- 25 Nisan 2014
- 1.829
- 21
- 78
Aksam ne yemeyi planliyorsun?
Çörek otlu yoğurt ve bitki çayı
Sen ?
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam ne yemeyi planliyorsun?
Çörek otlu yoğurt ve bitki çayı
Sen ?
Bu kadarcık mı?
Ben akşam yemeğimi yedim bile. Imam bayıldı, omlet ve zeytinyağında kizartilmis yogurtlu aci biber kizartmasi vardi bugun menumuzde. Ve de 4 tane yeni kirilmis ceviz yedim.
Ohh afiyet olsun :))
Tesekkur ederim.
Sen de protein ve yag adina yukleme yapmalisin bence. Sirf yogurtla aksam yemegi olmaz. Yogurt ve bitki cayini aksamdan sonra son ara ogun gibi yiyebilirsin yine.
O zaman akşam yulaf ezmesi yiyim
Simdiye kadar hiç yemedim. Tadını bilmiyorum yani. Nasil bir sey? Doyurucu mu?
Karatay kitabında hiç rastlamadım. Karatay daha çok ev yemekleri, etler, kebaplar öneriyor.
Ama Ahmet Aydın kötü huylu kolesterolü düşürdüğünü söylemiş. İyidir, güzeldir o zaman.
Yulaf ezmesini dukan diyetinde yiyorsun kahvaltıda doyurucu canım
Hmmm. Cok fazla detayini bilmiyorim ama bildigim kadariyla Dukan diyetini sevmiyorum ben. Bir sürü karışık evreden bahsediyor. Ve en önemlisi tatlandiriciya izin veriyor! Karatay diyeti en güzeli, her şey doğal♡
Aynen canım karatay diyetine devam :)
Evet, bence de. :)
merhaba bir şey sormak istiyorum diyet hakkında :) Karatay'ın diyet listesini uygulamıyorum ama tekniklerini uygulamak istiyorum ancak leptin hormonunun salgılanması için ne kadar aç kalmamız gerektiğini kestiremedim. ben 8 gibi kahvaltı yapıyorum 11 12 gibi çok acıktığımı hissediyorum, midem kazınıyor. acıktığım an yemek yemeli miyim (beynin tasarruf sinyali vermemesi için) yoksa aç bir şekilde 5 6 saatin geçmesini yani leptin hormonunun salgılanmasını mı beklemeliyim. bu konuda bilgilisinizdir yardımcı olursanız sevinirim :)
merhaba bir şey sormak istiyorum diyet hakkında :) Karatay'ın diyet listesini uygulamıyorum ama tekniklerini uygulamak istiyorum ancak leptin hormonunun salgılanması için ne kadar aç kalmamız gerektiğini kestiremedim. ben 8 gibi kahvaltı yapıyorum 11 12 gibi çok acıktığımı hissediyorum, midem kazınıyor. acıktığım an yemek yemeli miyim (beynin tasarruf sinyali vermemesi için) yoksa aç bir şekilde 5 6 saatin geçmesini yani leptin hormonunun salgılanmasını mı beklemeliyim. bu konuda bilgilisinizdir yardımcı olursanız sevinirim :)
Ayrica şu da var: leptin devreye girdikten sonra da birkac saat kadar yine yemek yemememiz en iyisi. Boylece bu ek saatlerde leptin hormonu yaglarimizi yakarak enerjimizi bize saglar. Bunun icin de en uygun sey ara ogun yapmadan gunde 3 ya da 2 öğün yemek yememiz. Ama bunu yaparken dediginiz gibi beynin tasarruf moduna girmemesini saglamamiz gerek. Yani aciktigimiz anda yemeliyiz. Dogru, duzgun, saglikli ve tok tutucu şeyler yemeliyiz. Doyana kadar ama patlayana kadar degil.
Şimdi bir kase yoğurt yedim
Afiyet olsun. :)
Ben akşam 6'dan beri bir şey yemedim. Halbu ki annem cok güzel etli biber dolması yapmıştı. Ama hayır, saat 10'da yemek yenmez.
Anlat bakalım, neler yedin bugün?
Sabaheynirli omlet(yağsız),domates,salatalık,çökelek,yoğurt ve maydanoz çayı
Ara: sade kefir
Sence nasıl?