Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

maşallah tatlım ya keşke bendee verebilsem abur cuburu kestim zaten gerçi dün bi kaçamağım oldu ama 10 gündür ilk kaçamaktı nasıl verdin peki nasıl nasıl: bu arada özdilekteki mağaza neresindeki özdilekin hiç hepsini gezmedim nasılsa bedenime göre bulamam die :2: aramıza hoşgeldin:)

Sende bu azim olduktan sonra başarırsın canım

Hoşgeldin miracle

hoşbuldum canımmmm

verirsin canım ama azim ve istek tek lazım olan şey.o kadar kaçamak olur bende bu sabah verdiğim 1 kilonun şerefine pufuduk pufuduk hamur kızartmaları yedim:78:

spor-bol su-yeterli kaloride yemek başka da hiç bişey yapmadım canım.

bu mağazada girişte polo garage ın yanında canım bi bak bakalım hoş şeyler var.galiba adil ışık ın mağazası yanlış hatırlamıyorsam.

bilmem ki ben 54 bazen 56 beden giyiyorum hayal kırıklığı yaşamak en kötüsü dün güya nişanlımla alışverişe çıkacaktık ama ben yine üzerime göre hiçbişey bulamadım

bilmem ki ben 54 bazen 56 beden giyiyorum hayal kırıklığı yaşamak en kötüsü dün güya nişanlımla alışverişe çıkacaktık ama ben yine üzerime göre hiçbişey bulamadım

piiiiişşşşşşşşşşşşştt hemşerim ağlamak yoook.bak ben şuan 40 giyiyorum inan geçen sene hayal bile edemezdim ama başardım sende yapıcaksın sen takıl bana bulalım birlikte alt üst edelim antalyamızı

inşallah o günleri görecek miyim şu an 46 olmak bile nimet benim için :S antalyada çok gezdim canım ah aah ışıkları,kapalı yolu güllük her yeri talan ettim yüzüncü yılda bi kadın var oda tek model pantolonlar anne bluzları filan satıo bende fellik fellik terzi alıyorum ya da pahalı yerlerden giyiniyorum mecbur nasıl ağlamayım nefret ediyorum bu kilolardan üstelik nişanlım m beden 72 kilo

görürsün canım inan bana bak en büyük örnek ben varım karşında
ama kolay olmadı canım sonucunu görmek ise MUHTEŞEMM
bende nişanlanmadan önce 10 kilo vermiştim nişanlandıktan sonra devamını verdim çünkğ benim nişanlımda m beden ve gelinlik zaten kabarık bir elbise görenler damat beye yazık olmuş demesinler diye hedefim 55kg

şaka bi yana her istediğimi her beğendiğimi giymek güzel bi duygu olsa gerek bizde o duyguyu yaşayacağız inşallah

hb. nasılsın canım bugün nasıl gidio aslında sormaya gerek yoktur eminim ki süperdir :))

ben mi nolsun walla açım öyle işte aç aç takılıyorum vakit dolduruyorum :) akşam sadece çorba içicem artık böyle :S ekmeksiz hemde

ben mi nolsun walla açım öyle işte aç aç takılıyorum vakit dolduruyorum :) akşam sadece çorba içicem artık böyle :S ekmeksiz hemde

ekmeksiz süper çavdar ekmeği falan o da kg yapıyo mu acaba, ben çavdar ekmeğini pasta gibi yiyorum

merhaba şekerim, öncelikle çok güzel bir yüzün var gerçekten, bundan çok mutu olmalısın... kilo birçok zamanda herkesin hayatında uğraşmak zorunda kalabildiği bir durum... ben de şu an 20 kilo fazlam var ve üstelik olursa anneliğe hazırlanıyorum, yani spor, diyet yapamıyorum ve gittikçe ilerliyorum...

