Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkeslere iyi akşamlar...
bugunki menümü gurula sunarım;
sabah:2 yumurta tereyağında tere roka domates peynir
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak kabak yemeği,1 kase yogurt
arada çikolata yedim bitanecik:3: üff yaaa ben çikolatayı çok seviyom napcam büyle bilemedim...

İsteksiz olsan bile spor yapıyor olman harika birşey, ben istekli falan olursam hemen kendime bir mazeret buluyorum, isteğim geçiyor:52:

Her yeni gün yeni bir başlangıç:ssz: Ancak Karatay sağlıklı beslenme biçimi olduğundan bozma başlama derdi yok, her daim can..:34:

Ben Karatay kitabında küçük bir gözleme gördüm, ancak kilo verince miydi onu hatırlamıyorum.Extra biraz hareket o kaçamağı da çözer.. Gerisi zaten harika..

Geçmiş olsun canım, şu son modele yakalandıysan o evet geldi mi geçmek bilmiyor.. Sen bu kadar az besinle zaten sağlıklı kalamazsın derdi Karatay hoca okusaydı seni.. Biraz arttır beslenmeni bence, iştahız falan değilsen tabi..

Kızlar, Karatay'a uymayıp bu kadar ahkam kesen var mı benim gibi başka :27: bilemiyorum ama işte en azında günde 8-12 km arası yürüyerek yediklerimi telafi etmeye çalışıyorum. Bakalım yarından itibaren eşim de dahil evde sıkıyönetim var, misafirler, geziler vs. azaldı şimdilik. İnşallah tekrar aynı motivasyonu yakalayabiliriz.. Kendim çalıp kendim oynuyorum, 1 sayfa bile olmamış 1 günde, nerde bu devlet :53:
Bizim hedefbuson arabayı kazandı sanırım bol bol geziyor, uğramaz oldu..
Konu dışı sohbet : Buralarda hava ne kadar güzel dersem inanır mısınız, neredeyse denize bile girebilirsiniz. Tamam kış sıkıntılı ama yaklaşık 5-6 yılda 1 hava böyle oluyor, geçen kış ne soğuktu.Neyse ben de terasımda ne güzel güneşleniyorum ve bu sayede bolca yürüyüş yapıyorum..:7:

akasyacım güzel ve rahatşatıcı yorumun için teşekkrler:ssz:

merhaba kızlar , bugün çok yoğundum o yüzden sabah bir avuç kuruyemiş yedim, akşam 5 gibi de kkk yaptım ve ek olarak bir tabak etli taze fasulye ve 3 bardak ayran içtim, arkadaşıma gittik akşam o kadar pasta vardı ben bir tanesinin bile tadına bakmadım çok şükür , spor yapmayı düşünüyorum şimdi, dün leslie ile 2 mil yaptım, her tarafım tutuldu ama yine de yapacam , azimliyim...
Pastalara el sürmediğin için :46::46::46:

Konu dışı sohbet : Buralarda hava ne kadar güzel dersem inanır mısınız, neredeyse denize bile girebilirsiniz. Tamam kış sıkıntılı ama yaklaşık 5-6 yılda 1 hava böyle oluyor, geçen kış ne soğuktu.Neyse ben de terasımda ne güzel güneşleniyorum ve bu sayede bolca yürüyüş yapıyorum..:7:
Aman tadını çıkar güzel havaların,yarın bir gün soğursa kapanıp kalma.Kışın insan biraz depresif oluyor havalar yüzünden.Milletin yokluğunda topiği şenlendiriyorsun,varol!:16:

arada çikolata yedim bitanecik:3: üff yaaa ben çikolatayı çok seviyom napcam büyle bilemedim...
Sanırım hoca ufak bir parça bitter çikolataya izin veriyor,bilenler söylesin.

