Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi gecelr hatunlar bugün öğle menüm süt,çiğ fındık ve 1 muz oldu (malum nöbetçiydim)
akşam ise 2 kaşık barbunya,3 küçük köfte,2 kase cacık cacığı abarttım ama canım istedi hararetim var heralde.yemeği çok az yedim cacığa yüklendim.sonradan acıkmayayım diye 1 avuç ceviz yedim

bugün spor yok,oğluşum yeni yattı,canımda bu saatten sonra istemiyor açıkçası.suyuda 2,5 lt içtim.bye bye....

Efescim bi kac gundur daha da dikkatimi cekti bilmiyorum daha oncedende oylemi yapiyordun ama yemek saatlerin hep ayni mi? Yani uc bucukta yemek yeyip bir daha yatana kadar bisey yemiyormusun? Ve acikmiyormusun yatana kadar ve kacta yatiyorsun? Cok merak ettim yazarsan sevinirim. Ve birde kahvaltini kacta yapiyorsun?
Canım ben önceden öğlen biraz yoğurt yiyip akşam 18-19 arası yiyordum.İki öğüne düşünce en erken 16,istisnalarda 15:30da yiyorum.Daha sonra bir şey yemiyorum.Bünyem alıştı buna.Sabahları da 9:30-10 da kahvaltı yapıyorum.Gece 23 de yatıyorum genelde.

Canım ben önceden öğlen biraz yoğurt yiyip akşam 18-19 arası yiyordum.İki öğüne düşünce en erken 16,istisnalarda 15:30da yiyorum.Daha sonra bir şey yemiyorum.Bünyem alıştı buna.Sabahları da 9:30-10 da kahvaltı yapıyorum.Gece 23 de yatıyorum genelde.

Anladim canim sagol ins basarilarin daha da yukselir. Bende 10-11 civari kahvalti yapip aksam da 18-20 arasimaksam yiyordum ama erken yatmaya calisiyorum 12gibi (2-3e kadar oturuyordum) bu yuden sanki acikmadan yatiyormusum gibi oldu sabhta baya tok kalkiyorum. Bende biraz erkene alayim bakayim yemek isini ins faydasi olur banada.

Anladim canim sagol ins basarilarin daha da yukselir. Bende 10-11 civari kahvalti yapip aksam da 18-20 arasimaksam yiyordum ama erken yatmaya calisiyorum 12gibi (2-3e kadar oturuyordum) bu yuden sanki acikmadan yatiyormusum gibi oldu sabhta baya tok kalkiyorum. Bende biraz erkene alayim bakayim yemek isini ins faydasi olur banada.

dün sabah simit yedim:18:
öğlen kıymalı kaşarlı pide yedim:18:
akşam mercimek yemeği, kıyma kavurma, 1 dilim ekmek:18: ayran kavun yedim:18::18:
benim menünün hiç diyetlik bir tarafı yok!!!
napıcam bilmiyorum.
dolabım gelse sabah ve öğlen böyle olmaz ama oldu işte

herkes iyi mi keyifler nasıl?

Hay Allak uc kere yazmisim.. :-) :-)

sen 3 kere yazmışsın ben 3 kere okudum da senin uyarına gelene kadar farketmedim ona ne demeli:52::52::52:

dün sabah simit yedim:18:
öğlen kıymalı kaşarlı pide yedim:18:
akşam mercimek yemeği, kıyma kavurma, 1 dilim ekmek:18: ayran kavun yedim:18::18:
benim menünün hiç diyetlik bir tarafı yok!!!
napıcam bilmiyorum.
dolabım gelse sabah ve öğlen böyle olmaz ama oldu işte

canımcım sen incecik oldun senin kaçamaklarına kızmak olmaz amaaaaaa bu gidişle kilolar geri gelecek demedi deme:20::20:

Günaydın arkadaşlar. Dünkü menümü yazayım

sabah 8.00: 2 yumurta, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 avuç ceviz, 2 greyfurtun suyu

akşam 19.00: pidesiz iskender, salata

40 dk hızlı yürüyüş :10::10:

dün akşam ıspanak yoğurt ve şehriye çorbası vardı,
bugün sabah yağda tek yumurta
3 ceviz 1 tane kuru incir
peynir ve zeytin
öğlen ıspanak ve yoğurt (dünden kalanlar boşa mı gitsin:))
akşama da allah kerim, önce ne yemek yapacağımı bulmam lazım:((

meyveyi iyice azalttım 3 gündür, reglim yeni bitti ama acayip şişkin ve ağır hissediyorum kendimi yaa:(

ben de karatay yapmak istiyorum daha önce dukan yapmıştım ama ona uymak çok zor. vermem gereken 10kg var. karatay yaparken akşam yemeğini erken mi yiyorsunuz. geçmiş sayfaları okudum ancak 16:00 da yemek yiyenler var. ben işten çıkıp ancak 8 civarı yemek yiyebliyorum. nasıl yapmalıyım. tesekkürler

