Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.
Basin sagolsun Allah sabir versin.
Günaydın kizlar karatayda kabizlik sorunu yasiyor musunuz

Evet ben ilk zamanlar cok yasadim karaaydan once daha duzenliydim. Kilo bildirimi yapmadan pazar gunu aksam form cayi ictim ki hala iciyorum gercek kilomu ogrenmek istiyorum cunki pazartesileri bunbazen ise yariyir bazende yaramiyor. Sonra 6-7 hafta sonra duzelmeye basladi asagi yukari ama suya dikkat en az iki litre icmen lazim ve harekette olursa jabizliga daha iyi geliyor.

bugün yediklerim sabah 1 haşlama yumurta 10 kadar yeşil zeytin, peynir, lor peyniri salatası
öğle kocaman bir tabak tarhana çorbası salata cacık
1,5 litre su içtim
akşam belki bi süt yada ayran içerim. spor jillian yapmayı düşünüyorum inşallah vakit bulursam

beğen butonlarını hiç beğenmedim:19::19:

3 tuşa basmak gerekiyor o yetmiyo birini beğenip alıntı yapıyorum alıntıya cevap vermeden 2. kez beğenemiyorum toplu alıntı işi zorlaşmış
özel msj kutuma beni beğenen alıntılayan herkesten bildirim gelmiş 4 tane özel msj var yazısını görünce hayırdır dedim meğerse olay buymuş

şimdi ben bunları yönetime de yazayım şikayetçiyseniz siz de yazın

çizelgeni değiştir de gözümüz gönlümüz açılsın. ne güzel verdin bu hafta :kkk::kkk:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım? benim kızın aşısı vardı bugün onunla uğraştık çok ağladı miniğim. sabah kahvaltı yapamadım öğlen yedim azcıkta kaçamağım oldu :22:

ÖĞLE:
4-5 kaşık barbunya
1 kase çorba
2 kaşık pilav
1 ince dilim pasta (cıssss ) :22:
2 tane damlasakızlı irmik toplarından ( cısss) :22:

AKŞAM:
tepsi köfte hatay usulü
yoğurt
salata

• Beğen
Reactions: sea
Günaydın kizlar karatayda kabizlik sorunu yasiyor musunuz

cnm ben karataydan önce çok kötü kabızlık yaşıyordum.karatayın ilk on günü yine sıkıntı yaşadım (sanırım yeni bir düzene alışmaya çalıştı sindirim sistemim) eylülde başladım karataya ve o gün bugündür kabız olmadım.çok şükür geçti.

ben de aynı durumdayım. biraz kaçamak yapsam hemen alıyorum. kaçamak yapmadığımda da hiç vermiyorum. çok sinir bozucu gerçekten :47:

aynen cnm yaa.bende de öyle oluyor.erkek arkadaşım da yapıyor karatayı. kaçamak da yapsa ertesi sabah kilo vermiş uyanıyor.kasmıyor hiç kendini. kaçamak yaptığım an ++larla uyanıyorum.kaçamak yapmıyorum ya bazen almış görünüyorum ya da sabit. çok az gittğini görüyorum.jillian yapıyorum düşün ne kadr zorlayıcı ve işe yarayan bi spor.sıkılaşmam çok iyi ona diyecek bi şeym yok ama kilo vermem çok yavaş.eylülde başladım diyete 56.7 kg ile en son 52.8 kg gördm hala oralardayım.insanlar bu süre içinde dünyanın kilosunu veriyorlar yaa :43: :43: :43: cnm sıkılıyor açıkçası.mersine gittm kemal "kaç kiloya indin "diye sordu "52lerdeym"dedim çokk güldü "sen aylardır ordasın senle başladık 10 kg verdm 2 ayda.47 kgyi göreceğini sanmıyorum" dedi.haklı galiba bi yerde aylardır uğraşıyorum.son iki aydır sporu da ekledm ama sonuç çok değişmedi.bir yerde hata mı yapıyorum acaba diye düşünmüyor değilm.az kilom varmış gibi geliyor insanlara.benmle aynı kilo başlayım 48lere inen arkadaşlarım oldu.onlardan biri 1.56 diğeri de ona yakın.kaldıki benm gibi spor falan yapmıyorlar.sadece okuldaki rutin hayat öğleden sonra ev.okuldan gelince dinlenip sporumu yapıyorumm günde ortalama 2 lt su içip 3-4 kupa yeşilçay içiyorum. offf offf :43: :43: :43: amma dertliymişm ....

• Beğen
Reactions: sea
Yakınını kaybeden arkadaşlara başsağlığı dilerim.
:56: Sabah kkk,akşam çayın yanında peynirli omlet ve zeytin yedim.Jillian ve debbie yaptım.
Birkaç gün sonra jillian ripped 30 a geçmeyi planlıyorum.6 week 6 pack benim için yorucu göründü.Vücudumun daha kuvvetlenmesi için ripped yapacağım,sonra ona geçerim.

iyi geceler kızlar...
bu akşamı acilde geçirdim belim yüzünden iğne ilaç derken daha iyiyim çok şükür..
bide üstelik ben arabada eşimi bekliyorum o da ilaçlarımı almak için eczaneye gitti o ara koca bi cip ben arabadayken geri geri gelip bizim arabaya çarptı:50::50:aklım çıktı yerinden kornaya bastım ama nafile neye uğradığımı şaşırdım neyseki çok bi hasar yok.cana gelmedi ya önemli olan o...
bu yıla çok hızlı başladım umarım bu hızla devam etmez:18::18:
akşam:lahana yemeği mercimek çorbası yoğurt yedim spor malesef yok

kızlar evde spor yaparken ayakkabı giyiyor musunuz?artık benim de başlamam lazım.ama uygun ayakkabım yok.yorumlara göre bir tane alıcam:)

