Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

dışardan bakınca yiyecek gibi mor üzümler böğürtlen ahududu falan allahım yaa herşeye yiyecek gözüyle bakıyoruuum nasıl zayıflyacağım ben ya :) :44:

Yaaa kutusunu çok güzel yapmışlar gel beni ye diyor biz ne yapalım canım aaa ilk bakışta ismini cismini bilmeden görünce hap falanmış gibi algılanabilir normal bence

ayyyy inş. benim göğüslerim aşağıda başlıyo gerdanım uzun ondan sarkık gibi duruyo

Benim göğüslerimde kocaman ama ben onları kocaman halleriyle seviyorum Zayıflayınca veya kilo aldıkça boyutları değişiyor tabiki. Sende zayıfladığın zaman kçülecektir. Bende zayıfladığım zaman küçülücek malesef

Son düzenleme:
ayyyy inş. benim göğüslerim aşağıda başlıyo gerdanım uzun ondan sarkık gibi duruyo

yok ya inan düzeliyor..o arkadaşım kısa boylu bi de..sen uzunsun yine..zayıflayalımda inşallah fotoları paylaşıcam sizinle

roll-on a benzettim bende eğer baktığım oysa :))

Son düzenleme:
bak ya süper bi kutu sırf kutusuna alınır beşi br yerdem var şimdilik onunla iyiyim..herkes xxx öneriyor yüzde yüz zayıflatıyor filan diye ama bu zayıflama haplarında kullanılan bi madde varmış beynin bi bölümün etksz hale getiriyormuş çok sağlıksızmış yani..ki haplar gerçekten sağlık bakanlığı onayı olmadıkça kullanılmamalı ben hepsini denedim en çok xxx sonuç aldım ama geri aldım boğazımı tutamayınca :S bende yan etki olmadı ama başka bi arkadaşımın bağırsakları mahvoldu..bir diğeride xxx yüzünden şeker hastası oldu

Son düzenleyen: Moderatör:

abimlede konuşmuştum altın çilek al demiştim bana,o da bakmış xxx iyiymiş ondan alayım mı demişti sonra sağlıksız olur diye vazgeçtik .Ama bi yakınım altın çilek kullanıyormuş bağırsaklarını yumuşatmış tuvalete falan çıkarıyormuş aslında iyi biz birazcıcık kilolu güzel haturnlarda kabızlık sorunu oluyor.

5 i 1 yerde ve xxx de neyin nesiki :44:
Ben haplara artık karşıyım. Daha önce denedim ve hepsi kandırmaca bence. Boğazı tutup spor yaptınmı veriyorsun bukadar basit. Bir ara xxx denen şeyide denemiştim. Yok anacım yok boğazı tutucan dengeli beslenicen sporunu yapıcan böle hapmış ilaçmış para bayılmıcan. Vallahi bunlara para verene kadar bir spor salonuna yazılmak daha mantıklı. Çoğu kişi yiyim yiyim spor yapmıyım hap içiyim kilo vereyim kafasında olduğu için bu tarz haplara talep çok oluyor.

Bende kabızlık sorunu yok.Beşi bir yerde bitki çayı zaten bayağı rahatlatıyo idrara çok çıkıyorum tabi suyuda çok içiyorum.Altın çilek kullananların yorumlarını çok okudum internette aynen aswangin dediği gibi boğazı kısma ,yürüyüş ve bol su.. ben yazın yüzerek,su içerek ve diyetle 6 kilo vermiştim bi ayda..yani hap ilaç gerçkten gerekli değil ama bitki çayları olabilir gerçkten vücudu rahatlatıyor hiçbir zararıda yok..

Kızlar saat 02:30 olmuş benim uyku saatim çoktaaaaan geçmiş. Ben artık yatıp uyuyayım. Gün içerisinde görüşürüz. İyi geceleer

