Kardelen ve eflal beraber :)

sen şimdi 10 kilo diyetini yapacaksın değilmi canımm sporu ayarlayabilecekmisin .

evet canım 10 kilo diyetini yapıcam ayarladım sporuda nöbete gideceğim günler 1 yada 1.5 saat yürüyüş diğer günler daha fazla yapcam inş.

iyi geceler kızlaarr:) ben bu aralar pek giremiyorum vizeler başlamak üzere.. şu iki gündür bikaç kez kaçamağım oldu kilomu sabah ölçtüm de değişmemişti hala 113.5 bakalım bu hafta bozmadan yapmaya calısıcam olur ınsallah elmaya geri dönebillirim sanırım bu çorba pek işe yaramıyo bende :) yarın kilo bildirimi yapamayabılırım muhtemelen aynı cıkacak kilom hadi bakalım sizinkileri çok merak ediyorum :) aslında vücut fotoğraflarımızı paylaşabiliriz yüzü keserek her kilo verdiğimizde bu da bizi motive eder? :)

hoşgeldin canım kaçamakları siliyoruz yarın daha hırslı başlıyoruz sen bildirimlerini yap sıkıca sarılalım vizelerde dikkat et onca saaat pinekleyince insan atıştırma ihtiyacı duyuyor aman haaa bak sopalarım ona göre yarın bildirim yap biz ciddi kilolar verdikçe foto olayı belki olabilir ama yüz olmadan yada basküldeki kilo değişimlerini fotograflandırmak fikri var beendede bakalım hele devirelim 10 kiloda sonrasını düşünürüz bak sıkı tutcaz güzelim bu hafta ona göre sana başarılar diliyorum sınavlarda canım

Hadi bismillah canım yaaaa ilk kez diyete başlayanlar gibi hemen 10 gün bitsin istiyorum :)

aynenn yaa bakalım bir haftada kaç kilo vercem bu diyetle ? hergün spor yaparak bu diyeti tam uygulayanlar çok iyi vermiş 11 kilo veren bile var :/ o yüzden bende tam uygulayıp en iyi sonucu almak istiyorum..

bende merak etmeye başlamıştım canım seni :) yarın herkes asılmaya başlayacak inşallah sana da güveniyoruz..bu hafta 7 kilo hedef koyduk tam yaparsak bunu da başarmak mümkün..eflalin dediği gibi atıştırma ihtiyacı duyarsan elma diyeti sana göre koy yanına bir kilo yeşil elma atıştır :) yaza kadar güzel kilo verelim tamammı ?? sen yarın girebilirsen nete kilonu yaz yinede haftaya tekrar yazarız..biraz kilo versek ben yüzümü saklamadan koycam resim :)

aynenn yaa bakalım bir haftada kaç kilo vercem bu diyetle ? hergün spor yaparak bu diyeti tam uygulayanlar çok iyi vermiş 11 kilo veren bile var :/ o yüzden bende tam uygulayıp en iyi sonucu almak istiyorum..

canım 10gün bence çok büyük değişim yapacak sağlam yaptıktan sonra zaten bende spor 10gün sağlam yaptığımda diyet yapmasam bile veriyorum zaten ki diyetle birleşince süper olur asla ümit kaybetmek yok sıkıntıya düşersek yazışalım aman bak mayısa büyük değişim gerek hatırla bunu :)

tamam daha da asılıcam inşşşş :) öperim sizii ve çıkarım pc den babam cık da yat dıye tuutturuyo da iyi geceeler rüyamızda çilingir sofralarına oturalım insallah normalde yıyemıyoruz barı orda yıyelım:)) yarın gorusuruzz:)

hiç unutmuyorum ki yalnız bu diyet 10 gün değil canım 1 hafta ve o 11 kiloyu bir haftada vermişler..sen kendini 10 güne mi ayarladın ??ben bir hafta yapıcam haftaya pazartesi 5 günde 5 kilo ve detox diyetine geçicem..sen ??yani benim planlar haftalık..

