Kardelen ve eflal beraber :)

verdim 2 gün yaptım 2 kilo gitti eee cacık bildiğin yaklaşık 2 litre kadar içmiştim :)sende nasıl işe yaradımı

ben pirinci yaptım iki gün aynı bende 2 kilo vermiştim ama bu cacık çözümü iyiymiş :) bende öle yapayım bari :) tuzsuz mu yaptın cacığı ?

ben pirinci yaptım iki gün aynı bende 2 kilo vermiştim ama bu cacık çözümü iyiymiş :) bende öle yapayım bari :) tuzsuz mu yaptın cacığı ?

sayın sağlıkçım hazır seni bulmuşken sormuşda olayım benim tansiyon hep 10 a 6 oluyor :) neiş acaba ?
bu sebeplede azıcık tuz atmıştım ama unutmuşum bile bak şimdi kanıma girdin hemen regl olduğumda bende onu yapayım:)

aaa tabi canımm regl oluyosak şiş dolaşmamız mı lazım :)) regl olunca yap hemen sende..canım valla kelin merhemi olsa durumundayız benimde sürekli 9a 6 daha yükseğe çıkmıyor hiçbir zaman ve şekerim de hep normalin altında çıkıyo ve bulunduğum ilin imkansizlığından detaylı tahlil yaptıramadım..tansiyon düşüklüğünü kafana takma canım yüksek olmasın da düşük olması sıkıntı olmaz..kansızlıktan düşük çıkabiliyo..ama kilolularda düşük olması ilginç ama öyleyiz:) düşük tansiyon birdenbire olmuyosa yani herzaman düşükse ve bunun sıkıntısını yaşamıyosan bayılma baş dönmesi vs. sıkıntı yaratmıyo ama sürekli tekrarlayan sıkıntıları oluyosa ve ani düşmeler yaşıyosan kalple ilgili bir muayene ol..benim herdaim düşük ani bişi olmuyo o yüzden alıştım :)

yok kendimi bildim bileli düşük benide şaşırtan o kilolu tanıdıklarımın hepsi tansiyon şeker yüksekliği yaşıyor benim tansiyon böle şekerimde aynen dediğin gibi 70 çıkıyor ben tatlıya değil tuzluya meyilliyim ondan olsa gerek :)dedim ama bilemiyorum hayatım boyunca en yüksek 80 gördüm oda bir kereydi 70 de idare ediyor beni aman olsun her şeyim fazla onlar noksan olsun :)
bencede öle yapayım reglde mis gibi oluyor ayran :)

aynenn öyle canımm :) ama zayıflayınca şöle bir ayrıntılı tahlil ve muayene yaptırmayı düşünüyorum sende yaptır bence..biz hep şok diyetler yapıyoruz çünkü bir genel kontrol yaptırmak lazım..bende ayran yerine cacık yapayım bari :) çok severim cacığı peki sabah altıdan snramı gün boyu içiliyo yoksa kahvaltı da yapılmıyor mu ?

kahvaltı demeye çalışmışım orda :)

canım ben 2 aya bir en geç yaptırıyorumda kansızlığa henüz çözüm bulamadık :/ en son 15 kadar b12 iğnesi yedim toparladım kırmızı et ile aram pek iyi değil zar zor yerim ızgara olacak illa vs.oda sık tüketemem artık yeşil mercimekle tamamladık doktorun ısrarıyla aylıkda trodi testleri yaptırıyorum ya o zaman yaptırıveriyorum yağıma suyuma baktırıyorum tabiri caizse :)onun dışında sıkıntı yok şükür ayrana gelince ben kahvaltı yapma özürlüyüm ya ondan 9 gibi başladım akşam 6da bitirdim canım

anladım canımm :) ben burda hastanenin içindeyim ama çoğu şeye bakılmıyo bende arada şekerime ve troidime baktırıyorum o kadar..yağımı suyumu bilmiyorum ama değerlerim normal :) inşallah daha kapsamlı yaptırcam memlekete gittiğimde..ben kaçıyorum artık canım uyumaya çalışacağım yoksa uyanamıyorum sabah görüşürüz yarın iyi geceler öpüyorumm :)

tamam canım görüşürüz öptüm bende :*

öğle oldu ama ben yeni uyandım neredeyse :) o yüzden günaydın diyorum canım sporuma çıkmadan yazayım dedim ama yoksun sanırım :)

öğle oldu ama ben yeni uyandım neredeyse :) o yüzden günaydın diyorum canım sporuma çıkmadan yazayım dedim ama yoksun sanırım :)

ben sabaha karşı uyuyabildim o yüzden yarım saat önce uyandım malesef canım :) bende kahvaltı yapıcam akşam yemicem artık ortak öğün olacak sonra da yürüyüş yapıcam evde

selam kızlar, ben sizin başlığınızı açıp açıp okuyorum öyle sevimli yazışıyorsunuz ki
ediyle büdü gibi

selam kızlar, ben sizin başlığınızı açıp açıp okuyorum öyle sevimli yazışıyorsunuz ki
ediyle büdü gibi

teşekkür ederiz :) napalım başka topiklerde genelde bizim kilolarda pek yok bu da motivasyonumuzu düşürüyor o yüzden kendimize ait bişey olsun dedik..

ben sabaha karşı uyuyabildim o yüzden yarım saat önce uyandım malesef canım :) bende kahvaltı yapıcam akşam yemicem artık ortak öğün olacak sonra da yürüyüş yapıcam evde

canım sana yazdıktan sonra çıktım bende yürüyüşe 10km yürüdüm sonunda ya bir çıksam çok pis yürüyorumda işte totomu kaldırana kadar bugün 2 elma 1 bardak sütlü kahve(koca kupa)4 incir yedim bugün pek yiyesim yok malum yarın büyük gün :)san de yürüyüşünü yap canım bir an önce yarına hazırlanmış oluruz:)

ediyle büdü gibi

aleyküm selam napalım işte kendi çapımızda savaş meydanında cebelleştik bence haftaya tekrar bak sen gör bak neler olacak bu hatunlara :)

bende koşu bandında yürüdüm 1 saat canım bakalım yarın kaç kiloyla başlıcz vermedim de almamış olsam bari diyetimin malzemelerini aldım hazırım :))

bende koşu bandında yürüdüm 1 saat canım bakalım yarın kaç kiloyla başlıcz vermedim de almamış olsam bari diyetimin malzemelerini aldım hazırım :))

ohhh sevindim canımmm inşallah bende almış olabilirim çünkü 3 gün doyrdum karnımı yaaa hayatta vermem hemende alırım bakalım :)

ohhh sevindim canımmm inşallah bende almış olabilirim çünkü 3 gün doyrdum karnımı yaaa hayatta vermem hemende alırım bakalım :)

tartıda ne çıkarsa bahtımıza :) bu hafta çok önemli boşa geçirmememiz lazım canım zararın neresinden dönsek kardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…