Kardelen ve eflal beraber :)

canım ben yarın inşallah sporumu düzene koyarım sonra geceleri benide bbir süre ders çalışmam gerekecek zaten 10 kilo diyeti süper aslında ama bendede düzenli menü takibi yokki o yüzden ben sebze yoğurt ve meyve şeklinde beslenme uygulayayım diyorum kedimde çünkü bende düzenli menü takibi sıkıntı oluyor okul ders beraber gidince zorlanıyorum ondan ben özel bir diyet değil ama sadece yoğurt meyve ve sebze deneyeceğim ekmek zaten sıkıntı değil bende birde kahve ekledimmi al sana sadece bunu porsiyonlaarı küçük tutup 3 öğüne aktarracağım benim tek kurtuluşum spor spor spor diyet yanında spor yapmazsam hatırlıyorum 7 gün aç gezdimde 100grm vermedim o yüzden özel bir diyet olmsada spor bende düzenli ne yedim ne içitim ne kadar yürüdüm ne yaptım tek tek yazcam canım birbirimizi takip edelim bakalım neler olaacak :)

tamam canım benimde nöbet sonraları sıkıntı oluyo sadece günüm uyuyarrak geçiyo nööbete 4 te gelicez ama bu seferde nöbete gidicem diye geç kalkıyorm..ama bende bir listeye bağlı kalmazsam çabuk yeniliyorum irademe ama en önemlisi dediğin gibi spor..mayısın 15 inde izne ayrılmayacak olsam mayısın sonuna karlı olacaktım ama izne ayrılcam o yüzden izinde diyeti zor sürdürüyorum etrfımdakilr izin vermiyo sadece sporu tam yaparım fazlasıyla..ama umut verici bir kiloyla ayrılırsam izne ordada kararlı olurum..tamam o zaman bu hafta üçümüzde farklı diyetler deniyoruz bakalım sonuçlarımız nasıl olacak..inşallah bu hafta sekteye uğramaz yoksa gerçekten moral olarak çökerim

tabiki senin durumunda özel en ince halinle çıkmaak istiyorsun çok haklısın canım seni anlıyorum benimde çok haklı sebeplerim var aslında saymakla bitiremeyeceğim sebeplerim ama ben de bu hafta sağlam en az 7 kilo vereceğim acıdan ölsem dönmek yok bu ne yaf bir an önce kurtulalım canım hadi bakalım güzel sonuçlar olsun nöbetten kaçta dönüyorsun canım peki kaç saat uyku yetiyor sana normal şartlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…