çıkolata yersen o dıyet olmaktan cıkar.bende 1 ay yaptım 5 kılo werdım .

günaydın kızlar, güne kkk ile başladım ilkk kilo bildirimini ben yapim :

başlangıç: 28.01.2014
başlangıç kilom: 72.5
bu hafta: 70.7
verilen kilo:1,8
hedef: 58
boy: 1,63
spor: hergün 5 km yürüyüş
kaçamak hiç yok

sevgiler...

2 haftalık ayrılıktan sonra yeniden sahalara döndüm:124::124:
annemin yanında yediklerim bana +++ olarak dönmüş olsa da inancımı kaybetmeden
karatayımın güvenli kollarına bıraktım kendimi:29: lakin henüz egzersizlere başlayamadım malum kocişin berbat ettiği evi eski düzenine sokmak biraz zamanımı aldı üstelik 1 haftadır geçmeyen sırt ağrılarım da hayatı çekilmez kılarken...

neyse benden şimdilik bu kadar sizler neler yaptınız nasılsınız son sayfalara bakmadan direkt yazdım ama sanırım tatil sebebiyle öksüz kaldı topik:32::32: pzt den itibaren eski günlerine döner artık

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:16:
efescim emir eksikliğine rağmen kilo verdiğine göre bundan sonra kim tutar seni :10::10:
akasyacım seni geçen sene zar zor yazmaya ikna ettiğim günlerden bu günlere geleceğini söyleseler inanmazdım
gözlerim yaşardı:52::52:
inarcım liste için tşk geçen haftanın listesini kim hazırladıysa ona da tşk hatırlayamadım kusura bakmasın
efscim çikolatayı hoca arada sırada çok isterseniz kahvenin yanına küçük bir parça bitter olarak izin veriyor onu da arada değil yemeğin üstüne içilen kahvede olursa insülinimiz hazır yükselmişken o da aradan çıkar diye düşünüyorum ben soranlara da öyle tavsiye ediyorum ama yapabiliyor musun dersen cevabım hayır olacak:52::52::52:çünkü kahveyi arada içmeyi seviyorum ama çikolata ayda 2-3 alıyorum yanına keşke hergün olsa aaah ah çok lafını ettim bir kahve yapayım kendime isteyen var mı:7:

Merhaba arkadaşlar, ben de 6. günümdeyim. 109 kg ile başladım. Ama bugün 106,8 kg oldum. Henüz yürüyüş hiç yapmadım. Umarım baslarım yakında vakit olursa. Hedefim 80kg. Boy:1.73
BENIM ASIL MERAK ETTIĞIM.
KKK tam olarak ne? Biri bana açıklayabilir mi?
Bu sefer başaracağıma inanıyorum.

xc9,hoşgeldin.Artıların olmuş olabilir ama iyi moral depolamışa benziyorsun.:16:
günaydın kızlar, güne kkk ile başladım ilkk kilo bildirimini ben yapim :

başlangıç: 28.01.2014
başlangıç kilom: 72.5
bu hafta: 70.7
verilen kilo:1,8
hedef: 58
boy: 1,63
spor: hergün 5 km yürüyüş
kaçamak hiç yok

sevgiler...
Selam canım,kilo bildirimini pazartesileri yapıyoruz.

Merhaba arkadaşlar, ben de 6. günümdeyim. 109 kg ile başladım. Ama bugün 106,8 kg oldum. Henüz yürüyüş hiç yapmadım. Umarım baslarım yakında vakit olursa. Hedefim 80kg. Boy:1.73
İlk günler iyi kilo veriliyor.Sonradan yavaşlamaması için spora başla.Başaracağına ben de inanıyorum.:16:Hemen bir kilo çizelgesi oluştur,böylece giden kilolarını görüp motive olabilirsin.kkk ,karatay kahvaltısı için kullanılan bir kısaltma.

