Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

bence doktorunun söylediğini yapmalısın.bildiğim kadarıyla günlük alman gereken kalori miktarını falan hesaplatmısın.yürüyüş diyip geçme çok güzel bi egzersiz 2,5 saat yürüdüğünü söylemişsin.bi kez tv de doktordan duymuştum gündüz yürüyüsun ya gece yatarken bile vücudunda enerji kaybı oluyomuş vücudun kalori yakmaya devam ediyomuş.yürüdüm bitti yanan yandı değil yani.elinden geldiğince yürümeye çalış.hapları deneme ama akşam yemeklerini hafif tutman yararına olabilir.bende bikaç gündür sirkeli ballı su içiyorum ve hiç açıktırmıyor gerçekten.midende problem yoksa deneyebilirsin.burdada var topikler ordan araştırdım.ılık su bir tatlı kaşığı bal bir yemek kaşığı elme sirkesi sabah aç karınla kahvaltıdan yarım saat önce ve de akşamları gece yatmadan içiyorum.form çayına göre tadı çok çok iyi bence ben sevdim limonota gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaaaaaaaaaaaaar 1 kilo vermişim üstelik bu dikkatiszliğime rağmeeeen

canim aksam yemeklerini hafif ye
miden kuculdukce cok az yiyerek doyarsin ki baslamissinda zaten bir kilo vermissin bile cok sevindim arkasida gelicek insallah
hepimiz zaman zaman destege ihtiyac duyuyoruz tabiki ama yinede yanlizda olsan kendi kendine destek ol basaricagina inan bunuda zamanla etrafindaki insanlarda anlar bende oyle cok guclu biri degilimdir elestiriler canimi sikar ama hayatta hep sunu dusunurum destek bir yere kadar aslinda hep yanlizim en iyisi destekcim yine kendim olurum
burda sana destek hepimiz veririz gercekten samimiyetle ve kilo verdigini gormek benide ve daha eminimburdaki bir cok kisiyi mutlu eder ilk adimi attin zaten karar verdin gerisi gelicektir etrafindaki insanlarin bile sen zayifladikca tavirlari degisir seninde kendine guvenin gelir bunlari dusun biraz
mutlaka basaricaksin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Tanyeli ve diğer arkadaşlar, konuyu okuduğumda üye olmaya karar verdim ve sonunda başardım.
Birlikte hareket etmek sanıyorum bizi çok daha fazla motive edecek. Ben de yanınızda olmak ve destek vermek- destek almak istiyorum.

Bende hayatımın hiç bir döneminde zayıf olmadım. Bildim bileli kiloluyum, gençlik yıllarım hep balık etli olarak geçti. Ama evlenip üzerine bir de doğum yapınca kilolarım aldı başını gitti. Şimdi 32 yaşımdayım ve tam tamına 108 kiloyum :26:
Eşim bu halimi seviyor, genelde çevremden pek tepki almıyorum bu konu ile ilgili ama, ben artık bu durumdan o kadar rahatsızım ki..
Ne düzgün yürüyebiliyorum, ne güzel giyinebiliyorum, ne de çocuğumla yeteri kadar ilgilenebiliyorum.. İki merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum, alışveriş benim için işkence haline dönüştü. Çocuğumun peşinden koşamıyorum bile, oynadığımız küçücük oyunlar bile beni yormaya yetiyor. Artık sağlığımdan da olacağım böyle giderse..
Masa başı bir işim var, evden işe araba ile gidip geliyorum ve işlerimin yoğunluğundan kendime hiç vakit ayıramıyorum.
İki hafta önce artık bu durumun beni çok mutsuz ettiğini anladım ve artık harekete geçmeye karar verdim. Araştırdım ve yapabileceğim en mantıklı ve sağlıklı yöntemin diyet olduğunu anladım.
Bir diyetisyen buldum kendime. Gereken kan tahlilleri vs yapıldı, hormonal bir problem olmadığı anlaşıldı ve ben salı gününden beri diyet yapıyorum. Bugün 5. günüm.

Daha önce de ufak tefek diyet denemelerim olmuştu ama hepsi 2. ya da 3. günde son bulmuştu. Ama bu sefer galiba kendimi çok iyi motive ettim, 5.güne kadar geldim.
Hep böyle gitmeyeceğini biliyorum.. Mutlaka bir gün tepem atacak, yeter diyip bozmaya kalkacağım. Bu yüzden bende sizlerden destek almak istiyorum. Çevremde bana bu konuda destek olabilecek, en azından yaşadıklarımı anlayabilecek kimse yok çünkü..
Henüz kilo verip vermediğimi bilmiyorum. Salı günü gideceğim kontrole. Ama diyet yaptığım zaman genelde kendimi kötü hissederim, sinirli olurum falan.
Bu sefer öyle şeyler hissetmiyorum. Daha iyiyim, başaracağıma inanmak istiyorum.

