabildiğini kurtar artık:44:..yakın olsak gelirdimm:5:..tahmin edersin ki kolileme konusunda kimse elime su dökemez:27::27:

Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve
- "Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız" der.
1- Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve işe mutlu gitmesini sağlayın.
2- Öğlenleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğle yemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesine yardım edin.
3- Akşamları eve geldiğinde yemek özellikle güzel olmalı.
4- Eve gelince dinlenmesini sağlayın, hatta ayaklarına masaj yapın.
5-Haftada en az üç kere birlikte olun, eğer isterse daha fazla birlikte olun. "Eger bu dediklerimi harfiyen uygularsanız kocanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor. Eve geldiklerinde adam karısına sorar,
- "Ne dedi doktor sana?
Kadın cevaplar :
-"Ölecekmişsin. " :)

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Dün ne yedim:

Sabah
1 pepino.
Ev yapımı yoğurt,ekmek,deri peyniri,salçalı soslu siyah zeytin,1 diş sarımsaki1 kapsül omega3, şekersiz çay.

Öğle
1 muz

Akşam
Etli kuru fasulye, az ekmek ile 18:30 da kapattım günü..

Spor
100+100 toplam 200 kez zıplama, 50 dk yürüyüş

Kitap
Aşk yürekte bir kor

Su
2 litre

aramıza yeni katılan arkadaşlara duyurudur:kkk::kkk:..öncelikle hoşgeldiniz:16::16:..bu macerada hepinize başarılar dilerim:16:..doğru yerdesiniz:kkk::kkk:

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..:42:seve seve yardım ederiz:16:

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar:16::16:

Back
X