Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşbulduk tsk ederim valla evlenmeden önce cok kınadım heralde insanları ay ben söle dikkat ederm yok böle dikkat ederim alsana dikkat etme 30 kilo aylardır aynalara küsüm 35 senelik hayatımda 57 den sen cıkma yukarı ol sonra 87 kilo.kesinlikle zayıfla öle hamile kal ve sunu anladımki hamileyken herşeyi yemek bebege kilo aldırmıyor sadece sen alıyorsun.ben 30 kiloyu 6 ayda aldım sonra gebelik şekerim cıktı son 3 ayda hep aynı kilodaydım yani tam tersi oldu benimki 10 -12 kilo en ideali gebelikte kesinlikle canımmmmmmmmmmm zayıfla ve öle hamile kalllllll:49::49::49::49::49:

inşallah canım,

ben zayıflayım öyle hamile kalayım. sen de sağlıkla zayıfla inşallah.

Foruma ilk kez uye oldum
Nickimi begendiremedim bilgisaya bir türlü
Saatler sonunda üye olmayı becerebildim.karatayin kitabini okudum cok mantıklı geldi. Belkide diyet maceramin bir turlu mutlu sona ermemesinin sebebi karatayla tanismamam olsugunu düşündüm. Bir haftadır yapıyorum gr oynamadi
Sadece yürüyüş yapamadim koşu bandımi acacak yer bulamadım karatayi ana hatlarıyla anladim ama bahsettigi dogal urunlerin dogal olmayanlarini kullanıyorum simdilik sorun bundan mi kaynaklanıyor acaba tecrübeli arkadaslara soruyorum

aramıza hoşgeldin..
spor şart canım..

dün mönümü yazamadım biraz yoğundum..eşim bir arkadaşını kalp krizinden kaybetti:43: onu teselli etmekle meşguldüm:14:
sabah kkk
öğlen 3 köfte et,salata,yoğurt
akşam 1 şişkuşbaşı,salata,3çiğköfte,1 kadeh şarap(cıss)

bugün
sabah kkk
öğlen 6 kaşık bulgur pilavı,1 yeşil elma
akşam yoğurt,salata,biraz et yiyecem

SAĞLIKLA KALINNNN:16::16::16::16::16::16:

başınız sağolsun felluzcum, Allah rahmet eylesin.

bi önceki sayfada byazmıştım yahu en eskilerden biriyim sabah akşam çırpınıyorum egzersiz diye ama oranladığımda en az veren de benim bu kadar da olmaz ki canım üstelik benim başından beri insülin direncim falan da yok tahlil yaptırmıştım

canım tek derdin bu olsun, almamak bile bir başarı. ben bu karatayla tanışmasaydım 65 kilo falan olurdum. boyda var bayağı iri yarı bir kız olurdum. hiç bunlara kafanı takma. bazen nişanlımla konuşuyoruz. şu şöle oldu bu ters gitti v.s. amaaaan sağlığımız yerinde olsun ne olursa olsun diyoruz sonunda. boşver

aRKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRR YARDIMMMMMMMMMMMMMMMM :(
KILO VERMIYORUMMMMMMMMM VEREMIYORUM

aramıza hoşgeldin..
spor şart canım..

Teşekkürler hosbuldum farkindayim ama henuz baslayamadim.11 gun oldu ama henuz tarti gr oynamadi ustelik bu 3 kilo oynak kilomdu diyete baslayinca hemen giderdi.bir hastaligim yok.insallah spora baslayinca verebilirim tak etti artik bi kilolar boyum kisa olduğu icin kötü duruyor.kilom basen ve kalcada ust ve alt bedenim arasinda 2 beden fark var.tipsizim:'(:'(:'(

canım tek derdin bu olsun, almamak bile bir başarı. ben bu karatayla tanışmasaydım 65 kilo falan olurdum. boyda var bayağı iri yarı bir kız olurdum. hiç bunlara kafanı takma. bazen nişanlımla konuşuyoruz. şu şöle oldu bu ters gitti v.s. amaaaan sağlığımız yerinde olsun ne olursa olsun diyoruz sonunda. boşver

tabi ki öyle de ama o kadar çabala dur sonra 2-3 gün düzenim bozulsun 2 kilo alıyorum bu da canımı sıkıyor tabi:ssz:
sağlık tabi ki herşeyden önemli zaten önce sağlıklı olmak sonra güzel görünmek için zayıflamaya çalışıyorum biz de eşimle konuşurken en öenmli şey sağlık deriz yaşımız sağlığı önceliğe koymamızı gerektiriyor zira ben 38 eşim 47 yaşında ve biz yıllardır yürrüyüşümüzü yaparız çok az tuz kullanıorız vs vs
20 li yaşlardayken ohooooo sabaha kadar oturmalar gece yarısı makarna yapmalar vs güzel günlerdi vesselam ammaaa
dün dünde kaldı cancağızım şimdi yeni şeyler söylemek lazım!!

