afiyet olsun canımBen bugün kıtır ekmek yedim. Şebinkarahisar kuru ekmeği.
hımmm al bakalım nasılmışBir de bir yerden yerli tohumlarla yapılan, ısıl işlem görmeden yapılan un. Kendi ekşi mayalarını yapan bir yerden, ekmek siparişi verdim. Çok merak ettim, denemek istiyorum. Tam buğday unu ile taş fırında, cevizli.16 saatte mayalanıyor.
merhaba canımMerhaba canlar....
Ben kk yı tam yapamıyorum..işyerinde bazen uygun olmayan yemekler yiyorum..akşamda karışıyor..motivemi kaybettim zaten uzun zamandır.hepsi vakit yetersizliği..gerçi çok da zararlı şeyler yemiyorum ama..kilomda iyi olduğu için sanırım..ama toparlanıp kendime iyi bakmam lazım..zaten az yiyorum..yetişemiyorum kiuzun zamandır kuruyemişim kırılcak duruyor..eşim çok geç geliyor..onada sataşıp duruyorum zaten..şuan sadece yoğurtu mayalıyorum..peynirim bitti iyi bir markanın hazırından alıyorum..kıvancın yoğurdu probiyotik..şimdilik onu yediriyorum..sabah onun kahvaltısına fındık rendeledim..abisi ona yetecek kadarını akşam kırdı..ona iyi bakıyoruz ama kendimize yetişemez olduk...
Organik tavuk aldım,bugün onu haşlayıp çorba yapacağım..bakalım ilk kez yiyecek..tam buğday unundan şehriye kestirdim anneme..içine kereviz,havuç,brokoli de koyacağım..en çok armut ve muz seviyor..
herkes iyidir inşallah..yine yarım yamalakda olsa bişeyler yazdım :) geleceğim..
süt artırıcı yöntemleri denemişsindir eminim fayda etmedi mi ki1 yumurta+1 dilim hindi füme ile kahvaltı yaptım..zeytin 3-4 tane..çok az da tahin helvası..sütüm evde olmadığım emziremediğim için az geliyor..tahin helvasını o yüzden yedim..:)
ohhh sen sporunu yap ben bir süre ara veriyorum şiddetli gripler içindeyim 10 gün sonra tam toparlayınca ancak başlarımTürk kahvemi içtim, spora başlayacağım birazdan.
afiyet olsun canım
süt artırıcı yöntemleri denemişsindir eminim fayda etmedi mi ki
ohhh sen sporunu yap ben bir süre ara veriyorum şiddetli gripler içindeyim 10 gün sonra tam toparlayınca ancak başlarım
Türk kahvemi içtim, spora başlayacağım birazdan.
saol canımcımgeçmiş olsun kuş...ne oldu sana böyle
saol canımcımçok dikkat ediyorum 20günde bir d vitamin iğnemide yaptırıyorum ama olacağı varmış.Burada hava çok kış gibi değil grip salgını var benide aralarına aldılar maalesef
Heyyoooooo....artıkkk uslu bir çocuk olup kk mı tam yapacağım...işyerinde yemek yemeyeceğim..
Yanıma bişeyler alacağım :)
Kedicim motive istiyorum motive :)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM,ohhh sen sporunu yap ben bir süre ara veriyorum şiddetli gripler içindeyim 10 gün sonra tam toparlayınca ancak başlarım
BAK BAK BAK BÜYÜMÜŞTE NAZIDA ÖĞRENMİŞ, KÜÇÜK ADAM YAAblacım tabiki..düzenli yediğimiz zaman özellikle et-kuruyemiş v.s. sütüm iyiydi..ama şimdi kısa zamanda gelsin diye yiyorum..düzenim filan yokk..eve gidince ne yapacağımı şaşırıyorum..bekiri etüte verdim..biraz rahat ettim..kıvançla ilgilenmek zaman alıyor..birde ben gidince naz yapıyor bana..
20 dk. kalça, 25 dk. karın çalışmışım. Bugün yoğun oldu. Programa göre gidince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?