Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

slm arkadaslirim. cok yogun geciyor gunler cok sik giremiyorum. karataya devam tabiki bugunku menum;
kahvaltim yogunluktan kahvalti-oglen yemegi karisimi oldu.
peynirli omlet, sarimsakli yogurtlu karnibahar salatasi
aksam yesil salata, et haslama.
hala cok haraketli degilim zaten kizim da bir aydir gecmeyen grip var kendime ayirdigim zaman kisitliydi simdi ondan da oldum. hep derlerdi krese baslayan cocuk cok sik hasta olur diye ama insan basina gelemeden bilemiyor. cok ta guzel saglikli besleniyor oysaki.
seraym senin corekotlu kurune devam ediyorum.

tekrar başlamak istiyorum bu beslenme tarzı bana ve bünyeme en iyi gelen olmuştu ...

Baslayin tabiki ben basladigimdan beri cildim ayna gibi parliyor bazen ekmek zararli abur cuburlardan yiyesim geliyor sonra cildimin eski halini dusununce vazgeciyorum. benim esim seker hastasi oldugundan aile boyu dikkatli besleniyoruz kizimda nasibini aliyor boylece.

cocugu olan arkadaslar kizim uc yasinda d vitaminini ne kadar vermeliyim. d vit verirken omega 3 e devem mi edeyim?

slm kızlar
ben bugün çok zırvaladım
pazardı mevlüttü derken doğru düzgün yemek yiyemedim hep atıştırma tarzı yedim malesef ((

hayırlı aksamlar karataycılar:)
birkac aksamdır eskı yazılarınızı okyup ne yasak ne yenmeli onları ıncılıyorum. canan karatayı zaten tvden takıp ediorum.az cok bılgım var . benım pek bı kılo problemım yok ama yasantıma karatay gibi devam etmek isityorum .yanlısları dogruları tam anlamıyla ögrenmek için karatayın 4 kıtabınıda almalımıyım. ne öneriyorsunuz. karatay mutfak kitabı ısımı görürmü?

Bence yeterli. Bende 2 kitabı var, karatay mutfağı ve beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberi.

Ne şanslı bir çocuk.

günaydın arkadaşlar
2 gündür midem çok kötü.üşütmüşüm galiba.öyle olunca da pek bişey yiyemedim zaten.yediklerim de de karataya uygundu.
ama bugün midem daha kötü,bulantı var.sabah kuruyemişlerimi yiyemedim.midem bulanıyor.
mide bulantısını bastıracak hem de karataya uygun olan ne yememi önerirsiniz? yanımda ilaç da yok.
bulantıyı bastırır diye bildiğim ve aklıma gelen herşey karatayda yasaklı şeyler(çubuk kraker,tuzlu leblebi,haşlanmış patates vs.)
önerilerinizi bekliyorum.
yeşil nane çayı içtim ama çok bişey değişmedi.

Bugün de sahura kalkabildim.
Salata
Yumurta (2 idi, annem kendi yumurtasını da bana verdi)
Zeytin (1 tane) :)
Mıhlama
Ceviz
Armut
Siyah çay
Magnezyum

selamun aleykum arkadaslar..

sabah erkenden hıc usunmeden 10 da karatay mutfagı nı aldım. saatlerdir inceliyorum:)
aktardan kaya tuzumu ve cig badem aldım. evde bılmeden kullandıgım zeytnyagımda soguk sıkımmıs .nedense pek bı ssevındırık oldum...

mercankosk alip demle ic cnm.mide problemlerine birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…