ne güzel yoldum enayiyi diyecek bence utanma olsa yapmazdı diye düşünüyorum suanSence adam pisman olup ahlak abidesine donucek mi?
4 sene diye siz uydurdunuz yine diyorum4 sene ilişki yaşadıktan sonra mesajlarını okumaya karar vermiş, yersen
genç olan kişi farkli bunlada 4 yıl görüştüğünü burdakiler yazdılar çizdiler bende tamam oyle dedimDur seni yormayayım bulup atayım sana.
Nedense ben aynı kişiyi 4 yıldır tanımadığını düşünüyorum. Birinci genç ilgisiz sevgilisinden bahsediyor sonra evli olduğu ortaya çıkıyor falan.
Bence ikiside farklı kişiler. Evli olan adamla daha sonra görüşmeye başladı ama adam evli çıktı. Buraya konu açtığında millet hani ilgisiz sevgilin vardı diyince hayır aynı kişiler diyip kıvırdı. Şuan toplamaya çalışıyor ama farkında değil battığının. Eğer doğruysa bile isteye gözlerini kapamış evli olmasına, koskoca 4 yıldan bahsediyoruz.
4 sene diye siz uydurdunuz yine diyorum
3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz ki
Ya onu sorduk ama özellikle. Genç olan mı bu dedik hayır dedi. Üstüne basa basa uzun yıllar ilişki yaşadım evli olduğunu bilmiyordum dedi. Hepsi tamamen kendi beyanı.Dur seni yormayayım bulup atayım sana.
Nedense ben aynı kişiyi 4 yıldır tanımadığını düşünüyorum. Birinci genç ilgisiz sevgilisinden bahsediyor sonra evli olduğu ortaya çıkıyor falan.
Bence ikiside farklı kişiler. Evli olan adamla daha sonra görüşmeye başladı ama adam evli çıktı. Buraya konu açtığında millet hani ilgisiz sevgilin vardı diyince hayır aynı kişiler diyip kıvırdı. Şuan toplamaya çalışıyor ama farkında değil battığının. Eğer doğruysa bile isteye gözlerini kapamış evli olmasına, koskoca 4 yıldan bahsediyoruz.
Yalan söylüyorsun, net.genç olan kişi farkli bunlada 4 yıl görüştüğünü burdakiler yazdılar çizdiler bende tamam oyle dedim
baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. Birde baska biri karşıma cikti bu kisi benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz ki
Sen bi oku bakalım.daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
ne kadar uzun olacak ne kadar uzun olacak diye yazan biri vardi o mesajı da çıkarırsanız sevinirim ben useniyorumda. napayim salladım gittiBen mi yazdım bu mesacı ayselsu?
3 4 yıl diye salladimsalladimBen mi yazdım bu mesacı ayselsu?
ben sevgilimle konuşmayı bırakmıştım bu şekilde olunca o da beni aramiyordu ettiğin bedduanin başına dönmesi dileğimle. bilmeden yorum yapıyorsunYalan söylüyorsun, net.
Sen bi oku bakalım.
Sen bu adamla sevgilin varken görüşmeye başlamışsın. Sonra adamın evli olduğu ortaya çıkmış. E ödeşmişsiniz. Sen sevgilinden özür dilesene adama konuşacağına. Adam Allah’ından bulsun,sende öyle.
sorgulamadım sonucta yaşca büyük biri göz yummuş oldumEvli olduğunu bilerek mi beraber oldunuz bu kişiyle?
Neden beddua edeyim? Bu beddua değil, sadece söylem.ben sevgilimle konuşmayı bırakmıştım bu şekilde olunca o da beni aramiyordu ettiğin bedduanin başına dönmesi dileğimle. bilmeden yorum yapıyorsun
Heh yalan söyledin yani. Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın adamın evli olduğunu bilmediğini söylediği kısma neden inanalım peki ayselgül? Sen dürüst değilsin ki, bizi bırak kendine bile dürüst değilsin. Üstelik sen söyledin dediğimizde hayır ben söylemedim siz uyduruyorsunuz deyip iki mesaj sonra salladım öyle ya diyerek iftiraya da göz kırpıyorsun. Biz senin gibi bir insana neden inanalım?ne kadar uzun olacak ne kadar uzun olacak diye yazan biri vardi o mesajı da çıkarırsanız sevinirim ben useniyorumda. napayim salladım gitti
Nasıl yani evli olduğunu bile bile devam mı ettiniz...?sorgulamadım sonucta yaşca büyük biri göz yummuş oldum
Neden beddua edeyim? Bu beddua değil, sadece söylem.
Sevgilin varken hoşlanmaya başlamadın mı bu adamdan? Seçenek olarak yazmışsın işte konunda. Herkes önce kendisine baksın, burada yalan söylemeye gerek yok.
birde bu mesajıma bakın geçmiş konularda yargılamak kolay tabi işinize geleni almakcok teşekkür ederim haklisiniz sorgulayacgim bu durumu yalnızlık hissinden evet bir şey görmez oldum hep altında iyidir sebebine sığınmak istedim
At at. Karısı görsün de birken iki olsunlar başına.bu evli olan şahsa söylediği yalanlarını yüzüne vuran mesaj atayım mı birazda hakaret edip. o kadar zoruma gidiyor ki oyle kalakaldim
işinize gelen mesajı alıntılayıp geçmiş konularda yaptığım yorum neden göz ardı ediyorsunuz bir uy evli olabilir dedikten sonra ben ne yazmışım meselaHeh yalan söyledin yani. Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın adamın evli olduğunu bilmediğini söylediği kısma neden inanalım peki ayselgül? Sen dürüst değilsin ki, bizi bırak kendine bile dürüst değilsin. Üstelik sen söyledin dediğimizde hayır ben söylemedim siz uyduruyorsunuz deyip iki mesaj sonra salladım öyle ya diyerek iftiraya da göz kırpıyorsun. Biz senin gibi bir insana neden inanalım?
Şimdi neye inanırsanız inanın diye cevap vereceksin muhtemelen her zamanki gibi ama burada bile kazanamadığın güveni gerçek hayattaki insanlardan hiç kazanamazsın aysel.
karısıyla benim isim olmaz kadının allah yolunu açık etsinAt at. Karısı görsün de birken iki olsunlar başına.
Onun senle çok işi olur ama. At mesajı sen. Bu kafayla er geç bulacaksın bir bela zaten, tez elden bul da rahat et.karısıyla benim isim olmaz kadının allah yolunu açık etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?