Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın hanımlar
bu sabah tartıda şok yaşadım nasıl olur anlamadım +1,5 fazla çıktım odemdir herhalde çünkü baya bi şişkinlik hissediyorum
neyse bildirimi kısa yapıcam

geçen hafta :75.0
bu hafta:76.5
fark:+1,5:14::14:

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra yine ben :) geldim. Tekrar Karataya başlayacağım.

Bildirimimi yapayım sizlere;

Rumuz: madma
Boy:168
Başlangıç tarihi: 23 Eylül 2013
Başlangıç kilo: 69 kg
Spor; var

Sabah yediklerim;

5-6 badem
3 gün kurusu
1 orta boy domates,
1 salatalık,
5-6 siyah zeytin,
1 dilim salam
Avuç içi kadar beyaz köy peyniri,
Bol dere otu, bol maydanoz,
Bir dilim çavdar ekmeği ( tamamı yenilmedi)
ve bir litre su içtim.

az önce sporumu da yaptım.

Herkese başarılar...

ben de köpekten korkarım çok kötü bişey ama öyle işte....sokak köpeklerine alıştım ama onlar çoğu insanla kıyaslanmayacak kadar gururlu ve asiller 8-10 tane var bizim burada sitede herkes kemiklerini biriktirir hergün düzenli besleriz ama ev köpekleri şımarık saldırgan:19:
felluz sizin bahçede köpekleriniz yok muydu yanlış mı hatırlıyorum:44:
neyse köpeği geç aslan diyorum yaw bildiğin kükreyen cinsinden:47:
Bizim sokaklardaki köpeklere güven olmuyor,burdaki çoğu insanda hayvan sevgisi olmadığı gibi,hayvanlara kötü davranıyorlar bu yüzden de köpekler herkesi düşman gibi görebiliyor:( bizim haşarılar çok tatlı.. ama sharpie cinsi olan çok asosyal bizi yoruyor:)

günaydın güzeller

herkesten güzel haber bekliyorum.
ben dünkü tartımdan 500 gram fazla çıktım şişliğim var sanırım ama geçen haftaya göre 700 gram..
bugün yarın ayran detoksundayım. inşallah iyi geçer. ve inşallah uyku yapmaz.

Rumuz: Bicnv
Boy:167
Başlangıç tarihi: 1 mart 2013
Başlangıç kilo: 73,1
Geçen haftaki kilo: 69,1
Bu haftaki kilo: 68,4
Fark: -700
Toplam fark: 4,7 kg
Yüzde:-%1,013

lawyercim değerli rakibem, aldın başını gidiyorsun maşallah :nazar:

Sağol canım valla bu hafta ben de şaşırdım ama geçen hafta çok yoğun ve hareketli geçti sanırım onun etkisi. inşallah hep böyle gider diyeceğim ama elbet bir yerde duraklama olacak. bakalım ne zaman

Rumuz: Felluz
Boy:163
Başlangıç tarihi: 9 mart 2013
Başlangıç kilo: 87
Geçen haftaki kilo: 77,4
Bu haftaki kilo: 77,4
Fark: 0
Toplam fark: 9.6
Yüzde:0
Spor:düzensiz yürüyüş

Günaydin karatay Gülleri.

Baslagic tarihi 13.07.2012
Baslangic kg 83

Gecen haftaki kg 76.400
Bu haftaki kg 76.00
Toplam fark: - 400 gr
Fark yüzdesi: %
Hedef 70.

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:69.0
Bu hafta:69.0
Fark:0
Toplam fark:10.2
Beden:42
Spor:haftaiçi iş-ev arası gidiş,dönüş..50 dkk yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0

Selam karatay citirlari herkese Güzel bir hafta diliyorum.
Ben iyilesemeyecegim bu gidisle kizlar. Bugünde böbreklerimi üsütmüsüm wc den cikamiyorum.
Sabahlara kadar sicak su & cayyy icmekten bi hal oldum ama.
En akillica is doktora gitmek olacak.
Gribim gecmedi üstüne üstlük, simdide böbreklerimden rahatsizim.
Komsumun arkadasi Ciftlik bulmus süt satan peynir yapacaklarmis.
Bende istedim ama 80 litre den ne kadar peynir cikarsa yapacagiz ilk denemem olacak sayet
alabilirlerse.
Komsu diyor rahatsizsin nasil ugrasacaksin. Benim isimi baskasinin üzerine yikamam ki.
Sagolsun o yardim ederim dedi. Bakalim hayirlisi. Peynir mayasi var bende 2 Kücük sise.

Sabah 8 zeytin, 2 incir, 2 catal helva, 1 muz, 2 dilim beyaz peynir. Cay & zenefilli su.
Su ice, ice icimden dere tasacak.:52::52:

Ben iyilesemeyecegim bu gidisle kizlar. Bugünde böbreklerimi üsütmüsüm wc den cikamiyorum.
Bende istedim ama 80 litre den ne kadar peynir cikarsa yapacagiz ilk denemem olacak sayet
alabilirlerse.
Komsu diyor rahatsizsin nasil ugrasacaksin. Benim isimi baskasinin üzerine yikamam ki.
Sagolsun o yardim ederim dedi. Bakalim hayirlisi. Peynir mayasi var bende 2 Kücük sise.

