Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçmişi okuyordum. aklımda kalanlar
öncelikle
seam
canım inşallah temiz sonuçlar çıkarrr. dualarım seninle. iyi haberlerini bekliyoruz canım benim.
elifce
bende kastamonudayım canııım
hedef60
öncesi sonrası fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum
xc9
elbiseye nasıl sığılır formülünü ilk kez duydum ve süpersin tebrik ediyorum.
büsracan58
hemennn kefir alıp mayalıyorummm
felluz abla
fareyemi sanamı oğluşuna mı hangisine ne desem bilemedim. allah kolaylık versin sana

08.30 1 kase yoğurt
09.00 biraz çiğ badem
13.00 ekmek arası tavuk+ayran
18.00 taze fasulye+yoğurt( keten tohumlu)+domates salatalık+ koca bir dilim yaş pasta
sonrasında hiç bişey yemedim ama saat 9 buçuk gibi ev toplarken bir kavanozda elime leblebi geldi. bayat mı değilmi diye ağzıma atıvermişim. belkide 2 tanedir hatırlamadım. leptinim kaçtı mı????????

Menüm : sabah saat 8:30 kkk saat 14: 1 dolma ,1 kaşık makarna salatası , kibrit kutusu kadar peynirlibörek aksam da cok az nohut ve yoğurt yiyeceğim..öpüyorum sizi..

Hayırdır canım, yarının stresi telaşı olmasın.. Olmadı bi çık yüz gel, su iyi gelir.. Beğen butonu yerine getirince mouse, buton görünür oluyor.. Bir de öyle dene bakalım..
tamamdır buldum

Cancağızım ben telden girdiğim için beğen butonum yok.yoksa hepinizi çooook beğeniyorum:))
Canım başıma neler geldiğini anlatsam şok olursun.!! temizliğe gelen kadın bahçe kapısını açık bırakmış ve mutfağa bir fare girmiş canım:( yapışkanlı bir karton hazırladım ve minik bir fare yakalandı.ona kıyamadık ve oğlumla bahçede üstüne zyağı döküp çözünmesini sağladık.doğada bize zarar vermez diye düşündük ki eve döndüğümde içeride anne ve kardeşlerinin de olduğunu farkettim (doğum yapmış) ve şu anda kafayı yemiş vaziyetteyim...bir sürü yapışkanlı tuzak hazırladım.toplamda 3 yavru yakaladımm:(ühhhüü üüü:(( sanırım Yüce rabbim beni sınıyor.!! kabus gibi..üstelik hasta hasta bunları yaşıyorumm..:((

ayyy çok fena fareler bi batında kaç tane yavrular öğren de ona göre yakaladıklarını say bari:37:
fare gibi çoğalıyor derler ya allah yardımcın olsun
geçen gün bizim de eve ağustos böceği girmiş cır cır cır ötüp duruyor banyado ışığı açınca saklanıyo susuyo kapatınca başlıyo neyse bi bezin içine alıp bahçeye yolladık

Kızlar eskiden beğen butonunun olduğu yere mouse'u getirince beğen butonu çıkıyor, getirmeyince görünmüyor. Beğen butonunu bulamayan arkadaşlara duyurulur
saklayacak daha iyi bi yer olamazdı :52:
ben sizden öğrendimn de size kim söyledi

Evet evet katılıyorum. ama emin olamadığım için daha almadım. bu akşam alıcam mutlaka. sizede sorayım. ilk kitabınımı almam gerekiyor.
ilk de herşeyi öğreniyorsun 2. ilkinini genişletilmişi gibi ikisi de olur netten videolarını da izlersin kafanda iyice oturur

kızlar bişey sormak istiyorum:
benim bugün dikkatimi çekti,yemeklerden 2 yada 2.5 saat kadar sonra müthiş bi açlık hissi oldu :) neyse su falan içtim ama o an geçmedi aradan bi yarım saat geçince açlık hissi kayboldu,neden oluyordur böyle acaba bilen yada yaşayan var mı buna benzer bişey?

hoca yemekten 2 saat sonra yani kan şekerinin düşmeye başladığı zamanlar acıkıyorsanız yediğiniz size zarar verir diyor kitabında yediklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim

son bi sorum daha olucak :)
yayla çorbası içebiliyor muyuz?

içinde pirinç olduğu için önerilmiyor ama tarhanada da un var ve içiliyor pirincini az koyarsan yoğurtla gi si dengelenir arasıra içilebilinir bence

kızlar yarın erkenden yola çıkacağız çok yoğun bikaçgün geçireceğim arada girmem mümkün olmaz sanırım hepinizi çok çok :54:
pzt kilo bildiriminde görüşmek üzere hoşçakalın:3:

konserve ve tüm hazır gıdalar yasaklılar arasında. mümkün olduğunca doğal şeyler yememiz gerekiyor. ama bence hiç bişey bulamadığın için yemişsin. tercih etmemeye bak canım. bide 3 öğün yapmayı dene gözün doysun ki midene söz geçirmen kolaylaşsın. geceleri çok acıkırsanda kahve iç, süt iç, ayran iç:56:

