Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

cok mesut oldum son cümleden dolayı

bize katıl tatlım bnde 22 yaşındayım 170 küsürde boy var ama burada okadar motive oldumki çok tatlı insanlar var ama acımasızlarda var olsun kimse kötülüğüme konuşmuyor bunu biliyorum..Ben hayatım bpyunca milyon kez diyet yaptım ama anladımki ihtiyacım olan tek şey destek..Motive olmak yaşdıklarını paylaşmak..acıkıyorum hala deli gibi ama burada bi güç var ne bilim nasıl inandrdıysam kendimi..kısıyorum artık yedklermden :) yavaş yavaş dahada azalacak inşallah dahada güzel olacak herşey..75 kg olayım yeter..

haydi bakalım inş. zayıflarız kıyafet alırken direk bedenine değilde modeline bakarız:81:

ya zayıflarız ya millet takır takır zayıflıyo biz mi zayıflayamacağız zayıflayacaz hemde en güzelleri olacaz . Sarkama olur mu ki ya:26:

elif : sarkma olmaması için yürüyüş şart kuzum :S ben yaz gelsin yüzücemde bol bol inşallah evimiz plaja yakın :)
aswang : ilgilenmem mi nerede nasıl ne kadar :)) söle hemen :))

elif : sarkma olmaması için yürüyüş şart kuzum :S ben yaz gelsin yüzücemde bol bol inşallah evimiz plaja yakın :)
aswang : ilgilenmem mi nerede nasıl ne kadar :)) söle hemen :))

ya benim selülitim var nasıl gidecem bilmiyorum denize off:26::26:

Hoşbuldum ozaman :78: Destek çok önemli. Hedeflediğimiz kilo ve sahip olduğmuz kilo biraz fazla olduğu için en önemli şey destek. Tek başına olmuyor. Yani ben tek başıma yapamıyorum. Milyon kere denedim her seferinde yarım kalan diyetler, hayaller ve artan kilolar. Ayy bak sizi bulunca bir heycan bastı içimi

ayy bende biz bu gazla incecik oluruzz

Tanyeli canım sen Antalya'da oturuyorsun sanırım. Bahsettiğim mağazanın şubeleri var fakat Antalyada malesef yok. Fiyatları biraz yüksek ama çeşitli indirimler sık sık oluyor. Ben indirim zamanları mutlaka gidiyorum. Bizlere göre geniş uzun çizmelerden tut bizim parmacıklarımıza göre yüzüğe kadar herşey var. Zaten bi giriyorsun kendini kaybediyorsun onumu alsam bunumu alsam diye. Site üzerinden sipariş verilebiliyor fakat site yabancı. Türkiyeye sipariş nasıl olur bir fikrim yok araştırmak lazım. :44:
Sitesinin linkide bu incelemek istersen:

Ankara Evans Mağazaları

Anka Mall – Evans
Ankara Gimat Alışveriş Merkezi 1. kat No: 11 Akköprü/ANKARA
Telefon: 0 312 541 20 19

İstanbul Evans Mağazaları

Cevahir Debenhams – Evans
Cevahir AVM Şişli
Telefon: 0 212 380 11 99

Metrocity – Evans
Metrocity Alisveris Merkezi No:171 Mag.Z29 1. Levent
Telefon: 0 212 344 06 32

Optimum İstanbul – Evans
İstiklal Sok No:10/4 Mağaza No:1K 96 Yenisahra-Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0 216 664 11 22

Ümraniye Carrefour – Evans
Inkilap Mah. Küçüksu Cad. No:68 Mag.B/ 038 B Ümraniye 34768
Telefon: 0 216 525 11 11

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen bende o heyecanla başladım ve okadar kaçamak yaptığım halde bir haftada bir kilo gitti..darısı diğer 50 kilomun başına
Yolumuz uzun birlikte olmazsak çok zor..insanın yaşam koçuna ihtiyacı varmış gerçekten hepimiz birbirimizin yaşam koçuyuz aslında :)
elif selülit için bitkisel karışımlar var aslında bakıver topiklerde yazar muhakkak benim artık portakal kabuğunu geçti ama şimdi önemli olan göbek sonra takıcam diğer herşeyi..

aswang : Ankaraya geliyorum ama arada ya bulduğum iyi oldu bu adresi :) çok sağol canım çok tatlısın

bi dönem bende çok kilo almıştım dedim yaşamak için yiyeceğim bundan sonra yemek için yaşamayacağım...sadece sağlıklı beslenmeye başladım ama elimde durmadan yemek var hep yiyorum ama ne bir salatalık bi çeri domates bi parça peynir elma 2 tane köfte yediysem bu 1 öğündü diyorum gözüm dönünce bol çaoban salata hafta da 1 gun de ne canm istiyrsa yarım porsiyn durmadan yedim ve kendime ay ayin etmedim bu sene değilse bile seneye incecik olcam dedim....Çok fazla kilom olmadığı için 7 ayda 10 kilo verdim kilom çok olsaydı eminim 30 kilo giderdi....hamurişi tatlı olmayınca istediğin kadar ye sebze meyve zayıflıyorsun yağ olmayınca vucut stoktakileri eritme başlıyor

ya bende göbek yok hatta benim yüzümde ince. ama benim göğüslerim kocaman 95beden başka hiçbir yerim yok öyle kg göre ama o göğüsler varya etek bedenim 44 ama üst 46 sinir oluyorum

