kızlar merhaba diyetisyenim çekip gidince zaten yine yeniden motive olamamış ben iyice serdim...hikayemi anlatmak isterdim ama biliyorum hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Nişanlımla en son konuşmamızda benden rica etti oysa daha önce hep kırıcı olmuştu ve bu beni daha da sinirlendirmiş hiç bir şey yapmamaya yönlendirmişti.Bu sefer sakindi ne istediğini biliyordu hayatında ki kadından beklentisi farklıydı beni böylede seviyordu ama beni bir 10 kilo daha zayıf görmek istiyordu.Ne yapacağımı bilemedim hemen kadınlar klubü forumda aldım soluğu daha önce dukan da dahil tüm diyetleri denemiş kısa sürede bırakmıştım.Ne yapacağımı da bilmiyordum.Diyetisyen deyince artık midem bulanıyor strese giriyorum.
Kilo üzerine yapılan her konuşma beni fazlasıyla sinirlendiriyor etrafımda ki herkes ne kadar asabi olduğumu söylüyor dokunsalar patlayacakmışım...Oysa yenilmenin üstelik kendine yenilmenin ne demek olduğunu çoğu bilmiyor ya da unutuyor...Velhasıl kelam işte buradayım sizin hikayelerinizi çabalarınızı da okudum ama yine de morale ve desteğe ihtiyacım var.Sizden ricam bana yardımcı olur musunuz?
sabah: az tereyağda tek yumurta tavada ,zeytin 5 adet,peynir bir kibrit kutusu belki biraz fazla ,3 adet ceviz,kırmızı köz biberi
öğlen : barbunya zeytinyağlı,çok az bulgur pilavı sebzeli ve küçük kase yoğurt
öğlenden sonra : 5 adet kuru kayısı 2 adet ceviz (bağırsaklarım çalışmıyor

( )
Akşam : maalesef kepekli makarna ve ton balığı ,yanında domates salatalık söğüş
19:30 da en son yemek yedim hala tokum ve bu akşam 20:00 den sonra yememe kuralına uymaya çalışıyorum...
Birde çok önemli ben serbest meslek yapıyorum (Avukatım ) buna rağmen gündüz uyanamıyordum gece uyuyamıyordum sorunlu stresli bir meslek evet ama bir düzene girmezsem ofisle ilgilenmediğim için işsiz kalıcam.Tabi bu uyku sorunu beni kilo açısından mahvediyor...
neyse meslek hastalığı çok konuştum yine kusuruma bakmayın :)