Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bunları okurken oğlum aklıma geldi oda öyleydi gözüme baka baka yapardı...

Tünaydın...

Nihayet işyerimde fırsat bulamabildim..

Muhasebeci arkadaş geldi ve ben 2015 itivariyle muhasebeyi devrediyorum..Tamamen satışa döneceğim şükür..
10-4 arası çalışmaya başladım,Kıvanç dan yana şimdilik bir sıkıntı yok..Süt bırakıyorum..Kahvaltı,çorba,yoğurt ve meyve yiyor..Herşey yolunda çok

selam canım

senin adına sevindim canım biraz olsun rahatlarsın

kıvanç a kayınvaliden mi bakmaya başladı artık

Karatay Diyetinde Yasaklar
  • Tüm şeker, şekerli gıdalar, tatlandırıcılar ve diyabetik ürünler
  • Tüm tahıl unu ve bunlar ile hazırlanmış besinler. Yani kısacası ekmek, kavrulmuş kuru yemişler
  • Pişmiş havuç, patates, pirinç
  • Üzüm, kavun, karpuz, incir
  • Marketten alınacak tavuk, salam, sosis, sucuk ve yumurta
  • Diyet ve light içecekler dahil her türlü meşrubat, neskafe, alkollü içecekler, meyve içerikli yoğurt
  • Öğütülmüş tahıllar
  • Ay çiçek yağı, katı yağ, mısırözü yağı
  • Akşam saat 19:00 ve 20:00 den sonra atıştırmak
  • Öğünlerden doymadan kalkmak, sık aralıklar ile yemek
  • Hareketsiz bir yaşam

Karatay Diyetinde Neler Serbest
  • Bulgur, çiğ havuç
  • Glisemik indeksi düşük olan kuru meyveler, kuru erik, kayısı, gün kurusu
  • Armut, elma, ayva, mandalina, çilek, erik, kiraz, portakal vb.
  • Doğal tavuk, işlenmemiş doğal ürünler, pastırma, yumurta
  • Evde mayalanmış yoğurt, ev yoğurdu ile hazırlanmış ayran, soda, gün içinde en az 2 litre su, türk kahvesi ve filtre kahve
  • Fındık yağı, zeytinyağı ve tereyağı
  • Salata, sebze, bakliyat, et ve balık
  • Akşam 19:00-20:00’den sonra yalnızca çay, bitki çayı, maden suyu ve ayran içmek
  • Sofradan doyduktan sonra kalkmak, tercihen ara öğün yapmamak ya da ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yemek
  • Günlük en az 30-45 dakika yürüyüş yapmak

Not: Karatay diyetini uygularken herhangi bir öğünün üzerinden 5 saat geçmeden açlık hissediyorsanız ya yanlış gıdalar yiyor ya da sofradan doymadan kalkıyor demeksiniz

selam canım

senin adına sevindim canım biraz olsun rahatlarsın

kıvanç a kayınvaliden mi bakmaya başladı artık

Çok teşekkür ederim ablacım..

Evet kayınvalidem bakıyor..Köyden geldiğinden beri bakıyor..Şimdilik gayet iyi herşey yolunda...

Günaydın..

Buralardayım...

Ablacım sen bana yumurtacı sayfası önermişsin facede ama beğendim sonra sayfaının adını unuttum:) neydi ?

Canımmm ben de giremiyordum ama inşallah artık buralardayım :)
Biz kıvanç beyle iyiyiz gayet..çok tatlı ve yaramaz bir şey oldu...

İyiyiz canım valla koşturmaktan gelemiyordum ama şimdi daha rahatım..

Ablacım sen bana yumurtacı sayfası önermişsin facede ama beğendim sonra sayfaının adını unuttum:) neydi ?

köylünün yumurtası ......kargo ücreti dahil Ankara dışına 22.500 fiatıda çok iyi,,,ben pazardan o fiata alıp bide eve taşıyordum ,,,,okan beylerde ondan alıyorlar

köylünün yumurtası ......kargo ücreti dahil Ankara dışına 22.500 fiatıda çok iyi,,,ben pazardan o fiata alıp bide eve taşıyordum ,,,,okan beylerde ondan alıyorlar
75 kuruşa ben buradan aldığım için sipariş vermedim, keşke daha uyguna verseler. Belki oradan alırım birgün farkı anlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…