benim 2 yaş küçük kız kardeim var, sana onu anlatmak için yazıyorum. 6.5 kilo olarak dünyaya gelmiş ve her zaman aşırı kiloluydu. hatta bazen anneme ablamıdan daha zayıf olduğum bir zaman var mı diye sorardı, çok kereler bunun üzüntü ve sıkıntısını hayatına da yansıttı. sen de benim kardeşim gibi düşünerek yazoyırum sana... biz onunla çok şey denedik, spora yazıldık, diyete girdik ama o vermek istiyor gibi görünse de ve hep şikayet etse de asla gerçekten çaba göstermedi ve hep hüsranla sonuçlandı. yani ağzında vermek isteği vardı, çabasında değil... bir ara akapunktur tedavisine başladı ki çok maliyetliydi o zaman.. akapunktur işe yaramıştı, az buz kilo vermedi ve farkett. ama sonra bir gün hoşlandığı çocuğun başkası ile çıkmaya başladığını öğrendi ki arkadaş olarak kınuşuyorlar, bizimki için için ona yanıyordu.. o an bıraktı akapunkturu... ve her öğünde bir somun ekmek, 2 tabak yemek yemeye başladı. yani kendi kendine işi bozdu... aradan yıllar geçti, şimdi 26 yaşında. geçen aylarda sözlendi, o da senin gibi çok çok güzel, yani benim diyen hatun yanında sönük kalıyor manken gibi olsa da ... o çabayı bıraktığı için veremedi, çünkü çabalarken verdiğine ben bizzat şahit oldum..

bence önce beyninde kesin olarak karar vermelisin, gözünde büyüdükçe ve her ertelemende bu iş böylece kalacak, bunu bilmelisin. behaneler sonuçlar için geçerli değildir, hiç bir şeyin seni kararından vazgeçirmesine izin vermemelisin. yürüyüş küçümsenmeyecek bir spordur ve en çok kalori yakacağın etkinliklerdendir. bir mp3 çalar ile oldukça keyifli bu bahar aylarında yürüyüş yapabilirsin. kampüsteki mesafenizi bilemiyorum ama nizamiyeye kadar yürüyerek gidip gelebilirsin eğer uygunsa sizin okul.... mutlaka diyet yapmalısın bence ve asla da ara verdim, şunu da çok severim bir parça daha gibi kanmamalısın ki benim 20 kilo fazlamın nedeni budur. uykuna dikkat etmen önmeli, uykusuzluk kilo yapar.. hep hareket... ve hergün aynada kendine yandan önden arkadan bak ve verdiklerini farket, hemen bollaşan şaylerini daralt ve öyle kullan.. bir de burada bir sayfa var, arkadaşlar resimlerini koymuşlar, kilo vereden önceki ve sonraki hallari, o kadar güzel motive edici örmnekler ki.... ben sıkılmadan 50 sayfaya baktım. azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz, unutma....

sağlık ve mutluluk dileklerimle...

ekmeksiz süper çavdar ekmeği falan o da kg yapıyo mu acaba, ben çavdar ekmeğini pasta gibi yiyorum

bugünlerde sürekli duyduğum şey tam tahıllı ekmek mi buday ekmeğ mi o..insnaın içinde şişyomuş tok hissediomuşsun çok tavsiye ediolar yarın bende ondan alıcam

ekmeksiz içme canım yoksa saat 21.00de acıkırsın.form bisküviler varya onun yarım paketini ufak ufak kır çorbaya ve ya 1 dilim etimek kırıp koy ve ya da 1 dilim kepekli light ekmek doğra

ekmeksiz içme canım yoksa saat 21.00de acıkırsın.form bisküviler varya onun yarım paketini ufak ufak kır çorbaya ve ya 1 dilim etimek kırıp koy ve ya da 1 dilim kepekli light ekmek doğra

ya öğlen kaçırdım biraz ondan acıkayım boşver hakediom ben bu iradesizlikle :S

nestle nesfitler falan oluyo sabah kahvaltıları için aldınız mı hiç onlarda işe yarıyo ben kullanmak istiyorum ama süt içmedğimden tereddüt ediyorum.

ya öğlen kaçırdım biraz ondan acıkayım boşver hakediom ben bu iradesizlikle :S

aç kalarak sadece kas kaybedersin canım vücudu aç bırakırsan eğer yağların yanmasına izin vermediği gibi her yediğini yağ olarak depolamaya çalışır o yüzden sen kocaman bi kase salata yap 1 su bardağı da kepekli makarnayı haşlayıp içine kat içine aklına gelen bütün sebzeleri ve yeşillikleri kat patlayıncaya kadar da ye
içeceğin çorbadan çokta farklı bi kalorisi olmayacak emin ol canım doymak ve aç kalmamak çok önemli

ozaman bi dilim kepek ekmeği dilimleyim çorbama :)
elfcn : bilmiyorum sütten nefret ettiğim için hiç başlamadım öyle şeylere :)

nestle nesfitler falan oluyo sabah kahvaltıları için aldınız mı hiç onlarda işe yarıyo ben kullanmak istiyorum ama süt içmedğimden tereddüt ediyorum.

ben işe geç kaldığım zamanlar hazırlaması pratik olduğu için alıyordum ama şimdi yulaf ezmesi kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…