zaten ben bi zayıflayım balayı için 5 kilo fazla vercem balayında hergün midye kokoreç alkol üçlüsünle beslencem :)) tamam canım sana iyi geceler sınavlarında başarılar :)

aaaa bir haftada 11 mi inanmıyorum yahu onasıl bir şey :) ben 10 günlük hazırladım ama hemen çekerim üçünü seve seve.)ohh tamam 7 gün daha çabuk geçeceek hadi bakalım :) ben önce bu planımı uygulayıp yol alabilirsem regl girerse duruma göre ayranlı detoksu sokuvereyim araya diyorum sonrasına giden kiloya göre ayarlarım heralde eğer az giderse şok uygularım aç gezerim ölene kadar spor yaparım :)

tabii canımm zaten diyetin adı bir haftada 10 kilo verdiren diyet :) valla tam uygulayanlar en az 7 vermiş..senin yaptığın diyet de güzel eğer sirkeden nefret etmiyosan salatana elma sirkesi koy ve de gün içinde greyfurt suyu iç hemen hemen bu diyeti yapmış olursun :) bende regl 27 si olduğu için 3 gün ayran detoxu yapıcam..22 den 27 e kadar da 5 günde 5 kilo diyetini yapıcam..bakalım 1 mayısa kadar toplamda kaç kilo gidecek..1 mayıstada isveç diyetine start veriyoruz :))tabi sporda tam gaz devam :)

ben 10 günde 10 kiloya bakmıştım tühhhh bana :) tamam isveçte berabeeriz dönmek yok sirke ehh işte salataya ekleyebilirim sabahları aç kaarnına denedim bir dönemde benim miğdem bulandı karışık şeyleri sevmem rağmen beceremedim onuda :)oyyy bir sabah olsaydı hele de 2 gün çok yoğun oluyorum pazartesi salı sonraki günler rahatım ama dersler fena pazartesi salı günleri neyse bakacağız bir çaresine ama spor sakın ssakın ihmal etmeyelim bak yapmazsak eşekler tepsin bizi :)

:)) tamam tepsinn :) valla bu haftayı boşa geçirirsek benim zayıflamaya dair umudum kalmayacak..o yüzden bu hafta disiplin açısından çok önemli hocam :)) bende buzdolabının üzerine astım hergünün menüsünü o gün geçince yırtıcam :) kazamız mübarek ola hadi bakalım :)) ben kaçıyorum canım anca uyurum ben yatakta döne döne..iyi geceler yarın başlangıç kilomu yazarım kesin aldım ama bakalım

tamam sıfır veririm bak kendime ne veririm şimdi sölemeyim burda :) bende astıım canım aynen kescem geçen günleri böle şeyler motive ediyor benide :)bende kaçtım canım hadi öpüyorum çok iyi geceler

tamam sıfır veririm bak kendime ne veririm şimdi sölemeyim burda :) bende astıım canım aynen kescem geçen günleri böle şeyler motive ediyor benide :)bende kaçtım canım hadi öpüyorum çok iyi geceler

inşallah iyi olacak herşeyy :)) haftaya verdiğimiz kilonun mutluluğunu yaşıyor olacağız :)

sabah moralim çok bozuldu tartıya çıkınca ama ilk gün diyetime başladım..sabah 1 dilim kepek ekmeği bir dilim peynir greyfurt suyu içtim yarım bardak saat 10.30 yaptım kahvaltımı..14.30 gibi 2 haşlanmış yumurta domates salatalık yicem 16. da nöbete gidicem..yanımdada ligt ton balıklı elma sirkeli salata götrcem yanımda..akşam 19.30 da salatamı yicem hastanede..birazdan da koşu bandımda yürüyüş yapıcam..

noldu hayatım niye moralin bozuk istediğin gibi değil miydi tartı:/ kaç çıktın ya okudum yorumları da 1 haftada 10 gun dıyetı ıyı kılo verdırıcektır sana uzulme nolur yahu o değil de ben 115 çıktım sama sanırım regl olcam ondan kaynaklı

bugün spor yapamadım canım yaa bütün gün sular yoktu aradada elektrik kesildi nöbete geldim sonrada zaten ama sabah ve öğle menüsüne tam uydum..akşamda elma sirkeli ve tavuklu salata vardı yanımda getirdim burda yicem..bugün sporsuz geçti inşallah yarın yapıcam..

malesef yaa bu hafta yapamamıştım diyeti zaten 101.5 çıktım ( bugün de elektrik su yoktu tüm gün spor yapamadım..sabah öğle tam uydum menüye akşamıda yanımda getirdim nöbete ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…