- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee hoşdöndünüz propagandazedelerMelexin'in morali bozulmuştur , yazası gelmemiştir.Sanatçı ya , kırılgandır
![]()
Yapılır bacım.melexın gelsede bana mutlulugun resmını yapabılırmı dıye bı sorsam![]()
Benim ki çok karışık bir sanatya da sanat sanat için mi yoksa toplum için mi diye de sorabilirüüüzz![]()
Kızım ben sizlen neden takılıyorum sanıyorsunuz Heeyada sanat ıcın soyunurmu dıyemı sorsam:44:
![]()
canım benim son anda kurtarmışsın, geçmiş olsun.bugün 8.30 da evden çıkıcam akşam 4 te iş çıkışı ..
yarın öğlene kadar evdeyim..malum tartı günü iyi oldu
..hem formatlarıda kontrol ederim..
uymayanları uyarmaca
dün nooldu paylaşmadım sizlerle.sen nöbet listesi değişsin ve 31 aralık bana yazılmasın mı.
.benim nöbetlerimi başka bir arkadaş tutuyordu..o da uygun değil
..ortalık karıştı.
.sorumlu arkadaşa gittim dedim planlar yapıldı misafirim gelicek nappçaz hiç son anada değişiklik olur mu
resmi olarak da benim adım göründüğü için kabak bana patlıyor tabii
..neyse ki ogünü benim nöbetimi tutan arkadaşla sorumlu arkadaş yarı yarıya bölüştüler hallettik:18::18:
çok büyük varıta atlattım yanii..ayın başında olsa ayarlar insan ama yılbaşına 4 gün kala yapılır mı bu beyaaa![]()
aslında yazarken farkına vardım ama yazdım40 kg 1 çuval şekere denktir.şimdi nekadar rahatladın ohhh.
sen neyın pesındeyimsağlıklı beslenemedim papişim ben hayatım boyunca.her ayın 2 haftası diyetle geçti1-2 kg
al-ver.bu da bedenime zihnime zarar verdi çoğu zaman.sonunda karatayla sağlıklı beslenebilecegımı gördüm.yaşam tarzı haline dönüştürmeye çalışıyorum.fazlalığım varsa bu arada gitsin.yoksa memnunum çok şükür.
afiyet olsun canım.
yaa yine mi yaa..kıss operasyon yapıp hem kocana hem kaynanatöre bi ayar mı çeksek ne..Bu arada kocam tekrar fikir değiştirdi.Ayın 5 de tadilata giriyoruzAyın 3 de evi boşaltmaya gelecekler.Bu arada benim özel eşyalarımı kolilemem gerekli.Sinirlerim tepemde .Yılbaşı gecesi koli topluyor olacağım yani , kızlar en azından şimdi anlamışsınızdır kocama neden kutup ayusu dediğimi.
Kızım ben sizlen neden takılıyorum sanıyorsunuz HeeHerkes ideal kilosuna ulaşınca bana modellik yapacak heheheheheeee
![]()
hee bacım ucuz atlattıkcanım benim son anda kurtarmışsın, geçmiş olsun.
Günaydınnn :) Dün aç kalmakla birlikte güzel bir gün geçirdiğim söylenemez ama diyetimi bozmadım, çok zorlandım ama bozmadım :)
Bugün ise dün söz verdiğim gibi makyaj yapmaktan vazgeçip kahvaltı yaptımöğle yemeğimi akşamdan hazırlayıp yanımda getirdim. Haftaya çarşamba tartıda göreceğim rakam beni çok heyecanlandırıyor :)
Neden aç kaldığıma gelince unutkanlığım nedeniyle akşam 60 km yol yapmak zorunda kaldım ve akşam yemeği saatinde ben yollardaydım, spor salonundan çıkmak zorunda kaldım, neyse ki 20 dk yürüyüş yapabilmiştim![]()
bakış açın harika canım ve çok doğru..tebrikler reyhan. kaç yaşındaydın? aslında sağlıklı bir kilodasın ama dengeli beslenmek vücuttaki yağ oranını azaltmak güzel hedefler. umarım hepimiz ömrümüz boyunca sağlıklı beslenmeye devam ederiz.
ben de 50 kilo olmak istiyorum...biliyorum ki 60-61 kilo bile beni rahatlatacak 55-56larda çok mutlu olucam ama 50 kiloya sağlıklı bi yaşam tarzıyla düşmek neden olmasın ki...yaşım 31 ...geçenlerde kadının biri ' ben menapoza hazırlıyorum' dedi... yaşı 38-40 gibi bişeydi. belki de buradan biri demiştir hatırlayamadımneyse ama çok güzel bir bakış açısı. yaş ilerledikçe zor oluyor...menapozdan sonra zor kilo veriliyor. bir de akla gelmedik hastalıklarla uğraşınca bi de bakmışsın kilolar almış başını gidiyor. o yüzden her zaman sağlıklı bilinçli beslenmenin peşinde olmamız gerekiyor.
hedefim 50 yaşında da 50 kilo olmak, aktif bir hayat sürüyor çalışıyor üretiyor olmak, spor yapıyor olmak, kendisiyle barışık olmak.