Kimsecikler yok burda Geç yatmanın sonucu olarak 11 de kalktım kahvaltımı ettim. Laptobun klavyesini temizliyim dedim. Demez olaydım Space tuşunu söktüm. Ayy sökmez olaydım Elimde kaldı tuş takıyorum böle bi garip oldu. Bozdum sanırım Söktüm tekrar koydum kenara minik parçaları kırmamak için kurcalamıyım dedim Minicik tuşa basa basa yazıyorum ne zor oldu böyle. Neyime beniiiim tuş söküp klavye temizlemek neyimeeee

burdayım tatlım çeviri yapıorum sabahtan beri yarınki mesleki ingilizce sınavım için :2: bende kahvaltıyı biraz kaçırdım gibi oldu ama öğlen ve akşam az yicem gün sonunda ne yediğimi yazarım buraya :) keşke uğraşmasaymışsın klavyeyle yaa

kızlarr,annemin içine sinmedi bu akupunkturcu perşembe günü için sevil nas candan randevu aldık.Bakalım 75 im şuan 55 olmam lazım.Ben inanıyorumm,fıstık olcağız hepimizzz

Şeytan dürttü resmen. Dayanamadım gene takmaya çalıştım tutan beyaz minik parçanın tekini kırdım ay allahım nasıl bir güç uyguladıysam Yarın servise götürüp kullanmadıgım bir tuşunkiyledeğiştirtip taktırıcam. Durup dururken masraf çıkarmakta üstüme yok tam sopalığım vallahi

Erken kalkmamız lazım aslından.Neyse bugün pazar bugünlük böle oldu napalım:78: Bende gün sonunda yazarım yediklerimi. Dünden beri canım tatlı istiyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor amaa kanmıycam o şeytana busefer. Klavyede hakkını kullandı o
Sen hangi bölümde okuyorsunki canım?

kızlarr,annemin içine sinmedi bu akupunkturcu perşembe günü için sevil nas candan randevu aldık.Bakalım 75 im şuan 55 olmam lazım.Ben inanıyorumm,fıstık olcağız hepimizzz

Canım bende bir dönem akupunktura gitmiştim. 1.5 sene kadar. Dediklerini uygularsan iyi ama sonuna kadar devam etmek lazım. Ben doktorumdan memnundum açta kalmıyordum. İğneler zaten çok enteresan bişey
Siz neden memnun kalmadınız?

Son düzenleme:
işletme ingilizce okuyorum artı dış ticaret iki üni dil ağırlıklı olunca mecbur :S deli gibi çeviriyle uğraştım bu arada başka büyük beden satış mağazası filan bilio musun burada faik sönmez,lcw ve defactodan bıktım :S netten araştrdım biraz netten satış mağazaşrı var ama 52 bedende bitio çoğu benim beden malum..

denemedim ben ama hep olumsuz konuşuo duyduklarım kuzum inşallah sana faydası olur :) nasıl oluo bu arada akupunktur napıolar iğnelerle tahlil falan verilio mu denerim belki

Vallahi sen kendin kaşınmışsın iki zor bölümü seçerek
Canım başka mağaza bilmiyorum. Zaman zaman internetten bakıyorum yeni yerler çıkmışmı diye ama yok yani. 2006 yılından beri o mağazadan alışveriş yapıyorum. Zaten teee ozamanda internetten bulmuştum bu mağazayı. Birkaç aydır gitmiyorum bilerek.Yaz sezonu için ciciler gelsin diye bekliyorum. Zaten normal zamanda gidilirse pahalı bir mağaza. İndirimlerde gitmek lazım. Ben senin söylediğin yerlere bakmıyorum bile. Çünkü bize göre pek birşey yok

istanbulda olsam sıkıntı çekmicemde antalyada olmak sıkıntı işte :S her mağazanın bayisi olmuo malesef
evet ya iki üni çok zor bi yandanda iki dili yürütmeye çalışıorum ama napıcam mecbur :) dünya ticaret merkezinde çalışmam için kendimi geliştirme lazım :82::82:

Merhaba Tanyeli,
öncelikle kilo sıkıntımızdaki benzerlik ve Antalya'da olman dikkatimi çektiği için bi selam vereyim dedim.bende 3 sınıftan beri kilolarımla başım dertte.çok şükür sıkılmadan kendimi zorlamadan yavaş yavaş 1 senede 82 kilodan şuan 63'e indim ve 55'e kadar devam edeceğim inşallah.hiç bişeyi kısıtlamadım tabii asitli içecekler ve kocaman kalorili abur cuburlar hariç
kıyafet konusunda aynen dediğin lcw defacto tek seçimimdi.birde özdilekteki love my body mağazası dikkatimi çekti.neyse çok uzattım sohbetlerinize katılmak isterim dertler aynı ama çarede kendimizdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…