- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
zayıflayanlardan bazıları kaçtı
nolmuş buraya, nerde millet eneee
ablacım memleketimiz gibi yok gerçekten, herkes kendi toprağında kral.
benim bıdının keyfi yerinde, okulunu çok seviyor, inglizce konuşuyo bıdır bıdır.
@mydenizzz doğum yapmıştır.
@seraym nerde
@mengmeng i biliyom
@teoson aşkito napıyon
@prenscim iyi misin
pisicann
diğer arkadaşlar napıyor?
karatayda sabahları çorba ,,,et, soğuk balık baklagiller de olabiliyorMerhaba kızlar, ben yazmıştım, karatayla zayıfladım diye, bu ara biraz çikolata puding falan yedim saldım, o yüzden bugünden itibaren işleri sıkıya almaya karar verdim
Sabah: 1 bardak çorba ( yumurtadan sıkıldım, 1 senedir her sabah yumurta yiyince insan ister istemez, aralıklarla değiştiriyor)
Biraz peynir, 5 tane yeşil zeytin, 1 adet kırmızı biber, ve biraz da garnitür 2-3 yemek kaşığı kadardı.
1 çay bardağı karışık çerez ve 1 bardak çay.
Benim menüler biraz modifiyeli bayanlar, mesela sabah çorba içen, garnitür yiyebilen karataycı göremezsiniz, ama her zaman değil arada sırada böyle radikal yiyecekler olabiliyor. Ama zayıflamama bir zararı olmadı, porsiyonları abartmadığım için herhalde. Kimi zaman 1-2 tane köfte bile yediğim olmuştur, öyle çok katı bir karataycı değilim anlayacağınız. Ondan siz bana bakmayın, ben kafama estiği gibi gidiyorum. :)
Akşama da sanırım çorba, yoğurt, haşlanmış barbunya, tavuk kroket ve biraz meyve yerim.
Ha bu arada 1 bardak da şekersiz kahve içtim, biraz cardio ve bölgesel egzersizlerimi yapacağım birazdan, haftada 3 gün spor yapıyorum, geri kalan 4 gün de okula git gel, çarşıda gezin derken hayli yürümüş oluyorum zaten.
E sizler napıyorsunuz?
slm kızlar 2 gündür sadece okuyup çıkıyorum çok uykulu oluyorum mesaj yazmak için gözlerimi açamıyorum bile
gerçi bugünde farksız değil yine öyleyim
2 gündür menülerim kendimce güzel kaçamağım yok ama yazma fırsatım hiç olmadı
en azından bugünü yazayım hatırladığım kadarıyla
sabah: 2sahanda yumurta, marul, havuç, peynir, 12zeytin, 1 bardağa yakın badem (1 bardak hazırlıyorum arkadaşlarada ikram ettiğim için azıcık azalıyo :) ) kahvaltıyı bilerek kkk yazmadım eksiğim yanlışım varsa uyarın diye
öğle: çorba, karnıbahar, yoğurt
akşam: çorba, fırında mantarlı tavuk, yeşil salata ve birazda közlenmiş patlıcanla k.biber yoğurtlaması (yazdan közleyip dolaba atmıştım :) )
öğlenle akşam arasında form çayı içtim
akşam yemeğinden kalktığımda saat 18:50ydi
şimdilik bu kadar
yarın temizlik yapcam biraz ne zaman girerim bilemiyorum
öptüm hepinizi
hasibeciğim havucu ve zeytinleri yağda ye canım ne kadar cok yag yersek o kadar cok yağ yakarız hem enerjı verırı he tok tutarsabahki kahvaltım
aslında az önceki diyebiliriz geç yaptım kahvaltıyı
akşamda 6 gibi yerim inşallah
şimdi temizliğe başlıcam akşama görüşürüz inşallah
tünaydın kedicikTünaydın. Regl oldum ben de, sıcak su torbasıyla geziniyorum, üşüyünce ağrımda başlıyor. Lavaşsız, hamursuz 5. günüm.Hergün yemiyordum ama son zamanlarda lavaşı biraz abartmıştım, 1 senedir dikkat ederken. İnşallah biraz ara veririm. Şu göbek tam gitsin o zaman daha rahatım. Bugün hulahoopumu düzenli kullanmaya başlayacağım.
