kızlar ben kaçar..biraz ortalık toplıyayım..
![]()
kolay gelsiiiin, biz de ofiste arkadaşların arkasını "topluyoruz"

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kaçar..biraz ortalık toplıyayım..
![]()
afıyet olsun datlum yuruyus ıcın dePapişim sporun için
Ben de dün 60 dakika filan yürüyebildim. Yağmur yağdı bi güzel ıslandık o yüzden uzatmadık..
Bugün neler yedim
1 yumurta
1 kivi
az simit
az patates kızartması
peynir
çay
2. öğünüm
az mercimek çorbası
1 lahmacun
marul maydanoz
az yoğurt
hepinize afiyet olsun
şekersiz Türk kahvemi de içtim eşimleee![]()
kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...
gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....
afıyet olsun datlum yuruyus ıcın de![]()
Kızlar ilk kez resim gönderme denemesi yapıyorum , başarabilirsem anlatıcam ne olduğunu...
Sersumcum , akşamki muhabbet üzerine karnabahar pizzasını yaptım , az önce yedim ve "bugüne kadar pizzayı niçün hamurla yemişiz dedim"...
çok güzel görünüyor, eline sağlık birdyci de nasıl yapildığını açıklamalı anlatabilir misinKızlar ilk kez resim gönderme denemesi yapıyorum , başarabilirsem anlatıcam ne olduğunu...
Yedim bilebirdyy hatun yapıcan mı karnıbahar pizzasını![]()
Pampişim evet canım görmemişim kusura bakma hayatım , tamamdır , köfteyi hafızaya aldım.Görmemi yavsiye ettiğin yerler var mı , gerçi yağmur-çamur , kış günü pek keyifli olmaz ama...40dk da 4km yurudum
sersumum kolay gelsın
bırdy yazdım gormedın sanırım akcaabat koftesı ye mutlaka gıdınce
ramaskam allah yar ve yardımcın olsın bıdenem
leylakıma kolay gelsın
ıgneoyam 3 ıyıdır
melexın evıne gecınce foto koy bacım
sadece askım askına selam sole
fbmy kahven afıyet olsun![]()
Ohhh ne güzel şeyler yemişsin yavlucum ..Papişim sporun için
Ben de dün 60 dakika filan yürüyebildim. Yağmur yağdı bi güzel ıslandık o yüzden uzatmadık..
Bugün neler yedim
1 yumurta
1 kivi
az simit
az patates kızartması
peynir
çay
2. öğünüm
az mercimek çorbası
1 lahmacun
marul maydanoz
az yoğurt
hepinize afiyet olsun
şekersiz Türk kahvemi de içtim eşimleee![]()
çok güzel görünüyor, eline sağlık birdyci de nasıl yapildığını açıklamalı anlatabilir misin![]()
şekersiz bana da acı geliyor, acaba çikolatasız orta şekerli içsek olur mu :)