Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhabalar,

Mydenizz'i merak ediyordum epeydir..vakit bulmuşken bakayım dedim ve güzel haberini okudum...
Sağlıkla kucağına almışsın bebeğini canım...
Çok mutlu oldum...analı babalı büyüsün..Allaha emanet olun...

Herkese sevgiler,saygılar,hürmetler efemm..:)

hoş geldin canım

nasılsın epeydir görüşemedik,,,

,ayak sorunun nasıl oldu düzeldimi

seraym yine yok ortada liste de yapılmamış

bugün 2 kişi bildirim yapmış ,,,ikiside güzel kg lar vermişler ,,,,

bugünün 1.leri

Chelzy ve merverasyon

canlarım ikinizi de tebrik ediyorum harikasınız

hoş geldin canım

nasılsın epeydir görüşemedik,,,

,ayak sorunun nasıl oldu düzeldimi

İyiyim gülcüm sen nasılsın..?
Ayak sorunum devam ediyor özellikle bu aralar sürekli şiş bileğim..Soğuk nedeniyle bileğimi kavrayan ayakkabılara bağlıyorum ben...
Allah başka dert vermesin yapıcak bişey yok...
Onun dışında yoğunluk devam.. oğlan bire başladı bu yıl. eve gelince akşamları ev ödevi bayağı zamanımızı alıyor..

Sen neler yapıyorsun fotolarını görüyorum maşallah çok iyi görünüyorsun gittikçe gençleşiyorsun..
OĞlan asker de Allah kavuştursun tez zamanda...

İyi geceler kızlar... nerdeyse 10gündür giremdim topiğe... geçen hafta izin aldım annemlere gittim.. cumartesi gittik dün döndük..orda hastalandım hala da hastayım.. geçmişe bakamadım..biraz kaçamaklarım oldu itiraf etmem lazım ama abartmadım kesilikle... göreh herkes çok beğendi.. serçe kadar kalmışım halbuki daha var...
İnternetime gündüz giremiyorum akşamları bakarım artık... öptüm hepiciğinizi

slm arkadaşlar :)

merhaba canım
sen bi koptun tam koptun sözde toparlayacaktın kendini,,,bi silkelen başla ve düzenini bozma
inşallah ablam yaa
izmirden geldiğim için dolap tam takır yrn pazar yapcam inşallah
yeni yıla 8li rakamlarda girmek istiyorum
inşallah daha dikkatli olcam
artık bildirim yapmaya utanıyorum
müsadenizle 8 li rakamlara inene kadar bildirim yapmayayım sadece takip ve menü paylaşımı yapayım
offfffffffff offfffffffffff

Ben şu sıralar lavaşları çok abaarttım. Yarından itibaren kendime 21 günlük takvim yaptım. 21 gün hamur işi, makarna yemeyeceğim. Bunu yapmazsam iyice kötüye gidecek.

Ben şu sıralar lavaşları çok abaarttım. Yarından itibaren kendime 21 günlük takvim yaptım. 21 gün hamur işi, makarna yemeyeceğim. Bunu yapmazsam iyice kötüye gidecek.
Bi yiyince gerisi geliyor insanın canı çektikçe çekiyor.. bende biraz pideyi kaçırdım izinde.. sıcak alıyolardı fırından ucundan almasam duramıyordum malesef... hastalıktan sporda yapamadım.. son 2haftam kaldı beta da t25 te

Az yiyeyim diyemiyorum, yiyince abartıyorum malesef.

amin...oğlum yıllarca bedelliyi bekledi çıkmadı askere gitti 27 gün sonra yani bugün çıkmış

teşekkür ederim bende iyiyim canım
koşturmacan bitmiyor iş bitse evden çıkıyor bi dinlenme yok
tüh ya bi geçmedi bileğin
hayırlı olsun oğluş okula da başlamış, allah zihin açıklığı versin yakışıklıya
teşekkürler canım karatay gençleştirdi

Eki Görüntüle 1322497 Köy yumurtası satan bir yer buldum geçen hafta, 10 tane almıştım. Yine aldım 20 tane. Ama 75 kuruş. Boyları, şekilleri birbirinden farklı.

afiyet olsun şekerim

abla bende az önce aynı şeyi düşündüm.hayırlısı olsun kaderinde varmış askere gitmek .Hayırlı teskereler olsun

bizdende sevgiler hürmetler size efendim. yoğunsun biliyorum ama arada bir selam ver be güzelim

hoşgeldin canım
geçmiş olsun dikkat et kendine
fıstık gibi oldun
sen bilirsin canım ,,,tartılmak ve bildirim yapmak motive ediyor

Eki Görüntüle 1322497 Köy yumurtası satan bir yer buldum geçen hafta, 10 tane almıştım. Yine aldım 20 tane. Ama 75 kuruş. Boyları, şekilleri birbirinden farklı.
bende pazardan 75 kr alıyorum
afiyet olsun şekerim

abla bende az önce aynı şeyi düşündüm.hayırlısı olsun kaderinde varmış askere gitmek .Hayırlı teskereler olsun
amin

27 yaş üstüne çıkmış oğlanda 8 ay geçmişti tam uygundu ...kısmet işte

Bugünkü menüm:
08:00 domates salatalik peynir 10 zeytin kara lahana bir avuç badem findik
13:00 Tereyagda 2 yumurta havuç yarim elma
16:00 sütlü kahve
18:00 yine pirasa ve yoğurt(yiycem)

Sanirim bbugün oldu Gül abla

Canlar iyi akşamlar...

Baya oldu girmeyeli..

Mydenizim seni merak ediyordum gordum..Hoşgeldin canım bebeğinle..ohh mis ..yakınen yaşamış biri olarak ne güzeldir şimdi o evin kokusu..ufak tefek sorunlar illaki oluyor geçti bitti bile..çok kokladım bebişi..

Gul ablacım canım..hayırlı tezkereler kardeşimize..çok yazamıyorum nolur kusura bakmayın..

1 haftadır hastayız..oğlum çok hasta oldu..hava verildi..evde devam ediyoruz..yemiyor..zorla emiyor..ağlıyor sürekli...kediciğe anlattım size yazdımı bilmiyorum...

Geleceğim inşallah kısa zamanda..işede gitmiyorum kovulacağım sanırım:)

Ağlıyor goruşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…