Kafama göre takılıyorum derken her gün börek yiyorum demedim ki zaten.zayıflayanlardan bazıları kaçtıama facede takipteyim birkaç kişi hariç bazıları da yoğun arasıra geliyrlar
yerim o bücürüğü bide İngilizce öğrenirmiş
karatayda sabahları çorba ,,,et, soğuk balık baklagiller de olabiliyor
karatay da ki amaç insülin direncini kırıp vücudu hastalıklardan ve kg almaktan korumak,,,,
karatay öncesi bende farklı farklı diyetler deniyordum hepsinde de kg veriyordum ama bırakınca geri alıyordum,,,,insan diyet yaparken canı herşeyi istiyor bitincede saldırıyor isteklerine ve kg yu geri alıyor....karatay bu saldırıyı engelliyor insülin direnci kırılınca istek olmuyor ve bırakmada olmadığı ıcın kg da alınmıyor,,,
diyeceğim şu sen kafana göre takılıyorsun ya insülin direncin hiç kırılmayacak zayıflayacaksın ama canın da bişeyler isteyecek yiyeceksin yine aldım verdim lere devam edeceksin,,,,ben abla olarak seni uyarayım sen nasıl istersen öyle devam et canım
tavuk serbest gezen değil galiba
senin kg sorunun yok canımKafama göre takılıyorum derken her gün börek yiyorum demedim ki zaten.
Ki hala un kuralını kırmadım, ekmek ve unlu gıdalar tüketmiyorum.
Kafama göre derken 51 kiloyum artık, onun için biraz da dengede kalabilmem için yani daha fazla gitmemesi için, ufak ufak çikolata, puding gibi şeyler yiyorum aralıklarla.
Eğer çok katı karatay uygulayıp üzerine de bu spor temposuyla gidersem anoreksik olur çıkarım gibi geliyor.
Evet bitter alıyorum hep, şu karam serisi favorimdir.senin kg sorunun yok canım
çikolatayı %80 yiyorsan sorun olmaz karatay ona izin veriyor
zayıflayınca az makarna, lavaş, yufka ekmek gibi şeyler bile serbest önemli olan ölçüyü kaçırmamak sende ona dikkat ediyorsun zaten,,,,,bizim kedicik 43 lere inmişti ona rağmen yememek için direniyordu yavaş yavaş yemeye başladı,,, kg veri,p canının çektiklerini yemek kadar güzel bişey olamaz
Birde ajandaya yazıyorum. Yediklerimi de. Dün annemin yüzünden tuzsuz çekirdek yedim.tünaydın kedicik
bide gün tutuyorne alemsin ya
sen uzun işlere dalmışsınBirde ajandaya yazıyorum. Yediklerimi de. Dün annemin yüzünden tuzsuz çekirdek yedim.
yumurtalarım geldiiiiiii
Artun bey eve kadar getirdi serbest gezen tavuk yumurtalarımı
Artun Bey sayesinde serbest gezen tavuk yumurtası bulamıyorum derdi de bitti,,,,Türkiye'nin her yerine kargo ile gönderiyorlarmış,,,,
isteyen arkadaşlara linkini mesaj atabilirim
tünaydın canımGunaydinlarr.
Gul abla bana linkini gonderebilir misin?
Bu arada cumartesi gunu canavar yegenim tartiyi kirdioysaki saklamistik.Napmis netmis bulmus.O sebepten raporumu veremiyorum.Haftaya insallah.
tünaydın canım
tünaydın canım
kıracak şey bulamamışta tartıyı mı kırmış o yaramazbizim vazgeçilmezimiz
linki şimdi gönderemeyeceğim canım işyerinde facebook ve çoğu yerler kapalı,,,adamın teli ve facedeki sayfasının adını mesaj atayım sana
Ablacim tesekkur ederim.
Kiracak baska bisey bulamamis mi demissin ama ben kirilanlarin ve bozulanlarin tam listesini yayinlamadimElektrikli ocakta gazi oldu Tesekkurler mesaji aldim sitesine hemen bakacagim.
Merverasyon
Iste sporun gucu.Super kilo vermissincbu hafta da.Tebrik ederim.Darisi basimiza.
vavvvvvvvvvvv harikasın canımmerhabalar..kimse bildirim yapmamış ama ben açılışı yapıyım belki devamı gelir
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:72,5
Bu hafta:70.8
Fark: -1.700
Toplam fark:-9,1
Beden: 40
Spor:akşam 7gün spor salonununda kardio-aeorobik-yüzme-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
Bu hafta sporu daha düzgün yaptım 5 gün aerobik-pilates-kardio yapıyodum 2 gün de yüzme ekledim ve tartıda 1.700 gördüm bi de bugün regl oldum hergün farklı spor yapmak kesinlikle işe yarıyor.
kaç yaşında bu yaramaz bu kadar büyük işler beceriyor
teşekkürler abla darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına olsun inşallahvavvvvvvvvvvv harikasın canım
48 günde 9 kg helal sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?