Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

40dk da 4km yurudum:8::8::8:

sersumum kolay gelsın:16:
bırdy yazdım gormedın sanırım akcaabat koftesı ye mutlaka gıdınce:34:
ramaskam allah yar ve yardımcın olsın bıdenem:16:
leylakıma kolay gelsın:38:
ıgneoyam 3 ıyıdır :34:
melexın evıne gecınce foto koy bacım:52:
sadece askım askına selam sole:kkk:
fbmy kahven afıyet olsun:7:

Papişim sporun için :46:

Ben de dün 60 dakika filan yürüyebildim. Yağmur yağdı bi güzel ıslandık o yüzden uzatmadık..
Bugün neler yedim

1 yumurta
1 kivi
az simit:27:
az patates kızartması:27:
peynir
çay

2. öğünüm
az mercimek çorbası
1 lahmacun
marul maydanoz
az yoğurt

hepinize afiyet olsun

şekersiz Türk kahvemi de içtim eşimleee:7::7::7::7::7:

Ben de dün 60 dakika filan yürüyebildim. Yağmur yağdı bi güzel ıslandık o yüzden uzatmadık..
Bugün neler yedim

1 yumurta
1 kivi
peynir
çay

2. öğünüm
az mercimek çorbası
1 lahmacun
marul maydanoz
az yoğurt

hepinize afiyet olsun

afıyet olsun datlum yuruyus ıcın de:46::46:

kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...

gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....

hayirli dogumlar olsun canim insallah. sag salim alirsin,bebegini kucagina.

Pek deneyimli arkadaşlarım size bir sorum var. :)

Ben sabah kahvaltımı 8'de yapıyorum. Öğle yemeğimi 12.30-13.00 arası yiyorum. İşten en erken akşam 7'de çıktığım için akşam yemeğim 8'i buluyor maalesef.

Saat 4-5 arası yoğurt ve ceviz yesem yanlış mı yapmış olur muyum sizce? Öğle yemeğimde ceviz yemiyorum zaten. Ara öğünde ayran için diyor, ama yoğurt daha doyurucu sonuçta.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

kızlar bende tekrar aranıza katılmak istiyorum karatayı bırakmıştım ama olmuyor yine kilolarım beni mutsuz etmeye başladı bır haftadır dikkat ediyorum yani karataya tekrar başladım 500 gr gitti benim sorunum ilk denemeye başladığımda 1 ayda hiç kilo verememiştim sporda yapmama ragmen moralim çok bozulmuştu..bu sefer bakalım vucudum dirense de bırakmıycam yaza kadar incelmek istiyorum artık sıkıldım kızlar....

akşam biraz yeşil mercimek pilavı ve yogurt ve 1 parça tavuk yemeyi düşünüyorum geçen gün karatyın yogurtlu bugday çorbasını yaptım çok güzel oldu valla..

selam kızlar

bugünkü raporumu vereyim,

kahvaltı 08.30;2 yumurta,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin,5 ceviz,1 bardak süt
öğle 14.30;1 kase yoğurt,1 ufak elma
akşam 18.00;1 kase barbunya,1 tabak salata(daha yemedim tabiki)

öğlen arası dışarıda biraz yürüdüm ama akşama bantta yürüyeceğim,canım çekiyo valla yaa:8::8:
kuruyemişçiye uğradım nefis şeyler aldım ama dikkat edeceğim kuruyemiş abartmaya gelmiyo:23:

Kızlar ilk kez resim gönderme denemesi yapıyorum , başarabilirsem anlatıcam ne olduğunu...

Eklentiler

• $P130128003.webp
    $P130128003.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $P130128006.webp
    $P130128006.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ilk kez resim gönderme denemesi yapıyorum , başarabilirsem anlatıcam ne olduğunu...

Sersumcum , akşamki muhabbet üzerine karnabahar pizzasını yaptım , az önce yedim ve "bugüne kadar pizzayı niçün hamurla yemişiz dedim"...

Sersumcum , akşamki muhabbet üzerine karnabahar pizzasını yaptım , az önce yedim ve "bugüne kadar pizzayı niçün hamurla yemişiz dedim"...

Canlarım taksit taksit oldu ama ; bu pizzanın tabanı karnabahardan , tadını size anlatamam , o kadar leziz oldu ki...Ve gerçek pizza gibi dilim dilim kesilebildi ve ben gerçek pizza gibi dilimi elime alıp yedim , şahane bişey....

birdyy hatun yapıcan mı karnıbahar pizzasını:52::52:
Yedim bile :27::27::27:
40dk da 4km yurudum:8::8::8:

sersumum kolay gelsın:16:
bırdy yazdım gormedın sanırım akcaabat koftesı ye mutlaka gıdınce:34:
ramaskam allah yar ve yardımcın olsın bıdenem:16:
leylakıma kolay gelsın:38:
ıgneoyam 3 ıyıdır :34:
melexın evıne gecınce foto koy bacım:52:
sadece askım askına selam sole:kkk:
fbmy kahven afıyet olsun:7:
Pampişim evet canım görmemişim kusura bakma hayatım , tamamdır , köfteyi hafızaya aldım.Görmemi yavsiye ettiğin yerler var mı , gerçi yağmur-çamur , kış günü pek keyifli olmaz ama...

Bugün neler yedim

1 yumurta
1 kivi
peynir
çay

2. öğünüm
az mercimek çorbası
1 lahmacun
marul maydanoz
az yoğurt

hepinize afiyet olsun

Ohhh ne güzel şeyler yemişsin yavlucum ..
çok güzel görünüyor, eline sağlık birdyci de nasıl yapildığını açıklamalı anlatabilir misin:31:

Sağol canım benim , bu arada bugün 22. gün ve hala içmedim...Canımcım mutfakta az işim var , geliim hemen anlatıcam ...

öğleden sonra 2 saate yakın yürüdüm.deli gibi caddelerde yürüyüp,zayıflama hayali kuran ve dönüşte kendine waffle makinası alan var mı acaba:30: haftaya eşimin iş yerine gideceğim, ne jadar incelsem kar, o zamana kaa hamur işi filan yok:27:

sabah:56:
2 yumurta
5-6 zeytin
ceviz badem
peynir beyaz ve kaşar
1 portakal
çay

öğle:56:
5 köfte fırında
haşlanmış brokoli
yoğurt
3-4 dilim patates(dayanamadım çok güzel kızarmıştı:17:):47:

akşam:56:
mercimek çorbası
brokoli
ev yapımı yoğurt kaymağı:32:

Kızartmış olduğum sigara böreklerinden dayanamadım 3 tane yedim.

Akşam öğünümüde kapatmış oldum böylelikle ;)

[

Sağol canım benim , bu arada bugün 22. gün ve hala içmedim...Canımcım mutfakta az işim var , geliim hemen anlatıcam ... [/QUOTE]evap verdi
ya canımm çok sevindim, baskı olmasın diye hiç sormak istemiyordum. İnş. hem kendisinden hem de düşüncesinden kurtulursun bir an önce:13::16:

Back
X