- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Tek çoçuğum ve tek evladım var kardeş düşünmüyorum. Bu güne kadar hiçbirşeyin arkasına sığınmadım şükürler olsun. İstemiyorum, kaliteli yaşamı, gezmeyi, hayatı doya doya yaşamayı seviyorum ve kendimi yıpratmamak adına tek çoçukla kalacağım. Kendim tek çoçuk olduğum için herşeyi en iyi şekilde başarmayı bilirim. Çok kaliteli okullarda okudum ve eğitimim sayesinde çok güzel bir işim var bunun sayesinde çok güzel sağlam arkadaş ve dostlarım oldu. Hiçbir zaman yalnız kalacağım, aman tek başımayım demedim. Bu düşünceler ailede yetiştirme tarzında bitiyor biraz. Duygusal bakımında hiçbir eksikliğim yok çünkü herşeyi tek başına yapabilecek ve bunun bilince geleceğini hazırlayan bir insan kalkıp ne eşine ne başkasına minnet eder. Bu yüzden iyiki iyiki tekim.
sizin icin hayırlı olsun tek olmakTek çoçuğum ve tek evladım var kardeş düşünmüyorum. Bu güne kadar hiçbirşeyin arkasına sığınmadım şükürler olsun. İstemiyorum, kaliteli yaşamı, gezmeyi, hayatı doya doya yaşamayı seviyorum ve kendimi yıpratmamak adına tek çoçukla kalacağım. Kendim tek çoçuk olduğum için herşeyi en iyi şekilde başarmayı bilirim. Çok kaliteli okullarda okudum ve eğitimim sayesinde çok güzel bir işim var bunun sayesinde çok güzel sağlam arkadaş ve dostlarım oldu. Hiçbir zaman yalnız kalacağım, aman tek başımayım demedim. Bu düşünceler ailede yetiştirme tarzında bitiyor biraz. Duygusal bakımında hiçbir eksikliğim yok çünkü herşeyi tek başına yapabilecek ve bunun bilince geleceğini hazırlayan bir insan kalkıp ne eşine ne başkasına minnet eder. Bu yüzden iyiki iyiki tekim.
KatılıyorumTek çocuğum. Mis vallahi mis. Yine dünyaya gelsem tek olmak isterim. Çocuğum da tek. Hiç dert etmeyin.
en çok ablanız belirtmissiniz kardeşlik hemcins olunca daha sıkı oluyor özellikle kızlar arasındaBen kalabalık ailenin çocuğum. İyi ki ablam abim var kardeşlerim var. Her biri çok çok ayrı benim için. Şahsen tek olsaydım ve ailem yapabildiği halde beni tek bıraksa lardı çook sitem ederdm. En basiti ven doğum yaptğmda ablam geldi yanıma böyle bir durumda anneden daha yakın ve daha rahat oluyorsun. Annemden ped isteyemem ama ablamdan isterm. Benim 3 yaşında bir çocuğum var ve tereddütsüz nasip olursa 2.düşünüyorum.insanın hayatındaki anne baba kadar gerekli kardeş. Sırdaş arkadaş düşünün teyzeyim halayım yeğen duygusu çok başka kendin çocuğun kadar seviyırsun.. Çok samimi arkadaşlarmn da çocuklarını çok severm ama kan bağı bambaşka.
12 bin gelirimiz varbir erkek kardeşim ve tek bir çocuğum var, keşke kardeşim tek çocuk olsaydı da beni hiç yapmasalardı diyorumkızım için ise kardeş istese de düşünEmıyorum çünkü herşey gittikçe zorlaşıyor, imkânlarım tek çocuğa bile zor yetiyor, gıdası, eğitimi, sağlığı, giyimi, güvenliği.....bir servet tutuyor,bu durumda niye 2. 'nin günahına gireyim ki?
Abimlerle de çok iyiyiz ama hemcins le çok daha iyiyiz doğru tespit :) ayrıca 8 kardeşiz ve babam normal emekli işçisi ve şu anda abim maldivler de tatil yapıyor. Böyle istisnalar da var:)en çok ablanız belirtmissiniz kardeşlik hemcins olunca daha sıkı oluyor özellikle kızlar arasında
Benim 3 abim var hiç ortak özelliğimiz ve paylaşımimiz yok.
Ama emin olun manevi duygunun getirisi çok daha başka.12 bin gelirimiz var
Borç yok
Ev ve araba var
Ama anca geçiriyoruz
Bir cocuk daha olsa kısıtlamaya giderek idare edebiliriz. Ama paranızın değeri yok her sey ateş pahasi. Kardeş güzel ve özel ama bir ekmeğin tamamı artik çocuğumun olmayacak yarısıyla yetinecek. Bu bir olumsuzluktur
Bence tek çocuk.12 bin gelirimiz var
Borç yok
Ev ve araba var
Ama anca geçiriyoruz
Bir cocuk daha olsa kısıtlamaya giderek idare edebiliriz. Ama paranızın değeri yok her sey ateş pahasi. Kardeş güzel ve özel ama bir ekmeğin tamamı artik çocuğumun olmayacak yarısıyla yetinecek. Bu bir olumsuzluktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?