yok abla cok önemli değil boyle çürüklük denk gelince temkinliyim allah korkusu olan vicdan li merhametli biri olursa olur yoksa cok mühim değil. haram sevdalardan uzak tutsun AllahÜzülme Aysel, sen de bulursun.
bunuda herkes kafasına gore uyduruyor bak sesimi çıkarmıyorumSen de bi karar ver be, Ayselsu mu Aysegul mu, Aysehan mi
İki tane arkadaşı varmış adamın , onlar seviyormuş yeter bence.Bir kere benim abim kart zampara değil, işinde gücünde efendi bir adam. Rica ediyorum bu tarz konuşmalar yapmayın. Efendi bir insan kendisi. Arkadaş çevresinde çok sevilir.
Amin cınım.yok abla cok önemli değil boyle çürüklük denk gelince temkinliyim allah korkusu olan vicdan li merhametli biri olursa olur yoksa cok mühim değil. haram sevdalardan uzak tutsun Allah
ahahah aynı benim geçmiş davranışım kendimi kandırma şeklim kiz gorumce seninde paranı yer bak. Kart abin biraz karakter yüklemesi yapsınBir kere benim abim kart zampara değil, işinde gücünde efendi bir adam. Rica ediyorum bu tarz konuşmalar yapmayın. Efendi bir insan kendisi. Arkadaş çevresinde çok sevilir.
ben herkes seviyor adam melek gibi görüyordum. adamın imkanı olsa bana şunu yapar bunu yapar diye kendimi kandırırdım ah ulan ne safmışım. ya bunları geçtim su an vicdan azabı cekiyorum o kadının yerinde olsaydım ne kadar yikilirdim diyeİki tane arkadaşı varmış adamın , onlar seviyormuş yeter bence.
Hala boşluktasin, o yüzden de pisman edicem bahanesiyle adamla mesajlasip yeniden kontakt kurmanin derdindesinsonucta bende hata yaptım aslında kimse üzülsün istemem bu hayatta ama ben boşluğa düştüğümden saçma davrandim
yok hincimi alacaktım ama o kartzampara için değmez bak beni unutmamis keriz dedirtmeye niyetim yokHala boşluktasin, o yüzden de pisman edicem bahanesiyle adamla mesajlasip yeniden kontakt kurmanin derdindesin
sen abini yönlendir canim. nede olsa sen gorumcesin huyunu suyunu bilirsinSiz mesaj atıp karakter yüklemesi yapar mısınız rica etsem? Çünkü çok efendi ve düzgün görünüyor. Ben konduramıyorum. Sorgulamıyorum da.
belki bir damar çekmiştir abineSiz mesaj atıp karakter yüklemesi yapar mısınız rica etsem? Çünkü çok efendi ve düzgün görünüyor. Ben konduramıyorum. Sorgulamıyorum da.
benim tek.pişmanlığın o kadın onun haricinde adam ayrılmış ayrılmamış umrumda değil ona yapan bana neler neler yapmazOf amma uzattın ya, ama ben sıkıldım. Hırsını alamadın sanaldan olmayan görümce yerine koyup bana mı saydırmak niyetin? Alt tarafı bi espri yaptım ya4 yıl evli olduğunu bile bile adamla birlikte olmuşsun. Daha 20 yaşındayken boyundan büyük işlere kaptırmışsın kendini, baktın gördün adam boşanmıyor hırs yaptın işte, kabul et. Hiç kandırıldım falan deme, bu sana ders olsun, aklını kullan, sen o adama ne dersen de giden 4 yılın geri gelmeyecek. Daha 24 yaşındasın, önüne bak. Burdan bize saydırınca yaşadıkların temize çıkmıyor.
Aman ha sakın yönlendirmeyinsen abini yönlendir canim. nede olsa sen gorumcesin huyunu suyunu bilirsin
benim için öyle değil sen buna inanıp mutlu olacaksan oyle olsun. ne diyeyim oyle degil desemde zaten istediğine inanacgin için öyle mutlu ol oyle olsunAdam ayrilmis ayrilmamis, bence umurunda Aysel, o yuzden hirsini alamiyosun, illa arayip adami gagalamak istiyosun
Oyle degilse önüne bak artikbenim için öyle değil sen buna inanıp mutlu olacaksan oyle olsun. ne diyeyim oyle degil desemde zaten istediğine inanacgin için öyle mutlu ol oyle olsun
Aysel her seferinde farklı şeyler söylediği için her karakterine ayrı isim verdimSen de bi karar ver be, Ayselsu mu Aysegul mu, Aysehan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?