- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Merhaba Tanyeli,
öncelikle kilo sıkıntımızdaki benzerlik ve Antalya'da olman dikkatimi çektiği için bi selam vereyim dedim.bende 3 sınıftan beri kilolarımla başım dertte.çok şükür sıkılmadan kendimi zorlamadan yavaş yavaş 1 senede 82 kilodan şuan 63'e indim ve 55'e kadar devam edeceğim inşallah.hiç bişeyi kısıtlamadım tabii asitli içecekler ve kocaman kalorili abur cuburlar hariç
kıyafet konusunda aynen dediğin lcw defacto tek seçimimdi.birde özdilekteki love my body mağazası dikkatimi çekti.neyse çok uzattım sohbetlerinize katılmak isterim dertler aynı ama çarede kendimizdeeee
Sende bu azim olduktan sonra başarırsın canım
Hoşgeldin miracle
maşallah tatlım ya keşke bendee verebilsem abur cuburu kestim zaten gerçi dün bi kaçamağım oldu ama 10 gündür ilk kaçamaktınasıl verdin peki nasıl nasıl: bu arada özdilekteki mağaza neresindeki özdilekin hiç hepsini gezmedim nasılsa bedenime göre bulamam die :2: aramıza hoşgeldin:)
hoşbuldum canımmmm
verirsin canım ama azim ve istek tek lazım olan şey.o kadar kaçamak olur bende bu sabah verdiğim 1 kilonun şerefine pufuduk pufuduk hamur kızartmaları yedim:78:
spor-bol su-yeterli kaloride yemek başka da hiç bişey yapmadım canım.
bu mağazada girişte polo garage ın yanında canım bi bak bakalım hoş şeyler var.galiba adil ışık ın mağazası yanlış hatırlamıyorsam.
bilmem ki ben 54 bazen 56 beden giyiyorumhayal kırıklığı yaşamak en kötüsü dün güya nişanlımla alışverişe çıkacaktık ama ben yine üzerime göre hiçbişey bulamadım
piiiiişşşşşşşşşşşşştt hemşerim ağlamak yoook.bak ben şuan 40 giyiyorum inan geçen sene hayal bile edemezdim ama başardım sende yapıcaksın sen takıl bana bulalım birlikte alt üst edelim antalyamızı
inşallah o günleri görecek miyim şu an 46 olmak bile nimet benim için :S antalyada çok gezdim canım ah aah ışıkları,kapalı yolu güllük her yeri talan ettim yüzüncü yılda bi kadın var oda tek model pantolonlar anne bluzları filan satıobende fellik fellik terzi alıyorum ya da pahalı yerlerden giyiniyorum mecbur nasıl ağlamayım nefret ediyorum bu kilolardan üstelik nişanlım m beden 72 kilo
ben mi nolsun walla açımöyle işte aç aç takılıyorum vakit dolduruyorum :) akşam sadece çorba içicem artık böyle :S ekmeksiz hemde
inşallah o günleri görecek miyim şu an 46 olmak bile nimet benim için :S antalyada çok gezdim canım ah aah ışıkları,kapalı yolu güllük her yeri talan ettim yüzüncü yılda bi kadın var oda tek model pantolonlar anne bluzları filan satıobende fellik fellik terzi alıyorum ya da pahalı yerlerden giyiniyorum mecbur nasıl ağlamayım nefret ediyorum bu kilolardan üstelik nişanlım m beden 72 kilo
ekmeksiz süper çavdar ekmeği falan o da kg yapıyo mu acaba, ben çavdar ekmeğini pasta gibi yiyorum
ben mi nolsun walla açımöyle işte aç aç takılıyorum vakit dolduruyorum :) akşam sadece çorba içicem artık böyle :S ekmeksiz hemde
ekmeksiz içme canım yoksa saat 21.00de acıkırsın.form bisküviler varya onun yarım paketini ufak ufak kır çorbaya ve ya 1 dilim etimek kırıp koy ve ya da 1 dilim kepekli light ekmek doğra
ya öğlen kaçırdım biraz ondan acıkayım boşver hakediom ben bu iradesizlikle :S
nestle nesfitler falan oluyo sabah kahvaltıları için aldınız mı hiç onlarda işe yarıyo ben kullanmak istiyorum ama süt içmedğimden tereddüt ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?