Selam kızlar, bugun Ankar'da hava rezalet 1damla güneş yok güne içimiz kararak başladık,

Sabah kkk kahvaltımı yaptım, öğlen şirketteki yemek patates yemeği yanına pilav hayret bişey dedim :19: Bende yayla çorbası, 1 küçük tabak zeytinyağlı barbunya salata yedim yanına da ayran, aslında çok acıkmamıştım ama ben akşam yemeğinden önce gitmek sorunda kalıyorum spora aç aç gitmiyim dedim mutlu günler herkesee.. :16:

herkes iyi mi keyifler nasıl?

sen 3 kere yazmışsın ben 3 kere okudum da senin uyarına gelene kadar farketmedim ona ne demeli:52::52::52:

canımcım sen incecik oldun senin kaçamaklarına kızmak olmaz amaaaaaa bu gidişle kilolar geri gelecek demedi deme:20::20:

Ahhaahaa cook guldum Allah iyiligini versin emii !!!!

• Beğen
Reactions: xc9
ben de karatay yapmak istiyorum daha önce dukan yapmıştım ama ona uymak çok zor. vermem gereken 10kg var. karatay yaparken akşam yemeğini erken mi yiyorsunuz. geçmiş sayfaları okudum ancak 16:00 da yemek yiyenler var. ben işten çıkıp ancak 8 civarı yemek yiyebliyorum. nasıl yapmalıyım. tesekkürler
En geç 20 de yiyebilirsin.Herkes kendine göre iki ya da üç öğün yapıyor.Buna göre saatler değişebiliyor.Öğün aralarında en az 4-5 saat bırakmalısın.

En geç 20 de yiyebilirsin.Herkes kendine göre iki ya da üç öğün yapıyor.Buna göre saatler değişebiliyor.Öğün aralarında en az 4-5 saat bırakmalısın.

cevabınız için tesekkür ederim. çok üzülüyorum şu halime ne güzel inceciktim ne olduysa son 3 ay tıkınırcasına yedim. hamileliğimde gördüğüm kiloları gördüm. çok hamur işi yedim.

bişey daha sormak istiyorum. öğün aralarında sadece yeşil çay ile su mu içiyorsunuz. ben çoy çay içiyorum gün içinde belki 20 bardak oluyordur. akşam da evde demleyip içerim. şekersiz çay içsem olur mu aralarda yada bir sınırı var mıdır.

Selam kizlar ben yeni karataya basladim bir haftadir:16

3 takimda yarisiyorum normalde ordan arkadasim yonlendirdi onlar cokk deneyimli dedi :42:
Benim gelen sorunum cikolataydi cozuldu sukur hic yemeden bi hafta gecirdim engellemedim canim bile istemedi
Kisaca anlatiyim ben bebek dusunuyorum ve keciboynuzu ve incir yiyordum onceden ksrataydada yiyebilirmiyim hicbir saglik problemim yok

Kabaca menum
Sabah (06:00)
Karatay kahvaltisi

Ogle (12:00)ogle yemegi

Ara (17:00)
1 bardak sut

Aksam (19:00)
Salata

Gune erken baslafigimdan iki yada uc ogunle geciremiyorum bu sekilde bir haftada 1, 6 kg verdim sizce yanlisim neler basinizi agrittim : (

cevabınız için tesekkür ederim. çok üzülüyorum şu halime ne güzel inceciktim ne olduysa son 3 ay tıkınırcasına yedim. hamileliğimde gördüğüm kiloları gördüm. çok hamur işi yedim.

bişey daha sormak istiyorum. öğün aralarında sadece yeşil çay ile su mu içiyorsunuz. ben çoy çay içiyorum gün içinde belki 20 bardak oluyordur. akşam da evde demleyip içerim. şekersiz çay içsem olur mu aralarda yada bir sınırı var mıdır.
Azmedersen herşey yoluna girer.Yine incecik olursun.Suyu 2 litreden az içmiyoruz.Çayda bir sakınca yoktur şekersiz olduğu sürece bence ama kansızlığa neden olabilir diye biliyorum,yani fazlasını tavsiye etmem.Bunun dışında yeşil çay,ayran vb içebilirsin.

