Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba,

Ben bugün Karatay diyetine başladım ve foruma da yeni üye oldum. Samimi ortamınız ve birbirinize verdiğiniz destek çok hoşuma gitti.

Ben de aranıza katılmak istiyorum.

Kilo bildirimi yapmam gerekiyor sanırım. Ne yapmalıyım?

Herkese sevgiler ve güze bir gün dilerim.

Merhaba,

Ben bugün Karatay diyetine başladım ve foruma da yeni üye oldum. Samimi ortamınız ve birbirinize verdiğiniz destek çok hoşuma gitti.

hoşgeldin..
kilo bildirimi yapmak için sanırsam 2 hafta düzenli girmen gerekiyor ..ne yedin ne içtin yazman gerekiyor..
benim de 2 haftam yeni doldu..

şu an kaç kilosun...

sersum canim sen zaten cok guzel bir kadinsin ... guzel foto aramana gerek hiccccccc yok :16:
o senin güzelliğin bebeemmm:16::16::38:..sağol:78::78::78:
Esim diyor ki bu kadar ugrasip da ayni kalmayi becerebilen biri daha varmi cok merak ediyorum dedi var bir arkadasimiz daha dedim .. KAldimi kaliyoruz bir ileri iki geri neyapcaz artik Sabir ya sabir ..
:38:
Kocam % 60 karataya uyarak 25 kilo verdi .. Ben 20 (siteye kayit oldugum tarih 2 nisan yoksa 5 kilo daha onceden vermistim )) Erkekler bu konuda daha sansli
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet yaa:5::5:..biz niye böyleyiz bebişim:26:..inşallah beraberce kırcaz kız bu makus talihi:48::29::29::29:

Son düzenleme:
ben kilo bildirimi yapmak için geç kaldım..okula götürdüm oğlumu. dönüşte de bir veli yi kahveye çağırdım..içtik simdi gitti..ben de koşarak girdim foruma

hallederim canım..:34::16:

canım her cuma birimiz listemizi hazırlıyor ve bunu sırayla kabul edip hepimiz yapıyoruz..bugün sıra bende:34:..onun sırasına girmeyi kabul edip etmediğini soruyorum canım..
anladım canım ben çalışıyorum bir cuma günü tüm mesajları takip etçek vakit bulamayabilirim. bugün müsaitim bu saatte ama benim sıram geldiğinde müsait olamayabilirim yani o yüzden kimseyi zor durumda bırakmam istemem bu durumda ben kilo ve menü bildirimi yapmıcammı ?

rumuz:sebnemguducu
başlangıc tarihi:10.01.2013
başlangıç kilo:65
geçen haftaki kilo:64.7
bu hafta kilo:63.0
haftalık yüzde:yuzde suan hesaplayamadim yoldayim cepten giriyorum :(
fark:-1.7
toplam fark:2. kg
beden:40
spor:yürüyüs hergün 1 ila 3 saat arasi degisen

ben de yapmak istedim ama şu yüzdeleri nasıl hesaplandığını bilmediğim için yapamayacağım
-tam olarak da ne zaman başladım bilmiyorum..tahminimce 17-18 gün oldu..ama tam tarihim yok

bu süre zarfında 5 kilo verdim...

anladım canım ben çalışıyorum bir cuma günü tüm mesajları takip etçek vakit bulamayabilirim. bugün müsaitim bu saatte ama benim sıram geldiğinde müsait olamayabilirim yani o yüzden kimseyi zor durumda bırakmam istemem bu durumda ben kilo ve menü bildirimi yapmıcammı ?

hayırr canım sen burada kal ve menü paylaşımına katıl:16::34:..biz listeyi çıkardıktan sonra da sen paylaşırsın kilonu:34:..biz herşeye açığız..:34::16::16:

Merhaba,

adilemirin dediği gibi iki hafta boyunca menü bildirimi ve iki haftanın doldugu cuma günü kilo bildirimi yapabiliyorsun. Bunun için öncelikle listeye girmeyi kabul ediyorsun. Liste ise her hafta sırası gelen verilen kilolara göre listeyi yapıp yayınlıyor.. Listeye girmeyi kabul edersen Sersum arkadaşımıza söylüyorsun o ekliyor seni.. Kolay gelsin.

