Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba canlar....

Ben kk yı tam yapamıyorum..işyerinde bazen uygun olmayan yemekler yiyorum..akşamda karışıyor..motivemi kaybettim zaten uzun zamandır.hepsi vakit yetersizliği..gerçi çok da zararlı şeyler yemiyorum ama..kilomda iyi olduğu için sanırım..ama toparlanıp kendime iyi bakmam lazım..zaten az yiyorum..yetişemiyorum ki uzun zamandır kuruyemişim kırılcak duruyor..eşim çok geç geliyor..onada sataşıp duruyorum zaten..şuan sadece yoğurtu mayalıyorum..peynirim bitti iyi bir markanın hazırından alıyorum..kıvancın yoğurdu probiyotik..şimdilik onu yediriyorum..sabah onun kahvaltısına fındık rendeledim..abisi ona yetecek kadarını akşam kırdı..ona iyi bakıyoruz ama kendimize yetişemez olduk...

Organik tavuk aldım,bugün onu haşlayıp çorba yapacağım..bakalım ilk kez yiyecek..tam buğday unundan şehriye kestirdim anneme..içine kereviz,havuç,brokoli de koyacağım..en çok armut ve muz seviyor..

herkes iyidir inşallah..yine yarım yamalakda olsa bişeyler yazdım :) geleceğim..

1 yumurta+1 dilim hindi füme ile kahvaltı yaptım..zeytin 3-4 tane..çok az da tahin helvası..sütüm evde olmadığım emziremediğim için az geliyor..tahin helvasını o yüzden yedim..:)

Ben bugün kıtır ekmek yedim. Şebinkarahisar kuru ekmeği.
afiyet olsun canım
hımmm al bakalım nasılmış

merhaba canım

bu koşturmacada kendine bakamıyorsun ki nasıl karatay yapasın ama sen yinede dikkatli yiyorsundur,
bu kıvanç ı ısırmak lazım seni ne hallere soktu zaman yetmiyor sana

afiyet olsun canım

süt artırıcı yöntemleri denemişsindir eminim fayda etmedi mi ki

Ablacım tabiki..düzenli yediğimiz zaman özellikle et-kuruyemiş v.s. sütüm iyiydi..ama şimdi kısa zamanda gelsin diye yiyorum..düzenim filan yokk..eve gidince ne yapacağımı şaşırıyorum..bekiri etüte verdim..biraz rahat ettim..kıvançla ilgilenmek zaman alıyor..birde ben gidince naz yapıyor bana..

ohhh sen sporunu yap ben bir süre ara veriyorum şiddetli gripler içindeyim 10 gün sonra tam toparlayınca ancak başlarım
GEÇMİŞ OLSUN CANIM,
BAK BAK BAK BÜYÜMÜŞTE NAZIDA ÖĞRENMİŞ, KÜÇÜK ADAM YA

Selamlar herkese.
Gul abla bana attgın ozel mesaja cevap vermıstım.Gonderdıgın lınkı acamadım.
Bu arada 4 gun raporluyum.Baya hastayım ve sesim çıkmıyor.Doktor konusmayacaksın dedi.Yatıyorum devamlı.
Gecen haftada babam amelıyat oldu ve devamlı hastanedeydım.2 hafftadır duzen bozuldu yanı
Neyse zaman kısıtlamam yok ne de olsa.Bu hafta spor olmadan devam edıyorum.Haftaya sporla bırlıkte eskı gunlere devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…