Bu hafta dikkat eder toparlarsın durumu canımKizlar kilolar verilmis hepinizi tebrik ediyorum ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadim dun sehir disina ciktik bugun aksam dondum benimki haftaya kalsin zaten bol kacamakli gecirmistim hic kilo vermemisimdir eminim almadiysam gene iyi
haftayi yariladik ben hala toparlayamadim kacamak kacamak gecen hafta cok guzel gitmistim halbukiBu hafta dikkat eder toparlarsın durumu canım
ebsar kendini zayıflamış olarak hayal et, daha enerjik daha hafif. İstediğin her şeyi giydiğini ve de yakıştığını hayal et. Bunu düşün ve ona göre düzenle yediklerini.haftayi yariladik ben hala toparlayamadim kacamak kacamak gecen hafta cok guzel gitmistim halbuki
işte en tehlikeli durumda bu,sinirlendikçe veya üzüldülçe yemek yeme olayıDeniycem canim sikintili gunler yasadikca kendimi yerken buluyorum tamem duygusal aclik biliyorum
Ben de öyleyim ya akşamları özellikle canım acayip çekiyor yaa her şeyi yemek istiyorum sıkıntıdan.Tüm gün karataya uygun besleniyorum akşam yemek yiyoruz sonra eşim çayın yanına aburcuburları çıkarıyor. Aburcubur fazla çekmiyor canım ama kuruyemiş meyve hamurişi ve yaş pasta tarzı şeyler evde olunca dayanamıyorum işte. Başlıyorum yemeye.işte en tehlikeli durumda bu,sinirlendikçe veya üzüldülçe yemek yeme olayı
aslında biraz düşünsek hata yaptığımızı anlarız ama o anda hızlıca yemeğe saldırıyoruz.
Bu mesajımdan sonra akşam komşumun misafiri varmış bir sürü pasta börek yapmış. Bana getirdi bir kısmını, bende sözde tadımlık alayım derken diyet falan kalmadı fazla kaçırdım akşam bir tartılayım dedim kesin 65 kg oldum derken içimden de yok o kadar da çıkmam heralde dedim. Ve çıktım tartıya cidden 65.0 kg çıktım 63lerdeyken bu kiloyu görünce moralim bozuldu acayip. Motivasyonum yerle bir oldu. İradem yok olmuş gibi hissettim birden. Sabah da diyet yapasım gelmedi. Normal bir kahvaltı yaptım bir dilim ekmekle. Karar aldım pazartesi dışında bir daha tartılmayacağım. Öğlen de ceza olarak ekmeksiz çorba içcem. Pazartesiye kilo vermesem de olur yeter ki 63 kgı tekrar görebileyim.Şimdiden 63 ü özledimBen de öyleyim ya akşamları özellikle canım acayip çekiyor yaa her şeyi yemek istiyorum sıkıntıdan.Tüm gün karataya uygun besleniyorum akşam yemek yiyoruz sonra eşim çayın yanına aburcuburları çıkarıyor. Aburcubur fazla çekmiyor canım ama kuruyemiş meyve hamurişi ve yaş pasta tarzı şeyler evde olunca dayanamıyorum işte. Başlıyorum yemeye.
Bende tam oturtamadim diyeti bir gun uysam ikinci gun hic uymuyorum benimde moralim bozuluyo mart ayina kadar bide normal kiloma donmek istiyorum .nerde bende o gayretÖğlen ekmeksiz çorbamı içtim şimdi kendimi daha iyib hissediyorum doydum da :) Ben hala tam oturtamadım diyet olayını kendimde. Moralim bozuluyor tam uymadığım için ama canım yasak olan şeyleri istiyor sürekli kendime engel de olamıyorum kızlar.
Gardrobum ağzına kadar tıka basa dolu ama elbiselerimin çoğu dar geliyor. Hiçbirini de atamıyorum zayıflayınca giyerim ben bu elbiselerimi çok seviyorum diye. Bir de yeni elbise alırsam bu kilolarım kalıcı olacak büyük beden giymek zorunda kalacakmışım gibi hissettiğim için yeni elbise de almak istemiyorum.
