Karatay İle Sağlıklı Yaşam Ve -20 Kilo :)

Kizlar kilolar verilmis hepinizi tebrik ediyorum ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadim dun sehir disina ciktik bugun aksam dondum benimki haftaya kalsin zaten bol kacamakli gecirmistim hic kilo vermemisimdir eminim almadiysam gene iyi
Bu hafta dikkat eder toparlarsın durumu canım

haftayi yariladik ben hala toparlayamadim kacamak kacamak gecen hafta cok guzel gitmistim halbuki
ebsar kendini zayıflamış olarak hayal et, daha enerjik daha hafif. İstediğin her şeyi giydiğini ve de yakıştığını hayal et. Bunu düşün ve ona göre düzenle yediklerini.

Deniycem canim sikintili gunler yasadikca kendimi yerken buluyorum tamem duygusal aclik biliyorum

Deniycem canim sikintili gunler yasadikca kendimi yerken buluyorum tamem duygusal aclik biliyorum
işte en tehlikeli durumda bu,sinirlendikçe veya üzüldülçe yemek yeme olayı
aslında biraz düşünsek hata yaptığımızı anlarız ama o anda hızlıca yemeğe saldırıyoruz.

işte en tehlikeli durumda bu,sinirlendikçe veya üzüldülçe yemek yeme olayı
aslında biraz düşünsek hata yaptığımızı anlarız ama o anda hızlıca yemeğe saldırıyoruz.
Ben de öyleyim ya akşamları özellikle canım acayip çekiyor yaa her şeyi yemek istiyorum sıkıntıdan.Tüm gün karataya uygun besleniyorum akşam yemek yiyoruz sonra eşim çayın yanına aburcuburları çıkarıyor. Aburcubur fazla çekmiyor canım ama kuruyemiş meyve hamurişi ve yaş pasta tarzı şeyler evde olunca dayanamıyorum işte. Başlıyorum yemeye.

Bu mesajımdan sonra akşam komşumun misafiri varmış bir sürü pasta börek yapmış. Bana getirdi bir kısmını, bende sözde tadımlık alayım derken diyet falan kalmadı fazla kaçırdım akşam bir tartılayım dedim kesin 65 kg oldum derken içimden de yok o kadar da çıkmam heralde dedim. Ve çıktım tartıya cidden 65.0 kg çıktım 63lerdeyken bu kiloyu görünce moralim bozuldu acayip. Motivasyonum yerle bir oldu. İradem yok olmuş gibi hissettim birden. Sabah da diyet yapasım gelmedi. Normal bir kahvaltı yaptım bir dilim ekmekle. Karar aldım pazartesi dışında bir daha tartılmayacağım. Öğlen de ceza olarak ekmeksiz çorba içcem. Pazartesiye kilo vermesem de olur yeter ki 63 kgı tekrar görebileyim.Şimdiden 63 ü özledim

Öğlen ekmeksiz çorbamı içtim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum doydum da :) Ben hala tam oturtamadım diyet olayını kendimde. Moralim bozuluyor tam uymadığım için ama canım yasak olan şeyleri istiyor sürekli kendime engel de olamıyorum kızlar.

Gardrobum ağzına kadar tıka basa dolu ama elbiselerimin çoğu dar geliyor. Hiçbirini de atamıyorum zayıflayınca giyerim ben bu elbiselerimi çok seviyorum diye. Bir de yeni elbise alırsam bu kilolarım kalıcı olacak büyük beden giymek zorunda kalacakmışım gibi hissettiğim için yeni elbise de almak istemiyorum.

Bir kaç ay önce mecburiyetten bir pantolon aldım o da artık diğerlerinin önü kapanmıyordu. O da dar gelmeye başladı.Bir de pantolonu alırken kadına dedim 42 beden giyiyordum dar oldu 44 olursa kilo aldım dedim. 44 de dar geldi en son 46 beden alıp çıktım mağazadan. Önceleri ben 38 beden giyen bir insandım. Kilo aldığımı beynime de kabul ettiremiyorum bir türlü. Kendimi hala 38 beden sanıyorum. Aldığım kıyafetleri göz kararıyla alırdım hep yine aynısını yapıyorum ama hep dar geliyor kendimi zayıf sanıyorum

