Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabahki kahvaltım
aslında az önceki diyebiliriz geç yaptım kahvaltıyı
akşamda 6 gibi yerim inşallah
şimdi temizliğe başlıcam akşama görüşürüz inşallah

Eklentiler

• Fotoğraf-0128.webp
    48 KB · Görüntüleme: 134
Tünaydın. Regl oldum ben de, sıcak su torbasıyla geziniyorum, üşüyünce ağrımda başlıyor. Lavaşsız, hamursuz 5. günüm. Hergün yemiyordum ama son zamanlarda lavaşı biraz abartmıştım, 1 senedir dikkat ederken. İnşallah biraz ara veririm. Şu göbek tam gitsin o zaman daha rahatım. Bugün hulahoopumu düzenli kullanmaya başlayacağım.

zayıflayanlardan bazıları kaçtı ama facede takipteyim birkaç kişi hariç bazıları da yoğun arasıra geliyrlar

yerim o bücürüğü bide İngilizce öğrenirmiş

karatayda sabahları çorba ,,,et, soğuk balık baklagiller de olabiliyor

karatay da ki amaç insülin direncini kırıp vücudu hastalıklardan ve kg almaktan korumak,,,,

karatay öncesi bende farklı farklı diyetler deniyordum hepsinde de kg veriyordum ama bırakınca geri alıyordum,,,,insan diyet yaparken canı herşeyi istiyor bitincede saldırıyor isteklerine ve kg yu geri alıyor....karatay bu saldırıyı engelliyor insülin direnci kırılınca istek olmuyor ve bırakmada olmadığı ıcın kg da alınmıyor,,,

diyeceğim şu sen kafana göre takılıyorsun ya insülin direncin hiç kırılmayacak zayıflayacaksın ama canın da bişeyler isteyecek yiyeceksin yine aldım verdim lere devam edeceksin,,,,ben abla olarak seni uyarayım sen nasıl istersen öyle devam et canım

tavuk serbest gezen değil galiba

sabahki kahvaltım
aslında az önceki diyebiliriz geç yaptım kahvaltıyı
akşamda 6 gibi yerim inşallah
şimdi temizliğe başlıcam akşama görüşürüz inşallah
hasibeciğim havucu ve zeytinleri yağda ye canım ne kadar cok yag yersek o kadar cok yağ yakarız hem enerjı verırı he tok tutar

tünaydın kedicik
bide gün tutuyor ne alemsin ya

Kafama göre takılıyorum derken her gün börek yiyorum demedim ki zaten.
Ki hala un kuralını kırmadım, ekmek ve unlu gıdalar tüketmiyorum.
Kafama göre derken 51 kiloyum artık, onun için biraz da dengede kalabilmem için yani daha fazla gitmemesi için, ufak ufak çikolata, puding gibi şeyler yiyorum aralıklarla.
Eğer çok katı karatay uygulayıp üzerine de bu spor temposuyla gidersem anoreksik olur çıkarım gibi geliyor.

yumurtalarım geldiiiiiii
Artun bey eve kadar getirdi serbest gezen tavuk yumurtalarımı

Artun Bey sayesinde serbest gezen tavuk yumurtası bulamıyorum derdi de bitti,,,,Türkiye'nin her yerine kargo ile gönderiyorlarmış,,,,

isteyen arkadaşlara linkini mesaj atabilirim

senin kg sorunun yok canım

çikolatayı %80 yiyorsan sorun olmaz karatay ona izin veriyor

zayıflayınca az makarna, lavaş, yufka ekmek gibi şeyler bile serbest önemli olan ölçüyü kaçırmamak sende ona dikkat ediyorsun zaten,,,,,bizim kedicik 43 lere inmişti ona rağmen yememek için direniyordu yavaş yavaş yemeye başladı,,, kg veri,p canının çektiklerini yemek kadar güzel bişey olamaz

Evet bitter alıyorum hep, şu karam serisi favorimdir.
Ben hiç makarna, pirinç ağzıma sürmüyorum sürmem de. Börek yemem imkansızın ötesinde bir durum, asla hamur işi yemem, ekmek de dahil.
En en fazla bir parça pasta yedim, o da kutlamalarda kırk yılda bir.
Ben 43 olursam yok olurum herhalde, zayıflamak güzel de şimdi bile kollarım aşırı ince, insanlar görünce tuhaf tuhaf bakıyor. Yani daha ileriye gidersem yeme bozukluğuna gider olay galiba.

Gunaydinlarr.
Gul abla bana linkini gonderebilir misin?
Bu arada cumartesi gunu canavar yegenim tartiyi kirdi oysaki saklamistik.Napmis netmis bulmus.O sebepten raporumu veremiyorum.Haftaya insallah.

merhabalar..kimse bildirim yapmamış ama ben açılışı yapıyım belki devamı gelir
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:72,5
Bu hafta:70.8
Fark: -1.700
Toplam fark:-9,1
Beden: 40
Spor:akşam 7gün spor salonununda kardio-aeorobik-yüzme-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58

Bu hafta sporu daha düzgün yaptım 5 gün aerobik-pilates-kardio yapıyodum 2 gün de yüzme ekledim ve tartıda 1.700 gördüm bi de bugün regl oldum hergün farklı spor yapmak kesinlikle işe yarıyor.

tünaydın canım
Gunaydinlarr.
Gul abla bana linkini gonderebilir misin?
Bu arada cumartesi gunu canavar yegenim tartiyi kirdi oysaki saklamistik.Napmis netmis bulmus.O sebepten raporumu veremiyorum.Haftaya insallah.
tünaydın canım

kıracak şey bulamamışta tartıyı mı kırmış o yaramaz bizim vazgeçilmezimiz

linki şimdi gönderemeyeceğim canım işyerinde facebook ve çoğu yerler kapalı,,,adamın teli ve facedeki sayfasının adını mesaj atayım sana

Ablacim tesekkur ederim.
Kiracak baska bisey bulamamis mi demissin ama ben kirilanlarin ve bozulanlarin tam listesini yayinlamadim Elektrikli ocakta gazi oldu Tesekkurler kedi arkadasimiz gonderdi mesaji aldim sitesine hemen bakacagim.

Merverasyon

Iste sporun gucu.Super kilo vermissincbu hafta da.Tebrik ederim.Darisi basimiza.

kaç yaşında bu yaramaz bu kadar büyük işler beceriyor

vavvvvvvvvvvv harikasın canım

48 günde 9 kg helal sana

kaç yaşında bu yaramaz bu kadar büyük işler beceriyor

32 aylik tsunami'miz :)
Krese gidemedigi gun ogretmeni biraz dinleniyor.O kadar diyeyim
Bir de gecen hafta hastaydi ilactir vitamindir derken enerji iyice tavan oldu.baba,anne, babanne, dede,halayi ayni anda ipe diziyor.Hakkimizdan geliyor sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…