- 17 Haziran 2010
- 264
- 77
- 118
kitaplar dışında olan farklı bilgilerimiz de var tv den veya karatay video larından duyduğumuz aklımıza geldikçe yazarızGul ablacim tamam kayisiyi azaltirim kuruyemişi eklerim yarin cok tesekkur ederim.Bende 2 kitabini okudum ama cok dikkat etmemisim demekki
hoş geldin canımMerhabalar,
Mydenizz'i merak ediyordum epeydir..vakit bulmuşken bakayım dedim ve güzel haberini okudum...
Sağlıkla kucağına almışsın bebeğini canım...
Çok mutlu oldum...analı babalı büyüsün..Allaha emanet olun...
Herkese sevgiler,saygılar,hürmetler efemm..:)
Rumuz: chelzy
Başlangıç tarihi:03/11/2014
Başlangıç kilosu 84.400
Geçen hafta:80.0
Bu hafta:78.8
Fark: -1.200
Toplam fark:-5.600
Beden: 42
Spor:5 gun leslie 3 fast mile /4 fast mile/tight workout
Boy: 1,80
Yüzde:-
Hedef:ilk hedef 74 sonra 70
Gunaydinlar.
Ilk raporu ben vereyim dedim.Uzuuuunn bir aradan sonra ilk defa 70li rakamlari gordum.En son gecen yil yaz basindaydi.
Sanirim bu 4.haftada bu kadar gitmesinin sebebi 5 gun yapilan eforlu spor.
Sonuctan cook memnunum :)
Durmadan devam edecegim.
Bundan sonra sporu 5 gun yapacagim yine ayni sekilde.
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:73,5
Bu hafta:72.5
Fark: -1000
Toplam fark:-7.400
Beden: 42
Spor:akşam 5gün spor salonununda kardio-aeorobik
Boy: 1,58
Yüzde:-1.34
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
GÜNAYDINLAR HERKESE.Bu hafta 2 kere kaçamak yaptım ama hemen kendimi spor salonuna attım ve şanssızlığımı kırıp -1000le kapattım haftayı.
hoş geldin canım
nasılsın epeydir görüşemedik,,,
,ayak sorunun nasıl oldu düzeldimi
inşallah ablam yaamerhaba canım
sen bi koptun tam koptun sözde toparlayacaktın kendini,,,bi silkelen başla ve düzenini bozma
Bi yiyince gerisi geliyor insanın canı çektikçe çekiyor.. bende biraz pideyi kaçırdım izinde.. sıcak alıyolardı fırından ucundan almasam duramıyordum malesef... hastalıktan sporda yapamadım.. son 2haftam kaldı beta da t25 teBen şu sıralar lavaşları çok abaarttım. Yarından itibaren kendime 21 günlük takvim yaptım. 21 gün hamur işi, makarna yemeyeceğim. Bunu yapmazsam iyice kötüye gidecek.
Az yiyeyim diyemiyorum, yiyince abartıyorum malesef.Bi yiyince gerisi geliyor insanın canı çektikçe çekiyor.. bende biraz pideyi kaçırdım izinde.. sıcak alıyolardı fırından ucundan almasam duramıyordum malesef... hastalıktan sporda yapamadım.. son 2haftam kaldı beta da t25 te
amin...oğlum yıllarca bedelliyi bekledi çıkmadı askere gitti 27 gün sonra yani bugün çıkmışİyiyim gülcüm sen nasılsın..?
Ayak sorunum devam ediyor özellikle bu aralar sürekli şiş bileğim..Soğuk nedeniyle bileğimi kavrayan ayakkabılara bağlıyorum ben...
Allah başka dert vermesin yapıcak bişey yok...
Onun dışında yoğunluk devam.. oğlan bire başladı bu yıl. eve gelince akşamları ev ödevi bayağı zamanımızı alıyor..
Sen neler yapıyorsun fotolarını görüyorum maşallah çok iyi görünüyorsun gittikçe gençleşiyorsun..
OĞlan asker de Allah kavuştursun tez zamanda...
Eki Görüntüle 1322497 Köy yumurtası satan bir yer buldum geçen hafta, 10 tane almıştım. Yine aldım 20 tane. Ama 75 kuruş. Boyları, şekilleri birbirinden farklı.
abla bende az önce aynı şeyi düşündüm.hayırlısı olsun kaderinde varmış askere gitmek .Hayırlı teskereler olsunamin...oğlum yıllarca bedelliyi bekledi çıkmadı askere gitti 27 gün sonra yani bugün çıkmış
teşekkür ederim bende iyiyim canım
koşturmacan bitmiyor iş bitse evden çıkıyor bi dinlenme yok
tüh ya bi geçmedi bileğin
hayırlı olsun oğluş okula da başlamış, allah zihin açıklığı versin yakışıklıya
teşekkürler canım karatay gençleştirdi
bizdende sevgiler hürmetler size efendim. yoğunsun biliyorum ama arada bir selam ver be güzelimMerhabalar,
Mydenizz'i merak ediyordum epeydir..vakit bulmuşken bakayım dedim ve güzel haberini okudum...
Sağlıkla kucağına almışsın bebeğini canım...
Çok mutlu oldum...analı babalı büyüsün..Allaha emanet olun...
Herkese sevgiler,saygılar,hürmetler efemm..:)
hoşgeldin canımİyi geceler kızlar... nerdeyse 10gündür giremdim topiğe... geçen hafta izin aldım annemlere gittim.. cumartesi gittik dün döndük..orda hastalandım hala da hastayım.. geçmişe bakamadım..biraz kaçamaklarım oldu itiraf etmem lazım ama abartmadım kesilikle... göreh herkes çok beğendi.. serçe kadar kalmışımhalbuki daha var...
İnternetime gündüz giremiyorum akşamları bakarım artık... öptüm hepiciğinizi
sen bilirsin canım ,,,tartılmak ve bildirim yapmak motive ediyorslm arkadaşlar :)
inşallah ablam yaa
izmirden geldiğim için dolap tam takır yrn pazar yapcam inşallah
yeni yıla 8li rakamlarda girmek istiyorum
inşallah daha dikkatli olcam
artık bildirim yapmaya utanıyorum
müsadenizle 8 li rakamlara inene kadar bildirim yapmayayım sadece takip ve menü paylaşımı yapayım
offfffffffff offfffffffffff
Ben şu sıralar lavaşları çok abaarttım. Yarından itibaren kendime 21 günlük takvim yaptım. 21 gün hamur işi, makarna yemeyeceğim. Bunu yapmazsam iyice kötüye gidecek.
bende pazardan 75 kr alıyorumEki Görüntüle 1322497 Köy yumurtası satan bir yer buldum geçen hafta, 10 tane almıştım. Yine aldım 20 tane. Ama 75 kuruş. Boyları, şekilleri birbirinden farklı.
aminafiyet olsun şekerim
abla bende az önce aynı şeyi düşündüm.hayırlısı olsun kaderinde varmış askere gitmek .Hayırlı teskereler olsun
Ohh miss afiyet olsun...Eki Görüntüle 1322497 Köy yumurtası satan bir yer buldum geçen hafta, 10 tane almıştım. Yine aldım 20 tane. Ama 75 kuruş. Boyları, şekilleri birbirinden farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?