Kardelen ve eflal beraber :)

malesef yaa bu hafta yapamamıştım diyeti zaten 101.5 çıktım ( bugün de elektrik su yoktu tüm gün spor yapamadım..sabah öğle tam uydum menüye akşamıda yanımda getirdim nöbete ama bakalım

bu kadar çabaya olacak inşallah:) tartın hassassa günlük tartılsan verilen her 600-700 gram motive eder seni? :))

bu kadar çabaya olacak inşallah:) tartın hassassa günlük tartılsan verilen her 600-700 gram motive eder seni? :))

hassas tarı gram olarak bakıyorum da hergün tartılıncada birgün az versem canımı sıkıyo o yüzden haftalık tartılayım diyorum..sen lahana çorbasına devam demi ??

çorbanın tadı guzel de senın su 1 haftada 10 kılo verdıren dıyetın daha coook ılgımı cekıyorr :))) ona baslasam mıki

bugün elma günüm canım gayet güzel yaptım bu saatten sonra lokma yemem sonra 2 saat yürüdüm sporumu yapmanın huzuru var her şey güzel olacak

regl oldum sonunda canım üzülmek yok kuzum lütfen ben başladım diyetime sporuma sende başla lütfen sıkma canını farzet bu gün ilk deniyoruz canım :)

sevindim senin adına :) aradan çıkaracaksın onuda..ben bugün nöbetçiyim salatamı yanımda getirdim yoğunluktan hala yiyemesem de :) spor olmadı bugün ama yarın o da olacak bakalım artık sonucu görcez haftaya..

bugün elma günüm canım gayet güzel yaptım bu saatten sonra lokma yemem sonra 2 saat yürüdüm sporumu yapmanın huzuru var her şey güzel olacak

sevindim canımm inşallah güzel olur ya bu haftada hüsranla sonuçlanmasın

10 dk dolmadı yazamadım :) nöbetteyim nasıl yapayım o dediklerini :) evdede su olmayınca yapmadım çünkü çok ter atıyorum duş almam gerekiyo sonunda almadan nöbete gelemezdim..bugün geçti anlayacağın

ahh sen iştesin değilmi bende diyorum mekik yap şunu yap bunu yap tamam canım dikkat et diyet dışı birşey yeme ben bu hafta 7 vereceğimizden eminim yarın ayranlı güne başlayacağım regl oldum een azından onuda aradan çıkarayım :)kesintisiz 2 saat yürüdüm yani 10km etti mis gibi sende yarın bana eşlik edersin şimdi bir saat de bantta yapabilirsem ya da eliptikde deneyeceğim boş durmak yok okumam gereken kitaplarımda var bakalım haftasonuna ümidim var çokkkk güzel olacak

evet malesef işteyim iyi olur canım ödemini de atmış olursun inşallah güzel geçer bu haftamız

evet evet misler gibi olacak ödem yağ ne varsa gitçek bu hafta olsun şöyle bakalım olaya ilk gün güzel ve kaldı 6 gün :)

evet aynen öyle :) bu hafta sağlam bir kilo vermemiz motivasyon içinde çok önemli..

eflalll senin grip bana mı geçti yaa gözümü açamıyorum

eyvahlar olsun aman dikkat canım bak bu haftamızı sekteye uğratmasın hemen vitamin takviyesi yap buda tereciye tere satmak gibi oldu ama :)

dikkat ederim canım sekteye uğramayacak inşallah da nefes alamıyorum resmen

canım benim bilmezmiyim ben hala eziyetini çekiyorum baksana önemli olan senin sağlığın önlemini almaya baak geçmişler olsun canım

sağol canım inşallah çabuk toparlarım ama diyeti sporu bırakmak yok bu hafta çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…