70 yaşında da öyle Allah ömür verirse 90 yaşımda da öyle
canan hoca 68 yaşında diye biliyorum. baksanıza ne kadar faydalı oldu onun ortaya çıkması konuşması
daha çalışmaya başladığım gün hespladım kaç yaşımda emekl iolacağımı 55 yaş üfff o zamanlar 22 yaşımdaydım , yaw o kadar yaşlı devlet memurları olursa devlet işleri hiç yürümez diye düşünüyordumhala ülkem adına endişelerim de var :44: ama bakış açısına göre değişebiliyor. hepimiz kendimize bakarsak 55 yaş 70-90 yaşında çok genç bir yaş ama bakımsız insan 55inde bile çöküyor.
nedemiş eskiler yaş kırk çıkar cırk (eskiler daha da olumsuz düşünmüşler)
ömür boyu sağlıklı bilinçli beslenme oley![]()
yaa yine mi yaa..kıss operasyon yapıp hem kocana hem kaynanatöre bi ayar mı çeksek ne..
planımız sadece kaynanatöreydi ama senin koca da bi ayar istiyor
abooww bacım sen bizimle kötü emellerine alet etmek için mi arkadaş oldun![]()
yoksa o guinnes rekoru bizim için mihepsi çok şişkoydu emme bakın nüü bilem oldular rekor bile kırdılar..
hee bacım ucuz atlattık
geçmiş olsun diyelim de bidaha olmasın canım..iyi başladın hadi hayırlısı
![]()
Yapılır bacım.yaptığın her eser aslında mutluluğun resmidir
Çok bir duygusalım anam
Benim ki çok karışık bir sanatGuiness rekoru için bile sanat yapar hale geldim.
Bir projemiz var.O nedenle bu aralar çok yoğun olacağım.Bu arada kocam tekrar fikir değiştirdi.Ayın 5 de tadilata giriyoruz
Ayın 3 de evi boşaltmaya gelecekler.Bu arada benim özel eşyalarımı kolilemem gerekli.Sinirlerim tepemde .Yılbaşı gecesi koli topluyor olacağım yani , kızlar en azından şimdi anlamışsınızdır kocama neden kutup ayusu dediğimi.
Kızım ben sizlen neden takılıyorum sanıyorsunuz HeeHerkes ideal kilosuna ulaşınca bana modellik yapacak heheheheheeee
![]()
ben de bu hatunun yine mi kahvaltıya misafiri var dedimm
hoşgeldin bebişimm![]()
bilirim kıss tabiihosbuldum canım nasolda bıldın aksam kaynım bızde kaldı sabah kahvaltısını verıp gonderdım o yuzden gec geldım bebeem nasılsın?
Kızım kararverdim kendime bir ayar çekeceğimmalum onlar çok kalabalıklar Anca yetişir.O nedenle sadece bana ayar çeksek iyi olur.Mesela beni tatlı cadıya dönüştürsek
burnumu kıvırsamda herşey kolileniverse.En kafamı karıştıran nokta koli bulmak.Gerisine kararverdim hepsini tıkı tıkı vereceğim.Başka çarem yok.Artık çeri çöpü yerleşirken halledeceğim.Önce koli bulmam ve ağızlarını sıkı sıkı bantlamam gerek.Yoksa benim koca ortada gördüğü ne varsa attırır.( plazma tv yi bile attırmaya kalkıyor ,o derece yani) evimde monte şeyler var (su artırma cihazı ,çöp öğütücüsü,klima vs gibi ) onları da söktüremezsem çöpü boylarlar.Bırak çöpe gitsinler aldırırsın sonra diyorsun belki ama bazılarını ben aldım.Yine alması taktırması bana düşecek biliyorum.Şuan kafam çok karışık
Evet bebişim çok akıllısın kızrekor denemesini sizin üzerinizde yaptıracağım .
Bizim sahile dizeceğim hepinizi sırayla
Halktan insanlarımıza da fırça ,boya ve tual vereceğim .Çizdirn kız kendinizi
Allaallahhhh meşhur olacağınız daha ne istiyonuz ki.
![]()