karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

genç olan kişi farkli bunlada 4 yıl görüştüğünü burdakiler yazdılar çizdiler bende tamam oyle dedim

Ya onu sorduk ama özellikle. Genç olan mı bu dedik hayır dedi. Üstüne basa basa uzun yıllar ilişki yaşadım evli olduğunu bilmiyordum dedi. Hepsi tamamen kendi beyanı.

genç olan kişi farkli bunlada 4 yıl görüştüğünü burdakiler yazdılar çizdiler bende tamam oyle dedim
Yalan söylüyorsun, net.

3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz ki

Sen bi oku bakalım.
Sen bu adamla sevgilin varken görüşmeye başlamışsın. Sonra adamın evli olduğu ortaya çıkmış. E ödeşmişsiniz. Sen sevgilinden özür dilesene adama konuşacağına. Adam Allah’ından bulsun,sende öyle.

ben sevgilimle konuşmayı bırakmıştım bu şekilde olunca o da beni aramiyordu ettiğin bedduanin başına dönmesi dileğimle. bilmeden yorum yapıyorsun

ben sevgilimle konuşmayı bırakmıştım bu şekilde olunca o da beni aramiyordu ettiğin bedduanin başına dönmesi dileğimle. bilmeden yorum yapıyorsun
Neden beddua edeyim? Bu beddua değil, sadece söylem.
Sevgilin varken hoşlanmaya başlamadın mı bu adamdan? Seçenek olarak yazmışsın işte konunda. Herkes önce kendisine baksın, burada yalan söylemeye gerek yok.

ne kadar uzun olacak ne kadar uzun olacak diye yazan biri vardi o mesajı da çıkarırsanız sevinirim ben useniyorumda. napayim salladım gitti
Heh yalan söyledin yani. Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın adamın evli olduğunu bilmediğini söylediği kısma neden inanalım peki ayselgül? Sen dürüst değilsin ki, bizi bırak kendine bile dürüst değilsin. Üstelik sen söyledin dediğimizde hayır ben söylemedim siz uyduruyorsunuz deyip iki mesaj sonra salladım öyle ya diyerek iftiraya da göz kırpıyorsun. Biz senin gibi bir insana neden inanalım?

Şimdi neye inanırsanız inanın diye cevap vereceksin muhtemelen her zamanki gibi ama burada bile kazanamadığın güveni gerçek hayattaki insanlardan hiç kazanamazsın aysel.

Neden beddua edeyim? Bu beddua değil, sadece söylem.
Sevgilin varken hoşlanmaya başlamadın mı bu adamdan? Seçenek olarak yazmışsın işte konunda. Herkes önce kendisine baksın, burada yalan söylemeye gerek yok.
cok teşekkür ederim haklisiniz sorgulayacgim bu durumu yalnızlık hissinden evet bir şey görmez oldum hep altında iyidir sebebine sığınmak istedim
birde bu mesajıma bakın geçmiş konularda yargılamak kolay tabi işinize geleni almak

işinize gelen mesajı alıntılayıp geçmiş konularda yaptığım yorum neden göz ardı ediyorsunuz bir uy evli olabilir dedikten sonra ben ne yazmışım mesela

suan ıcımden aysel gıt basımdan ben sana gore degılım sıırını okumak gectı

aysel
neden ya neden
neden takılıp kalıyorsun

bı yoluna gıtsen bır onune baksan kendıne ezıyet etmesen bır destek alsan saglıklı dusunemıyorsun dogru kararlar veremıyorsun farkında degıl mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…