Karatay İle Sağlıklı Yaşam Ve -20 Kilo :)

Canım benim bi ara 2 hafta durdu gram veremedimo derece kötü bir durumdaydım. Ama sabrettim bozmadım diyetimi ve 2hafta sonunda patır patır gitmişti kilolar. Sabret sende sakın pes etme
Teşekkür ederim irotus motive ettin beni iyice. Kilom hiç oynamadığı için moralim bozuluyordu. Haftasonu diyeti biraz bozmuş olsam da günlük 10.000 bin adım attım. Yediklerimi eritmişimdir diye düşünüyorum.

Kızlar o Zaman bugün tekrar başlayalım:) kitabım da geldi Bi inceleyip tarifleri paylaşıcam. Bu arada ben 400 gr daha vermişim ona rağmen... Ekim başından beri toplam 5.5 kilo oldukaldı 5

Ne demek canım benim, bunca sene bizi ne motive eden oldu ne destek veren. Bizler burada birbirimizi gaza getircezki hedefimize bir an önce ulasalım

Bende hergun en az birkere tartiliyorum ama bende karar verdim tartilmicam zaten hic kiloda vermedim iradesizligime sinir oluyorum biturlu adapte olamadim diyete

Ben aslında acayip motive olmuş bir şekilde gidiyordum ama bu düğün beni mahvetti. Bugün tekrardan hem diyetime başladım hem leslie 3e başladım. Spor yapınca insanın yiyesi gelmiyor, emeklerime yazık diye düşünüyorum.

[QU"ebsar, post: 43456968, member: 675274"]Ayyy bende diycemmi acaba kaldi 5 kilo diye[/QUOTE]
En kisa zamanda sende diyeceksin inşallah

Bende hergun en az birkere tartiliyorum ama bende karar verdim tartilmicam zaten hic kiloda vermedim iradesizligime sinir oluyorum biturlu adapte olamadim diyete
aslında en doğrusu haftada bir tartılmak ama ben merakıma yenik düşüp en azından 2-3 günde bir tartılıyorum mecburen. ama o da motivasyon oluyor aslında

Benim de hedefim uzun süredir 10 kilo vermek bir ara 66 kiloya çıkmıştım sonra ramazan biraz diyet falan derken 64 ü gördüm ve burda takıldım. Ara ara 63ü de gördüğüm oldu diyetle ama bırakınca hoop geri 64 kilo. Çok da sıkıldım aynı kiloda kalmaktan. Ben de 3 hafta önce spora başladım. Haftada 3 gün pilates yapıyorum günlük 5000 adım atma hedefi koydum kendime bir de. Masa başı işte çalıştığımdan anca 5000 adım atabiliyorum hafta içleri. O da zorlamayla yoksa günlük 3000 adımda kalıyorum eğer hiç bi şey yapmazsam.

Sabah 4 gün kurusu üzerine kaymak ceviz
2yumurta
cörekotlu peynir
12zeytin
biber-havuç (zeytinyağlı limonlu)
Ihlamur

az önce leslie 3te bitti

Akşam: karnabahar pizzası
arabaşı çorbası
Turp
turşu

aralarda 1 Türk kahvesi

Karnabahar pizzasini merak ettim nasil hazirlaniyo
Orta boy karnabaharı robotta kıydım iyice içine 3 yumurta baharat zeytinyağı tuz kattım karıstırıp borcama koydum hamur gibi. Onu bi 15 dakika 200 derecede pişirdim. Daha sinra üzerine pizza malzemesi işte aklına ne gelirse koydum, domates, kırmızı biber, sarımsak vb. O üstüne koyduklarımıda yağlayıp koydum ama yanmasın diye. Oda pişince üzerine eski kaşar rendeleyip kızarttım biraz.
Harika bi lezzzet kesinlikle tavsiye ederim.

Kızlar tarifler yazarım demiştim,ancak fırsat bulabildim kusura bakmayın nolur

İlk olarak zeytinyağlı taze fasulyeden başlayalım,ben yıllarca hep yanlış pişirmişim fasulyeyi

Malzemeler:
1 kg taze fasulye
1 çay bardağı zeytinyağı
2 kuru soğan
2 domates(olgun)
1 limon(dilimlenmiş)
kristal kaya tuzu(ağız tadına göre)

hazırlama:
1.fasulyeleri bol suyla yıkayın,uçlarını ayıklayın ve elle ikiye kırarak tencereye koyun.Soğan ve domatesleri soyun ve küçük küp şeklinde doğrayıp,fasulyelerin üzerine ilave edin. Zeytinyağınıda ekleyip kısık ateşte pişirin.
2.Ateşi söndürünce tuzunu ilave edip,karıştırın.Limon dilimleri ile servis edin.

NOT:Genelde domatesin suyu fasulyeleri pişirmeye yetiyor ama yemek pişerken arada kontrol edin,eğer domatesin suyu çekildikten sonra fasulyeler pişmemişse bir çay bardağı kadar su ilave edebilirsiniz.
NOT:Aynı tarifi taze bamya ve barbunya ile de yapabilirsiniz.Yalnız bamyaları ayıklarken tepelerini derin almamaya dikkat etmelisiniz!Çünkü çok derin kesilen bamyalar suyla temas edince yapışkan bir hal alır.Bamyaları ayıklarken kararmamaları için sirkeli veya limonlu suda bekletin.Ayrıca taze fasulye ve bamyayı kuzu veya dana kuşbaşı etiyle de yapabilirsiniz.

Tariflerin devamı gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…