Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteksiz olsan bile spor yapıyor olman harika birşey, ben istekli falan olursam hemen kendime bir mazeret buluyorum, isteğim geçiyor
Her yeni gün yeni bir başlangıçAncak Karatay sağlıklı beslenme biçimi olduğundan bozma başlama derdi yok, her daim can..
Ben Karatay kitabında küçük bir gözleme gördüm, ancak kilo verince miydi onu hatırlamıyorum.Extra biraz hareket o kaçamağı da çözer.. Gerisi zaten harika..
Geçmiş olsun canım, şu son modele yakalandıysan o evet geldi mi geçmek bilmiyor.. Sen bu kadar az besinle zaten sağlıklı kalamazsın derdi Karatay hoca okusaydı seni.. Biraz arttır beslenmeni bence, iştahız falan değilsen tabi..
Kızlar, Karatay'a uymayıp bu kadar ahkam kesen var mı benim gibi başkabilemiyorum ama işte en azında günde 8-12 km arası yürüyerek yediklerimi telafi etmeye çalışıyorum. Bakalım yarından itibaren eşim de dahil evde sıkıyönetim var, misafirler, geziler vs. azaldı şimdilik. İnşallah tekrar aynı motivasyonu yakalayabiliriz.. Kendim çalıp kendim oynuyorum, 1 sayfa bile olmamış 1 günde, nerde bu devlet
![]()
Bizim hedefbuson arabayı kazandı sanırım bol bol geziyor, uğramaz oldu..
Konu dışı sohbet : Buralarda hava ne kadar güzel dersem inanır mısınız, neredeyse denize bile girebilirsiniz. Tamam kış sıkıntılı ama yaklaşık 5-6 yılda 1 hava böyle oluyor, geçen kış ne soğuktu.Neyse ben de terasımda ne güzel güneşleniyorum ve bu sayede bolca yürüyüş yapıyorum..![]()
Pastalara el sürmediğin içinmerhaba kızlar , bugün çok yoğundum o yüzden sabah bir avuç kuruyemiş yedim, akşam 5 gibi de kkk yaptım ve ek olarak bir tabak etli taze fasulye ve 3 bardak ayran içtim, arkadaşıma gittik akşam o kadar pasta vardı ben bir tanesinin bile tadına bakmadım çok şükür , spor yapmayı düşünüyorum şimdi, dün leslie ile 2 mil yaptım, her tarafım tutuldu ama yine de yapacam , azimliyim...
Aman tadını çıkar güzel havaların,yarın bir gün soğursa kapanıp kalma.Kışın insan biraz depresif oluyor havalar yüzünden.Milletin yokluğunda topiği şenlendiriyorsun,varol!Konu dışı sohbet : Buralarda hava ne kadar güzel dersem inanır mısınız, neredeyse denize bile girebilirsiniz. Tamam kış sıkıntılı ama yaklaşık 5-6 yılda 1 hava böyle oluyor, geçen kış ne soğuktu.Neyse ben de terasımda ne güzel güneşleniyorum ve bu sayede bolca yürüyüş yapıyorum..![]()
Sanırım hoca ufak bir parça bitter çikolataya izin veriyor,bilenler söylesin.herkeslere iyi akşamlar...
bugunki menümü gurula sunarım;
sabah:2 yumurta tereyağında tere roka domates peynir
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak kabak yemeği,1 kase yogurt
arada çikolata yedim bitaneciküff yaaa ben çikolatayı çok seviyom napcam büyle bilemedim...
herkeslere iyi akşamlar...
bugunki menümü gurula sunarım;
sabah:2 yumurta tereyağında tere roka domates peynir
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak kabak yemeği,1 kase yogurt
arada çikolata yedim bitaneciküff yaaa ben çikolatayı çok seviyom napcam büyle bilemedim...
Selam canım,kilo bildirimini pazartesileri yapıyoruz.günaydın kızlar, güne kkk ile başladım ilkk kilo bildirimini ben yapim :
başlangıç: 28.01.2014
başlangıç kilom: 72.5
bu hafta: 70.7
verilen kilo:1,8
hedef: 58
boy: 1,63
spor: hergün 5 km yürüyüş
kaçamak hiç yok
sevgiler...
İlk günler iyi kilo veriliyor.Sonradan yavaşlamaması için spora başla.Başaracağına ben de inanıyorum.Merhaba arkadaşlar, ben de 6. günümdeyim. 109 kg ile başladım. Ama bugün 106,8 kg oldum. Henüz yürüyüş hiç yapmadım. Umarım baslarım yakında vakit olursa. Hedefim 80kg. Boy:1.73
BENIM ASIL MERAK ETTIĞIM.
KKK tam olarak ne? Biri bana açıklayabilir mi?
Bu sefer başaracağıma inanıyorum.
Bence 4 saatten sonra acıkmakta yanlış bir şey yok.Hoca zaten öğün aralarını 4-5 saat olmasını söylüyor en az.Yeni başladıysan üç öğün yap.Alıştıkça iki öğüne düşürürsün,ve daha uzun süre yemeden durabilirsin.Bu diyette aç kalmamak önemli.Uygun ölçülerde ve öğün arası saatlerine dikkat ederek yiyebilirsin.Tabi kahvaltıyı sıkı yap ve akşam sekizden sonra yeme.4 saatten sonra birden acıkıyorum. Acaba neyi yanlış yapiyorum
Merhaba arkadaşlar, ben de 6. günümdeyim. 109 kg ile başladım. Ama bugün 106,8 kg oldum. Henüz yürüyüş hiç yapmadım. Umarım baslarım yakında vakit olursa. Hedefim 80kg. Boy:1.73
BENIM ASIL MERAK ETTIĞIM.
KKK tam olarak ne? Biri bana açıklayabilir mi?
Bu sefer başaracağıma inanıyorum.
önce ben sana kkk açıklayayım kılasik karatay kahvahvaltısı demek.
bu arada iyi vermişsin ben 130 kğ başladım ilk on gün de 1 kğ verdim anlıyacağın şimdi 128.5 kğ mım yarın tartı günüm bakalım ne kadar verecem bide ben yürüyüş yapıyorum.bu hafta hastayım diye yapamadım.benimde hedef ilk önce 100 altına düşmek inşallah başarırız.allah hepimize kolaylık versin.ben hep burdayım bibirimizi haberdar edelim.
çizelgelere bakmak insana mutluluk veriyor, başarabilen insanların olduğunu görmek umudumu artırıyor... Süper...![]()
Nasıl bir çizelge hazırlamak gerek???