Diyet olayı imkansız yapamazmışım gibi hissetmeye başladım. Zor geldi bana. Motive de olamadım bir de ders çalışıyorum o zamanlarda canım acayip bir şeyler yemek istiyor kendime engel olamıyorumç Sıkıntıdan stresten kendimi yiyerek rahatlatıyorum hep. Sonra da kendimi suçlayıp zayıf güçsüz hissediyorum iradesiz davrandığım için. Napsam diye düşünürken bebek adımlarıyla ilerlememin daha kolay olacağına karar verdim. Öncelikle hiç su içmiyorum günde 1,5 lt su içmeyi alışkanlık haline getircem diyetten önce. Bir de ekmeği komple bıraktım başlangıç olarak. Ucundan bile almayacağım. Bu işi bir hafta boyunca başarınca karatayın diğer yasaklarını da yavaş yavaş uygulamaya başlayacağım. Birer birer bırakcam her şeyi. Tek düzenli yaptığım güzel iş de haftada 3 gün pilates yapıyorum. Buna da aynen devam etcem bakalım.

Bende tam oturtamadim diyeti bir gun uysam ikinci gun hic uymuyorum benimde moralim bozuluyo mart ayina kadar bide normal kiloma donmek istiyorum .nerde bende o gayret

Ayyy bunu yazerken bile cikolata yiyorum cok lezzetli yok ben iflah olmam
ebsar mesajını okuyunca güldüm baya Bende aynıyım senle. Haftasonu suyumu içtim misafirlerim vardı pasta börek yaptım maalesef. Yemek falan da yaptım. Pilav yemeyecektim eşim ayıp olur misafir var bugün ye sonra yemezsin dedi yedim bende. Bugün tartılmadım o yüzden ama dün sabaha 63.3 kg ı gördüm yeniden. Ama dün yediğim yemek artı hamur işlerinden kilom çıkmıştır kesin akşam dolu mideyle tartıldım 64.7 geldim. En azından 65 kilodan kurtuldum. Yemeği çok yedim ama hamur işini abartmadım tadımlık yedim.

Haftasonu karatay yapamıyorum bunu iyice anladım ama haftaiçi yapabiliyorum. O yüzden bende bu şekilde devam etcem. Haftasonu her şeyden yicem ama tadımlık. Yani sofradan her defasında yarı aç kalkmayı düşünüyorum. Hafta içi de karatay yapcam.

Kendime de aylık 2 kilo verme hedefi koydum. Her ayın 15inde tartılıp not etcem. Ayın 15ine kadar 1 kilo vermem lazım o yüzden.Dün sabah 63.3 olduğum için ayın 15ine de hedefim 62 kg.

Benimde hafta sonlari mutlaka ya misafirim geliyo yada biz gidiyoruz ama hafta ici mutlaka bende uygulucam diyeti bu arada 300gr almisim

Benimde hafta sonlari mutlaka ya misafirim geliyo yada biz gidiyoruz ama hafta ici mutlaka bende uygulucam diyeti bu arada 300gr almisim
ebsar sende haftasonu her şeyi serbest bırak ama kesinlikle sofradan yarı aç kalk. Mesela herkese bir börek mi koydun kendine de al yarısını ye yarısını da ertesi güne bırak o gün bitirme mesela. Sonuçta yiyecekler bir yere kaçmıyor hepsini yemek zorunda değilsin böyle düşün. Bende geçen 65 kg ı görünce acayip hırslandım ve motive oldum diyet konusunda sonunda. Hatta midem de küçülmüş. Sabah kahvaltıda az yemiştim öğlen çok acıkmıştım 2 lahmacun aldım. Hep 2 tane yerim ben normalde tekini yedim doydum. Diğeri de çöpe gitmesin diye yedim ama çok fazla geldi. Akşam da az yicem o yüzden.

Elimden geleni yapmaya calisacagim gercekten kilo vermek istiyorum

Kizlar nerdesiniz niye hic yazmiyosunuz sayfamizi bulamadim topiklerin icinde
Aynen bende bulamadım dün bir ara baktım. Sanırım irotusun annesi geldiği için pek giremiyor internete. Yoksa o burayı boş bırakmazdı. Acaba yediklerimizi falan da paylaşsak mı böylece kaçamak yapınca utanırız belki Bir daha yapmayız. Hem de sayfa boş kalmamış olur.

çok şükür girebildim.önce annem vardı giremiyordum sonra girmeye çalıştım siteye bir türlü giriş yapamadım,ay sinir oldum kaç gündür ya
ee nasılsınız bakalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…