Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yeniyim ama konuya çok uygun oldu nick :)
Hoşgeldin aramıza direngen:) kaç kilosun? boyun kaç?
Canım süper oldu Diren feluz.. Valla herşeye direnir olduk .. Geçen gün kayın validem kendisi de hep yer durur.. Nasıl dayanıyorsun kahvaltıda ekmek reçel yemeden.. Biraz Yemen lazım dedi... Allahım herşeye direniyoruz .. İnsanlara, tatlılara, unlulara...
Enn kötüsü de; biraz hastalandık mı büyükten küçüğe herkes ekmek, meyve yemiyorsun.! diye saldırıyor..yediğimiz zamanlarda ki o mide yanmalarını, ağırlığı biz biliyoruz.!

7 ay önce, bir yere gitmeden önce,tuvalet aynamın önündeki pufa oturmuş hazırlanıyordum ki gözüm karşımdaki aynaya takıldı, göbeğim kocamandı.! elimle onu gizleyerek olmasaydı ne güzel olurdu diye düşündüm.! Sonra onunla savaşmaya karar verdim...şimdi otururken göbeğime aynadan bakıyorum 5,6 kilo daha gidince 'çok hoşnut olacam'diyorummmmm sonrasına bakarızzz :))

Son düzenleme:
akşama kadar yediklerimi yazmıştım dışarı çıkmadığım için hafta sonu evde kaçamak yapmadan günü geçirdim:46: akşam yemeğinde kalan 1 kase kısırı ve yoğurt yedim sadece 1 küçük kase kabak çekirdeği yedim az önce öğleden sonra leslie fast 3 mile yaptım sanırım biraz sonrada yapıcam ter atıp yatmak daha rahat ettiriyor sanki bütün gün yediklerimi eritip yatıyor gibi hissediyorum öpüyorum hepinizi :54: iyi haftalar şimdiden güzel bir hafta olsun inşallah :34:

kızlar bugün çok yoğundum, ev işleri temizlik, bu saat oldu.. güne saat 11de çok güzel bir kk ile başladım.. akşam yemeğimi saat 17 de yedim, biraz cozuttum ama neyse.. haftalardır bildirim yapmıyorum bakalım yarın tartıda kaç görücem..

aramızda hasta olanlar, çocukları hasta olanlar varmış, hepsine geçmiş olsun..
sivasın gülü kupayı biz de sıkça kullanırız oğluma da çekerim ve çok sever, hasta değil biraz yorgun olsa bile ister, gerçekten işe yarıyor, inşallah tez zamanda atlatırsın..

herkese eksiltili bir tartı diliyorum..
iyi geceler..

Son düzenleme:
Maşallah ne güzel gaza gelmişsiniz. Ben de bugün çok motive oldum. Çünkü esim de bana katılmaya karar verdi. Ayrıca kızım sabaha kadar uyumadigi için çok fena halsiz düştüm eskiden olsa mutfakla odayı yol yapar sabaha kadar yerdim. Ama şimdi aklına bile gelmedi. Mükafatı da sabah tartıda 500gr az görmek oldu. Foruma şikayetle girmiştim kilo veremiyorum diye ama iki haftada 1.4 kg vermiş oldum. Hiç yoktan iyidir di mi...

günaydın kızçeler ilk kilo bildirimi benden sonuç hüsran tabiki
Rumuz: elifce
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:68
Geçen hafta:66,6
bu hafta 66,7
F,ark:+100 gram
yüzde=
Toplam fark: 1300gram
Beden:38-40
Spor:yok
Boy:166 cm
Hedef: 63
aynı mehter takımı gibiyim 2 ileri 1 geri:50:ama kendim hakediyorum spor yapmazsan böyle olur.ayrıca 2 haftada bir gram bile vermemişim geçen hafta bildirim yapamamıştım ya.birde bu kabızlık bu hafta ilaç kullanıcam artık.keşke birisi çayıma müshil atsa:52:

