sagol canım. pazartesi yaparım kilo bildirimi ozaman benim bu sabhki kilom 72,5 hayırlısı bakalım.
boyun kaç canım çünkü boy çok önemli benim boy 1.78 hedefim 75 şimdi 88 kgmım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım. pazartesi yaparım kilo bildirimi ozaman benim bu sabhki kilom 72,5 hayırlısı bakalım.
boyum 162 cm. ilk hedefimde 62 kilo inşallah.
Hoş geldin.Ne güzel yanına canlı bir örnek varmış.İstersen sen de başarırsın.İnan aramızda tatlı düşkünü olmayan azdı sanırım.Ama zamanla alışıyorsun.Ben çayı şekersiz katiyen içemezdim,şimdi aramıyorum bile Kurabiyelere dayanamazdım,yapıyorum,yediriyorum,alıp bir tane bile yemiyorum.gunaydin arkadaslar. 6-7 aydir bu diyeti takip ediyorum ama tatli duskunlugum yuzunden bi turlu baslayamadim. aslinda ablam bu diyetle 3 ayda 10 kilo verdi. gozumun oninde canli sahitte var yaniOO
.... dun oylesine sabah karatay kahvaltisi yapiyim dedim hakkatende cnm ne tatli istedi nede aciktim. bu yuzdende bu diyeti yapmaya kesin kararligim artik. benide kabul ederseniz sevinirim.
Sen de hoş geldin.Hergün menünü,varsa sporunu yaz.Yeni gelenler bir hafta bildirim yaparsa kilo bildirimi listesine girebiliyor.pazartesi günleri,aç karnına tartılıyoruz,Kilomuzu bildiriyoruz.kızlar ben de 3 gün önce başladım, sabah kkk kahvaltısı yapıyorum akşam 17:00 gibi bir tatlı tabağı barbunya, bir yoğurt kasesi etli bamya ve bir kase yoğurt yedim iki gündür , hiç ama hiç acıkmıyorum, canım hiç tatlı istemiyor, ben de akşam yediğim tatlı ve abur cuburlar yüzünden kilo almıştım, şimdiki kilomu tam bilmiyorum, çünkü regl olmak üzereyim, bitince tartılacam, hergün ben de buraya yediklerimi yazacam , dün yürüş yapamadım aşırı yorgun olduğum için ama bugün yürüyecem inşallah...
Kilo verimin süper olmuş,inşallah böyle sürer.aynen bendede tatlı düşkünlüğü vardı ama gerçektende iyi bir kahvaltıdan sonra insanın canı bişey istemiyor
ben 2 haftada 5 kilo verdim bu diyetle sende katılabilirsin tabi
Kilo bildirimlerini pazartesi yapıyoruz.Cuma yaparsak haftasonunda kaçamak yapma ihtimali fazla diye pazartesi seçildi,iyi de oldu.Yeni gelen arkadaşlar bir hafta menü bildirimi yaptıktan sonra,lsteye girebiliyor.ozaman ne yapmam gerekiyo şimdi. kilo bildirimlerilerini cumalarımı yapıyoruz?
merhabalar canım yurtta kaldığın için tabiki zor olur senin için ama yumurta yerine muz da yenilebiliyor bence bir düzen kurana kadar öyle devam et yararını mutlaka göreceksin...
biz yurtta kalırken şu türk kahvesi yapılan plastik elektrikli cezve gibi bişey vardı. onda yumurta patates haşlardık. bazen makarna bile yapıyorduk onda. priz vardır mutlaka odada onunla haşlayabilirsin yumurtanı.
merhabalar canım yurtta kaldığın için tabiki zor olur senin için ama yumurta yerine muz da yenilebiliyor bence bir düzen kurana kadar öyle devam et yararını mutlaka göreceksin...
biz yurtta kalırken şu türk kahvesi yapılan plastik elektrikli cezve gibi bişey vardı. onda yumurta patates haşlardık. bazen makarna bile yapıyorduk onda. priz vardır mutlaka odada onunla haşlayabilirsin yumurtanı.
odamızda onlardan var yasak olsada sokmustuk fakat onun dısında + kahvaltılık üründe almam gerekecek ve bana sıkıntı verebilir maddi anlamda sürekli yeniden almam gerekecek falan 9 gün boyunca evimde yapıcam simdi yarın itibarıyla baslamayı düsünüyorum
Küçük oğlumu pazar günü yolcu ediyoruz.Bu sıralar sporum düzensizleşti.Pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum.
Sabah kkk,akşama doğru 2 lahmacun(aslında bir taneye izin var.),çay,biraz fıstık 2 kuru kayısı,birazdan az yoğurt yerim.
Ay supermis hadi patatesi yumurtayi anladimda makarnayi nasil pisirdiniz cok merak ettimmerhabalar canım yurtta kaldığın için tabiki zor olur senin için ama yumurta yerine muz da yenilebiliyor bence bir düzen kurana kadar öyle devam et yararını mutlaka göreceksin...
biz yurtta kalırken şu türk kahvesi yapılan plastik elektrikli cezve gibi bişey vardı. onda yumurta patates haşlardık. bazen makarna bile yapıyorduk onda. priz vardır mutlaka odada onunla haşlayabilirsin yumurtanı... benim aklima birde yumurta pisirme makinasi geldi... yurtta elektrikli seylere izin vermiyorlar ama ogrenciler bi yolunu buluyor..