(yazmak iyi geldi sıkıntım geçti sanki sağolun canlarım dinlediğini için:16:)

aRKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRR YARDIMMMMMMMMMMMMMMMM :(
KILO VERMIYORUMMMMMMMMM VEREMIYORUM

Teşekkürler hosbuldum farkindayim ama henuz baslayamadim.11 gun oldu ama henuz tarti gr oynamadi ustelik bu 3 kilo oynak kilomdu diyete baslayinca hemen giderdi.bir hastaligim yok.insallah spora baslayinca verebilirim tak etti artik bi kilolar boyum kisa olduğu icin kötü duruyor.kilom basen ve kalcada ust ve alt bedenim arasinda 2 beden fark var.tipsizim:'(:'(:'(

verirsiniz üzülmeyin bakın karatayla yavaş veriliyor ama kesin veriliyor ben bile hala inanarak söylüyorsam dediklerimi ciddiye alın

karnınız tok mu tok
ben ne yiyeceğim derdiniz var mı yok
sağlıklı beslendiğinize inanıyor musunuz evet
o zaman hatta kalın :102:
nasılsa zayıflarsınız üstelik uzun süre veremeyenler sonra birden açılıyor benim de umudum o:31::31:
diyette umut etmek zayıflamanın yarısıdır

Gunaydin kizlar .su an kahvalti yapiyorum.menum ise soyle 2salatalik2 domates 2yumurta 2kk peynir ve cay nasil?

canım başınız sağolsun
insan arkadaşlarını kaybetmeye başlayınca üzüntüyle beraber korku da kaplıyor içini eşinin duygularını anlayabiliyorum benim eşimin de geçenlerde hergün 10 km yürüyen sigara içmeyen sağlıklı beslenen bi arkadaşı pat diye kalp krizi geçirdi üstelik daha önce efor testi yaptırdığında hiç sorun çıkmamış doktorlar anjiyo yapma gereği duymamış hastaneye 5 dk da ulaşabildiklerinden kurtuldu geç kalınsaymış o da rahmetli olacakmış eşimle aynı yaştalar hem üzüldü hem de korkmaya başladı bu aralar anjiyoya kafayı taktı eforda belli olmuyor en temizi direkt anjiyo deyip duruyor:24:

verirsiniz üzülmeyin bakın karatayla yavaş veriliyor ama kesin veriliyor ben bile hala inanarak söylüyorsam dediklerimi ciddiye alın

karnınız tok mu tok
ben ne yiyeceğim derdiniz var mı yok
sağlıklı beslendiğinize inanıyor musunuz evet
o zaman hatta kalın :102:
nasılsa zayıflarsınız üstelik uzun süre veremeyenler sonra birden açılıyor benim de umudum o:31::31:
diyette umut etmek zayıflamanın yarısıdır

Bende ayni seyleri düşündüğüm icin devam ediyorum zaten.ama bi yandan da ekmek yemiyorum cikolata tatli yemiyorum hic mi fark etmiyo diyo dusunuyo insan ama boyle sağlıklı oluyorum diyerek motivasyonumu arttiriyorum

slm kızlar

karatay kahvaltımı yapıyorum
doğrusu2-3 gündür hiç karataya uyamadım sabahları çok iyi tam bi aratay k. yapıyorum bu hafta misafirim
geldi üstüste 2. oğün bozuluyor çok kızıyorum kendime çoooook:22::22:

peki ortalama haftada ne kadar veriyosun acaba?
canım haftadan haftaya değişiyor hiç veremediğim veya artı çıktığım da oluyor..
FELLUZ bugun az yemissin acikirsin...ben sabah 10,30 da kkk yaptim.....aksam 5,5 ta yesil mercimek corbasi.dunden kalan ayranli corba ve salata yedim o an tikandim cok yemis gibi oldum bir saat sonra aciktim 5 aydir ilk defa boyle oldum yarimsaat zor dayandim 7 de 2 kasik yogurt 4 tane badem 2 tanede ceviz yedim sabahi zor ederim ....su an acim yine
dün çay ve kahveyi kaçırdım..gastritim azdığından fazla yiyemedimm..
başınız sağolsun felluzcum, Allah rahmet eylesin.
teşekkürler bicnvcim..
canım başınız sağolsun
insan arkadaşlarını kaybetmeye başlayınca üzüntüyle beraber korku da kaplıyor içini eşinin duygularını anlayabiliyorum benim eşimin de geçenlerde hergün 10 km yürüyen sigara içmeyen sağlıklı beslenen bi arkadaşı pat diye kalp krizi geçirdi üstelik daha önce efor testi yaptırdığında hiç sorun çıkmamış doktorlar anjiyo yapma gereği duymamış hastaneye 5 dk da ulaşabildiklerinden kurtuldu geç kalınsaymış o da rahmetli olacakmış eşimle aynı yaştalar hem üzüldü hem de korkmaya başladı bu aralar anjiyoya kafayı taktı eforda belli olmuyor en temizi direkt anjiyo deyip duruyor:24:
hala kendine gelemedi valla.!!! sizinki allahtan kıl payı kurtulmuş... eşim 51 yaşında .onunda dikkat etmesi gerekiyor...3 kere anjiyo oldu çok şükür sonuçları iyiydi...de beni korkutmaktan mahvetti ara sıra ağrısı oluyomuşşş:18:

