Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herşeyde bi hayır vardır ablacım... sağ salim gitsin gelsin yerinde rahat etsin inşallah...

Bugünkü menüm:
08:00 domates salatalik peynir 10 zeytin kara lahana bir avuç badem findik
13:00 Tereyagda 2 yumurta havuç yarim elma
16:00 sütlü kahve
18:00 yine pirasa ve yoğurt(yiycem)

Sanirim bbugün oldu Gül abla
Mrb... afiyet olsun.. henüz kimse yazmamış ama bi seneden fazladır karataylı olduıum için önerilerim olacak..
Sabh artık domates salatalık yemiyorum ben çünkü tadı kaçtı herşey mevsiminde.ben havuç yiyorum yeşillik yiyorum onların yerine. iki yumurtayı kahvaltıya da ekle mutlaka çünkü kahvaltı metabolizmamız için en önemli öğün.. eksiksiz olacak...bi avuç kuru yemişin bi çay barağına denk gelir mi bilmiyorum ama az olmasın bi çay bardağından... saat 4te içtiğin csütlü kahvede leptine engel olmuş... sade kahve, bitki çayı yada normal çay içebilirin...
Eksik yazdıysam yine arkadaşlar belirtir...

Canımm geçmiş olsun çokk... Allah acıl şifalar versin size...

Gunaydinlar.
Guzel bir gun olsun hepimize.
Dun regl olmama ragmen kasiklarim agrisa da leslie fast 4 mile i bitirdim bende bittim ama :)
Leptininiz bol olsun

Canım çok geçmiş olsun.

Bugünkü menüm:
08:00 domates salatalik peynir 10 zeytin kara lahana bir avuç badem findik
13:00 Tereyagda 2 yumurta havuç yarim elma
16:00 sütlü kahve
18:00 yine pirasa ve yoğurt(yiycem)

Sanirim bbugün oldu Gül abla

olmamış canım.......yumurta sabak ki kkk nın içinde olmalıydı

yemekten 3 saat sonra sütlü kahve leptini bozar

sağol canım

bebişe de çok geçmiş olsun canım ,,,kıyamam ona aklıma küçük kızın bebekliği geldi oda hasta olunca hep hava verirlerdi,,,bende her hasta olduğunda hava versinler diye götürürüdüm antibiyotik vermemek için...
Herşeyde bi hayır vardır ablacım... sağ salim gitsin gelsin yerinde rahat etsin inşallah...
amin,,,inşallah
Günaydınn çıtırlar derim ve mesaiye gitmek için yola düşerim... akşama görüşürüzzz inşallah
selam canım
Gunaydinlar.
Guzel bir gun olsun hepimize.
Dun regl olmama ragmen kasiklarim agrisa da leslie fast 4 mile i bitirdim bende bittim ama :)
Leptininiz bol olsun
sağol canım sana da

Bugün;
Kahvaltı
2 yumurta, tavada, keten tohumlu, baharatlı
Turp, mor lahana, domates
Peynir
Fıstık
Güllü, yeşil çay

Akşam
Mor lahana, domates, peynir salatası
Kuru fasülye
Yoğurt

Spor
Öğlen
Hourglass Workout 30 dk
Butt lift 10 dk

Akşam 30 dk
Hourglass kardiyo

Nescafe, yasak ama canım arada kahve istiyor. Filtre yoktu bunu içtim.

Şu an acıktım. Evde sütte yok. Uyuyamıyorum da.

slm kızlar
bugün biraz daha iyiydim diyet adına ama akşam bebek görmeye gittik
2-3 sarma yoğurtlu salata ve kısır yedim
ama sanırım kısırı biraz kaçırdım
saat5ten sonra birşey yemedim

Bu hafta spor cok az oldu.Dun de yapamadim.Yegenim hastalandi ona bakmaya gittim.Artik bugun yarin vr h.sonu araliksiz spor olacak.

