- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
dışardan bakınca yiyecek gibi mor üzümler böğürtlen ahududu falanallahım yaa herşeye yiyecek gözüyle bakıyoruuum nasıl zayıflyacağım ben ya :) :44:
ayyyy inş. benim göğüslerim aşağıda başlıyo gerdanım uzun ondan sarkık gibi duruyo
ayyyy inş. benim göğüslerim aşağıda başlıyo gerdanım uzun ondan sarkık gibi duruyo
bak ya süper bi kutu sırf kutusuna alınırbeşi br yerdem var şimdilik onunla iyiyim..herkes xxxx öneriyor yüzde yüz zayıflatıyor filan diye ama bu zayıflama haplarında kullanılan bi madde varmış beynin bi bölümün etksz hale getiriyormuş çok sağlıksızmış yani..ki haplar gerçekten sağlık bakanlığı onayı olmadıkça kullanılmamalı ben hepsini denedim en çok xxx sonuç aldım ama geri aldım boğazımı tutamayınca :S bende yan etki olmadı ama başka bi arkadaşımın bağırsakları mahvoldu..bir diğeride xxx yüzünden şeker hastası oldu
bak ya süper bi kutu sırf kutusuna alınırbeşi br yerdem var şimdilik onunla iyiyim..herkes xxx öneriyor yüzde yüz zayıflatıyor filan diye ama bu zayıflama haplarında kullanılan bi madde varmış beynin bi bölümün etksz hale getiriyormuş çok sağlıksızmış yani..ki haplar gerçekten sağlık bakanlığı onayı olmadıkça kullanılmamalı ben hepsini denedim en çok xxx sonuç aldım ama geri aldım boğazımı tutamayınca :S bende yan etki olmadı ama başka bi arkadaşımın bağırsakları mahvoldu..bir diğeride xxx yüzünden şeker hastası oldu
Kimsecikler yok burdaGeç yatmanın sonucu olarak 11 de kalktım kahvaltımı ettim. Laptobun klavyesini temizliyim dedim. Demez olaydım Space tuşunu söktüm. Ayy sökmez olaydım Elimde kaldı tuş takıyorum böle bi garip oldu. Bozdum sanırım Söktüm tekrar koydum kenara minik parçaları kırmamak için kurcalamıyım dedim Minicik tuşa basa basa yazıyorum ne zor oldu böyle. Neyime beniiiim tuş söküp klavye temizlemek neyimeeee
burdayım tatlım çeviri yapıorum sabahtan beri yarınki mesleki ingilizce sınavım için :2: bende kahvaltıyı biraz kaçırdım gibi oldu ama öğlen ve akşam az yicem gün sonunda ne yediğimi yazarım buraya :) keşke uğraşmasaymışsın klavyeyle yaa
kızlarr,annemin içine sinmedi bu akupunkturcu perşembe günü için sevil nas candan randevu aldık.Bakalım 75 im şuan 55 olmam lazım.Ben inanıyorumm,fıstık olcağız hepimizzz
kızlarr,annemin içine sinmedi bu akupunkturcu perşembe günü için sevil nas candan randevu aldık.Bakalım 75 im şuan 55 olmam lazım.Ben inanıyorumm,fıstık olcağız hepimizzz
işletme ingilizce okuyorumartı dış ticaret iki üni dil ağırlıklı olunca mecbur :S deli gibi çeviriyle uğraştım bu arada başka büyük beden satış mağazası filan bilio musun burada faik sönmez,lcw ve defactodan bıktım :S netten araştrdım biraz netten satış mağazaşrı var ama 52 bedende bitio çoğu benim beden malum..
Vallahi sen kendin kaşınmışsın iki zor bölümü seçerek
Canım başka mağaza bilmiyorum. Zaman zaman internetten bakıyorum yeni yerler çıkmışmı diye ama yok yani. 2006 yılından beri o mağazadan alışveriş yapıyorum. Zaten teee ozamanda internetten bulmuştum bu mağazayı. Birkaç aydır gitmiyorum bilerek.Yaz sezonu için ciciler gelsin diye bekliyorum. Zaten normal zamanda gidilirse pahalı bir mağaza. İndirimlerde gitmek lazım. Ben senin söylediğin yerlere bakmıyorum bile. Çünkü bize göre pek birşey yok
istanbulda olsam sıkıntı çekmicemde antalyada olmak sıkıntı işte....
Merhaba Tanyeli,
öncelikle kilo sıkıntımızdaki benzerlik ve Antalya'da olman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?