- 4 Haziran 2013
- 137
- 386
- 108
tekrar başlamak istiyorumbu beslenme tarzı bana ve bünyeme en iyi gelen olmuştu ...
Bence yeterli. Bende 2 kitabı var, karatay mutfağı ve beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberi.hayırlı aksamlar karataycılar:)
birkac aksamdır eskı yazılarınızı okyup ne yasak ne yenmeli onları ıncılıyorum. canan karatayı zaten tvden takıp ediorum.az cok bılgım var . benım pek bı kılo problemım yok ama yasantıma karatay gibi devam etmek isityorum .yanlısları dogruları tam anlamıyla ögrenmek için karatayın 4 kıtabınıda almalımıyım. ne öneriyorsunuz. karatay mutfak kitabı ısımı görürmü?
Günaydın.günaydın hanımlar
Ne şanslı bir çocuk.Baslayin tabiki ben basladigimdan beri cildim ayna gibi parliyorbazen ekmek zararli abur cuburlardan yiyesim geliyor sonra cildimin eski halini dusununce vazgeciyorum. benim esim seker hastasi oldugundan aile boyu dikkatli besleniyoruz kizimda nasibini aliyor boylece.
mıhlama serbest mi?Bugün de sahura kalkabildim.
Salata
Yumurta (2 idi, annem kendi yumurtasını da bana verdi)
Zeytin (1 tane) :)
Mıhlama
Ceviz
Armut
Siyah çay
Magnezyum
kediye herşey serbest 42 kilo oluncamıhlama serbest mi?
kediye herşey serbest 42 kilo olunca
Serbest değil. Mısır unu var içinde.mıhlama serbest mi?
42'den yukarı çıkmışım. Dur bi tartılayım. Spor yapamayınca 42'ye düşmüştüm.kediye herşey serbest 42 kilo olunca
ŞİŞKO SENİ42'den yukarı çıkmışım. Dur bi tartılayım. Spor yapamayınca 42'ye düşmüştüm.
NOT: 43.9'um, şu an.
mercankosk alip demle ic cnm.mide problemlerine birebirgünaydın arkadaşlar
2 gündür midem çok kötü.üşütmüşüm galiba.öyle olunca da pek bişey yiyemedim zaten.yediklerim de de karataya uygundu.
ama bugün midem daha kötü,bulantı var.sabah kuruyemişlerimi yiyemedim.midem bulanıyor.
mide bulantısını bastıracak hem de karataya uygun olan ne yememi önerirsiniz? yanımda ilaç da yok.
bulantıyı bastırır diye bildiğim ve aklıma gelen herşey karatayda yasaklı şeyler(çubuk kraker,tuzlu leblebi,haşlanmış patates vs.)
önerilerinizi bekliyorum.
yeşil nane çayı içtim ama çok bişey değişmedi.
çok teşekkür ediyorum canım.mercankosk alip demle ic cnm.mide problemlerine birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?