Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım.Kizina nice saglikli yaslar sersumcum. Darisi bize insallah ya. Bebegimizin dogum gunu kutlamak bi zede nasip eder allah.
Sersum pastanızı afiyetle yiyin canımcım..
Kızlar akşama misafirlikteyim akşam yemeği yemedim.
Misafirlikler yaktı beni zaten bakalım.. son zamanlar dikkat edince 55 kiloya düştüm:119:
merhaba kızlar
keyifler fevkalade dir insallah valla benim ki oyle .. Yürüdüm .. Kaçamak yapmadım .. Kocise hediye aldırdım .. Benettonda cok beğendiğim bi mont vardı cok agam paşam değil yalan dunyada denizin giydigi kahverengi montun kremini aldim biraz pahalı ama ve tabiki guzel yani bi baktım bugun %30 indirim gelmiş hoooooop aldiri verdim cok da mutlu oldum vallahi![]()
Slm kızlar..
Çoğu kimsenin koşturmak var herhalde..bende mola verdim..
Sabah k.k ve greyfurt, öğlen domatesli kabak ve yoğurt vee tam buğday ekmeğinden iki ince dilim..
Bugün cumartesi çığ köfte günümüz..akşamki menum..
Kızlar dün eve gelirken yolda sütçü görüp çevirdim hemen..5kilo aldım cok güzel olduuu!! Bundan sonra her hafta alicam..
aman bacım olmaz , hak yemeyeyim .Bende 1.liği Sivas'ın gülüne kaptırdıydım bir seferOlsun ya neolucak ki ha 3 ha 4 :))) kilo vermişiz ya sorun yok1 ci olsamda yerime biri geçse kaptırmamda :)))) neyse 3. Olmuşum ozamansa:))
bende yeni duydum bacım ( balıkçı bir eşim olduğu haldeAllah rahmet eylesin canım. Sana da sabır versin. Çok erken kaybetmişsin babanı.
Orfoz balığı ne ola ki??? Gerçi töbe billah bilmediğim balık yemem daha... Barbunun kokusu hala burnumda:104:
Bu arada akşamki menü tam çantalık olmuş. Gözden kaçtı sanma yaniii...:82:.
sağol tatlımm​Sersum can, kızının dogum gunu kutlu mutlu olsun canım
aminn bebeemmsersumum, Güzel meleğinin doğum gününü kutlarım.Allah nice mutlu ,sağlıklı doğumgünleri nasip etsin
hoşgeldin canımslm karataycı hanımlar.beni unutmadınız dimiiiiiiiii...
1 ayı geçkin bir süredir giremiyorum foruma..yatılı misafirlerim vardı diyet miyet kalmadı veeeeeee 3 kilo alarak döndümçok ama çok kızıyorum kendime. ne güzel hergün burda menülerimi paylaşıyordum vermem gereken kilo 2-3 dü şimdi 6 oldu
(((( ben ağlamayayımda kimler ağlasın.püfff...
kahvaltılarda sorunum yok hep klasik karatay kahvaltısı yaptım ama öğlen acıkmadığım halde misafire sofra kurunca oturdum yedim,çayın kahvenin yanında yedim akşam yedim...ekmek yemedim ama daha beteri börek tarzı unlu mamulleri tükettim...tatlı hakgetire...
pazartesi başladım kendi çapımda ama ancak 3 gün dayanabildim...insülin direncimi okadar sarsmışımki sürekli acıkıyorum püffff(((
mesela bugün kahvaltımı kkk yaptım öğlen misafirlerim vardı oturdum onlarla yedim kabak tatlısı bile yedim...akşam gene yedim.zaten bir öğün kaçırınca hemen acıkıyorum diğer öğünde kaçırıyorum. ama böyle değildim ben yaaaaaaa((
artık bana çanta mı atarsınız valizmi bilemiyorum ama biran önce kendime gelmem lazım...yarından itibaren menü paylaşımına başlayacağım 2 hafta sonra inşallah listeye girerim..
tanıdık arkadaşların hepsine sevgiler..umarım herkes vermiştir kilo ben yokken...
Sabah. 1 tas yogurt, 1 muz. biraz ev yapimi peynir. cay, su. 30 dk fitnes, 40 dk power yoga yaptim.
Ögle. 1 tabak pirasa yemegi zeytin yagli, . 2 kasik patates yemegi. su, su.
Aksam 2 yumurta Zeytinyagda. 2 kaysi, biraz keci peyniri, biraz salatalik.
1 tas patlamis misirla cay keyfi.
Kizlar dün doktora gitmistim
Bazi tahlilller yaptirmistim, seker, kolestrol. Ben dikkat kesildim doktorumu dinliyorum oda gülümseyerek baska seylerden bahsediyor. Seker riskim vardi su an nasil dedim. Bana ben seker riskiyle ilgili su an birsey göremiyorum risk gecmis dedi.Kolesterolda sükür normal düzeydeymis. Azmimden dolayi beni kutladi 10 kg verdigim icin.
Cok güzel birsey basardin dedi, bende daha kg verecegim 65 hedefim deyince onu artik ben denmiyorum sen diyorsun dedi.
Bu günde azicik kacamak yaptim iste aldigim övgünün serefine.azmimden dolayi beni kutladi 10 kg verdigim icin.
sağol tatlımm
aminn bebeemm
hoşgeldin canım..sen bize takıl kurtulursun onlardan biliyorsun.
.
ne diyoruz geçmişi unutup önümüzdeki maçlara bakıyoruz
tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım.![]()
sagol canımcımPapişim gözün aydın canım kardeşin gelecekmiş![]()
ooo of cumhurıyetı hımmm enıste de bızdenmişAslen Kayseri, eş durumundan Of:)))
Evlendiğimizde eşim nüfus cüzdanımı getirip verdi bana. Bunu yanlış yazmışlar, geri götür dedim. Kütük Of yazıyor ya... Ay ne ağırıma gitmişti. Eşim hala güler...
sersumum prensesının dogumgunu kutlu olsun guzel bır ömür dilerim benım ıcın opermısınkızımın yarınki doğumgünü için mini pastalar yaptım..pasta tabanını bardakla kestim ..herbirini sütle ıslattım birer muz parçası koyup üzerlerine kreme sıktım.en üstünede kalan keki ufaladım çok şirin oldular
..günümde de yapıciimm..
2.öğün için de adana köfte yanına da ayran yapıcam..![]()
ıyınıyetlım gorusemedık ya toplantıya gelmıstı cıkısta hemen havaalanına gıtmelerı gerektı telde gorustukPapişim kardeşin nasılmış görüşebildin mi canım benim
Sersum pastanızı afiyetle yiyin canımcım..
Kızlar akşama misafirlikteyim akşam yemeği yemedim.
Misafirlikler yaktı beni zaten bakalım.. son zamanlar dikkat edince 55 kiloya düştüm:119:
ay inşallah sersumcum...bundan sonra yediklerimi yazarsam daha iyi olacak...misafirlerim gelmeden ne iyiydim yaaa...