Bir kaç ay önce mecburiyetten bir pantolon aldım o da artık diğerlerinin önü kapanmıyordu. O da dar gelmeye başladı.Bir de pantolonu alırken kadına dedim 42 beden giyiyordum dar oldu 44 olursa kilo aldım dedim. 44 de dar geldi en son 46 beden alıp çıktım mağazadan. Önceleri ben 38 beden giyen bir insandım. Kilo aldığımı beynime de kabul ettiremiyorum bir türlü. Kendimi hala 38 beden sanıyorum. Aldığım kıyafetleri göz kararıyla alırdım hep yine aynısını yapıyorum ama hep dar geliyor kendimi zayıf sanıyorum
Diyet olayı imkansız yapamazmışım gibi hissetmeye başladım. Zor geldi bana. Motive de olamadım bir de ders çalışıyorum o zamanlarda canım acayip bir şeyler yemek istiyor kendime engel olamıyorumç Sıkıntıdan stresten kendimi yiyerek rahatlatıyorum hep. Sonra da kendimi suçlayıp zayıf güçsüz hissediyorum iradesiz davrandığım için. Napsam diye düşünürken bebek adımlarıyla ilerlememin daha kolay olacağına karar verdim. Öncelikle hiç su içmiyorum günde 1,5 lt su içmeyi alışkanlık haline getircem diyetten önce. Bir de ekmeği komple bıraktım başlangıç olarak. Ucundan bile almayacağım. Bu işi bir hafta boyunca başarınca karatayın diğer yasaklarını da yavaş yavaş uygulamaya başlayacağım. Birer birer bırakcam her şeyi. Tek düzenli yaptığım güzel iş de haftada 3 gün pilates yapıyorum. Buna da aynen devam etcem bakalım.
ebsar mesajını okuyunca güldüm bayaAyyy bunu yazerken bile cikolata yiyorum cok lezzetli yok ben iflah olmam
ebsar sende haftasonu her şeyi serbest bırak ama kesinlikle sofradan yarı aç kalk. Mesela herkese bir börek mi koydun kendine de al yarısını ye yarısını da ertesi güne bırak o gün bitirme mesela. Sonuçta yiyecekler bir yere kaçmıyor hepsini yemek zorunda değilsin böyle düşün. Bende geçen 65 kg ı görünce acayip hırslandım ve motive oldum diyet konusunda sonunda. Hatta midem de küçülmüş. Sabah kahvaltıda az yemiştim öğlen çok acıkmıştım 2 lahmacun aldım. Hep 2 tane yerim ben normalde tekini yedim doydum. Diğeri de çöpe gitmesin diye yedim ama çok fazla geldi. Akşam da az yicem o yüzden.Benimde hafta sonlari mutlaka ya misafirim geliyo yada biz gidiyoruz ama hafta ici mutlaka bende uygulucam diyeti bu arada 300gr almisim
Elimden geleni yapmaya calisacagim gercekten kilo vermek istiyorumebsar sende haftasonu her şeyi serbest bırak ama kesinlikle sofradan yarı aç kalk. Mesela herkese bir börek mi koydun kendine de al yarısını ye yarısını da ertesi güne bırak o gün bitirme mesela. Sonuçta yiyecekler bir yere kaçmıyor hepsini yemek zorunda değilsin böyle düşün. Bende geçen 65 kg ı görünce acayip hırslandım ve motive oldum diyet konusunda sonunda. Hatta midem de küçülmüş. Sabah kahvaltıda az yemiştim öğlen çok acıkmıştım 2 lahmacun aldım. Hep 2 tane yerim ben normalde tekini yedim doydum. Diğeri de çöpe gitmesin diye yedim ama çok fazla geldi. Akşam da az yicem o yüzden.
Aynen bende bulamadım dün bir ara baktım. Sanırım irotusun annesi geldiği için pek giremiyor internete. Yoksa o burayı boş bırakmazdı. Acaba yediklerimizi falan da paylaşsak mı böylece kaçamak yapınca utanırız belkiKizlar nerdesiniz niye hic yazmiyosunuz sayfamizi bulamadim topiklerin icinde
Biz iyiyiz sen nasılsın irotus?çok şükür girebildim.önce annem vardı giremiyordum sonra girmeye çalıştım siteye bir türlü giriş yapamadım,ay sinir oldum kaç gündür ya
ee nasılsınız bakalım kızlar
Bende iyiyim çok şükür.annem burdaydı malum kaçamaklar vardı 3kilo birden almıştım.onun ikisini verdim son biri vermeye çalışıyorum.hersey yolunda yaniBiz iyiyiz sen nasılsın irotus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?