Kardelen ve eflal beraber :)

dimi ama haftada 6 kilo vermemiz lazım canım bu hafta 7 de sonraki haftalar 6 :) onun içinde çok çalışmalıyız..

evet ya ama bu hafta 7 kiloooooooo deiyorum başkada bişey demiyorum :)sonra yarınki programımda 10 km sabah 10 km akşam yürüyüş var menüdede bizim usulümüz ayran detoksu :)

evet ya ama bu hafta 7 kiloooooooo deiyorum başkada bişey demiyorum :)sonra yarınki programımda 10 km sabah 10 km akşam yürüyüş var menüdede bizim usulümüz ayran detoksu :)

aynen bende :) bende bu hafta bu diyetimi tamamlayayım haftaya bende 5 gün diyeti de ayran detoxu sonradaaa bekle bizi isveçç :)))

canım isveç 13 günlük değil mi yanlış hatırlamaıyorum

evet canım 13 günlük o diyet sana uyuyo sabahları kahve :) zor bir diyet ama bu diyetlerle kilo verdiğimizde midemiz küçülecek onuda vurgun niyetine yaparız..başaracağız canım inşallah :)

evet canım 13 günlük o diyet sana uyuyo sabahları kahve :) zor bir diyet ama bu diyetlerle kilo verdiğimizde midemiz küçülecek onuda vurgun niyetine yaparız..başaracağız canım inşallah :)

aaaa bak evet şimdi baktım yafff misler gibi 13 gün aazıcık uzun ama olsun bu haftayı bir atlatalım helede canım ben kaçayım müsadenlee öpüyorum seni kolay gelsin sanada:)

aaaa bak evet şimdi baktım yafff misler gibi 13 gün aazıcık uzun ama olsun bu haftayı bir atlatalım helede canım ben kaçayım müsadenlee öpüyorum seni kolay gelsin sanada:)

uzun ama etkili canım ve bizim diyet serüvenimizin ara vurgunu olacak o yüzden çok önemli..tamam canım sağol iyi geceler görüşürüz yarın..

uzun ama etkili canım ve bizim diyet serüvenimizin ara vurgunu olacak o yüzden çok önemli..tamam canım sağol iyi geceler görüşürüz yarın..

bakıyorum şimdi kim ne demiş o nedir yaaa öyle ne güzel kilo verilmiş gerçektende sabredersek olacak ben şimdi yürüyüşe gidiyorum gelince de bakacağım yorumlara gözüm bozulacak yorumları okuya okuya ama napalım motivasyon şart:)

slm canım ben anca uyanabildim çok kötü geçti nöbetim bugün sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve greyfurt suyuydu öğlede bir simit ve greyfurt suyu vardı..ben sabah geldiğmde yarım simit bir bardak greyfurt suyu biraz domates yedim..yeşil çay ve 1 litre su içtim öyle yattım..birazdan da salatamı yapıcam yicem yanında da ligt ton balığı..nefesi zor alıyorum gripten ama bugün yapabildiğim kadar yapıcam spor..senin nasıl geçti günün ?? isveç diyetinin yorumlarını bende zor okudum ve bitirdim ne güzel sonuçlar almışlar ki benim yanımda canlı örneği var nişanlım :) o da hergün spor yaparsanız 12 verirsiniz diyor..biraz zor ama yapıcaz vazgeçmek yok..

ohhhh sevindim beslenmene hastalığın için acil şifalar diliyorum canım ama spor da ekleeee kızarım benimde iyi geçti dyette sıkıntı yok 1.5 saat yürüdüm canım evet isveç diyeti de güzel ssonuç verdiirecek dayanırsak ama ben bu haftayı çok önemsiyorum aslında bir konu var canımı sıkan yazarım özelden sana kaldı 5 gün hadi sıkalım dişimizi yarın benim spor günüm olacak bunlar aparatifti yarın inşalah tavan yapçam :)

bugün de spor yapamadım heryerim ağrıyor yaa kolumu kaldıramıyorum ama diyeti bozmadım ona aynen devam..birde anlamadım neden olduğunu ama alerji olmuşum çok fena heryerim moralim bozuluyo ya hepsi üstüste geldi

yaa ben grip olmasam daha doğrusuaşımı kaldıramıyorum heryerim ağrımasa bu kadar yapacaktım ama birde alerji eklenince tam oldu..ama şaşırtıcı bir durum var dün hastanedeydim malum spor yapamadım sabah gelince tartıldım engel olamadım belki biraz moral bulurum diye 100 çıktım yani 1.5 kilo farketmiş bir günde hemde sporsuz keşke sporda yapabilseydim ( su veya başka bişey giden eksik görünüyo ya o bana yeter :) canını sıkan ne canım yaz özelden ?

oooo bu aslında süper haber ben sıkıcam dişimi pazartesiye kadar 2 gündür minik bir sıkıntı bile yok bakalım yarın da böyle olsun süper farketmiş demekki sağlam dursak epey farkediyor:)

oooo bu aslında süper haber ben sıkıcam dişimi pazartesiye kadar 2 gündür minik bir sıkıntı bile yok bakalım yarın da böyle olsun süper farketmiş demekki sağlam dursak epey farkediyor:)

aynen öyle canım sporda olsa demekki haftada 10 verdirecek..ben bugün diyet dışında bir kepçe yağsız yapılmış bir çorba (tarhana) iki kuru kayısı yedim..iki kupa yeşil çay bir kupa da kayısılı formçay içtim..yani diyetin dışına pek çıkmadım..simiti tam olduğu halde menüde uyucam diye yarım yedim..suyumuda içiyorum bir tane daha çayla kapatırım bu akşamı..

bende ayran yapamadım bilmem canım hiç istemedi 3 elma yedim 3 incir 2 kupa kahve içtim dahada bişey yemedim canımda sıkılınca devam ettim ama yarın ayran yapacağım .
ohhh misler gibi olmuş seninde

bende ayran yapamadım bilmem canım hiç istemedi 3 elma yedim 3 incir 2 kupa kahve içtim dahada bişey yemedim canımda sıkılınca devam ettim ama yarın ayran yapacağım .
ohhh misler gibi olmuş seninde

seninde güzel olmuş canım da arada peynir meynir bişiler yeseydin çok az olmamış mı güçten düşme sonra ?bende bu haftayı bir tamamlasam istediğim gibi başka bişi istemem :)

seninde güzel olmuş canım da arada peynir meynir bişiler yeseydin çok az olmamış mı güçten düşme sonra ?bende bu haftayı bir tamamlasam istediğim gibi başka bişi istemem :)

aynen canım bu hafta bitsin bir an önce yatcaz kalkcaz bitecek inşallah :)açlık hissetmedim bugün hiç birde misafirliğe gittim bişey yemeyeceğim içmeyeceğim diye kastıkça kastın sanırım ondan evdede yemek istemedim neyse bakalım bugün bitti kaldı 5 :)

isveç diyeti yorumlarını okurken bir arkadaş 100 kilodan 85 e düştüm demiş 13 günde 15 kilo verdim diyor yaaa ne güzel ama

evet kaldı 5 :) benimde yarın gündüz mesaim var öğle menüsü de 200 gr yağsız yoğurt bir dilim ekmek salatalık bende cacık yapıp götürcem öğlen yicem orda allahtan bu diyette tuz yasak değil sadece yağ yasak :) ben tuzsz olunca çok zorlanıyrum uygularken tansiyonum da hep düşükya çok etkiliyo beni.iyi o zaman canım zorlanmadıysan sorun yok..yarın yeni birgün bizi bekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…