Sabah 8 zeytin, 2 incir, 2 catal helva, 1 muz, 2 dilim beyaz peynir. Cay & zenefilli su.

Geçmiş olsun canım

[law_yer;32014315]Geçmiş olsun canım]

law_yer Cok sagol canim benim. INSAALLAH Gecer. Cok uzadi bu hastalik.
Rabbim sizi esirgesin.
Seam nerdesin canim?? seni merak ediyorum.

alabilirlerse.

geçmiş olsun arkadaşım

ben de köpekten korkarım çok kötü bişey ama öyle işte....sokak köpeklerine alıştım ama onlar çoğu insanla kıyaslanmayacak kadar gururlu ve asiller 8-10 tane var bizim burada sitede herkes kemiklerini biriktirir hergün düzenli besleriz ama ev köpekleri şımarık saldırgan:19:
felluz sizin bahçede köpekleriniz yok muydu yanlış mı hatırlıyorum:44:
neyse köpeği geç aslan diyorum yaw bildiğin kükreyen cinsinden:47:

kedi köpek bitti şimdide aslanlarımı gezdiriyorlar:18: bari belli bi saatleri olsada o saatlerde pek ayak altında dolaşmasak:1:

bugünki kahvaltım çok az menemen 1 yumurtanın yarısı kaşar peyniri 3 gün kurusu içinde kaymağıve fındığı olan 2veya 3 zeytindi
şimdiiii kilomu yazsam benim sıram geldiğinde benim için listeyi hazırlayacak arkadaş varmı:44: ben eniyisi karatay teyzemizden yardım isteyim :9:

Selam ben bugün ayran detoksuna başladım... Denediniz mi... Karataya aykırı bir durumu yok değil mi... Alışmıştim seyrek yemeye şimdi iki saatte bir yemek garip geliyor...

bugünki kahvaltım çok az menemen 1 yumurtanın yarısı kaşar peyniri 3 gün kurusu içinde kaymağıve fındığı olan 2veya 3 zeytindi
şimdiiii kilomu yazsam benim sıram geldiğinde benim için listeyi hazırlayacak arkadaş varmı:44: ben eniyisi karatay teyzemizden yardım isteyim :9:
listeyi niye hazırlamıyorsunki sor öğren bende bilmiyorum hazırlamasını ama sorarak yaparım ne olmuşki işin kolayına kaçma ama zamanı bol olan arkadaşlarım belki hazırlar genede bilemem.Neyse kahvaltımı yeni yapıyorum anca oğlan hiç kucağımdan inmiyorda gece gene uykum yok maalesef yumurtalarım haşlanırken yazayım dedim başlangıç tarihi.30.08.13 baş.kg.91 geçen hafta.86.600 bu hafta .85. kayıp.1600.toplam kayıp .6kg. spor var .hedef.53 yaş.32 boy .160 yüzdesi.1.36

sivasın gülü
canım seninki de çok uzadı şimdi de böbrekler yazık sana :38:

kedi köpek bitti şimdide aslanlarımı gezdiriyorlar:18: bari belli bi saatleri olsada o saatlerde pek ayak altında dolaşmasak:1:

hahahahaaaa:52::52::52:

zor bişey değil sıran gelince beraber yaparız sen bildirimini yap listeye gir

elifceeeeeee
bu hafta elifcenin günü dün yazmıştım ama okumamış herhalde o zaten akşam yayınlayabilirim demişti bekleyelim hazırlar

Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Geçen hafta: 80,7 . Bu hafta: 79,2. Fark: 1,5 kg. Toplam fark:20,8 kg Beden:42-44 Spor: spor yok Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde:1,858. Hepinizi öpüyorum...

tebrikler canım :46:.... bu arada %100 senin olduğunu tahmin ettiğim bir bayanın resimlerine baktım nerde gördüğümü mesaj atarım....kırmızı elbiseli kilo vermemiş halin bile 100 kg yu göstermiyor boyun uzun ondan demekki...siyah elbiseli halinde sanırım zayıflamış halin bahsettiğin düğünde çekilmiş gibi geldi bana..

kızlar bugün ben mi yapcaktım.kusura bakmayın ya ben 30 u diye biliyorum.demek görmemişim.okuldan şimdi geldim yemeğimi yapayım hazırlarım şimdiden kusura bakmayın yapmaya çalışcam ilk defa yanlış olursa söylersiniz.öptüm siziiiiiiiiiiiiiii:16:

kızlar bugün ben mi yapcaktım.kusura bakmayın ya ben 30 u diye biliyorum.demek görmemişim.okuldan şimdi geldim yemeğimi yapayım hazırlarım şimdiden kusura bakmayın yapmaya çalışcam ilk defa yanlış olursa söylersiniz.öptüm siziiiiiiiiiiiiiii:16:

Back
X