Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

Hani şarkısı varya "iz bırakır lezzettii eti çikolata keyfiii"
diye :))
Onun ince sticklerinden yiyorum. Her birinin üzerinde 55 kalori yazıyor.

hııı onları çok seviodum bende diyet öncesi yedm en son ya aslında eti formun çikolataları var..çikolata kaplı bisküvileri var tadı albeni gibi güzel onlardan deneyeblrsn ben onlardan yiyorum canım çok çkerse

Bu listeyi de çok beğendim, tebirkler :)
2 parça ceviz, 1 tam ceviz mi demek oluyor?
Bir de tarçın tatlı isteğini bastırıyor herhalde di mi? Ben hiç sevmem tarçını, ama öyleyse deneyeceğim...

Ya nebilim çay sonuçta aromalı çay. Meyve suyu içmekten iyidir ya.:44: Ay nebilim ben yemekte bişi içmeden duramıorum
Evet canım tatlı isteğini bastırıyor. Ama ben zaten tarçın delisi bir insan olduğum için utanmasam yemeklere bile katıcam.
Bu arada 2 parça cevizi 1 ceviz olarak düşünüp öle yazdım. Niye 1 ceviz yazmadıysam

selam güzel hatunlaaaaaaaaaaaaarrrr

sporumu yaptım kahvaltımı yaptım size bi selam vereyim dediiiimmmm

nasılsınız bakalım?

selam güzel hatunlaaaaaaaaaaaaarrrr

sporumu yaptım kahvaltımı yaptım size bi selam vereyim dediiiimmmm

nasılsınız bakalım?

Selam canım hoşgeldin. İyiyim bende kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim oturuyorum. Gece erken yatmayı başarabilirsem sabah yürüyüşlerine çıkıcam ama 3 ten önce yatamıyorum

Selam canım hoşgeldin. İyiyim bende kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim oturuyorum. Gece erken yatmayı başarabilirsem sabah yürüyüşlerine çıkıcam ama 3 ten önce yatamıyorum

hoşbuldum canım.ohh bende şu yeşil çayı içemiyorum her çeşidini denedim ama içemiyorum bende form plus die bi markanın karışık çayını içiyorum bakalım.aynen bende erken uyuyamazdım ama sabahları erken kalkıp spor yapınca erkenden uykum geliyo gece baya düzene girdim bakalım bugün aynada kendimi çok sevdim ee 20 kilo gidince yeniden doğmuş gibi oluyoo

iyidir canım sen nasılsın :)

bende iyiyim biraz çeyiz işleri için çarşıya çıkıcam :87:

tanyeliicm şekercim nasılsın diyet motivasyon nasıl gidiyor.geçmişe dönük sayfaları okuyamadım akşam bakıcam.umarım iyisindir.bol bol yanaklrından sıkıyorum kucak dolusu öpücükler içimden sana sakın kilo verme demek geliyor. okadar tatlısınki. ama ileriki yıllarda sağlık sorunu yaşamaman için kilolardan kurtulmalısın.

Form plus ın karışık çayı çok güzel oluyor evet.Bizdede var amayeşili içiyorum ben. Annem form plus içiyor. Canım yeşil çayın içine karanfil atıp limon sıkmayı deneozaman daha güzel oluyor tadı

bence kesin vermişsindir.ha ama verdiysende üzülmek yok yola devam diyorum.bugün olmazsa yarın yarın olmazsa obür gün..ama inanıyorum en sonunda hepimiz istediğimize kavuşacagız.

evet ya dayanamıyorum zaman hiç geçmiyo hiç vermiyomuşum gibi sanki

Bunu size yazmaya utanıyorum..bana ne derseniz deyin ben hakediyorum ağlasamda fayda etmez..Bu
nun bahanesi yok..Arkadaşım geldi ve diyeti bozdum bugün.. ona dyetteyim demeye utandığım için yedim...
13/04/11
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
2 tatlı kaşığı bal
domates

öğlen
bir tabak makarna (az ketçap mayonezli)

ara öğün
fındık-badem

akşam
2 biber dolması
Yarım kase çorba
1 dilim ekmek
Yoğurt

Ara
1 paket bisküvi
2 tatlı kaşığı bal
diyet cola

13/04/11
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
2 tatlı ....

Şu beğen butonunun yanına birde beğenme butonu koysunlar artık

Bende yazıyım menümü

Sabah

3 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
biraz kaşar biraz beyaz peynir
domates
salatalık
marul
1 bardak çay

Ara
yok

öğlen

3 kaşık piyaz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak ice tea

Ara
yok

Akşam

3 kaşık piyaz
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşık yoğurt
salata
1 bardak diyet kola

2 saat sonra

yazmaya utanıyorum bunu :78:
4 kaşık yoğurdun içine rendelenmiş elma,3 ceviz, tarçın, 2 tane parçalanmış kayısılı eti form bisküvi ama çok güzel oldu

tarıfın super gorunuyor bende denıyecegımm :)))))) ayrıca saglıklıı bısıyapmışsın bence :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…