sabah 1 elma
öğle mercimekli köfte salatalık üzüm

Kaaniacigim hic karataya uygun beslenmiyorsun menulerini okuyorum :( sonrada kg veremiyorum diyorsun topigin en buyugu olarak sana kiziyorum....sabah elmayla kahvalti olmaz kkk tam uygulayinca metabolizma %30 hizlanirmis sen tam kahvalti yapmiyorsun az az yiyen kg veremezmis doyana kadar yeneceekkkk 2,3 gundur uzum yaziyorsun uzum yok.....ac kalma canim kg 83 sanirim hem gencsin hemde fazla kg lular cabuk veriyorlar karaaya uygun beslen bosa gitmesin zamanin kg vermiyorum diyede uzulme ben 15 yasindaki kizimada ayni nasihatlari yapiyorum hergun okulda kacamak yapiyor yada ben ise giderken kkk hazirliyorum yemiyor okulda sandvic yiyor...sonrada kg veremedim diyor....abla sozu dinle ve yarindan itibaren kkk ile basla yazan herseyi yeee yoksa metabolizma calismaz tamammi canim

öğle yemeğim sebzeli tavuklu güveç
ve ezogelın çorbası ve bırazda fındık

2myw6c4.jpg

Sevigili arkadaslar bana yazdiginiz mesajlar icin hepinize tsk ediyorum canlar.
Iyiki varsiniz.RABBIM sizlerden razi olsun.:72::72::72::72::72::72::72:

Menü bildirimi 02.Ekim 2013.
Aksam 2 bardak ayran, 1 avuc badem, 2 kaysi 1 hurma yedim.

03. ekim 2013

Sabah 1 muz, 1 yumurta, 1 avuc badem 1 hurma 2 kuru kaysi, cay. ev yapimi küp peyniri, 10 tane zeytin.

Ögle 1 armut, balik 200 gr bol limonlu. 2 dilim tahin helvasi. Su

Aksam ayranli bulgur corbasi 1 kase 6-7 kabak cekirdegi. su, Yatnadan acikmistim emme birsey yemeden yattim.

Bu sabah 1 muz, 1 yumurta, 1 hurma 2 kaysi, 2 KASIK ev yapimi peynir. 8 zeytin.

Arkadaslar yarim eli islerim vardi onlari yapiyorum. Cumartesinden beri yogunuz eve soba taktirdik.
Onayi falan derken, dünde esim 2 Araba odun getirdi. Soba yakiyoruz 3 gündür buralar akasmlari cok soguk oluyor.
Isinmasi Güzel oluyor. Kisin RABBIM ömür verirse gel keyfim geeel olacak.:1::1::1::1::1:
Gecen kis donduk kaloriferler pek isitmiyor du.

Son düzenleme:
[xc9;32168347]bi önceki sayfada byazmıştım yahu en eskilerden biriyim sabah akşam çırpınıyorum egzersiz diye ama oranladığımda en az veren de benim bu kadar da olmaz ki canım üstelik benim başından beri insülin direncim falan da yok tahlil yaptırmıştım

xc9 canim ne Güzel kilo verdin simdiye dek. Sen üzme o tatli canini INSAALLAH eski düzenine dönersin.

Bende senin gibi düsünüyorum bazen, fitnese gittigim halde yinede fazla birsey degismiyor.

Bazen karnimda siskinlik olusuyor anlamadim.
Doktoruma sordum sebze & meyve agirlikli besleniyorsan o nedenle olabilir dedi.
Ben anlamiyorum ki o kadar caba sarfet, meyve sebze agirlikli diyor ama ben eskisi gibi meyve yemiyorum ki.
Anlattim doktoruma bunu: Bence bu adaletsizlik dedim aylarca dikkat ediyorum,
1 ayda 4-5 kacamak yapinca kg aliyorum dedim.
Bana sen cok Güzel birsey basardin kendi kendine iyi kg verdin gecen yoil dedi.
Beni takdir etttigini söyledi bunlari doktorunuzdan duymak cok Güzel.
5 kg yakin aldim deyince, sen azimlisin verirsin diyor bana.:kkk::kkk::kkk:
Ahhh 70 kilonun Altina düsebilsem bir sagllikli bir sekilde.

Son düzenleme:
Back
X