4 saatten sonra birden acıkıyorum. Acaba neyi yanlış yapiyorum
Bence 4 saatten sonra acıkmakta yanlış bir şey yok.Hoca zaten öğün aralarını 4-5 saat olmasını söylüyor en az.Yeni başladıysan üç öğün yap.Alıştıkça iki öğüne düşürürsün,ve daha uzun süre yemeden durabilirsin.Bu diyette aç kalmamak önemli.Uygun ölçülerde ve öğün arası saatlerine dikkat ederek yiyebilirsin.Tabi kahvaltıyı sıkı yap ve akşam sekizden sonra yeme.

önce ben sana kkk açıklayayım kılasik karatay kahvahvaltısı demek.
bu arada iyi vermişsin ben 130 kğ başladım ilk on gün de 1 kğ verdim anlıyacağın şimdi 128.5 kğ mım yarın tartı günüm bakalım ne kadar verecem bide ben yürüyüş yapıyorum.bu hafta hastayım diye yapamadım.benimde hedef ilk önce 100 altına düşmek inşallah başarırız.allah hepimize kolaylık versin.ben hep burdayım bibirimizi haberdar edelim.

Merhabalar

bu defa bozmamak üzere 15 aralıkta 95,5 olarak başladım
salı itibariyle 91,5 i gördüm tartıda :nazar:.. çok mutluyum ama yine bir sürü kaçamak yaptım...
aslında acıkmıyorum ama arkadaşlarım ikram ettiği zaman almamak çok zor geliyor...:50:

:18:
önce ben sana kkk açıklayayım kılasik karatay kahvahvaltısı demek.
bu arada iyi vermişsin ben 130 kğ başladım ilk on gün de 1 kğ verdim anlıyacağın şimdi 128.5 kğ mım yarın tartı günüm bakalım ne kadar verecem bide ben yürüyüş yapıyorum.bu hafta hastayım diye yapamadım.benimde hedef ilk önce 100 altına düşmek inşallah başarırız.allah hepimize kolaylık versin.ben hep burdayım bibirimizi haberdar edelim.

:18:Tedirginim.İnşallah bu sefer başarırız. siz ne zaman başladınız? Ben çok sık giremeyebilirim ama buradan sürekli haberleşiriz.

merhaba kızlar...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz:16::16::16:
sabah karatay kahvaltımı yaptım..
akşam kurufasülye yoğurt ve yaşpasta(cııss) yedim:17::17:
bu ara gelen gidenden dolayı kaçamaklarım oluyor ama telafi etmeye gayret gösteriyorum..

Günaydın kızlar..
Dün sabah yogurtlu salata,3 fındık,2 gün kurusu.
Öğle: mercimek çorbası,tavuk sote,yogurt
Bugün sabah:peynirli salata,1 avuç yaban mersini

Herkese kolay gelsin,görüşürüz kızlar :3:

Merhaba kızlar ben eski karataycılardanım ablamın düğünü için kilovermeye çalışmıştım vermiştimde 91 kilodan 81 e düştüm düğünden sonra bıraktım şuan gene 92 kiloyum bu dediklerim 4 ay içinde oldu. Tekrar diyete başlamak istiyorum hedefim gerçekten genç kızlık kiloma ulaşmak bu arada 32 yaşında 160 cm boyum var inanki buradaki motivasyon çok güzel eskilerden kimse kalmamış nerdeyse felluz ve xc9 burada sadece eski sayfalarıda okumak zor geldi açıkçası ben size pazartesi iştirak edicem çünkü bugün danagibi yedim zaten yarında bebek mevlüdü var yemezsem ölürüm altı üstü tavuk pilav ama sanki o pilavın tadı başka pazartesi bende bildirimde bulunurum inşallah görüşmek üzere

selam kızlar bugunkü menüm

sabah: tereyagında yumurta, beyaz peynir
kahvaltıdan sonrada yas pasta yedim mecburen çünkü bugün doğum gunum:56:
aksam: nohut yemegi, yogurt ve salata yicem yemekten sonra bişiy yemem inşallah

Back
X