Canım ablacım,şimdilik günde 1 saat yürüyüşle idare et.Spor çok yapamıyorsan.Bence başaracaksın,hepimiz başaracağız.Fıstık olacağız fıstıkkk.Başarılarrrrr

kızlar aramıza bi kişi daha katıldı..ama o bir erkek ve aramıza katılamayacagı için sadece benim yoldasım olcak. erkek arkadasımda kilo vermeye karar verdi. sizlerin paylasımlarını bende onula paylasıcam.hep beraber kilo vercez inşallah.moralini bozma tanyeli ve bi kaç kişiye kızdın die yazmamazlıkta yapma.ben senin sıkı takipcinim.ve kendimden cok sana inanıyorum kilo verceksin die..sırf benim için yaz yine de yaz

Canlarım benim beni okadar mutlu ettiniz ki asla ve asla yalnız değilim bu yolda biliyorum hepiniz çok iyi arkadaşlar oldunuz bana bugün nişanlımla gezmeye çıkmıştık daha yeni geldim eve..dışardaydım şımarıklık yaptım kaçırdım bugün yazmaya utanıom o derece :S ama söz söz söz toparlicam hemen salmayacağım kendimi..çünkü bugün alışverişe çıktım güya yazlık ama hiçbişey bulamadım hepsi s-m-l beden :S ben malum xxl dahada hırslandım sizin de desteğinizle herşey güzel olacak inşallah :) iyiki varsınız
singlelife+ senden vazgeçmem yavrum

hoşgeldin aramıza canım benim :)

öyle takılıyorum kafama göre bakıyoum sana yoksun çıkıyorum neyse arada olur kaçamak yaa (destek yerinme köstek oluyorum sanırım) bide olmasın hıııı . bende şu İst. dönüşü kesin başlayacam yaza fit gireceğim ya 5günde 5kg diyeti vardı topiklerin tekinde ona başlayacağım baktın mı ona

Son düzenleme:

ben aslında hep netteyim okul gezme olmadığı sürece :) ya baktım o diyete ama hızlı verince hızlı alınıyor yani kendim için sölim ben ondan dolayı doktorun verdiğinden devam edicem bi de akşam altıdan sonra yemiyorum oda iyi :)

bende kahvaltı ettim sonra naılsa diyete başlayacağım diye pudingle cicibebe yedim sonra bişiy yemedim ama:82:

bende bugün browni parçacıklı dondurma yedim :S iradesizim ben yaa

diyet bozduracak birşey ama oo :)) bize geçende arkadaşla diyoruz kızım zayıflamamız lazım millet ne güzel zayıf tamam zayıflayalım dedik tam 10saniye sonra nereye gidelim yemeğe diyoruz :)) bende zor zayıflarım

Herkese merhaba
Konuyu kaçtır açıp açıp okuyorum. Bende kendimi bildim bileli hep kilolu bir bayan olmuşumdur. 22 yaşındayım boyum 1,75 ve kilom üçlü rakamlarda. Yazmaya bile utanıyorum. Yaklaşık 1.5 aydır diyet yapıyorum. Aslında diyet değil sağlıklı besleniyorum. İlk 1 hafta yürüyüş yaptım fakat şuanda yapmıyorum diyebilirim. Bilmiyorum içimden gelmiyor. Ama eskisi gibide beslenmiyorum. Ve kilo verdiğimi hissediyorum. Annem ve babamda bunu söylüyorlar. Kıyafetlerimdende bunu anlıyorum. Birkaç kilocuk gitti. İlk başta tartılmamıştım. Evimizde tartı yoktu. Yaklaşık 1 hafta önce tartı aldık ve ilk başladıgımki kilomu bilmiyorum. Zaten şuankinide yazmıyorum. 3 lü rakamlardayım bunu bilin. Okadar çok diyet yaptımki. Benim kadar çok diyet yapıpta bırakan yoktur herhalde. lise döneminde akupunktura gitmiştim. 79 kiloya kadar düşmüştüm. ama maddi açıdan bazı problemler yaşadıgımızdan bırakmak zorunda kalmıştım. Hooooop verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Tamamen benim suçum. Kopasıca boğazımı tutamadığım için geri aldım. Kilo yüzünden yaşadığım sorunları duygularımı yazmama hiç gerek bile yok aynılarını sizlerde yaşıyorsunuz çünkü biliyorum. bu yüzden benim sizi anladığım gibi sizlerinde beni anlayacağını biliyorum. Neyse yazdıkça yazıyorum Sadece içimden bu başlığa yazmak geldi okadar :78:

Benim alışveriş yaptığım bir mağaza var. İsmi Evans. Çok uzun süredir buradan alışveriş yapıyorum. Ürünleri kaliteli ve çok güzel. İlgilenirsen daha detaylı bilgi verebilirim :)

Son düzenleme:

benim kankaylada öyleydik o oldu 100 ben oldum 125 neyse imdi antepi kaznadı gitti ayrı kalınca diyet yapabiliyorum..onun babasının rastaurantı vardı bi de..ve şehrin en büyük ikinci restaurantıydı düşün yani halimizi herşey sınırsız işallah böyle devam ederim ya her hafta bi kilo verirsem iyiyim yani :) inşallah olacak olacak zayıflayacağız elifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…