Teşekkür ederim irotus motive ettin beni iyice. Kilom hiç oynamadığı için moralim bozuluyordu. Haftasonu diyeti biraz bozmuş olsam da günlük 10.000 bin adım attım. Yediklerimi eritmişimdir diye düşünüyorum.Canım benim bi ara 2 hafta durdu gram veremedimo derece kötü bir durumdaydım. Ama sabrettim bozmadım diyetimi ve 2hafta sonunda patır patır gitmişti kilolar. Sabret sende sakın pes etme
Ne demek canım benim, bunca sene bizi ne motive eden oldu ne destek veren. Bizler burada birbirimizi gaza getircezki hedefimize bir an önce ulasalımTeşekkür ederim irotus motive ettin beni iyice. Kilom hiç oynamadığı için moralim bozuluyordu. Haftasonu diyeti biraz bozmuş olsam da günlük 10.000 bin adım attım. Yediklerimi eritmişimdir diye düşünüyorum.
Ohh gitsin pis kilolar, senin az kalmış hedefine maşallahKızlar o Zaman bugün tekrar başlayalım:) kitabım da geldi Bi inceleyip tarifleri paylaşıcam. Bu arada ben 400 gr daha vermişim ona rağmen... Ekim başından beri toplam 5.5 kilo oldukaldı 5
İnşallah diyceksin Can'ım sen de burda birbirimizi gaza getirip duralım bence.Ayyy bende diycemmi acaba kaldi 5 kilo diye
aslında en doğrusu haftada bir tartılmak ama ben merakıma yenik düşüp en azından 2-3 günde bir tartılıyorum mecburen. ama o da motivasyon oluyor aslındaBende hergun en az birkere tartiliyorum ama bende karar verdim tartilmicam zaten hic kiloda vermedim iradesizligime sinir oluyorum biturlu adapte olamadim diyete
Orta boy karnabaharı robotta kıydım iyice içine 3 yumurta baharat zeytinyağı tuz kattım karıstırıp borcama koydum hamur gibi. Onu bi 15 dakika 200 derecede pişirdim. Daha sinra üzerine pizza malzemesi işte aklına ne gelirse koydum, domates, kırmızı biber, sarımsak vb. O üstüne koyduklarımıda yağlayıp koydum ama yanmasın diye. Oda pişince üzerine eski kaşar rendeleyip kızarttım biraz.Karnabahar pizzasini merak ettim nasil hazirlaniyo
Yok canım hiç haşlamıyosun, çiğden yap.güzel pişiyor böyledeKarnabahari haslamadanmi kiydin guzele benziyor deniycem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?