kızlar 2 gündür giremedim yeni gelenler hoşgeldiniz.Kızlar bende hastayım maalesf küçük oğluşumla ikimiz ben vitamin kullanıyorum olmam demiştim ama eşim sağolsun bize oiğrenç hastalığını bulaştırdı bide izindeydi hep evde bulaşmaması mümkün değildi zaten vücut direnci olarak iyiyim hapşırık öksürük sorma gitssin.Bu arada karataya pek uyamadığım için menü bildirimi yapmadım ama sporumu yaptım.Leneva olur böylr aksilikler en azından düğünden sonra konuşucak çok şeyin olur.Benimde gül abla gibi gelinliğimde problem çıkmıştı bende gelinliğimi düğünün olacağı günün gecesinde 4 gibi almıştım bide gündüz düğünüydü hiç uyumadan düğüne gitmiştim benim zamanımdada 13 yıl önce boncuk işi yoktu ben tüm üstü boncuk işlettirmiştim almaya gittiğimde kollarının arasında boncuk boşlukları vardı kadına onları işlettirdim bide kadınla bir kavga ettikki sormayın ben kadını yolcaktımda yanimdaki arkadaşlarım tuttu düğün günü yüzün darbe alır tırnak atar dedeiler kerı onu dövüceğimi anlamışta abisini çağırmiş düşünü yani bide eve geldim gelinliği deneyeyim dedim hop üst tülünü taktırdım kapıya yıttım yaaa .gördünmü leneva daha neler neler inşaallah sağ salim gelin olursun herşeyin en güzeli olur inşaallah şimdi kahvaltımı yapmaya gidiyorum öptüm sizi şekerler

amin canım. çook teşekkür ederim:54:

diren felluz a bayıldım:28:
hedef60 ın kayınvalideye direnişine bayıldım:47:
bu muhabbetin üstüne gelen direngen nickli üyeye bayıldım:52:

dün akşam yürüyüş yaparken bi de ne göreyim yolda bi aslan!! :30:evet evet gerçek bi aslan! geçenlerde sirk gelmişti tam da yürüyüş yolumuzun kenarına yerleşmişlerdi adam sirkin aslanına tasmayı takmış sirk alanının dışına çıkarmış
bizim sivri zeka gençler de hatıra fotoğrafı çektiriyor hemen yolumu değiştirdim eve gelince de polisi aradım:102: artık gereken uyarıyı yaptılar mı bilmiyorum ama haberlerde sirkten kaçan aslan plajdakilere saldırdı diye haber çıkmadı:52: artık onlar gidene kadar o tarafa yürümem adamlar timsah piton ayı vs hepsini getirmişler sanırsın nuhun gemisi :118:

bu sabah omlet peynir domates salatalık ve süt ile kahvaltımı yaptım ayrıca leslie ile 3 mile tartılmadım ama merak ediyorum :34:
leslie dışında mekik aletim ile mekik çekiyorum yaklaşık günlük 200 tane aletle çok rahat daha 1 hafta oldu ama karnımda bariz değişiklik hissediyorum
bağırsak problemli biriyim ne yazıkki zaten genel kilo problemim kabızlıklada bağlantılı onun için öneriniz nedir sıcak süt ile baya gelişme var ama başka neler yapabilirim???
şeker konusunda haklısınız ama çabuk düşen şekerim yüzünden sıkıntı yaşıyorum günde 1-2 kesme şekeri içeceklerle kırtlama yapıyorum yarım yarım zorunluluk diyelim :50:

bide şu kilo listesini daha önce yapmıştım ama yapıştırma yerini bulamadım yardımcı olurmusunuz panelde nereye yapıştırıcam.???