Sabah.2 yumurta omlet peynir ve zeytin.
oglen:Kurufasulye ve ciger
aksamda.Domatesli salcali Kabak mantar firina vericem tereyagli

selam çitiriklarım, yüzüm yok gelmeye ama sizi çok özledim.
hepiniz iyisinizdir inşallah.
ben tek başıma kalınca akşam, pestilim çıkmış şekilde yığılıyorum.
kilom aynı almadım da vermedim de. hedefimdeyim.
ama göbüşüm duruyo spora dermanım olursa gidiyorum haftada 1 bu ara.
geçmişi okuyamadım ama hepinizi çok öpüyorum..

selam canım

hoş geldin

özlettin kendini bir kayboldun pir kayboldun

kg almaman da güzel göbeklerin gideceği yok galiba bende de aynı sorun devam

güzel kızın ne yapıyor hayatından memnun oda alıştı türkiye ye

afiyet olsun kedicik

slm kızlar
bugün biraz daha iyiydim diyet adına ama akşam bebek görmeye gittik
2-3 sarma yoğurtlu salata ve kısır yedim
ama sanırım kısırı biraz kaçırdım
saat5ten sonra birşey yemedim
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

geçmiş olsun yiğenine

nolmuş buraya, nerde millet eneee

ablacım memleketimiz gibi yok gerçekten, herkes kendi toprağında kral.
benim bıdının keyfi yerinde, okulunu çok seviyor, inglizce konuşuyo bıdır bıdır.

mydenizzz doğum yapmıştır.
seraym nerde
@mengmeng i biliyom
teoson aşkito napıyon
@prenscim iyi misin

pisicann

diğer arkadaşlar napıyor?

slm kızlar 2 gündür sadece okuyup çıkıyorum çok uykulu oluyorum mesaj yazmak için gözlerimi açamıyorum bile
gerçi bugünde farksız değil yine öyleyim
2 gündür menülerim kendimce güzel kaçamağım yok ama yazma fırsatım hiç olmadı
en azından bugünü yazayım hatırladığım kadarıyla
sabah: 2sahanda yumurta, marul, havuç, peynir, 12zeytin, 1 bardağa yakın badem (1 bardak hazırlıyorum arkadaşlarada ikram ettiğim için azıcık azalıyo :) ) kahvaltıyı bilerek kkk yazmadım eksiğim yanlışım varsa uyarın diye
öğle: çorba, karnıbahar, yoğurt
akşam: çorba, fırında mantarlı tavuk, yeşil salata ve birazda közlenmiş patlıcanla k.biber yoğurtlaması (yazdan közleyip dolaba atmıştım :) )
öğlenle akşam arasında form çayı içtim
akşam yemeğinden kalktığımda saat 18:50ydi
şimdilik bu kadar
yarın temizlik yapcam biraz ne zaman girerim bilemiyorum
öptüm hepinizi

Merhaba kızlar, ben yazmıştım, karatayla zayıfladım diye, bu ara biraz çikolata puding falan yedim saldım, o yüzden bugünden itibaren işleri sıkıya almaya karar verdim
Sabah: 1 bardak çorba ( yumurtadan sıkıldım, 1 senedir her sabah yumurta yiyince insan ister istemez, aralıklarla değiştiriyor)
Biraz peynir, 5 tane yeşil zeytin, 1 adet kırmızı biber, ve biraz da garnitür 2-3 yemek kaşığı kadardı.
1 çay bardağı karışık çerez ve 1 bardak çay.
Benim menüler biraz modifiyeli bayanlar, mesela sabah çorba içen, garnitür yiyebilen karataycı göremezsiniz, ama her zaman değil arada sırada böyle radikal yiyecekler olabiliyor. Ama zayıflamama bir zararı olmadı, porsiyonları abartmadığım için herhalde. Kimi zaman 1-2 tane köfte bile yediğim olmuştur, öyle çok katı bir karataycı değilim anlayacağınız. Ondan siz bana bakmayın, ben kafama estiği gibi gidiyorum. :)
Akşama da sanırım çorba, yoğurt, haşlanmış barbunya, tavuk kroket ve biraz meyve yerim.
Ha bu arada 1 bardak da şekersiz kahve içtim, biraz cardio ve bölgesel egzersizlerimi yapacağım birazdan, haftada 3 gün spor yapıyorum, geri kalan 4 gün de okula git gel, çarşıda gezin derken hayli yürümüş oluyorum zaten.
E sizler napıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…