Bugunku menum
Sabah, kkk, uc incir varmis ama bitti artik yarin yemicem incir kayisiya devam etcem, ucunude yedim kaymakla
Aksam, tarhana corbasi, sarimsakli yogurtlu tereyaginda az kavrulmus koz biber ve patlican, az biseyde taze fasulye, bolca salata

Bu aralar ya yediklerimde bisey var yada bende bisey var gercekten hala sisim ve bir anlam veremiyorum bi hazimsizlik var ama.. hayirlisi bakalim. Boyle giderse bu haftada kilo veremicem. Tam iki ayin sonunda benim gibi siskinlik duraksama yasayan var mi? Sutlu turk kahvesi iciyorum gunde iki uc kupa bardagi ama bunu hep iciyordum bu haftaya ozel bisey degil.

Spor 30 dk yuruyus su 2 litre

ilbatum ve zeynom geçmiş olsun kızlar
çizelgeni değiştir de gözümüz gönlümüz açılsın. ne güzel verdin bu hafta :kkk::kkk:

aa unutmuşum hemen düzelteyim

kızlar evde spor yaparken ayakkabı giyiyor musunuz?artık benim de başlamam lazım.ama uygun ayakkabım yok.yorumlara göre bir tane alıcam:)

ben kondisyon bisikletine biniyorum ve giymiyorum bazen de lesslie yapıyorum o zaman ihtiyaç duyuyorum ama hem eve hem dışarıya ayrı ayakkabı almak istemediğim için onu da yalınayak yapıyorum

benim tarzım şudur suçsuzsam konuşmasına fırsat vermemhemen üste çıkarım:9: suçluysam ya şirinlik yaparak özür diler ve hemen toz olurum:10: ya da kendime ondan daha çok kızarım o zaman diyecek lafı kalmıyo bir de teselli ediyor:52::52::52:

bunları kenara not ediyorum. en son taktik çoook hoşuma gitti.:46::46:

bunları kenara not ediyorum. en son taktik çoook hoşuma gitti.:46::46:
Bu aile îlişkilerinde de çok îşe yarıyo nasıl mı
mesela babamla eşim hep bi çekîşme hırlaşma halindelerdir ikîsi d huysuz olduğu için:)))
bizimkilete gidîcez kociş ben gelmem diyo babanın huysuzluklarını çekemem vs vs o zaman hemen devreye gîrip evet babam da çok zor bi adam geçen günkü şu davranışı yanlıştı vs vs diye başlıyorum ama babamı da öyle çok harcamıyorum tabî bî bakıyorum kociş hiçbişey demiyo bir de beni takdir ediyo objektif olduğum için sonra 5 dk susuyorum o hadi gidelim demezse ben ayıp olur hadi diyorum gidiyoruz
okurkrn eğlenceli de bu taktikleri geliştîrebe kadar göbeğim çatladı o ayrı mesele:)))
Öğrenmek istedîğin başka bîşey olursa burdayım bol şans zîra evlilikte çok gerekli:))))

zeynom başın sağolsun. rahatsızlanan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.
huziş: belkide şu kadar zamanda şu kadar kilo vermem lazım falanca aynı sürede şukadar kilo verdi, erkek arkadaşım şu kadar verdii.......... şeklinde kendine stres yapıyorsun. karatayın yan etkisi kilo vermen olsun . biraz serbest bırakmaya çalış kendini.

Bu aile îlişkilerinde de çok îşe yarıyo nasıl mı
mesela babamla eşim hep bi çekîşme hırlaşma halindelerdir ikîsi d huysuz olduğu için:)))
bizimkilete gidîcez kociş ben gelmem diyo babanın huysuzluklarını çekemem vs vs o zaman hemen devreye gîrip evet babam da çok zor bi adam geçen günkü şu davranışı yanlıştı vs vs diye başlıyorum ama babamı da öyle çok harcamıyorum tabî bî bakıyorum kociş hiçbişey demiyo bir de beni takdir ediyo objektif olduğum için sonra 5 dk susuyorum o hadi gidelim demezse ben ayıp olur hadi diyorum gidiyoruz
okurkrn eğlenceli de bu taktikleri geliştîrebe kadar göbeğim çatladı o ayrı mesele:)))
Öğrenmek istedîğin başka bîşey olursa burdayım bol şans zîra evlilikte çok gerekli:))))

aa evet ben bu tarz şeyleri bazen yapıyomuşum. ama bilinçli değil. şimdi artık daha bilinçli olucam. bi sıkıntım olursa ne yapmalıyım diye sorarım sana:52::52::52::52:

sabah 1 avuç badem
öğlen peynirli omlet, zeytin, peynir, domates, hurma,turp( bir adette biskrem(cıss) yedim. sabah eşim almış ben yemicem dedim. ama gözümde kaldı. 1 tane aldım peçteye sardım öğlen yemeğinin üstüne yedim. zaten sabah öğlen arası kısa 4 saatimi bozmadım yani:46::46:
akşam: iş yapmaktan yemek yapamadık. dürüm söyledik. adana yedim 1 tane 2 bardak ayran içtim.
5-6 hurma(akşam olduğu için birde günde 2 öğünüme birden eklediğim için cıss) yedim.
başkada bişey yemedim.

Back
X