şimdiden teşekkürler :54:

karatay diyeti yaparak o şekerden de kurtulacaksın. o nedenle hiç üzülme. kaç gün oldu başlayalı?

seraym
gelinlikçiyle kapışsaydın o daha ilginç bi anı olurmuş:52::52:
korkarım leneva bunları okuyunca bunalıma girecek:9:

gül
o kadar işin arasında minik bi çikolatanın lafı olmaz zaten karatay hoca nadiren de olsa kahvenin yanında izin veriyor:34:

oskeee
kullanıcı kontrol panelinde çizelge yazan bölüme yapıştıracaksın

girdim bile. gelinliğim geldi. evin içinde temiz biyer bulupta deneyemedim:36::36: kilomuda bilemiyorum:33::33: ayyyy çok korkuyorum ya sığmazsaaaam

rumuz: xc9
başlangıç: 71 kg
geçen hafta: 62.4 kg
bu hafta: 62.4 kg
fark: 0 :50:
yüzde: %0
boy: 1.55
spor: yürüyüş

gece yatmadan 1 yk zetinyağı içmeyi dene bi de 2 kayısı veya inciri ılık suda beklet yumuşayınca ye üstüne de bolca ılık su iç umarım işe yarar

canım zaten her sabah 3 tane gün kurusu üzerine 2 bardak ılık su içiyorum kahvaltıdan önce.zeytinyağını deniycem.sağol:34:[/QUOTE]

banada yoğurt çok iyi gelir. bir haftadır falan evimde kalmıyorum, ve sabahlarıda yoğurdumu yiyemiyorum. bende sorun yaşıyorum.şimdi tartılsam 57 lerde bi kiloda gelirim. ama aslında 55 ten fazla değilim. keten tohumumlu yoğurtta deneyebilirsin.:34:

diren felluz a bayıldım:28:
hedef60 ın kayınvalideye direnişine bayıldım:47:
bu muhabbetin üstüne gelen direngen nickli üyeye bayıldım:52:

dün akşam yürüyüş yaparken bi de ne göreyim yolda bi aslan!! :30:evet evet gerçek bi aslan! geçenlerde sirk gelmişti tam da yürüyüş yolumuzun kenarına yerleşmişlerdi adam sirkin aslanına tasmayı takmış sirk alanının dışına çıkarmış
bizim sivri zeka gençler de hatıra fotoğrafı çektiriyor hemen yolumu değiştirdim eve gelince de polisi aradım:102: artık gereken uyarıyı yaptılar mı bilmiyorum ama haberlerde sirkten kaçan aslan plajdakilere saldırdı diye haber çıkmadı:52: artık onlar gidene kadar o tarafa yürümem adamlar timsah piton ayı vs hepsini getirmişler sanırsın nuhun gemisi :118:

Evet.! dün oldukça direngeç ruh hali içindeyken,direngen arkadaşımız da katıldı bize:)
Bırak aslanı ben karşıma köpek çıkacak diye ödü kopan biriyim:)

kızlar merhaba diyetisyenim çekip gidince zaten yine yeniden motive olamamış ben iyice serdim...hikayemi anlatmak isterdim ama biliyorum hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Nişanlımla en son konuşmamızda benden rica etti oysa daha önce hep kırıcı olmuştu ve bu beni daha da sinirlendirmiş hiç bir şey yapmamaya yönlendirmişti.Bu sefer sakindi ne istediğini biliyordu hayatında ki kadından beklentisi farklıydı beni böylede seviyordu ama beni bir 10 kilo daha zayıf görmek istiyordu.Ne yapacağımı bilemedim hemen kadınlar klubü forumda aldım soluğu daha önce dukan da dahil tüm diyetleri denemiş kısa sürede bırakmıştım.Ne yapacağımı da bilmiyordum.Diyetisyen deyince artık midem bulanıyor strese giriyorum.

