Kardelen ve eflal beraber :)

canım benim saatlerim sabah ve akşama uymuyorki ben ya nöbetten çıkmış oluyorum yada mesaici..mesai 7.30 da başlıyo 4.30 a kadar..nöbetten çıkınca da dayak yemiş gibi oluyorum uyuyorum o yüzden ben tek seferi anca yababilirim ama 2 saat kesintisiz yürürüm olurmu üzerinede egzersiz eklerim onlarda benim 40 dk sürüyo yaptığım hareketler yeterli olur heralde ??

aaaa bak o zaman işler değişir uykusuz olmaz bu iş tamam olur tabi canım gün içinde 2 olsunda nasıl istersen egzersizlerle 3 saate denk geliyor neredeyse anlaştık o zaman yarın daha sıkı başlamış olursun hem desteğinde gelmiş ama dikkat eet kendine yinede emi

tamam canım :)) yarın tam gaz başlıyorumm :) mens de aradan çıkıyo o zaman daha iyi olur bakalım kaç gidecek :)

oohhhh hadi bakalım dönüşün muhteşem oldu desene sevindim bakalım bende bugün birazcık üzüldüm aslında hala 3 hanelerdeyim yaaa

tartıldın mı ? haftaya kadar tartılmıcam diyordun..üzülme ve hafta dolana kadar tartılma emin ol bu hafta sonuçlar çok güzel olacak

inşallah canım ben müsadenle çıkıyorum uykumu düzene koysam iyi olur sabah sporunda pilim bitiyor yoksa öpüyorum sana kolay gelsin canım

tamam canım teşekkür ederim sana iyi geceler yarın güzel bir gün geçirmiş olarak görüşürüz inşallah :)

canım çok sağlam bir gün geçirdim umarım seninde öyledir 10km yürüdüm sabah her zamanki gibi sütlü kahveli meyveli kahvaltımdan sonra 7 ye kadar sıvı beslendim işten kaynaklı koşturmaktan zaman olmadı sonra bir meyve salatası tamamdır günü kapattım azıcık ayaklarım acıyor oda yarın geçer sende durumlar nasıl

canım benimde güzel geçti bütün gün uyudum 3 gibi uyandım salata bir dilim ekmek ve yağsız yoğurt yedim..başkada bişey yemedim tek öğün oldu yani suyumu yeşilçayımı içtim ve yürüyüş yaptım..sonrada çarşıya çıktım 2-3 saat dolaştım çok yorulduım..ama aldığım şeyin faydasını çok gördüm canım yaa hiç acıkmadım ve acaip su içme isteği oluyo acaba orjinalmi dıyordum ama orjinalmiş daha kullandığımdada ilk günden etkisi olmuştu bugünde öyle..yarın mesaiyim canım akşm gelince yürücem..

ooo süpermiş sevindim canım hadi bakalım bugün benim azıcık yoğun günüm spor zor gibi görünüyor ama akşama kimbilir hadi güzel sonuçlar diliyorum canım ben akşama kadar koşturcam bugün ders yoğunluğu fazla görüşürüz

bende mesaiyim çok yoğun geçiyor bakalım akşama nasıl yapcam şimdiden yoruldum sanada kolay gelsin görüşürüz akşama

slm canım benim çok yoğun çok yorucu bir günüm geçti kolumu kaldırmaya mecalim yok bugün çok da uykum var bugün erkenden uyumayı düşünüyorum çünkü yarında gündüz mesaiyim senin nasıl geçti günün

canım tartıldım bugün dayanamadım 2li hanelere düştüm diye ümit ettim malum düzenli hafta geçti ama koskoca 5 günde sadece 200gr düşmüş yaaa bu nasıl iş

canım tartıldım bugün dayanamadım 2li hanelere düştüm diye ümit ettim malum düzenli hafta geçti ama koskoca 5 günde sadece 200gr düşmüş yaaa bu nasıl iş

hadii yaa sabah tartıldın dimi ??sakın bırakma canım çarşamba sabahı bak gör düşmüş olacaksın bende tartılmadım daha bakalım nasıl olacak ?? insanın morali bozuluyo haklısın ama bıraksaydık o 5 günde 5 kilo alacaktık emin ol..

canım senin troidin de düzelmemişti bu hafta o yüzden de olabilir sonuçta az da olsa değerlerin yükselmiş o yüzden de verememiş olabilirsin sıkma canın..bende baktırdım bu hafta troidlerime hipertroidiye geçmişim yaa dozumu düşürdüm ama bir dengede tutamadım yaa

çok fena moralim bozuldu ama bırakamam ki nasıl bırakayım bak sana berbat durumda kıpırdamamış neredeyse birde bıraksam ne olurdu dediğin gibi ya ne yapsam acaba kaçamak falanda yokki gayet güzel gidiyordu neyse 2 günde bir şok yapamayım ama ne yapsam ayran mı yapsam

canım bence şok yapma sıkı bir şekilde devam et çarşamba günü isveçe başlıyoruz zaten onda daha hızlı verirsin..bakalım bende değişiklik olacakmı bende korktum bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…