Canım zaten 2 öğün yetiyo geç kalktığım için bu gun kahvaltıyı 12 de yaptım :D ama nescafesizlik beni öldürüyo :( bi de kurubaklagiller de mi yasak ki

Canım zaten 2 öğün yetiyo geç kalktığım için bu gun kahvaltıyı 12 de yaptım :D ama nescafesizlik beni öldürüyo :( bi de kurubaklagiller de mi yasak ki

kuru baklagiller yasak değil ama nohut fazla tüketme çünkü glisemik indeksi yüksek. diğerlerini yiyebilirsin

hoca yemekten 2 saat sonra yani kan şekerinin düşmeye başladığı zamanlar acıkıyorsanız yediğiniz size zarar verir diyor kitabında yediklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim

içinde pirinç olduğu için önerilmiyor ama tarhanada da un var ve içiliyor pirincini az koyarsan yoğurtla gi si dengelenir arasıra içilebilinir bence

tşk ederim cnm :)
yok canım tam manada acıkma değil,acıkma hissi ve zaten geçici oluyor yani bi süre sonra tokluğuma dönüyorum :)

kızlar menümü yazayım,yorumlarınızı bekliyorum :)

sabah kahvaltı öncesi 2 bardak su (330 ml bardak hacmi) (1 tanesi limonlu diğeri normal su)

kahvaltı:
6 tane tuzsuz zeytin (üstüne sızma zeytinyağı-kekik ekledim çok güzel oldu :))
1 tane haşlama yumurta
3-4 kuru kayısı
bi kaç dilim salatalık
roka-maydonoz-kırmızı biber
yarım çay bardağı kadar fındık (çok yiyemedim doydum)
şekersiz 1 bardak çay

öğlen:
1 kase cacık (sarımsak-dereotu-nane ekledim)
1 tane tavuk parçası
2 kaşık bulgur pilavı
4 tane küçük acı biber

akşam:
1 tabak (hemen hemen 4 kaşık kadar) etli-susuz-taze fasulye
1 kase cacık
2 kaşık ıspanak (susuz)

gün boyu bol su içiyorum 2.5lt den fazladır sanırım
birazdan da sporumu yapıcam
ilk günüm nasıl sizce?

ne kadar hareketli bir topic :) aman nazar olmasin :nazar::nazar:
herkes bomba gibi :)
bugun ku menum
Sabah kkk
Ogle ezogelin corbasi maalesef yemek kalmamisti yemkhanede mecbur ictim 1 adet kofte :17: biraz kuru yemis ve kuru kayisi
Saat 17.00 bir adet muz ve bir dilim karpuz
Aksam bir bardak kefir
lesli 3 mil
tabi su ve caylarda var :1:

arkadaşlar ben dün ve öbürsü günü bulgur pilavı yedim ilk gün birbuçuk tabak diğer gün ise bir tabak yedim acaba ondan dolayımı benim kilom böyle oldu yani veremedim

sabah kahvaltı öncesi 2 bardak su (330 ml bardak hacmi) (1 tanesi limonlu diğeri normal su)

kahvaltı:
1 tane haşlama yumurta
3-4 kuru kayısı
bi kaç dilim salatalık
şekersiz 1 bardak çay

öğlen:
1 tane tavuk parçası
2 kaşık bulgur pilavı
4 tane küçük acı biber

akşam:
1 kase cacık
2 kaşık ıspanak (susuz)

ilk günüm nasıl sizce?

ve spor olarakda bugün leslie ile 4 fast miles yaptım :) bugünü böyle tamamladım :)

arkadaşlar ben dün ve öbürsü günü bulgur pilavı yedim ilk gün birbuçuk tabak diğer gün ise bir tabak yedim acaba ondan dolayımı benim kilom böyle oldu yani veremedim

bulgur pilavı 2 yemek kaşığı kadar değil miydi?

kahvaltı:
1 tane haşlama yumurta
3-4 kuru kayısı
bi kaç dilim salatalık
şekersiz 1 bardak çay

öğlen:
1 tane tavuk parçası
2 kaşık bulgur pilavı
4 tane küçük acı biber

akşam:
1 kase cacık
2 kaşık ıspanak (susuz)

ilk günüm nasıl sizce?

bence harika olmuş :46::46:

çok fazla yemişsin hem şişkinlik yapar. bence en fazla yarım tabak yeterli 2-3 kaşığı geçmemeye çalış

sabah 7.30 kkk, 1 bardak süt

akşam 20.00 3 kaşık taze fasulye, 5 tane köfte(ekmeksiz hazırladım kendime özel), 1 bardak ayran

şu ana kadar 2 litreye yakın su içtim, 1 fincan adaçayı, 1 soda ve 2 türk kahvesi

Bugün öğle yemeği yemeye vaktim olmadı, acıktığımda saat 4 olmuştu evde yiyeyim diye o saatten sonra yemedim artık ve tam 12,5 saat aç kalıp halsiz düşmediğime çok şaşırdım. rekorum 8 saatti şimdi 12,5 oldu :nazar::nazar:

Bugün işler çok yoğundu o yüzden sanırım spor yapamayacağım, yediklerimi eriteyim sonra uzanıp kitap okumak istiyorum. spordan kaçamak olsun bugün artık

Son düzenleme:
Back
X