bende değiştirmek istiyorum kilo çizelgemi yardımıcı olurmusun canım

canım adım adım yazayım bir dene bakalım ..
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png /img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..:34::16::16:

hemen yaparsan eklerim canım seni de listeye:34::34:..son 5 dk..:kkk::kkk:

tamam yapacağım

rumuz: adilemir
başlangıç tarihi: 10 ocak 2013
başlangıç kilo: 59
Geçen haftaki kilo: 56
bu haftaki kilo:54
haftalık kiloyüzdesi:....
fark:2
toplam fark: 5 kilo
beden :38
spor: haftada 3-4 gün plates

Son düzenleme:
hayırr canım sen burada kal ve menü paylaşımına katıl:16::34:..biz listeyi çıkardıktan sonra da sen paylaşırsın kilonu:34:..biz herşeye açığız..:34::16::16:
tamam canım teşekkürler ben listede olmadığımı belirtirim liste yapan arkadaşların kafası karışmasın diye

amacım boş vakitlerimde girip hem daha fazla motive olmak hemde kıdemli karataycıların tecrübelerinden yararlanmak... aynı kaderi paylaşıyoruz hemen hemen aynı yemekleri yiyoruz ve aynı ortamda motive oluyoruz seviyorum sizi kızlar :kkk: :54:

adilemirin dediği gibi iki hafta boyunca menü bildirimi ve iki haftanın doldugu cuma günü kilo bildirimi yapabiliyorsun. Bunun için öncelikle listeye girmeyi kabul ediyorsun. Liste ise her hafta sırası gelen verilen kilolara göre listeyi yapıp yayınlıyor.. Listeye girmeyi kabul edersen Sersum arkadaşımıza söylüyorsun o ekliyor seni.. Kolay gelsin.

Çok teşekkürler.

1-adilemir:--2000gr %3.57 :65::65::65: :nazar::nazar: :124::124:
2-sebnemguducu:--1700gr %2.62 :65::65: :nazar::nazar: :124::124:
3-Bruxelles: --1000g %1.47 :65::65: :nazar: :124::124:

4-fbmy8785: --700 %1.004 :46::46:
5-sadece_Askiim: --500gr %0.84 :46::46:
6-iğneoyası:-600gr %0.73 (regl) :46::46:
7-ficans: --400gr %0.59 :46::46:
8-iyiniyetlim--300gr %0.54 :46::46:
9-sivasıngulu :--200 %0.27 :46::46:
10-birdy : --100gr %0.22 :46::46:

11-melexin : 00 % 00(regl olabilür) :44::44:
12-topalpire:00 %00 :44::44:
13-kaneel:00 %00 :44::44:

14-sersum :++600gr %0.76(regl) :57::57:
15-reyhan_55 ++1 kg % 1.88 :57::57:

papadiya izinli
zeytindali izinli

nurudilara
kadifegül
adilemir bildirimde bulunmadılar..

kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutluyorum...burada olmak bile bir başarıdır kısslar..

Önümüzdeki maçlara bakalımm:62::62::62::119::119::119::119::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
tamam canım teşekkürler ben listede olmadığımı belirtirim liste yapan arkadaşların kafası karışmasın diye

amacım boş vakitlerimde girip hem daha fazla motive olmak hemde kıdemli karataycıların tecrübelerinden yararlanmak... aynı kaderi paylaşıyoruz hemen hemen aynı yemekleri yiyoruz ve aynı ortamda motive oluyoruz seviyorum sizi kızlar :kkk: :54:

merhaba canım..annenin karata diyeti nasıl gidiyor...yapabiliyor mu??

o senin güzelliğin bebeemmm:16::16::38:..sağol:78::78::78:

evet yaa:5::5:..biz niye böyleyiz bebişim:26:..inşallah beraberce kırcaz kız bu makus talihi:48::29::29::29:

Merhaba Sersum.

Ben hem Karatay'a hem de Kadınlar Kulübü'ne bugün yeni katıldım. Kuralları pek bilmiyorum. Beni de listeye ekleyebilir misin?

Son düzenleme:
tamam yapacağım

rumuz: adilemir
başlangıç tarihi: 10 ocak 2013
başlangıç kilo: 59
Geçen haftaki kilo: 56
bu haftaki kilo:54
haftalık kiloyüzdesi:....
fark:2
toplam fark: 5 kilo
beden :38
spor: haftada 3-4 gün plates