Kilo üzerine yapılan her konuşma beni fazlasıyla sinirlendiriyor etrafımda ki herkes ne kadar asabi olduğumu söylüyor dokunsalar patlayacakmışım...Oysa yenilmenin üstelik kendine yenilmenin ne demek olduğunu çoğu bilmiyor ya da unutuyor...Velhasıl kelam işte buradayım sizin hikayelerinizi çabalarınızı da okudum ama yine de morale ve desteğe ihtiyacım var.Sizden ricam bana yardımcı olur musunuz?

sabah: az tereyağda tek yumurta tavada ,zeytin 5 adet,peynir bir kibrit kutusu belki biraz fazla ,3 adet ceviz,kırmızı köz biberi
öğlen : barbunya zeytinyağlı,çok az bulgur pilavı sebzeli ve küçük kase yoğurt
öğlenden sonra : 5 adet kuru kayısı 2 adet ceviz (bağırsaklarım çalışmıyor :(( )
Akşam : maalesef kepekli makarna ve ton balığı ,yanında domates salatalık söğüş

19:30 da en son yemek yedim hala tokum ve bu akşam 20:00 den sonra yememe kuralına uymaya çalışıyorum...

Birde çok önemli ben serbest meslek yapıyorum (Avukatım ) buna rağmen gündüz uyanamıyordum gece uyuyamıyordum sorunlu stresli bir meslek evet ama bir düzene girmezsem ofisle ilgilenmediğim için işsiz kalıcam.Tabi bu uyku sorunu beni kilo açısından mahvediyor...

neyse meslek hastalığı çok konuştum yine kusuruma bakmayın :)

2 gündür karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum karatay 2 öğün diyor ama ben 3 öğün yiyorum bugün yaptığım beslenmemi yazmak istiyorum lütfen eleştirin...
kahvaltın zayıf kalmış. kuvvetli kahvaltı-geç bir öğle yemeği- ve arada yenilmeyen kayısılar, salgılanan leptinler olarak sana geri döner.
diyetimizle vücudun yavaş yavaş normal hormonal işleyişine dönecek, sen kendini daha dinç. sağlam ve enerjik hissedeceksin. buda sana erken kalkma fit bir vücut olarak dönecek. makarna ve ton balığı yanlış. sen zaten bunu biliyosun anladığım kadarıyla. takipte kal. hadi bakalım kolay gelsin.

ben de köpekten korkarım çok kötü bişey ama öyle işte....sokak köpeklerine alıştım ama onlar çoğu insanla kıyaslanmayacak kadar gururlu ve asiller 8-10 tane var bizim burada sitede herkes kemiklerini biriktirir hergün düzenli besleriz ama ev köpekleri şımarık saldırgan:19:
felluz sizin bahçede köpekleriniz yok muydu yanlış mı hatırlıyorum:44:
neyse köpeği geç aslan diyorum yaw bildiğin kükreyen cinsinden:47:

selam kızlar...
dün akşam zeytinyağlı kabak ve tavuk sote yoğurt salata yedim gece 3 mile luise yatım ve dün gün boyu bol bol su içtim..
bugün tek yumurtalı peynirli omlet salatalık yeşil biber az yağlı süt ve domatesten oluşan kahvaltımı yaptım..
sabah tartı 65,8 gösteriyordu ki bu çok güzel benim için :46: ki 2 gün wc ye girememiş halim :50:
dün dr a gittim ilaç yazdırmak için kuzuma ama kendi kabızlık problemimide anlattım bi ilaç verdi açıkçası içmek istemiyorum :44:
keten tohumu sizde yazmışsınız bir arkadaşımda dedi aldım bugün başlıcam kayısı kurusu yazılmış onuda alıyım bari hemoroidimde olduğundan çok problem yaşıyorum oda eski diyetlerimin sonucu zaten :( aslında balkonumda ulaşılacak mesafede taze incirler var ama yemiyorum kilo korkusundan :50: bu akşam yemeğe davetliyiz bozmamaya kararlıyım ama bakalım :34:
uykusuzluk problemi bende yaşıyorum yıllardır bir türlü önüne geçemedim böyle yaşamaya alıştım sanırım.
20 g vermek süper benim vermem gereken 7-8 kilo bile gözümü korkuturken büyük başarı tebrikler :46: burası gerçekten çok güzel okuduktan sonra daha azimli oluyor insan :34: kilolara güle güle inşallah öpüyorum hepinizi :16:
ya ben bunu neden daha önce düşünüpte yazmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:10: kızlar hemoroidiniz varsa defne tohumlerını toplayın sabahları aç karnınıza 1 er tane hap gibi yutun. kabızlık problemine sooon, hemoroide sooon. bu mevsimde tam tohumları bitkinin üzerinde buzdolabına koyunca (bir kavanozun içinde) bozulmuyoda. hamile tansiyon falan olanlar doktora danışmadan kullanmasın. çünkü çokta bildiğim bişey değil. ama sağlıklı olan herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Başlangıç tarihi: 19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:66
Bu hafta:65
Fark: - 1 kg
Toplam fark:5 kg
Beden:40
Spor: yürüyüş
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesı: - 1.515

