Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sokaklardaki köpeklere güven olmuyor,burdaki çoğu insanda hayvan sevgisi olmadığı gibi,hayvanlara kötü davranıyorlar bu yüzden de köpekler herkesi düşman gibi görebiliyorben de köpekten korkarım çok kötü bişey ama öyle işte....sokak köpeklerine alıştım ama onlar çoğu insanla kıyaslanmayacak kadar gururlu ve asiller 8-10 tane var bizim burada sitede herkes kemiklerini biriktirir hergün düzenli besleriz ama ev köpekleri şımarık saldırgan
felluz sizin bahçede köpekleriniz yok muydu yanlış mı hatırlıyorum:44:
neyse köpeği geç aslan diyorum yaw bildiğin kükreyen cinsinden![]()
günaydın güzeller
herkesten güzel haber bekliyorum.
ben dünkü tartımdan 500 gram fazla çıktım şişliğim var sanırım ama geçen haftaya göre 700 gram..
bugün yarın ayran detoksundayım. inşallah iyi geçer. ve inşallah uyku yapmaz.
Rumuz: Bicnv
Boy:167
Başlangıç tarihi: 1 mart 2013
Başlangıç kilo: 73,1
Geçen haftaki kilo: 69,1
Bu haftaki kilo: 68,4
Fark: -700
Toplam fark: 4,7 kg
Yüzde:-%1,013
lawyercim değerli rakibem, aldın başını gidiyorsun maşallah![]()
Selam karatay citirlari herkese Güzel bir hafta diliyorum.
Ben iyilesemeyecegim bu gidisle kizlar. Bugünde böbreklerimi üsütmüsüm wc den cikamiyorum.
Sabahlara kadar sicak su & cayyy icmekten bi hal oldum ama.
En akillica is doktora gitmek olacak.
Gribim gecmedi üstüne üstlük, simdide böbreklerimden rahatsizim.
Komsumun arkadasi Ciftlik bulmus süt satan peynir yapacaklarmis.
Bende istedim ama 80 litre den ne kadar peynir cikarsa yapacagiz ilk denemem olacak sayet
alabilirlerse.
Komsu diyor rahatsizsin nasil ugrasacaksin. Benim isimi baskasinin üzerine yikamam ki.
Sagolsun o yardim ederim dedi. Bakalim hayirlisi. Peynir mayasi var bende 2 Kücük sise.
Sabah 8 zeytin, 2 incir, 2 catal helva, 1 muz, 2 dilim beyaz peynir. Cay & zenefilli su.
Su ice, ice icimden dere tasacak.
Selam karatay citirlari herkese Güzel bir hafta diliyorum.
Ben iyilesemeyecegim bu gidisle kizlar. Bugünde böbreklerimi üsütmüsüm wc den cikamiyorum.
Sabahlara kadar sicak su & cayyy icmekten bi hal oldum ama.
En akillica is doktora gitmek olacak.
Gribim gecmedi üstüne üstlük, simdide böbreklerimden rahatsizim.
Komsumun arkadasi Ciftlik bulmus süt satan peynir yapacaklarmis.
Bende istedim ama 80 litre den ne kadar peynir cikarsa yapacagiz ilk denemem olacak sayet
alabilirlerse.
Komsu diyor rahatsizsin nasil ugrasacaksin. Benim isimi baskasinin üzerine yikamam ki.
Sagolsun o yardim ederim dedi. Bakalim hayirlisi. Peynir mayasi var bende 2 Kücük sise.
Sabah 8 zeytin, 2 incir, 2 catal helva, 1 muz, 2 dilim beyaz peynir. Cay & zenefilli su.
Su ice, ice icimden dere tasacak.
ben de köpekten korkarım çok kötü bişey ama öyle işte....sokak köpeklerine alıştım ama onlar çoğu insanla kıyaslanmayacak kadar gururlu ve asiller 8-10 tane var bizim burada sitede herkes kemiklerini biriktirir hergün düzenli besleriz ama ev köpekleri şımarık saldırgan
felluz sizin bahçede köpekleriniz yok muydu yanlış mı hatırlıyorum:44:
neyse köpeği geç aslan diyorum yaw bildiğin kükreyen cinsinden![]()
listeyi niye hazırlamıyorsunki sor öğren bende bilmiyorum hazırlamasını ama sorarak yaparım ne olmuşki işin kolayına kaçma ama zamanı bol olan arkadaşlarım belki hazırlar genede bilemem.Neyse kahvaltımı yeni yapıyorum anca oğlan hiç kucağımdan inmiyorda gece gene uykum yok maalesef yumurtalarım haşlanırken yazayım dedim başlangıç tarihi.30.08.13 baş.kg.91 geçen hafta.86.600 bu hafta .85. kayıp.1600.toplam kayıp .6kg. spor var .hedef.53 yaş.32 boy .160 yüzdesi.1.36bugünki kahvaltım çok az menemen 1 yumurtanın yarısı kaşar peyniri 3 gün kurusu içinde kaymağıve fındığı olan 2veya 3 zeytindi
şimdiiii kilomu yazsam benim sıram geldiğinde benim için listeyi hazırlayacak arkadaş varmı:44: ben eniyisi karatay teyzemizden yardım isteyim![]()
kedi köpek bitti şimdide aslanlarımı gezdiriyorlar:18: bari belli bi saatleri olsada o saatlerde pek ayak altında dolaşmasak![]()
bugünki kahvaltım çok az menemen 1 yumurtanın yarısı kaşar peyniri 3 gün kurusu içinde kaymağıve fındığı olan 2veya 3 zeytindi
şimdiiii kilomu yazsam benim sıram geldiğinde benim için listeyi hazırlayacak arkadaş varmı:44: ben eniyisi karatay teyzemizden yardım isteyim![]()
Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Geçen hafta: 80,7 . Bu hafta: 79,2. Fark: 1,5 kg. Toplam fark:20,8 kg Beden:42-44 Spor: spor yok Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde:1,858. Hepinizi öpüyorum...
karatay diyeti yaparak o şekerden de kurtulacaksın. o nedenle hiç üzülme. kaç gün oldu başlayalı?