- Konu Sahibi karbeyaz07
-
ben işe geç kaldığım zamanlar hazırlaması pratik olduğu için alıyordum ama şimdi yulaf ezmesi kullanıyorum canım
Canım benim evet gerçekten çok hoş ve güzel bir kızsın, ama ben zayıfladığında daha daha güzel olucağına çünkü kendine güvenin geliceğine eminim, tatlım sana çok fazla uzatmadan birşey dicem, hormon testi yaptır, iyi bir endokrin uzmanınıa git, dahiliye değil, endokrin uzmanı istda isen sana bir doktor tavsiye edebilrim, önce tiroid hormonlarına, ve düşük şekerin yani hipoglisemi olup olmadıgına baktır, kilo veremeyen hastalar genelde hormon sıkıntısı olan hastalar oluyor, sadece ilaçla ve vucuduna göre uygun diyetlerle çok hızlı netice alabilirsin,her diyeti yapman sonuç vermeyebilir düşük şeker hastalrı şekerli gıdalar değil karbonhidrat diyetleri ile zayıflar kilolarını korurlar, tiroid hastaları ilaçlarla zayıflar diyestisyenin kan değerlerine göre hazırladıkları kişisel diyetleri yaparlar, herşey gönlünce olsun dualrımla..:)
hıı hani zayıflatıyosa alayım dedim ben kahvaltı yapmıyorum bu hevesle yapardım belki
Sabah
4 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
2 tatlı kaşığı bal
Domates
Zeytin
Ara öğün
100 gr meyveli yoğurt
Öğlen
6 kaşık sebze yemeği
5 Kaşık pilav
2 dilim ekmek
Yoğurt
Ara öğün
2 küçük kurabiye
Bitki çayı
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Bugün nedne böyle çok oldu bilmiyorum ama aşırı acıktım
yediklerin cok güzel.belki ekmek ve pilav biraz cok olmus olabilir.ama ona göre hareket edip telafi edebilirsin die düşünüyorum..bu arada bende 67 kilo olugumu ögrendim.senin sayende kendimi toparlamaya karar verdim ve fena sayılmam iyi gidiyo gibiyim.ne zamandır tartılmıyodum .önemsemediğimden tartıya pil bile almıyordumbugün tartıya pil aldım.tartıldım ve kilomu not ettim.senin sayende gaza geldim kilo vercem.tabi birbirimize destegimizle sende incecik olacaksın...buna nedense cok inanıyorum.fotolarına bakıcaz sonra ay ne kadarda güzel kilo verdim diyeceksin.her fazla yediğinde bu siteyi düşün ve yeme bnce böyle böyle o atıştırma isteginde azalıcak.sana inandıgım kadr sende kendine inan.ve haftalık tartılıp kilomuzu yazalım.mesela pazartesi günleri kilomuzu yazma günlerimiz olsun.her pazartesi birbirimize verdiğimiz rapor sayesinde kendimize daha cok engel oluruz.tabi benim önerim kabul ederseniz
Sabah
4 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
2 tatlı kaşığı bal
Domates
Zeytin
Ara öğün
100 gr meyveli yoğurt
Öğlen
6 kaşık sebze yemeği
5 Kaşık pilav
2 dilim ekmek
Yoğurt
Ara öğün
2 küçük kurabiye
Bitki çayı
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Bugün nedne böyle çok oldu bilmiyorum ama aşırı acıktım
selam kızlar burada olun 45dk geliyorum :))
ayyy o ekmekler ne öleolsun arada olur böyle yarın telafi edersin kaçırdıklarını
bende yazıyım yediklerimi
sabah
3 dilim kepek ekmeği
biraz beyaz biraz kaşar peynir
3 zeytin
marul domates biber
2 bardak tatlandırıcı atılmış çay
ara
1 bardak süt
öğlen
kahvaltıyı geç ettiğim için öğlen yemeği yok
ara
1 tane vişneli k bar 1 bardak diet kola
akşam
salata
yarım kase mercimek çorbası
yarım porsiyon taze fasulye
yarım porsiyon mantar yemeği
1 bardak ice tea
yarım dilimcikte kepek ekmeği
evet tatlım yarın farklı olur inşallah
bu arada çok güzel bi liste bravosabah erken kalkarsak daha da güzel olur öğlen yemeği konabilir :) çok acıkmamak için..bu arada ben bugün 2,5 litre su içtim ayrıca ama yürüyüş yapamadım ders başındaydım tüm gün :2:
Ben birkaç gündür suyu az içiyorum. Yanıma kocaman sürahi koyucam yarın yoksa aklıma gelmiyor
Yarın kuföre falan gidicem öbür günde tekrar yürüyüşlere başlamayı planlıyorum. İnşallah yaniBirde lesliemi ne öle bişi gördüm başlığın birinde. onudamı yapsak napsak. Değişik güzel bi spora benziyor :44:
ya şu sınavlar geçmeden spora pek vakit ayıramicam malsef :S sınavlardan sonra her hafta sonu yüzmeye gitmeyi düşünüyorum bende.. inşallah yaniyarın kendimi kısıtlayacağım braz daha şu domates salatalığı bol yemem lazımm aklıma gelmio pek aslında :S yoksa yerim severim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?