Aynen bencede önemli olan şuan kilolar. Selülitmiş falan onları sonra düşünürüz. Ben geçen gün bir ürün aldım tombiş kollarımda kullanmak için. Normalde şimdiden bunları düşünmek istemediğim için almayı düşünmüyordum ama vimjoda indirime girmiş diye havada kaptım. Daha kullanmadım ama hakkında güzel yorumlar var. Salvosano Acai Yağı. bu ürünün kendi resmi sitesinde fiatı şuan 40 TL. Ben indirimle 5,85 TL ye aldım. Şaka gibi Şuandada bir indirim söz konusu fiyatı 10 TL. Ay düşünürseniz bakın vallahi
aswang : Ankaraya geliyorum ama arada ya bulduğum iyi oldu bu adresi :) çok sağol canım çok tatlısın
Rica ederim. ankaraya yolun düştümü ilk işin bu mağazaya gitmek olsun. Okadar diyorum yani

Son düzenleme:

ne işe yarıo ki? kollarına mı sürüosun yağı anlamadım :44:
elif : benimde göğüslerim küçük bilio musun sinir oluyorum

Açıklama olarak bunlar yazıyor. Valla yorumlara ve yazılanlara kandım aldım. Amaan dedim nasılsa indirimde 5,85 alayım ne olacak diyerekten. Normal fiyatı 40 TL diyor sitesinde. Henüz denemedim ama kokusu falan çok hoşuma gitti.

ACAI NEDİR ?
Acai’nin (Acai Üzümü-Acai Çileği-Acai Meyvesi); ana vatanı Güney Amerika’dır. Özellikle de Brezilya’nın yağmur ormanlarında yetişir. Güney Amerikalılar bu meyveden uzun yıllar enerji vermesi için suyunu sıkıp içerek faydalandılar. Bütün gün çalışan işçiler eve geldiklerinde çikolata soslu çilek tadındaki bu meyvenin suyuyla kendilerine gelebildiler.
Brezilyalılar’ın enerji vermesi için kullandıkları bu meyvenin bir mucize etkileri olduğu ortaya çıktı. Acai Üzümü; vücuda detox etkisi yapıyor! Toksinleri atarak inceltiyor. Bu etkisiyle son yıllarda doktorlar ve diyetisyenler kilo vermek isteyen hastalarına bu mucize meyveyi öneriyor.

Acai'nin Faydaları
Yağ parçalayıcıdır.
Bölgesel incelme sağlar.
Enerji yaktırır.
Metabolizmayı hızlandırır.
Yaşlanma belirtilerini geciktirir.
Hücre yeniler.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bütün kan değerlerini düzenler.
Kemik erimesine karşı koruyucudur.
Kalp ve damar hastalıklarında iyileştirici etki gösterir.

Acai meyvesinin bu mucize etkisi vücudunuzda inanılmaz sonuçlar veriyor! Bu meyvenin kilo verdirici özelliği ortaya çıktıktan beri çeşitli besin takviyelerinde ve zayıflama ilaçlarında kullanılıyor. Doğallığı tercih edenler ise her yerde bu meyveyi arıyor...
Fakat Güney Amerika meyvesi olan Acai Üzümü’nü her yerde bulmak o kadar da kolay değil... Bölgesel kilo problemi olanlar ise Acai’nin etkisini vücudunda kullanmak istiyor.

ayy ne güzel yaa bnimde küççük olsaydı keşke. benim ki kocaaaamaaan annemin ananesine çekmişim taş gibi hatun o güzellikte gitmiş göğüslerini bulmuşum ama zayıflayınca küçülür heralde inş.

elifcn : ya küçülüyor küçülmesinden ziyade benim kanka vardı ya az önce bahsettiğim oda kilo verdi mesela göğüsleri hem büyük hem çok sarkıktı ama şimdi düzeldi bayağı kilo verince göğüsleri çok güzel duruyor artık..
aswang : siteye baktımda içiliyo mu yenilio mu napılıo anlamadım

Ayyy koptum koptum
Masaj yapılarak sürülen cinsten canım

dışardan bakınca yiyecek gibi mor üzümler böğürtlen ahududu falan allahım yaa herşeye yiyecek gözüyle bakıyoruuum nasıl zayıflyacağım ben ya :) :44:

ayyyy inş. benim göğüslerim aşağıda başlıyo gerdanım uzun ondan sarkık gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…