Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hayirli cumalar.

Kilo bildirimi. baslangic 83. kg
Gecen hafta 72,700
Bu hafta 72.500
Boy 1.58
Kahvaltimi henüz yapmadim. Kg bildirimi yapayim dedim.
Discim var bugün yine.:18:

Uyy korkma canım ya bitecek az kaldı.. Kurtulcan şu diş agrılarından işte. Rahat ol biraz.. bende gidicem ama ne zaman Allah Kerim..

Bende tartıldım, gece kaçamaklarıma rağmen kilo vermişim.
Çok sevindim umarım dahada başarılı olacağım.

55.2 kiloyum ben arkadaşlar şimdi toplantıya gircem geçen haftaki kaçtı acaba ya
ben bulurum canım..hadi toplantına gir sen ..sana torpil geçiim bugün..:9::9::16::16:
He yav nazlanmasalar olmaz özledim yavv anlamıolar kii...

Damam canım koyim o zaman ama bende seni merak ediyorumm. Sende koycan mı :9::9:

anlamazlar bebeemmmm..:5::5:

ba ba ba şart koşuyo banaa:27::27:

yukarıdaki mesajım geçen haftaki kilo bildirimim kaneelcim kafan karışmasın:112:

Rumuz: Iyiniyetli
baş.tarihi: 11.02.2012
baş.kilo:64.5
geçen hafta kilo: 56.4
bu hafta kilo: 55.5
fark:-900
yüzde:-1.595
toplam fark: 9 kg
beden: 36
boy:1.66
spor:yok bu hafta yürüyemedim:30::30::30::30::30: Ama pazar-p.tesi yürüdüm sonra boynum tutuldu:60: Bugün iyiceyim yağmur çok yağmazsa yürüyeceğim inş.

bu geçen haftaki 55.5 mişim

canım sabahları (08:00-09:00)mutlaka haşlama 2 yumurta, avuç kadar peynir, 6-7 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş yiyorum. haftada 1 gün 1,5 saat oyun havası kursuna gidiyorum. bildiğiniz roman oynuyorum. daha 1 kere gittim ama yaptım işte:)) :32:
öğlenleri (12:00-13:00) çorba-sebze ya da et. işyerinde ne çıkarsa tek tercih yapıp yanına ayran yada öğütülmüş keten tohumlu yoğurt yiyorum.
akşam (18:00-19:00) da genelde et yiyorum bazen de yemiyorum akşam yemeği yerine tek çikolata ya da pekmez yediğim oluyo :( :18: :18: :17:
meyve yemiyorum. nerde yanlış yapıyorum suyu mu az içiyorum acaba 1,5 lt kesin su içiyorum :(:5::5:

:2:
canım sorun hakkında yorum yapmamız için menülerini paylaşmalısın,porsiyonların büyük müydü,sporun varmıydı,kuruyemişi abartınca kilo verilmiyo..bunun gibi,biraz da sabır lazım tabi.. moralini bozma devam et:kkk:

canım hoşbuldum:16:geldim inşallah ayrılmak yok,ama dönem dönem yoğunluktan hergün giremeyebilirim..ben de aynı türlerden hazzetmem ki bende 3 görümce,3 kayınbirader ve bir yaşlı ve huysuz kayınpeder var,...ama şükür ki hepsi uzakta...hepsi yerinde sağolsun tabii,sen iyi oldukça herkes iyidir anam..

kısslarr şu anda liste hazır ama gelmeyen 4 kişi var ben 12 gibi komşuya gidicem 2 gibin gelirim..şimdi mi yayınlayayım yoksam onları da bekleyelim de 2 de mi yayınlayayım daha erken bence:34::34:..ne dersiniz:44::44::44:

porsiyonlar da işte 1-2 kepçe. çok kısmıyorum ne de olsa tek çeşit yiyorum diye.
şu an 67 kiloyum. başlagıçta kilo verir gibi oldum 65leri gördüm.şimdi 67 gördükçe ağlayasım geliyorrrrrr !!! kilolardan nefret ediyorummm
canım sabahları (08:00-09:00)mutlaka haşlama 2 yumurta, avuç kadar peynir, 6-7 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş yiyorum. haftada 1 gün 1,5 saat oyun havası kursuna gidiyorum. bildiğiniz roman oynuyorum. daha 1 kere gittim ama yaptım işte:)) :32:
öğlenleri (12:00-13:00) çorba-sebze ya da et. işyerinde ne çıkarsa tek tercih yapıp yanına ayran yada öğütülmüş keten tohumlu yoğurt yiyorum.
akşam (18:00-19:00) da genelde et yiyorum bazen de yemiyorum akşam yemeği yerine tek çikolata ya da pekmez yediğim oluyo :( :18: :18: :17:
meyve yemiyorum. nerde yanlış yapıyorum suyu mu az içiyorum acaba 1,5 lt kesin su içiyorum :(:5::5:

suyu artırmalısın,2-2.5 litre su içilmeli en az..işyerindeki yemekler çok yağlı oluyor o yüzden ben imkanlarımı zorlayıp hergün yemeğimi yanımda getiriyorum,bi de yapabiliyorsan öyle dene istersen...kahvaltın ve öğünlerin güzel aslında,porsiyonların patlayana değil doyana kadar olsun ama aç kalma,bi süre sonra verememeye başlıyosun aç kalınca..akşam yemeğini olabilen en erken saatte ve hafif yersen çok etkili..ama çikolata yok karatayda pekmez de,sanırım hatayı burda yapıyosun...bende spordan sonra kas şişmesi oluyo ertesi gün tartıda yüksek bile çıkıyo,sende de olmuş olabilir..

kamu spotu çıkınca seni düşünüyom hep:34: ..şimdi yine çıktı..dede pis diyodu bırakınca dede miss dedi diyo.:9::9:.kendi kendime gülüp duruyom yawww :60::60::60::60::60:

Back
X