Bir kac gun yumurta yerine bir ithal veya iki yerli muz yiyebilirsin. Yalniz muzu yumurta yerine yiyince kuru meyve yeniyormu bilmiyorum. Ben yemistimde sanki ,antiken yenmemesi gerekir gibi geliyor.Merhaba bayanlar nasilsiniz? Butun sayfalari okuyamasamda bircogunu okudum tebrik ederim kilo veren arkadaslari. Uzun suredir giremedim saglik problemlerim okulum bide ehliyet sinavim var pazartesibugun sakinim nedense :) firsat bu firsat yazayim dedim yesilcayimi icerken. Ben zaten zayiflamak icin baslamamistim bu diyete bana cok uygun oldugu icin dogal olan herseyi severim ve Karatay guzel bi yasam tarzi rahatsizligimdan ve yogunlugumdan dolayi pek uygulayamasamda dunden beri yeniden basladim 2 kilo vermistim ama almadim verdigim kiloyu biraktigim halde ki benim esim fast food sever bir kac kez onu kirmamak icin yemek zorunda kaldim zaten regl donemim yakin oldugu icin patates kizartmasini cok ozlemistim rahat yarim kilo yemisimdir :) ama tuhaf olan 100 gr daha dusuk ciktim ertesi gun tartida. Ya bide ben yumurtadan tiksinicem sanirim hergun 2 tane haslanmis omlet falanda yapiyorum ama boylemidem bulaniyor artik? Birde vucudum SIKILASSIN ( i harfi var bende ingiliz klavyesinin azizligine ugramak istemem ) istiyorum ama cok atlamali ziplamali seyleri yapamiyorum cok bitkin hissediyorum kendimi o zaman bi donem ebruyla pilates yaptim ama belimi incittim sanirim hem pekte bi farki olmadi napiyim leslie sansone bana en uygunu onami devam ediyim? Bu arada cok fazla giremesemde emin olun ilk firsatta bu topicteyim kalbim sizinle
Allah kavustursun. Bende lahmacunu ikiliyorum genelde tek yetmiyor gibi oluyor. Bende pazartesi biseyleri degistirmeyi dusunuyorum. Motivasyonumu duzeltmem azim iyice dustu bu aralat.Küçük oğlumu pazar günü yolcu ediyoruz.Bu sıralar sporum düzensizleşti.Pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum.
Sabah kkk,akşama doğru 2 lahmacun(aslında bir taneye izin var.),çay,biraz fıstık 2 kuru kayısı,birazdan az yoğurt yerim.
Bu cocuklarin artiklarini yemekten zaten anneler ne kendine ayri tabak yapar nede zayiflayabilir. Ama ben artik ya esime yediriyorum yada dokuyorum. Ama aslinda kapinin onune cikarsak yogurt kabiyla falan sokak hayvanlari faydalanir en azindan ziyan olmaz.herkese iyi akşamlarr...
ilk menumu yazıyım
sabah abuk subuk bi kahvaltı yani ne yediğimi bende bilmiyom. sabah yedide eşim kahvaltı yaparken onun yumurtasından iki çatal aldım. cocuklara 10 da patateslı yumurta yaptım. hepsini yemediler, ziyan olmasın diye tabakta kalan yumurtalarıda yedim.
sonra da saat 4 gibi 2 yumurta haşladım domates peynir zeytin yadim kahvaltımı yapmıs oldum. şimdide 1 kase yogurt yicem içine zerdaçal tarçın zencefil (1 er çay kaşıgı) katarak. bu yogurt karışım göbek yaglarına bırebırmıs bu arada haberiniz olsun. bu şekilde kilo verenleride çok duydum.benim gibi göbekliler denemeli bence... annem yiyo bunu bir haftadır mide hapı kullanıyodu bırakmış 3 gündür midesine de çok iyi gelmiş.
yarın tam bi karatay diyeti yapcam inşallah
![]()
İns ise yarar canim sanirim kistan gram gram gidiyor kilolar. Ama cok iyi vermissin dokuz ay kulaga cok gibi geliyor ama 18 kilo super bir rakam. Onceleri bu hataya duserdim kisa zamanda cok kilo vermek isterdim neticesinde birakirdim sonuc olarak bir yilda gecse ayni kiloda veya daha fazlasinda olurdum. Halbuki azar azar verince o bir yilda ne muhtesem rakamlar cikiyor ortaya.kızlar sabah karatay kahvaltımı yaptım...bugün ayran çorbası içtim acıktıkça detoks niyetine...
iki gün deniycem vücudu şaşırtmam lazım dokuz aydır aynı besleniyorum 18 kilo gitti tıkandım kaldım dedim bir de bunu yapayım bakalım ne olacak....
Ayni benimde aklima efes geliyor. Bi diyorum su efes hanim gibi olsam gun icinde bile aklima geliyor. Aman efescim nazar degmesin masaallah.şimdiden Allah kavuştursun canım...spor deyince hep sen aklıma geliyosun efescim resmen idolüm oldun![]()
Bugunki fiyasko menumu de paylasim
Sabah 3 yumurtali kasarli omlet, az zeytin az peynir kirmizi biber iki kaymakli incir yarim porsiyon badem
Aksam et doner, tarhana corbasi, salata, yogurt, kalan bademler, bir avuc kadar kavrulmus cam fistigi, uc tane kadar cig yer fistigi (dunden kabak tatlisi vardi yememek icin zor tuttum kendimi ama yemedim oleyyy evdekilerde yemedi ne giciklar yarina yine var kabak tatlisi( )
Karabugdayi islattim kaynar suyla yarin sabah yemeyi dusunuyorum bugun yicektim ama hazirlayamadim. Simdide kefir iciyorum turk kahvesinin ustune..
merhaba kızlar , sabah güne 7 km yürüyerek başladım, kkk kahvaltısı yaptım çoook mutluyum