Günaydın kızlar. herkese iyi ve bol leptinli bir hafta diliyorum. Çok mutluyum. bu hafta 1 kg gitmiş yaşasın :8::8::36::36:
Hadi bakalım herkesten güzel haberler bekliyorum. Bu arada dün akşam menümü yazdıktan sonra içime sinmedi 1 saat yürüyüş yaptım. Gerçekten alışıyor insan ve yapmayınca huzursuz oluyorum. Yaşasın Karatay Diyeti :kkk:

rumuz: kaania
başlangıç:83 kg
geçen hafta: 83 kg
bu hafta: 83 kg
fark: 0
yüzde: %0
boy: 1.65
spor: yok

kilomda hiçbir değişiklik yok ama yinede burdan kopmamak için yazıyorum sabah hastaydım kahvaltı hazırlayacak gücüm yoktu oyüzden simit yedim:17: sürekli sıcak bişeyler içiyorum buara biraz sıkıntılarım var hafif depresyonda gibiyim oyüzden hiç uyamıyorum karatay a nerde ne bulursam yiyorum bakalım sonumuz hayrolsun..

günaydın güzeller

herkesten güzel haber bekliyorum.
ben dünkü tartımdan 500 gram fazla çıktım şişliğim var sanırım ama geçen haftaya göre 700 gram..
bugün yarın ayran detoksundayım. inşallah iyi geçer. ve inşallah uyku yapmaz.

Rumuz: Bicnv
Boy:167
Başlangıç tarihi: 1 mart 2013
Başlangıç kilo: 73,1
Geçen haftaki kilo: 69,1
Bu haftaki kilo: 68,4
Fark: -700
Toplam fark: 4,7 kg
Yüzde:-%1,013

lawyercim değerli rakibem, aldın başını gidiyorsun maşallah :nazar:

kızlar bugün çok yoğundum, ev işleri temizlik, bu saat oldu.. güne saat 11de çok güzel bir kk ile başladım.. akşam yemeğimi saat 17 de yedim, biraz cozuttum ama neyse.. haftalardır bildirim yapmıyorum bakalım yarın tartıda kaç görücem..

aramızda hasta olanlar, çocukları hasta olanlar varmış, hepsine geçmiş olsun..
sivasın gülü kupayı biz de sıkça kullanırız oğluma da çekerim ve çok sever, hasta değil biraz yorgun olsa bile ister, gerçekten işe yarıyor, inşallah tez zamanda atlatırsın..

herkese eksiltili bir tartı diliyorum..
iyi geceler..

küçükken bizim evdede kupa çekilirdi. geçenlerde bir arkadaşıma deneyeyim dedim pek beceremedim. acaba bana hangi malzemelerle yapıyosun ayrıntılı olaraka mesaj atabilirmisin. bu konuyla burayı meşgul etmek istemem.

Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Geçen hafta: 80,7 . Bu hafta: 79,2. Fark: 1,5 kg. Toplam fark:20,8 kg Beden:42-44 Spor: spor yok Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde:1,858. Hepinizi öpüyorum...

Back
X