Selam kizlar ben yeni karataya basladim bir haftadir:16
3 takimda yarisiyorum normalde ordan arkadasim yonlendirdi onlar cokk deneyimli dedi :42:
Benim gelen sorunum cikolataydi cozuldu sukur hic yemeden bi hafta gecirdim engellemedim canim bile istemedi
Kisaca anlatiyim ben bebek dusunuyorum ve keciboynuzu ve incir yiyordum onceden ksrataydada yiyebilirmiyim hicbir saglik problemim yok

(
Keçiboynuzu ve inciri bebek hazırlığı için mi yiyorsun?Öyle bir şey yoksa,kahvaltıda,o da abartmadan yemek gerekir.Üç öğün az geliyorsa,ilk sayfada örnek menü olması lazım,ara öğünler içeren.Başlangıçta onu uygulayabilirsin.Bence aralarda acıktıkça ayran iç,o da işe yarar.Kaç kilosun,hedefin kaç?

Son düzenleme:
Azmedersen herşey yoluna girer.Yine incecik olursun.Suyu 2 litreden az içmiyoruz.Çayda bir sakınca yoktur şekersiz olduğu sürece bence ama kansızlığa neden olabilir diye biliyorum,yani fazlasını tavsiye etmem.Bunun dışında yeşil çay,ayran vb içebilirsin.

Keçiboynuzu ve inciri bebek hazırlığı için mi yiyorsun?Öyle bir şey yoksa,kahvaltıda,o da abartmadan yemek gerekir.Üç öğün az geliyorsa,ilk sayfada örnek menü olması lazım,ara öğünler içeren.Başlangıçta onu uygulayabilirsin.Bence aralarda acıktıkça ayran iç,o da işe yarar.Kaç kilosun,hedefin kaç?

Evet canim diyabet filan degilim sanirim sakincasi yoktur cunku doyabetse kesinlikle keciboynuxu yasak karatayda. Ilk sayfadan aldim menulerimi acikinca arada sut iciyorum yada sutlu kahve daha onceden 6 ogun beslenmeye alismistim ama simdi sabah gune erken baslamama ragmen oglen bile tam anlamiyla acikmiyorum calistigim icin mecbur yiyorum yoksa ikindi arasinda cok acikirim sadece sut yetiyor. 63.7 kg hedefim 54

Son düzenleyen: Moderatör:

sabah tam bi karatay kahbaltısı yapınca uzun süre acıkmıyorsun zaten canım, sanırım erken işe gidiyorsun senin de üç öğün beslenmen gerekiyor gibi görünüyor.
en geç 8 de yiyecek şekilde ayralarsan faydalı olacaktır sanada. öğünler arası 4-5 saat olmasına dikkat et, zaten kolay acıkmazsın düşük glisemik indeksli besinler tüketirsen, biraz azimli ve dikkatli olursan başaracağını göreceksin..

Canım ben de ıspanak, taze fasulye falan pişirip bi kısmını dondurucuya atıyorum bi kısmını bende senin gibi çevirip çevirip yiyorum ama bi de mrketten 'tava ızgara' diye satılan tavuklardan alıyorum bu akşam onu yaptım mesela baharatlıyıp tavada pişiriyoırum az yağda çok lezzetli oluyo, bi de ben karnıbaharı haşlayıp yoğurt ve naneyle karıştırıp yanında meze gibi yapıyorum, arada bi fırında somon yapıyorum bazen de konserve ton balığı yiyorum yanında salatayla, arada bi bulgur bol domatesli kıymalı bulgur pilavı yapıp salata ve yoğurtla yiyorum napalım yemek yapanımız yok mecbur çekicez :50:

cnm saol cvbın için. tava tavuk denemedm hiç alayım ben de.dondurucu meselesinden vazgeçmek de istemiyorum am sebzeyi kötü yapıyor.et yemeklerinde sıkıntı yok. 10 gün tatil yaptım geçenlerde ne kdar güzeldi yaa hazır pişip geldi yemekler ne yapsam diye düşünmeden 10 gün yemek yedm. yalnız olunca kötü ya :(( neyse yarıyıl tatili geliyor anneme dayayacağım sırtımı rahat olacağım inş 15 gün :)) domatesli kıymalı bulgur denemedm açıkçası hiç. yapayım bir ara. aslında hemn hemn aynıymış yediklermz.ıspanak,karnıbahar,salata,brokoli falan... nasıl gidiyor kilo verme işi sende???

Back
X